FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.705.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 14

Prebacio sam se s Windows 7 na Windows 8.1 Update 1 i dok pokrenem FIFU odma mi izađe van. Prije sam imao isti problem ali sam ga riješio isključivanjem Windows Error Reporting Servisa, no sad ni to ne pomaže. Ima ko kakvu ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Samo se nadam da ce FIFA 15 bit next gen za PC i da nece bit toliko bugova kolko je bilo sa 14.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 18:12 (Dariio7).

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Ima tko problem sa loading screen-om kod protivničke momčadi u WC FUT-u? Već treći put zaredom u četvrtfinalu mi se ne može loadati protivnička ekipa, iza toga slijedi DNF ako izađem van. Jesu to cheateri li nešto "novo"?.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 14

koliko sam danas vidio na tweeteru fifa15 ce biti ps3, 360, xone, ps4 i pc...

17 godina
SimeKZ kaže...

Luiz je vec otisao... 

ima malo vise gore :D 

Da, a sada besramno nude 75 milja eura za prelazak Hazarda u PSG? Načelno je Hazard pristao, no nešto se pita i Chelsea...

17 godina
bbbmarko01 kaže...

koliko sam danas vidio na tweeteru fifa15 ce biti ps3, 360, xone, ps4 i pc...

Dobro, to je nešto različito u odnosu na prošlu godinu?

14 godina
neaktivan
FIFA 14

ima li neko coinsa da mi posudi da malo igram FUT-a ako neko ima viska vracam dok malo okrenem {#}

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Luiz je vec otisao... 

ima malo vise gore :D 

Da, a sada besramno nude 75 milja eura za prelazak Hazarda u PSG? Načelno je Hazard pristao, no nešto se pita i Chelsea...

Problem je sto u Francuskoj ligi i ne mozes naci nista konkretno osim u PSG u i eto u Monacu Falcao. Bila bih velika steta da Hazard ode iz Chelsea sto zbog lige sto zbog naravno kluba. Zbilja novci kvare nogomet, koja je zar natjecanja kad u svojoj ligi imas klub koji je iznad ostalih miljama daleko. Kao i Bayern donekle mu se Dortmund suprostavlja ali koja korist kad sve iz njega ode u Bayern Gotze i Lewa sad i vec se sad zna tko ce iduce godine opet osvojiti Bundesligu.

17 godina
L1nNk kaže...

Problem je sto u Francuskoj ligi i ne mozes naci nista konkretno osim u PSG u i eto u Monacu Falcao. Bila bih velika steta da Hazard ode iz Chelsea sto zbog lige sto zbog naravno kluba. Zbilja novci kvare nogomet, koja je zar natjecanja kad u svojoj ligi imas klub koji je iznad ostalih miljama daleko. Kao i Bayern donekle mu se Dortmund suprostavlja ali koja korist kad sve iz njega ode u Bayern Gotze i Lewa sad i vec se sad zna tko ce iduce godine opet osvojiti Bundesligu.

Meni je šteta samo zbog futa. Doći će dosta dobrih igrač u BPL sljedeću sezonu ali odlazak luiza i hazarda malo bi pokvario tu sliku superiornosti engleza nad ostatkom europe..

16 godina
FIFA 14

Kad ti kažem da je teme nema i nije bila za naći preko tražilice. Ja neznam kako je to teško za shvatit...Kada mi je rečeno da nemože ok,i teme od tada više nema. I ako sam svrstan po svojim forum nickom pa zašto netko od vas genijalaca nije piknuo poruku i rekao "e..kaj ne igraš?" Pol vas s ove teme je bilo tamo i nitko nije mogao? Ma daj molim te,čista letargija svi po redu. I ti još nađeš radit temu u 2 ujutro i pobrat ljude...pff svak ti dala...

Jel postoji još tema ako da bila bi u zadnjih 30 dana ali je nema ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
izvone kaže...

Kad ti kažem da je teme nema i nije bila za naći preko tražilice. Ja neznam kako je to teško za shvatit...Kada mi je rečeno da nemože ok,i teme od tada više nema. I ako sam svrstan po svojim forum nickom pa zašto netko od vas genijalaca nije piknuo poruku i rekao "e..kaj ne igraš?" Pol vas s ove teme je bilo tamo i nitko nije mogao? Ma daj molim te,čista letargija svi po redu. I ti još nađeš radit temu u 2 ujutro i pobrat ljude...pff svak ti dala...

