FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.691
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 14

prodajem 500k za 50 kn.

Moj PC  
1 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
movie kaže...
prcko_croatia kaže...

Otvorio sam packova za cca 180 000 coinsa i dobio samo dva plavca. Ovaj je nadam se vrijedan spomena. idem provijeriti cijenu na transveru. možda imam ipak malo sreće.

Samo dva plavca? Stvarno bezobrazluk!

taj "samo" bode oko

16 godina
FIFA 14

Već mjesecima slažem momčadi po nacionalnosti. Nadao sam se nekim turnirima i slično za WC i oni sada stave untradeble igrače i specijalno mjesto u FUTU :S   http://o.ea.com/21881

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
izvone kaže...

Već mjesecima slažem momčadi po nacionalnosti. Nadao sam se nekim turnirima i slično za WC i oni sada stave untradeble igrače i specijalno mjesto u FUTU :S   http://o.ea.com/21881

meni se cak i sviđa,nije da sam odusevljen ali izgleda zabavno.samo sto mi nije jasan smisao ovoga kada su napravili totalno "nove" igre za ps3 i x360

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 15:11 (Mic_zap).
12 godina
neaktivan
FIFA 14

koliko će koštat world cup?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

LIjepo ti pise da nista ne dode vec je free update.

Nadam se da nece cheateri usrati i ovaj MOD, cini mi se super i osvjezenje za ovo smece sta se sad igra.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Izgleda fora taj update, šteta što nismo dobili cijelu igru ali šta ćeš, barem nečemu da se veselimo EA kao EA.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Nadam se da nece cheateri usrati i ovaj MOD, cini mi se super i osvjezenje za ovo smece sta se sad igra.

I kaj, sad ispočetka slaži, kupuj, preprodaj igrače. Pitanje je koliko će koštati. Sve coinse smo sprdili na totse... mislim da me ovo neće interesirati..

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

I kaj, sad ispočetka slaži, kupuj, preprodaj igrače. Pitanje je koliko će koštati. Sve coinse smo sprdili na totse... mislim da me ovo neće interesirati..

Sta koliko ce kostat ? Pa slozis nacionalnu ekipu u Fut.u za manje od 10k coinsa. Portugalce primjerice roknes za 15k  a imas mega momcad. 

I sta sad ako slazes iz pocetka ? Sta ces poginut ako krenes ? A hebote, ti isto moras bit protiv svega.

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Sta koliko ce kostat ? Pa slozis nacionalnu ekipu u Fut.u za manje od 10k coinsa. Portugalce primjerice roknes za 15k  a imas mega momcad. 

I sta sad ako slazes iz pocetka ? Sta ces poginut ako krenes ? A hebote, ti isto moras bit protiv svega.

pa packovi neće bit skupi i tamo dobiješ nekoliko world cup igrača 2-3 packa i imaš momčad

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Dap, Sime je tu u pravu. Zavisi kako koja momčad košta, napraviš mega momčad za male pare.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

također svi world cup igrači su untradeble to što dobiješ s tim i igraš

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14
Zbilja ugodno iznenadjenje ^^ Thumbs Up za EA zbog ovog poteza i jos uz to besplatno :D
Napokon ce se moci zaigrati s repkom na pravi nacin :D Danas se da ce cheateri moci dolaziti manje do izrazaja sad i da ce biti jedino vazan skill.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Gdje sam ja rekao da sam protiv? Samo sam rekao da me ovo neće interesirati. Možeš mi otkriti tajnu kako za 15k složiš portugalsku repku?

Što misliš koliko će te koštati da si recimo složiš njemačku repku ili neki miks euro zvijezda?

usput, tots rest of the world

http://www.futhead.com/14/totw/totsrotw/

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 19:06 (movie).
17 godina
Vladitor kaže...

Još jedan razlog više da se ne živciram i ne započinjem s igrom jer ove godine ne da nemam sreće u packovima nego nemam apsolutno nikakve sreće..

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Vladitor kaže...

