FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.697.242
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 14
Tommy_123 kaže...

Zna se na što se misli {#} (World Cup)

Naravno, kratimo dosadu do četvrtka...  mislim da bu od četvrtka market otišao k vragu i da će se za malo coinsa moći složiti strašne ekipe..

evo, već danas sam uzeo if bentekea za 45k coinsa.. a što će tek biti za dva tri dana?

12 godina
neaktivan
mariclius kaže...

Jel ovo nešto u vezi fife 15?

sumnjam,to je pokazivanje moci cryengine-a za kojeg vecina zna njegovu snagu i ljepotu,a emirates je samo zato sto je jednostavno prekrasan (ja sam navijac arsenala hahah).

13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Kako da iskombiniram ove igrace sa klupe da posložim vezu (s obzirom na WR i igraceve sposobnosti?)

http://www.futhead.com/14/squads/12374382/

http://www.futhead.com/14/squads/12316655/

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
I onda su godin chedouju glavni stoperi... Ispod 5 komada nebi proso protiv kvalitetnog igraca.

Nadam se da ce ovaj novi mod ozivit FUT. Nadam se da cu ustart paketu nesto kvalitetno dobit, mada je nebitno.

Zanima me kako su nase igrace slozili, bit ce zanimljivo. Samo da cheateri ne ukenjaju sve... Malo svjezine ne smeta u FUT.u...
Mada su isto mogli napraviti i za LP i EL... Bez problema posto su rezervirali licencu.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Mislite li da moze bolje za 15 k? :)

http://www.futhead.com/14/squads/12385274/

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

Odlicna momcad ^^ Koja razlika FIFA WORLD 19k dodje Cavani samo a ovdje sastavis citavu momcad :D

13 godina
KiCo77 kaže...

Kako da iskombiniram ove igrace sa klupe da posložim vezu (s obzirom na WR i igraceve sposobnosti?)

http://www.futhead.com/14/squads/12374382/

Samo obavezno promjeni GK a, i Courtois i Casillas su daleko bolji od Lopeza.

13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...
drakula789 kaže...

Odlicna momcad ^^ Koja razlika FIFA WORLD 19k dodje Cavani samo a ovdje sastavis citavu momcad :D

Vidjeo sam kod Nephenteza i jedino sto sam promijenio je Juan Jesus za Dantea jer Jesus je Sra?e

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Kupujem coinse, pa ako netko ima da prodajem PM.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Zna se na što se misli {#} (World Cup)

Naravno, kratimo dosadu do četvrtka...  mislim da bu od četvrtka market otišao k vragu i da će se za malo coinsa moći složiti strašne ekipe..

evo, već danas sam uzeo if bentekea za 45k coinsa.. a što će tek biti za dva tri dana?

Nadam se da će me pack luck uhvatit i da mogu složit dobru momčad. 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
FIFA 14
Ako netko zeli, mi i dalje igramo PlayStation i PC online lige i turnire na www.fifa-expert.com Mozete nas pratit i na Facebooku https://hr-hr.facebook.com/fifaexpertcro
BlueHell

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Prodajem coinse, 500k, 50kn.

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Gledao malo cijene tots ronalda, ibre i messia... jako nisko.. i gledam sad tots ibra jedno 400k jeftiniji od tots ronalda.. tako da sam prodo ibru i uzeo ronalda.. kasnije ce kostat vise od ibre.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Gledao malo cijene tots ronalda, ibre i messia... jako nisko.. i gledam sad tots ibra jedno 400k jeftiniji od tots ronalda.. tako da sam prodo ibru i uzeo ronalda.. kasnije ce kostat vise od ibre.. 

Kad dojde kasnije već ćemo iščekivati novu fifu. Mislim da se u ovom izdanju market neće oporaviti niti će cijene značajnije rasti. Dapače, uvjeren sam da će dodatno pasti jer će sljedeća dva mjeseca in biti wc fut u kojem je jedini način slaganje ekipe putem packa.. Sve bu se rasprodavalo kako bi se otvorili packovi jer nikad nije bio bolji omjer da izvučeš nekog messia ili roinalda. U igri je nekih 736 igrača. Sasvim solidan omjer za izvući messia ili ronalda... 2/736...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 1:36 (movie).
14 godina
Encyanix kaže...

Ma predobre cijene, TOTS Messi košta ko i NIF Ronaldo :(

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Kupujem 500k coinsa, ako netko prodaje nek mi se javi na PM hitno!!! 

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
15 godina

Rayz00 kaže...