Jel postoji još tema ako da bila bi u zadnjih 30 dana ali je nema ...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/500k-fifa-14-pc-turnir/209557.aspx?page=3&jumpto=4235037&sort=asc&view=flat

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Danas u free packu Neymar, a jučer Messi.

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fifa-15-features-info-pc

dobre vijesti za PC igrače, očito onda da će PS3 i X360 i ostati na trenutnom engine-u..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Nece nitko ostat na istom enginu, nema smisla cim ga je PC dobio jer u godinu dana svi inaju pile za pokretanje za razliku od prosle.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
Izvone... Tema stoji vec tjedan dana tako da napravljena u dva tri ili sedam ujutro je nebitno.
Ma najbolje da te uzmem za ruku i igram umjesto tebe ? Sta bi trebao, zbog tvoje ljenosti da otvoris temu pc igre i nades sve tamo ?
Nitko ti nije rekao da ne moze... Ama bas nitko. Ne izvlaci se na svoj nemar i ljenost.
15 godina
SimeKZ kaže...
Izvone... Tema stoji vec tjedan dana tako da napravljena u dva tri ili sedam ujutro je nebitno.
Ma najbolje da te uzmem za ruku i igram umjesto tebe ? Sta bi trebao, zbog tvoje ljenosti da otvoris temu pc igre i nades sve tamo ?
Nitko ti nije rekao da ne moze... Ama bas nitko. Ne izvlaci se na svoj nemar i ljenost.

nemoj mu nista pricat ...lik uopce nije stavio origin id tamo u prijavu i nitko ga nije mogao naci i kontaktirat uopce ..bezveze je zauzeo mjesto nekome ko bi mozda htio igrat

13 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fifa-15-features-info-pc

dobre vijesti za PC igrače, očito onda da će PS3 i X360 i ostati na trenutnom engine-u..

Sranje :(

Necu je moc pokrenit :S

Bas to sto je EA rekao...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
Re: Fifa 14
8gb rama :) :)
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Hahahaha a lažeš. Sva sreća pa ću uzet ps4.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

I5 :O

Znaci nista od fife do novog pca..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sry na dabl postu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 20:40 (Tommy_123).
13 godina
Aj, pa ja sam rame zasvoj lapgop platio 300kn onda su za stolni jeftiniji... Bit ce to igrivo bez problem..
17 godina
SimeKZ kaže...

Eto, kad su rekli da trenutno igrači imaju nedovoljne konfe, većina se smijala.... doduše, ovu nisu neke svemirske specifikacije ali očito su za dosta ljudi problematične..

• CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
  • RAM: 8GB
  • Hard Drive Space Required: 15.0 GB
  • Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
  • DirectX: 11.0

Znači, ove jeseni PS4, XBONE i PC fifa izgledat će potpuno isto.. super vijest!

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 21:14 (movie).
15 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Eto, kad su rekli da trenutno igrači imaju nedovoljne konfe, većina se smijala.... doduše, ovu nisu neke svemirske specifikacije ali očito su za dosta ljudi problematične..

• CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
  • RAM: 8GB
  • Hard Drive Space Required: 15.0 GB
  • Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
  • DirectX: 11.0

u vecini slucajeva stave prevelike zahtjeve i vjerovatno ce se moci igrat i s nesto manje od ovih min zahtjeva

12 godina
FIFA 14

moći će se igrat i na 4gb rama ovo je pretjerivanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Del_Boy97 kaže...

Budeš vidio kaj je pretjerivanje kad pokreneš igru...

12 godina
movie kaže...
Del_Boy97 kaže...

Budeš vidio kaj je pretjerivanje kad pokreneš igru...

ako i bude tako to je samo dokaz lijenih developera koji ne žele optimizirati igru kako spada

15 godina
FIFA 14

ionako mi fali jos rama, tako i tako ovo ljeto ce doc jos 4 gb pa da bude 8, jer sve novije igrice traže 8, primjer je watchdogs koji mi šteka jer imam 4 gb rama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 21:27 (CroatianRacer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Neznam za što 8gb rama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Tommy_123 kaže...

Neznam za što 8gb rama.

TO je jedino pitanje... neka mi netko objasni sta tu tocno zahtjeva da imas 8gb rama, ove konzole iako sad imaju PC arhitekturu, razhebat ce cijeli PC gaming. Ostat ce sve samo na onim noobovima u LoL.u ostalim kvazi igrama.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice