FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.697.440
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 14

FIFA CLASSIC

--Tko zeli moze se malo igrati putem ovoga, cak i fake paketice otvarati :P--

http://www.futwiz.com/en/squad-builder/generations

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 14
matić_žu kaže...

Oko podneva na twitchu je bio stream, netko je valjda ranije dobio mogućnost tog updatea, ali je stream vrlo brzo skinut. Sve u svemu update je zanimljiv, ali nažalost(za youtubere) neće bit mogućnost wagera i pink slips.

Vjerujem da ću nakon ovoga pokrenuti raspravu, ali mene zanima zašto Messi ima bolje ocjene nego Ronaldo, ako EA tvrdi da su ocjene temeljene na izvedbama igrača u dresu reprezentacije..

Ja ne znam jel se vi zahebavate sad vise ili sta ? 

Pa lik je zastitno lice FIFE i ne smije imati slabije ocjene od Ronalda, nikad pa niti eto u ovom updateu. Kako vam to vise nije jasno ?  

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
Vladitor kaže...

dali se stvarno dobije free pack kad na facebooku stranica od ea sportsa stavi link

Vladitor kaže...

Pa ne mogu virovat u kojem svitu živimo  odem kupit pack kad vidim hakiralo mi account i prodalo mi skoro sve igrače posla sam im poruku ali izgleda da ću opet morat od nekog od vas kupit coinse

Mislim da daljnje objašnjenje nije potrebno.

Why so serious?
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
SimeKZ kaže...

Nije Ronaldo al netko je hahahah... bacit cu neki giveaway danas mozda neki igrac preko 100k. 

Edit: LOOL

svaka cast i radujem se giveawayu {#}

12 godina
neaktivan
Cordas kaže...
Vladitor kaže...

dali se stvarno dobije free pack kad na facebooku stranica od ea sportsa stavi link

Vladitor kaže...

Pa ne mogu virovat u kojem svitu živimo  odem kupit pack kad vidim hakiralo mi account i prodalo mi skoro sve igrače posla sam im poruku ali izgleda da ću opet morat od nekog od vas kupit coinse

Mislim da daljnje objašnjenje nije potrebno.

ma vratio sam sve dobro je sad

15 godina
FIFA 14

Evo ovako.. Na giveawayu je TOTS Pepe.. sad samo trebam vas prijedlog kako da ga odrzim haha da bude najpostenije.. posto ono sa offerima je bzvz

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Evo ovako.. Na giveawayu je TOTS Pepe.. sad samo trebam vas prijedlog kako da ga odrzim haha da bude najpostenije.. posto ono sa offerima je bzvz

ko se prvi javi ili slucajni odabir,ne znam sta bi jos moglo biti

17 godina
Vladitor kaže...

Kako si vratio ukradeno? Zaboravio si da si igrače stavio na transfer listu pa se ushrao? Meni se to desilo nekidan... stavio par totsa na market i krenem igrati kad ih u momčadi nema, samo rupe...prvo infarkt  a onda se sjetio gdje su...

17 godina
Encyanix kaže...

prvih osam koji ti se jave odigraju kup sistem i pobjednik dobija pepea... najpoštenije..

13 godina
neaktivan

Ja sam se vec javio vrijedi li to?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
FIFA 14

Evo ovako cemo.. stavit cu sve forumase sa zadnjih 5 stranica.. i onda sve upisat u onaj random generator i izvuc pobjednika.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
Vladitor kaže...

Kako si vratio ukradeno? Zaboravio si da si igrače stavio na transfer listu pa se ushrao? Meni se to desilo nekidan... stavio par totsa na market i krenem igrati kad ih u momčadi nema, samo rupe...prvo infarkt  a onda se sjetio gdje su...

čak je ispalo bolje za mene kupio sam nazad sve s coinsima što sam dobio od prodaje i čak mi je i ostalo više nego što sam imao

13 godina
neaktivan
FIFA 14

I ja isto. :)

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Evo ovako cemo.. stavit cu sve forumase sa zadnjih 5 stranica.. i onda sve upisat u onaj random generator i izvuc pobjednika.

to je definitivno najpostenije

15 godina
FIFA 14

Pobjednik je C3c1l koji je osvojio TOTS Pepe-a. Dodaj me na origin : GalebUbica da ti repustim dobitak haha.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 22:13 (Encyanix).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Pošteno! Čestitke sretnom dobitniku a svima ostalima više sreće u sljedećem izvlačenju, što bi rekla suzana mančić...

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže ...

Pobjednik je C3c1l koji je osvojio TOTS Pepe-a. Dodaj me na origin: GalebUbica da ti repustim dobitak haha.

Sretno s njim

Uvalio si mu dobro govno  ahahahahahahah :D

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Dali od ponoći kreće WC update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...
Encyanix kaže ...

Pobjednik je C3c1l koji je osvojio TOTS Pepe-a. Dodaj me na origin: GalebUbica da ti repustim dobitak haha.

Sretno s njim

Uvalio si mu dobro govno  ahahahahahahah :D

Meni nije bio dobar nemora znacit da ce i njemu biti los.. hehe ak mu se nesvidja moze ga prodat.. ja sam ga za jedno 75k bio kupio neki dan, neznam koliko je sad.

13 godina
FIFA 14

Zasto ency ne napravis onda turnir da se igra za njega. 

Napokon bi se odigralo nesto i napokon bi bila nagrada.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Dobro razmišljaš

15 godina
SimeKZ kaže...

Ma neda mi se radit turnir haha.. sjecam se da sam u fifi 13 bio stavio vidića na giveaway tj da se napravi turnir.. ja neznam dal se to na kraju uopce odrzalo.

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel ima smisla uopće igrat u ovoj diviziji 1 u FUT-u? 11 usranih utakmica zaredom me spoji sa čiterima i samo gubim ugovore. 

Neki bijednik imao full TOTS ekipu i upali cheat, pa koliko jadni morate biti!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SladeCRO kaže...

Jel ima smisla uopće igrat u ovoj diviziji 1 u FUT-u? 11 usranih utakmica zaredom me spoji sa čiterima i samo gubim ugovore. 

Neki bijednik imao full TOTS ekipu i upali cheat, pa koliko jadni morate biti!

ja sam namjerno gubio tekme samo da se vratim u diviziju 2

14 godina
FIFA 14

Evo povodom sutrasnjeg wc moda poklanjam 100k coinsa za laksi pocetak {#}..naravno ima caka ko i svugdje a to je da nakon sto ih se 10 javi cu slucajnim odabirom pomocu random.org odabrati pobjednika, sretno svima i dokaz da nisam "prevarant"

Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WaZZi kaže...

Evo povodom sutrasnjeg wc moda poklanjam 100k coinsa za laksi pocetak {#}..naravno ima caka ko i svugdje a to je da nakon sto ih se 10 javi cu slucajnim odabirom pomocu random.org odabrati pobjednika, sretno svima i dokaz da nisam "prevarant"

javaljam se

15 godina
neaktivan
WaZZi kaže...

Također se javljam :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
WaZZi kaže...

I ja

14 godina
WaZZi kaže...

javljam se

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
FIFA 14

Izvinite sto nisam napomenuo ali bilo bi mi lakse kada bi se svi javili u inbox pa bih imao bolji pregled nad situacijom, {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice