Eto, potrgao sam đojstik zbog ovog krvavog smeća prokletog, koje govno prokleto, svi moji igrači kao da su paralizirani, kao da imaju parkinsonovu bolest i celebralnu paralizu, a njegovi su supermen i lete po terenu, giovinco skoči i zabi pored stopera od 2 metra. Prokleto govno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hoće li se moći taj fifa world 14 update igrati i ofline? Ovo je užas sto se na fifi 14 ne može igrati turnire sa ekipom.To mi nikako nije jasno zašto su to izbacili. Ako to ne bude na fifi 15 kupit ću pes 15 samo radi tih turnira. Inaće, jel season besplatan za online igranje? Isteklo mi 14 dana free, a i dalje mogu igrati online na ps4. Provjerio račun nisu mi ništa skinuli.
Eto, potrgao sam đojstik zbog ovog krvavog smeća prokletog, koje govno prokleto, svi moji igrači kao da su paralizirani, kao da imaju parkinsonovu bolest i celebralnu paralizu, a njegovi su supermen i lete po terenu, giovinco skoči i zabi pored stopera od 2 metra. Prokleto govno
I meni je danas tako. TOTS Suarez, ubrzanje 95 ne može pobjeći vidiću koji ima ubrzanje 51. Suarez grabi na mjestu, samo čekam kad će ispod nogu iskopati rupu od pola metra. Kako rekoh, igrači se u šprintu i trčanju općenito ponašaju kao auti u n4s... pa ne možeš raditi istu fiziku za aute i ljude?
edit: kaj je messi toliko bolji?
haha slican sam gol primio i ja neki dan , corluka i lovren samo bulje u loptu koja uletava kao telad u sarena vrata a neki niski napadac uletava izmedju njih i zabija glavom gol ...ali dobro iducu utakmicu sam dao gol glavom sa modricem pa eto ... negdje izgubim negdje dobijem ...
I meni je danas tako. TOTS Suarez, ubrzanje 95 ne može pobjeći vidiću koji ima ubrzanje 51. Suarez grabi na mjestu, samo čekam kad će ispod nogu iskopati rupu od pola metra. Kako rekoh, igrači se u šprintu i trčanju općenito ponašaju kao auti u n4s... pa ne možeš raditi istu fiziku za aute i ljude?
edit: kaj je messi toliko bolji?
4* skils?
Dokaz da Messi u ugovoru ima da mora biti bolji od Kristine.
Pa lik je zastitno lice, mora bit bolji.
Encyanix, jesi spreman piknuti kojeg odavde... jos da CR opadne i to je to.
https://www.facebook.com/FIFAUltimateTeam/photos/a.10150356070489759.371415.76974959758/10152472749284759/?type=1&theater
imam coinsa za samo jedan pack da bar nešto upadne
Chem će bit u banani skroz...
Chem će bit u banani skroz...
Pa vidiš da neće, svima je na max... zato sam i rekao da će se lijepo moći kombinirati..
edit: tek sad vidim gore desno da je che 52? Zakaj onda na karticama igrača je max i zakaj su sve lajne zelene i žute a nijedna crvena?
Očito je neka greška u futheadu... ili gore desno ili na karticama igrača?
samo da makneš gaymara i pessija super
samo da makneš gaymara i pessija super
Nisam ja to niti slagao, samo pobrao s futheada da se vidi...
Treba prvo dobiti te igrace u paketu pa onda slagati ekipu. Posto se nece moci kupiti, samo ce ih se moze dobiti u paketu.
A chem se gleda prema nacionalnosti i prema konfederaciji... Ovo je na futheadu krivo.
Nisam se dobro izrazio, vidite, Rakitiću na kartici piše da je CAM, a u formaciji 4-2-3-1 je CF, ja želim da igra CAM.
I on ne mozes igrati CAM jer ne postoji CAm u 4-2-3-1 u Worldu...
EDIT:
Milja coinsa = 100kn
pola milje = 60kn
dali se stvarno dobije free pack kad na facebooku stranica od ea sportsa stavi link
https://www.facebook.com/FIFAUltimateTeam/photos/a.10150356070489759.371415.76974959758/10152472749284759/?type=1&theater
Nije Ronaldo al netko je hahahah... bacit cu neki giveaway danas mozda neki igrac preko 100k.
Edit: LOOL
Nista neocekivano...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Da, nahebao i mene i naravno da sam po običaju dobio karu...
Pa ne mogu virovat u kojem svitu živimo odem kupit pack kad vidim hakiralo mi account i prodalo mi skoro sve igrače posla sam im poruku ali izgleda da ću opet morat od nekog od vas kupit coinse
Pa ne mogu virovat u kojem svitu živimo odem kupit pack kad vidim hakiralo mi account i prodalo mi skoro sve igrače posla sam im poruku ali izgleda da ću opet morat od nekog od vas kupit coinse
Dva su nacina...
1. DObivanje free paketa - ocito si nasjeo ! Ako si morao negdje davati Security Question... to je to.
2. Keylogger...
Pa na koju foru?
neam pojma ima sam onu zaštitu da mi pošalju kod na mobitel i nakon šta sam vidija da sam hakiran pogledam na mob kad 3 koda poslana .kako su mogli uć na acc kad ne znaju kod?
Nisam se dobro izrazio, vidite, Rakitiću na kartici piše da je CAM, a u formaciji 4-2-3-1 je CF, ja želim da igra CAM.
Nemozes mjenjat ovu poziciju na terenu, samo igracevu poziciju, dakle kupi CAM u CF i Raketa ce bit CF i na terenu ce pisat CF i sve 5
Oko podneva na twitchu je bio stream, netko je valjda ranije dobio mogućnost tog updatea, ali je stream vrlo brzo skinut. Sve u svemu update je zanimljiv, ali nažalost(za youtubere) neće bit mogućnost wagera i pink slips.
Vjerujem da ću nakon ovoga pokrenuti raspravu, ali mene zanima zašto Messi ima bolje ocjene nego Ronaldo, ako EA tvrdi da su ocjene temeljene na izvedbama igrača u dresu reprezentacije..
Nije Ronaldo al netko je hahahah... bacit cu neki giveaway danas mozda neki igrac preko 100k.
Edit: LOOL
Kako???? :(