Još jedan razlog više da se ne živciram i ne započinjem s igrom jer ove godine ne da nemam sreće u packovima nego nemam apsolutno nikakve sreće..

ma mogu se kladit da ćeš igrat  a na kraju i uživat {#}

15 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Gdje sam ja rekao da sam protiv? Samo sam rekao da me ovo neće interesirati. Možeš mi otkriti tajnu kako za 15k složiš portugalsku repku?

Što misliš koliko će te koštati da si recimo složiš njemačku repku ili neki miks euro zvijezda?

usput, tots rest of the world

http://www.futhead.com/14/totw/totsrotw/

Na WC-u nema trgovanja, samo paketići, a kad tamo kupiš pack, dobiješ ga i u običnom UT.

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Nadam se da će FIFA 15 na PS3 biti omogućena u 1080p..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima netko za prodat coinsa za 50 kn?

Kupujem samo zvog WC

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

jel jos tko igra sa hrvatima ili sam izgleda jedini ja koji igram iskljucivo sa hrvatima ? znam da nije naj pametnije ali daleko mi je veci gust igrati sa hrvatima , malo suckam na golu i na lijevom beku ,a i malo i u obrani i u napadu .... ok svugdje suckam , ali u redu je . nisam u najvisim ligama / divizijama pa nije toliko presudno :P , 

1 0 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

Nadam se da će FIFA 15 na PS3 biti omogućena u 1080p..

U osam godina dvije igre su bile u 1080p i logično je da treća bude fifa.

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo i drugi TOTS za mene Diego Costa, a tek sam prvi 25K paketić otvorio, neznam da nastavim dalje {#}

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

katastrofa, sportska naravno, iz perspektive igrača futa s BPL ekipom..

http://www.index.hr/vijesti/clanak/chelsea-potvrdio-transfer-luiz-ide-u-psg-za-50-milijuna-eura/749248.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Na prvu sam popljuvo ovaj FIFA World, ali sad kad ga igram i zavrsavam prvi season mogu reci da mi je fenomenalno. Jest da me smetaju formacije sta moram na igracu mjenjat i tako, ali koliko je to bolje napravljeno nego FIFA 14 ili bilo koja fifa do sada. 

Prednost se ne drzi 100 dana vec 2-3sec, FUT je koncipiran fenomenalno, in game menu pregledan i odlicno dizajniran, isto tako i match making engine je fenomenalan. Svaka pohvala za to. Jos da hoce tako u 15 staviti bilo bi hebeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Di je najboje coinse uzet ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Nakon instalacije FIFE WORLD uđe u igru i zaledi se tamo di me spaja sa na EA servere, ima li još netko takav problem ? Pomagajte, zna li netko.

Btw, Fifa 14 FUT radi bez problema..

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Ma ja igram Ultimate Team, dodem do onog djela prije tekme di se prikazuje sastav protivnickog team-a i tu se zaledi...ucitava se i ucitava, je*em im seljaci mutavi! I kad izadem van onda dobim "lose"! Govna nesposobna! 3 tekme sam "izgubio" danas na takav nacin....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
barcaINTER kaže...

Nakon instalacije FIFE WORLD uđe u igru i zaledi se tamo di me spaja sa na EA servere, ima li još netko takav problem ? Pomagajte, zna li netko.

Btw, Fifa 14 FUT radi bez problema..

Takodjer je i kod mene isti problem, izbrisao sam folder igre i save i ponovo DL ao igru usla je prvi put, cim sam vratio save opet ista stvar i opet nece. Tako da jedino rijesenje sve delete i save i folder i ponovo DL ati i istalirati igru bez ubacivanja ista u igrin folder i vracanja Save foldera.

15 godina
neaktivan
jel netko zna kako se mijenja kamera da bude ko u fifi 14? jel to uopce moguce?
But in the end i have to fall to lose it all
13 godina
MiNiMoY kaže...
jel netko zna kako se mijenja kamera da bude ko u fifi 14? jel to uopce moguce?

--Mozda ce ti ovo pomoci, nisam isprobao pa nisam siguran, pokusaj--

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice