- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oscar na CDM? Diaby, N'zonzi, rodwell, Fer, Tettey, Tiote, neam pojma više, svi oni su barem 10x puta bolji od Oscara na cdm. Neznam kak mozes igrat CDM sa likom koji ima 30 strength, 30 stand tackle i 20 slide tackle. U formaciji sa jednim napadačem, Rooney nije dobar odabir zbog High - HIgh w/r. A Gerrard mi je više za CM nego za CDM. OVi navedeni su svi bolji od njih dvojice za CDM.
Oscar na CDM? Diaby, N'zonzi, rodwell, Fer, Tettey, Tiote, neam pojma više, svi oni su barem 10x puta bolji od Oscara na cdm. Neznam kak mozes igrat CDM sa likom koji ima 30 strength, 30 stand tackle i 20 slide tackle. U formaciji sa jednim napadačem, Rooney nije dobar odabir zbog High - HIgh w/r. A Gerrard mi je više za CM nego za CDM. OVi navedeni su svi bolji od njih dvojice za CDM.
Primjetio sam da mi je CDM najtanja linija i da mozda cak dosta utakmica i izgubim radi te linije. Oscar nije los, ali nije ni bio u planu kao Defenzivac iako je CDM. Nekako sam uvjek dojma da ako imam 2x CDM a da jedan bude Defenzivnijije orijentiran a drugi Ofenzivac. Etto je bolji izbor za ST pored ove postave onda :D. Za 20k cu valjda napraviti kvalitetni remont srednje linije :D
imas ramiresa na klupi ..meni je on uz yayu najbolji cdm u bpl
imas ramiresa na klupi ..meni je on uz yayu najbolji cdm u bpl
nema nikakve veze sada sa bpl-om ali evo ja korstim tots toulalana i tots mott-u iako je pace 57/55 (shadow/cataly) oni su mi fantastični, zna šimek pitajte njega 
umjesto rooneya stavi eto-a, a umjesto oscara ramiresa
Update :) Maknuo sam Ramiresa samo radi rating a. Ali evo vratio sam ga u momcad, Ima i brzinu, dribling uz solidnu obranu, Gerrarda sam ostavio, zbilja mi nije los. Tu je jos i Lucas za CDM. Jedino nznam samo dali da kupujem Cole a za LB, dobar je i Baines.
Odlicna ekipa, fali nam samo taj famozni lijevi bek :D
Update :) Maknuo sam Ramiresa samo radi rating a. Ali evo vratio sam ga u momcad, Ima i brzinu, dribling uz solidnu obranu, Gerrarda sam ostavio, zbilja mi nije los. Tu je jos i Lucas za CDM. Jedino nznam samo dali da kupujem Cole a za LB, dobar je i Baines.
kakav je utisak nove momčadi?
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
kakav je utisak nove momčadi?
Kompany - Luiz zbilja odlicno funkcioniraju, Navas je brzi i bolji nego Nani. Ramires i Gerrard mozda nisu top defenzivci ali definitivno nadogradjuju jedan drugoga. Dok jedan ima dribling i pace drugi ima odlican udarac i odlican pass. Samo jos nedostaje Yaya Toure i Aguero jer je zbilja kompletan napadac. Mozda David Silva, imao sam ga na FIFI World i bio je zbilja odlican, tako da racunam da je bolji od Ozil a sto se tice CAM pozicije. ^^ Evo jos malo FINALE ^^ Real - Atletico 2:1 moj Tip :D
U zadnje vrijeme isti problem muci mnostvo ljudi, cak i ponovo DL ao sam igru i opet isti problem se desava u 90% slucaja. Vise puta nece nego li ju pokrene.
Kada vec imas Rooneya, stavi ga na CAM.