Ne tako davno:

Bruno_K!ng kaže...

Inače, da nisu izdali ovaj WC, mislim da bi se ostavio skroz ove fife.

13 godina
neaktivan
soft kaže...

Rayz00 kaže...

Ne tako davno:

Bruno_K!ng kaže...

Inače, da nisu izdali ovaj WC, mislim da bi se ostavio skroz ove fife.

Mene nesto ni ne privlaci taj posebno WC patch jer ce samo buiti taj turniri i to ce se igrati..

Napraviti cu si sad kad dobijem coinse koje sam kupo od Goldmembera i napraviti nekoliko squadova ovo ostalo na WC mod i do sljedece fife..

11 godina
neaktivan
movie kaže...

Predpostavljam da ovaj obični gold 81 košta manje od 1000 coinsa, a nije ništa manje efikasan. Jbt., sve što zaradim potrošim na ugovore i fitnes. Kada bi dobio tots igrača u packu, taj 90% ne bi mogao igrati u mojoj ekipi jer se ne uklapa. Da ga prodam za nekih 100k, 200k, 300k, svejedno mi...

Nisam izgubio zadnjih 30-ak tekmi na svim online frontovima, jedino mi kolega L1nk narušio statistiku zbog pucanja veze, te su tekme reg. po 3-0 za njega, iako je drugačije bilo na terenu.

Stvorio sam ekipu po uzoru na Chola Simeonea koja je prije svega defanzivno odlična, a u napadu više manje. Što više, uvjerio sam se da ekipa nema rok trajanja jer sa ovom svojom sam odigrao trocifreni broj tekmi i u zadnje vrijeme mi ide nikad bolje.

Prst u uho do FIFA 15, jer sve što sam zacrtao to sam i ostvario...

Za mene je ovu sezonu formacija 4-4-2(2) sa dva CDM-a, definitivno bila dobitna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 10:52 (Anchor Man).
13 godina
Anchor Man kaže...
movie kaže...

Predpostavljam da ovaj obični gold 81 košta manje od 1000 coinsa, a nije ništa manje efikasan. Jbt., sve što zaradim potrošim na ugovore i fitnes. Kada bi dobio tots igrača u packu, taj 90% ne bi mogao igrati u mojoj ekipi jer se ne uklapa. Da ga prodam za nekih 100k, 200k, 300k, svejedno mi...

Nisam izgubio zadnjih 30-ak tekmi na svim online frontovima, jedino mi kolega L1nk narušio statistiku zbog pucanja veze, te su tekme reg. po 3-0 za njega, iako je drugačije bilo na terenu.

Stvorio sam ekipu po uzoru na Chola Simeonea koja je prije svega defanzivno odlična, a u napadu više manje. Što više, uvjerio sam se da ekipa nema rok trajanja jer sa ovom svojom sam odigrao trocifreni broj tekmi i u zadnje vrijeme mi ide nikad bolje.

Prst u uho do FIFA 15, jer sve što sam zacrtao to sam i ostvario...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To je odgovor na sve koji skupljaju da moraju imati sto bolje igrace, TOTS, Ronaldo Bale i slicno. S average ekipom s dobrom taktikom i skill om igranja, to je dovoljno sve sto je potrebno, ostalo je samo kolekcija.

--Definitivno si bolji na terenu, to priznajem, ali ne mogu se pozaliti ni na sebe gledajuci experience igranja FIFE--

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 10:52 (L1nNk).
15 godina
neaktivan
FIFA 14

koliko je bitno da je igrac na svojoj poziciji ? npr zelim na fifa worldu imati 4,2,3,1 postavu i htio bih imati  wiliana i navasa , ali oni su rw/rm i lw/lm , ali na toj fifa world 4,2,3,1 postavi ona dva mjesta blizu krila su CAM -.- , e sad da ipak uzmem wiliana i navasa , ili da uzmem neke camove iako nisam odusevljen sa bpl camovima ...?! 

0 0 hvala 0
13 godina
TheVeky kaže...

koliko je bitno da je igrac na svojoj poziciji ? npr zelim na fifa worldu imati 4,2,3,1 postavu i htio bih imati  wiliana i navasa , ali oni su rw/rm i lw/lm , ali na toj fifa world 4,2,3,1 postavi ona dva mjesta blizu krila su CAM -.- , e sad da ipak uzmem wiliana i navasa , ili da uzmem neke camove iako nisam odusevljen sa bpl camovima ...?! 

Bitno je zbog chemistrya. WOrld koristi prijasnji type postava tako da nema 4-2-3-1 sa LM i RM, najbolje je tu CAM.ove staviti. Ima puno kvalitetnih.

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Takodjer ako netko ima 500k pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
TheVeky kaže...

Bitno je zbog chemistrya. WOrld koristi prijasnji type postava tako da nema 4-2-3-1 sa LM i RM, najbolje je tu CAM.ove staviti. Ima puno kvalitetnih.

da ali nema brzih camova, ako cu te camove vec dosta platit a igraju negdje kod krila zelim da mi budu brzi , mogao bih sturidge pretvorit iz cf u cam te ga onda stavit na tu poziciju ali mislim da nije bas stvoren za dodavanja .... nzm mozda da odustanem od 4,2,3,1 postave, i da stavim 4,1,2,1,2 iako sa takvom postavom imam osjecaj da protivnik ima bezbroj igraca kome moze dodati te i u par brzih dodavnja doci do moje obrane... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 16:25 (TheVeky).
13 godina
TheVeky kaže...
SimeKZ kaže...
TheVeky kaže...

da ali nema brzih camova, ako cu te camove vec dosta platit a igraju negdje kod krila zelim da mi budu brzi , mogao bih sturidge pretvorit iz cf u cam te ga onda stavit na tu poziciju ali mislim da nije bas stvoren za dodavanja .... nzm mozda da odustanem od 4,2,3,1 postave, i da stavim 4,1,2,1,2 iako sa takvom postavom imam osjecaj da protivnik ima bezbroj igraca kome moze dodati te i u par brzih dodavnja doci do moje obrane... 

Pokusaj izbjegavati 4-1-2-1-2 postavu, jer je izrazito skupa, a moras mjenjati formacije igracima da ti bude 100% chem. A ta formacija za igraca dodje 7-8k. Sto se tice CAM pozicija ja sam igrao u 4-2-2-2 postavi i odlicno je funkcionirala.

13 godina
FIFA 14

4-1-2-1-2 je po meni najbolje postava... imas CDM, imas bokove, imas CAM. Sve ovisi o Work Rateu. Sta mu vrijedi dodavanje do obrane ako ga ceka zid od 5 igraca...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

4-1-2-1-2 je po meni najbolje postava... imas CDM, imas bokove, imas CAM. Sve ovisi o Work Rateu. Sta mu vrijedi dodavanje do obrane ako ga ceka zid od 5 igraca...

ok ako je vama to dobra postava ( a ako kosta 7-8k onda je valjda i drugima dobra :P ) , onda cu poceti kupovati igrace za tu postavu , pretpostavljam da igraci nece kostat 7-8k skuplje samo zato sto imaju tu postavu za razliku od same postave ,a i sad ce doci world cup update pa cu valjda moci povoljnije sve to pokupovati ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 17:11 (TheVeky).
13 godina
TheVeky kaže...
SimeKZ kaže...

ok ako je vama to dobra postava ( a ako kosta 7-8k onda je valjda i drugima dobra :P ) , onda cu poceti kupovati igrace za tu postavu , pretpostavljam da igraci nece kostat 7-8k skuplje samo zato sto imaju tu postavu za razliku od same postave ,a i sad ce doci world cup update pa cu valjda moci povoljnije sve to pokupovati ...

Sto se tice same postave definitivno je odlicna, igrao sam snjom dok nisam znao zaradjivati putem trade a i tad mi je bilo uzasno skupa graditi momcad po toj formaciji. Cjena govori sama za sebe koliko platis toliko i dobijes :D Mogu se naci igraci po srodnoj cjeni, kad ne mogu onda bolje pricekati dok se pojavi igrac u odredjenoj formaciji nego kupiti igraca pa kupovati i formaciju :D

15 godina
SimeKZ kaže...

znas sta je njihov problem? igraju world tamo brijem ono za mjenjanje u 41212 dodje preko 10k haha

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 17:30 (Encyanix).
13 godina
Encyanix kaže...
SimeKZ kaže...

znas sta je njihov problem? igraju world tamo brijem ono za mjenjae u 41212 dodje preko 10k haha

E hebiga, nisam gledao cijene... ja lomim tamo sa prosjecnim igracima... samo nafilam moral i fitness i lete po igralistu. 

Svida mi se sta tamo market nije u banani ko na pravoj fifi. 

Sad se ceka World Cup update, vec sam strzio svoje engleze, dobra lova se upiknula... sve cu spicit na pakete tamo u tom World Cupu :D 

Jel vidio netko u onom videu o Worldu ocjene Vide... nije lose moram reci :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice