Putem trade a se najlakse dodje do coins a, a za TOTS igrace je ipak mislim potrebno malo srece iz paketa ili kupovanje bodova. Pitao sam za neki savjet jer su mi totalno razlicite cijene u FIFA WORLD i FIFA 14. U FTP naslovu za 15 dana sam skupio milion, dok u FIFI 14 nisam jos skuzio princip, barem da dodjem do solidne momcadi za normalan play. Primjera Modric je 15k supp cjena u FIFA WORLD Dok se u FIFI 14 kupi za 3-5k
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zasdto bi za 15€ kupio Fifa Pointse, ako kod mene mozes za toliko dobiti milju coinsa... ne vidim smisao davati EA lovu a ne dobiti nista... da usporedim.
15€ = 1500 bodova = 10 paketa
15€ = 1kk Coinsa = 133 paketa i jos ti ostane.
Ne vidim smisao fifa pointsa uopce...
Nisam se odavno javio pa da vam malo statistike kazem oko Suareza(86) 39 utakmica, 37 golova i 11 asistencija, covjek povrh udarca i zavrsnice nogom ima udarac glavom i preciznost kao da mu je heading 85 a ne 75..
Drago mi je da se nekome pokazao kao dobar napadač. Kod mene je fulao zicere sa nekih 5m. Sjećam se da sam planski odrađivao sezone kako bi skupio za njega i na kraju se razočarao u više navrata. Nešto mu poništava statse, bez obzira da li se radi o verziji 86 ili 88.
Koju formaciju igraš i koja je njegova pozicija?
Btw., ako bi morao izabrati najboljeg igrača u FUT-u za sezonu 2014, to bi definitivno bio Y. Toure (C). Nevjerovatan igrač, vrijedan svake lipe.
Nisam se odavno javio pa da vam malo statistike kazem oko Suareza(86) 39 utakmica, 37 golova i 11 asistencija, covjek povrh udarca i zavrsnice nogom ima udarac glavom i preciznost kao da mu je heading 85 a ne 75..
Ako ga igras sa nekim u spici onda je prosjek.. ako ga igras samog u spici.. onda je katastrofa.. hah
Dok je bio s nekim u spici onda je bio katastrofa a u formaciji 4-2-3-1 je zivotinja hahaha
Ako ga igras sa nekim u spici onda je prosjek.. ako ga igras samog u spici.. onda je katastrofa.. hah
Dok je bio s nekim u spici onda je bio katastrofa a u formaciji 4-2-3-1 je zivotinja hahaha
Onda i nije neka statistika :P
ja koristim IF Berbatova i on je zvijer :D jednostavno covijek je ubica!!!
TOTS Mandzo ubija... kada ides prema golu, samo rokas L2 i ne moze mu nitko nista...
prodajem 1.150.000 coinsa za 100 kn.
koja je svrha fifa worlda
I također puno mojih prijatelja su skinuli i probali i jos uvijek igraju fifu world, zaludili su se kazu da im je super, stvarno dobra stvar od EA-a
obratite paznju na ovo grupu https://www.facebook.com/groups/301936976621742/?fref=nf ova fifa world je stvarno odlicna stvar, ljudi igraju turnire, wager... sve vise i vise igraca ima, udjite u grupu ako igrate necete pozaliti :D na svakom turniru ima vrijednih nagrada :D
Za novu Fifu moras svake godine izdvojit >300kn, a nekima je to valjda previse pa uzivaju u free verziji (koja usput i duze traje jer ne izlazi svake godine nova)
Za novu Fifu moras svake godine izdvojit >300kn, a nekima je to valjda previse pa uzivaju u free verziji (koja usput i duze traje jer ne izlazi svake godine nova)
neznam ko to kupuje za 300 kn, fifa se preko neta može nac za 180-200 kn na dan izlaska.
neznam ko to kupuje za 300 kn, fifa se preko neta može nac za 180-200 kn na dan izlaska.
200 =/= 0
Jel ima iko link za skinut online mode pa da se moze ultimate team s pratske verzije
Jel ima iko link za skinut online mode pa da se moze ultimate team s pratske verzije
http://www.nuuvem.com.br/produto/1202-fifa-14
Ako ti je previse dat 65kn za igru, bolje nemoj nista niti igrat...
Kako 65 kn majke ti mile
Kako 65 kn majke ti mile
E pa majke ti mile... ja sam se preracuno za 10kn... ovo su brazilski reali... brazilski real je 2,5kn... puta 30, dobijes 75kn. Eto tako je, majke ti mile...
razvaljujem buraz, ubijam čak!
ajde jednu odigrat?
Ajmo Racer ja i ti jednu... PhotosynthesisO2 mi je nick.
razvaljujem buraz, ubijam čak!
U kojoj DIVIZIJI "bahati"??? 
Svaka čast "anti", spasitelju naš.
Hvala na informaciji frendu, budem detaljno proučio šta i kao kada stignem doma, jer na poslu ne mogu na youtube.
Pozzz!!! 
sviđa mi se, ali zašto bi ja to morao raditi jer je EA nesposoban? no way, neidem u diviziju 1 i uzivam u diviziji 2.
Sad kad nekome utrpaš 7 komada odmah će te staviti na crnu listu..
Koje su to gluposti, da bi igro normalno moram popalit 18 programa :D hahahahhha, uostalom cheatera lako skuzis prema dresu i nacinu ponasanja prije tekme... tako da ovakve gluposti ne trebaju nikom.
Dam se kladit da skriptu posaljes EA.u na support da bi dobio automatsku poruku nazad da si scamman...