Meni je najdrazi CAM, moras vidjet taj šut izvan 16..
sad sam skužio da i meni neće uć u fifa world
To je 5 Totsa ali oni ne vrijede ni jednu desetinu Balea i Messia
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
To je 5 Totsa ali oni ne vrijede ni jednu desetinu Balea i Messia
Da, stvarno bezveze.. inače ja ne dobijem pet rare igrača u takvom packu a lik dobije pet totsa. Otvorio sam jedno dvijestotinjak packova i uspio dobiti jednog totsa i jednog if igrača.. i uz sve to niti jednog nif vrijednijeg igrača..
trebao bi pomoc,znaci imam igrace popot TOTS benatia,rodriguez,pogba... i njima cijena samo pada,dali ce se to stabilizirati ili ce nastaviti padati?jer su iz dana u dan sve jeftiniji a taj tots je prosao prije 4 dana.ne znam kada da ih prodam
trebao bi pomoc,znaci imam igrace popot TOTS benatia,rodriguez,pogba... i njima cijena samo pada,dali ce se to stabilizirati ili ce nastaviti padati?jer su iz dana u dan sve jeftiniji a taj tots je prosao prije 4 dana.ne znam kada da ih prodam
Zasto si ih kupovao,ako ne zelis s njima igrati?
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
1.kada si tako pametan,daj mi objasni di si procitao da ja nisam igrao s njima?
2.kakve veze ima moje pitanje i tvoj odgovor?pitao sam za savjet oko market,a ti mene pitas zasto sam ih ja kupovao.
Pa igrači se ne kupuju da bi se samo s njima igralo. Smisao je i trgovina te zarada. Obično ljudi kupuju povoljne prilike da bi poslije nešto zaradili. Neki puta se to izjalovi pa umjesto zarade imaš gubitak. No i to je čar futa. Ja s pola igrača nisam igrao koje sam kupio jer sam ih kupio zbog zarade a ne igre. To sam uglavnom radio zato kaj je lakše prodati i za veću cijenu igrača koji ima nula utakmica u nogama nego već korištenu karticu. Ja kad kupujem igrača za igrati nikad ne kupujem korištenu karticu.. eto, ima nas svakakvih..
Što se odgovora na pitanje tiče, bojim se da ove godine cijene neće nešto naročito rasti. Pogotovo sad kada krenu ove nove kartice repki pa fokus prijeđe na kupovinu packova. Još će više cijene padati kako bi se došlo do coinsa i mogućnosti dobivanja u packovima igrača koje ćeš moći dobiti jedino na taj način..
Pa igrači se ne kupuju da bi se samo s njima igralo. Smisao je i trgovina te zarada. Obično ljudi kupuju povoljne prilike da bi poslije nešto zaradili. Neki puta se to izjalovi pa umjesto zarade imaš gubitak. No i to je čar futa. Ja s pola igrača nisam igrao koje sam kupio jer sam ih kupio zbog zarade a ne igre. To sam uglavnom radio zato kaj je lakše prodati i za veću cijenu igrača koji ima nula utakmica u nogama nego već korištenu karticu. Ja kad kupujem igrača za igrati nikad ne kupujem korištenu karticu.. eto, ima nas svakakvih..
Što se odgovora na pitanje tiče, bojim se da ove godine cijene neće nešto naročito rasti. Pogotovo sad kada krenu ove nove kartice repki pa fokus prijeđe na kupovinu packova. Još će više cijene padati kako bi se došlo do coinsa i mogućnosti dobivanja u packovima igrača koje ćeš moći dobiti jedino na taj način..
Nego zasto ? Nisam dosao igrat SimCity, igram FIFU, boli me dzoka oce kasnije kostat 800milijuna ili 800coinsa...
cijena "normalnih " igraca ce vjerojatno pasti za vrijeme world cup update-a (zbog toga mislim si prodati drugu postavu italije i for fun postavu bosne i hercegovine ),ali logika mi nalaze da bi cijena tots-a trebala rasti sa vremenom , ipak totsi izlaze jednom godisnje
a i fifa world je poprilicno nova igra , pa jos novci nekolaju kao sto ce kasnije kolati , trenutno mi se cini da se prelako moglo doci do odredjenih tots igraca , kao sto je npr bio slucaj kod guild war-sa 2 , ispocetka je bilo sve lako dostupno a kasnije cijena svega i svacega je otislo u nebesa ...
edit:mislio sam da si pricao o fifa worldu , sad kad sam ponovno bacio pogled ,primijetio sam da nisi spomenio world te stoga si vjerojatno mislio na fifa 14 :p
Pošto mi je dopi*dila fifa na ps3, htio bi probati fifu world.
E sad bi ja tu nekakvu mini recenziju da mi netko napiše.
Da li se može protiv prijatelja igrati? Da li su kontrole za skillove iste kao i na običnoj fifi? Da li imaju sve proslave golova i svi skillovi?