FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.706.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
SimeKZ kaže...

A koja je to tezina na turniru ? Uostalom pise da si igrao SP - Single Player. 

Ako hoces, idemo jedan friendly... PhotosynthesisO2. Kad si se naso toliko uvrijedenim. 

evo opet,di ti vidis da je itko uvrijeđen? ispravio sam tvoju krivu tvrdnju,tezina je ultimate u ultimate cupu.

a friendly cu rado zaigrati

14 godina
neaktivan
FIFA 14

ovaj ultimate team je i dalje tesko sranje, stalno te spaja sa citerima

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Ima li tko da bih prodao Hunter karticu Aguer a za 70k ?? Ovo mi je trenutna momcad, dosad najbolja formacija koju sam isprobao je ova 4-3-3(4). Dobro dosao i kakav savjet, ali ne da je skup jer sam s coins ima na vi :D Dali bih vrijedilo uzeti TOTS Matica umjesto Ramires a ?? Dalo bih se skupiti 70+k za njega :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
L1nNk kaže...

Ima li tko da bih prodao Hunter karticu Aguer a za 70k ?? Ovo mi je trenutna momcad, dosad najbolja formacija koju sam isprobao je ova 4-3-3(4). Dobro dosao i kakav savjet, ali ne da je skup jer sam s coins ima na vi :D Dali bih vrijedilo uzeti TOTS Matica umjesto Ramires a ?? Dalo bih se skupiti 70+k za njega :))

vrati rooneya ili ozila na cam i kupi si aguera, ne treba ti matić po meni

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 17:25 (Del_Boy97).
13 godina
Del_Boy97 kaže...
L1nNk kaže...

vrati rooneya ili ozila na cam i kupi si aguera, ne treba ti matić po meni

Hvalla na savjetu, ali mogu reci da Nasri mi se pokazao od njih dvojice bolji, valjda mi pase brzi igrac. Rooney kao i Hulk kojega nekad stavim na RW je Beast od igraca ali su spori mada udarac je nevjerovatan kod obadvojice. Najvise dvojbena mi je ta CDM pozicija bila, Ramires ima brzinu a yaya sve, jedino nznam koja najbolje pase kartica ja yayu, ja sam kupio ga s Backbone om cini mise da mi i ne pase bas ta kartica na njemu. Valjda sto vise vucem ka brzim kontrama u igri pa mi i pasu vise sto brzi igraci. RB i LB bih promjenio za plave kartice ako budem s coins ima dobar, Coleman i baines TOTS.

13 godina
Nije potrebno stavljat karticu na igraca...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
FIFA 14

Zamisljena momcad :) Jedino nznam dali je sad potrebno mjenjati karticu CMD Ramires a i YAYu u CM, jer ionako je 100chem. Nznam dali se dobiva jos veca fluidnost i povezanost igraca ako su svi na svojim prirodnim pozicijama iako je 100chem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Ja na rw poziciji imam walcotta i dobro me služi (96 pace).

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 19:27 (Del_Boy97).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
L1nNk kaže...

Zamisljena momcad :) Jedino nznam dali je sad potrebno mjenjati karticu CMD Ramires a i YAYu u CM, jer ionako je 100chem. Nznam dali se dobiva jos veca fluidnost i povezanost igraca ako su svi na svojim prirodnim pozicijama iako je 100chem. 

Samo ga slozi da je CM na CM poziciji... 

12 godina
FIFA 14

Tko je bolji?

1 Koscielny
24 Luiz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Del_Boy97 kaže...

Odlican je Walcott, sve ovisi koji ti stil igraca pase i kako igras. Meni je tu Nani najbolji zbog njegovih dribling vjestina a i dovoljno je brz. Sto se tice Luiz - Koscielny, Koscielny mi je bolji glavom u izvodjenju kornera, ali Luiz je zvjer i za obranu i za iznosenje lopte prema naprijed.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 19:38 (L1nNk).
15 godina
Del_Boy97 kaže...

Nani all day.. po meni u top 5 RW u igri

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...
Del_Boy97 kaže...

Odlican je Walcott, sve ovisi koji ti stil igraca pase i kako igras. Meni je tu Nani najbolji zbog njegovih dribling vjestina a i dovoljno je brz. Sto se tice Luiz - Koscielny, Koscielny mi je bolji glavom u izvodjenju kornera, ali Luiz je zvjer i za obranu i za iznosenje lopte prema naprijed.

Definitivno Luiz..Ency me ubija s Tots Kompany- Luiz tandemom :S

Pitaj ga hahah :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
FIFA 14

Kolo od sreće uokoli, vrteći se ne pristaje... danas otvorio 50 packova, potrošio zadnje coinse i najjači igrač kojeg sam izvukao je ocjene 78.... kakav debakl za kraj...

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Napokon Kompletirana Premier Liga :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Napokon neki dobar LM u FUTWC packu.. uletio Hazard u ovom besplatnom

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
FIFA 14

razocaran sam, pa ljudi samo nabijaju loptu u for, napadaci su 20x brzi od svakog obrambenog, i tu je lb +y spamm, a onda kada ja napadam i kada ja imam loptu njegovih 3 igraca me napada, vratili smo se na pocetak fife 14 prevelik pritisak, previse pace-a i ostala sran*a cemu to ea, cemu?

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
FIFA 14

ako ima itko od vas bilokog od ovih 2 igraca i zeli ih se rjesit nek mi se javi, trebaju mi da dovrsim squad

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WaZZi kaže...

ako ima itko od vas bilokog od ovih 2 igraca i zeli ih se rjesit nek mi se javi, trebaju mi da dovrsim squad

jedino ako se netko želi rijesit 300k (gledam cijenu na futhead-u)

13 godina
CroatianRacer kaže...

razocaran sam, pa ljudi samo nabijaju loptu u for, napadaci su 20x brzi od svakog obrambenog, i tu je lb +y spamm, a onda kada ja napadam i kada ja imam loptu njegovih 3 igraca me napada, vratili smo se na pocetak fife 14 prevelik pritisak, previse pace-a i ostala sran*a cemu to ea, cemu?

Kao da su vratili gameplay iz FIFE 13... samo rokaj power shot i pace :D

15 godina
CroatianRacer kaže...

najvise mi ovaj cb treba, nilton se jos i pojavi na marketu tu i tamo po pristojnoj cijeni

17 godina
KiCo77 kaže...

Napokon neki dobar LM u FUTWC packu.. uletio Hazard u ovom besplatnom

Ajd, sad bar znam da je i to moguće...

13 godina
WaZZi kaže...
CroatianRacer kaže...

najvise mi ovaj cb treba, nilton se jos i pojavi na marketu tu i tamo po pristojnoj cijeni

Sa onoliko coinsa ne smije ti biti zao dati lipe za nista :D 

15 godina
SimeKZ kaže...

Sa onoliko coinsa ne smije ti biti zao dati lipe za nista :D 

nema vise 6m sad sam na 3 jer sam slozio tots bpl a i moram gledat da ostane za pobjednika turnira pa malo pazim kako i sta radim haha

16 godina
FIFA 14

Je li kupovina coinsa sigurna, jel netko kupovao?

Pošto sam početnik u Fifi mislio sam uzeti ovih 100k za 0,90€ ovdje http://www.fifa4coins.com/fifa-14-ultimate-team-pc-coins-100k.html za lakše sastavljanje ekipe.

Brine me ovo Notice:Coins gained illegally may result in blocked accounts...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zrimo kaže...

Pošto sam početnik u Fifi mislio sam uzeti ovih 100k za 0,90€ ovdje http://www.fifa4coins.com/fifa-14-ultimate-team-pc-coins-100k.html za lakše sastavljanje ekipe.

Nema te kaj brinuti jer sve ovisi o sreći.. Ja sam krajem 9 mjeseca popio ban a mnogi su poslije mene kupovali i bili su bolje sreće.. No za početak probaj kupiti coinse od nekoga s ovog foruma. Imaš dosta likova koji prodaju i to ti je sasvim sigurno bolja opcija..

16 godina
movie kaže...
zrimo kaže...

Nema te kaj brinuti jer sve ovisi o sreći.. Ja sam krajem 9 mjeseca popio ban a mnogi su poslije mene kupovali i bili su bolje sreće.. No za početak probaj kupiti coinse od nekoga s ovog foruma. Imaš dosta likova koji prodaju i to ti je sasvim sigurno bolja opcija..

Ma ovo mi je baš povoljno zato sam mislio uzeti samo 100k za lakši početak, ali pošto postoji mogućnost bana nije mi svejedno pošto na accountu imam dosta igara.

12 godina

Ako će banat, banat će racun u igri, mozes ih imat gomilu, a ne origin račun

12 godina
neaktivan
FIFA 14

najgori osjecaj do sada na fifi.definitivno hahahah

0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Ljudi igra mi bezobrazno lagga online kad igram..Jel zna netko kako rješit problem?

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice