Kakav je Gerrard
Otkud znam? Kupio i stavio na market... no cijene brzo padaju za razliku od prošlog tjedna pa se bojim da sam legao. Već nakon pola sata kupio sam još jednog čeha za 65k manje? Bojim se kako će završiti ova priča...
Kakav je Gerrard
Otkud znam? Kupio i stavio na market... no cijene brzo padaju za razliku od prošlog tjedna pa se bojim da sam legao. Već nakon pola sata kupio sam još jednog čeha za 65k manje? Bojim se kako će završiti ova priča...
Prvih par sati se najskuplje prodaju
Prvih par sati se najskuplje prodaju
U prvih par sati sam prošli tjedan sam najviše zaradio ali njušim da ovaj tjedan ne bude tako bilo... vidjet ćemo..
Meni se kao najsigurnija opcija pokazala cekat ponedjeljak ili srijedu
Eto ga Martinez na 200k
Meni se kao najsigurnija opcija pokazala cekat ponedjeljak ili srijedu
Eto ga Martinez na 200k
Ako si želiš ostaviti igrača onda da a ako želiš trgovati onda moraš svakodnevno tražiti prigodu za pokušati nešto zaraditi. Jučer si mogao najjeftinije kupiti prošlotjedni tots... no ne živciram se, ovo je bpl i igrači će s vremenom sigurno vrijediti više nego sam ih platio. Jedini problem je kaj neću imati coinsa za obrtanje..
Uzeo si Sturridga, Lallanu i Sterlinga.. sva trojica su vec na marketu.. lallana se prodo zaradio 15k na njemu a za ostale ce bit gusto.. sve u svemu tesko razocarenje.. Sturridge se nemoze nikako bas nikako mjerit sa najobicnijim od 80 sa hunterom.. Sterling je nekako sporiji od IF i Nif-a slabiji je i udarac je ostao isti.. katastrofa.. i Lallana odlican dribling , solidan brzina nesto sporije skilove radi sto me iritira i udarac banana teska... Nemam rijeci..
Nikad mi nece biti jasno kako Cavani kosta 6k .............................................
Uzeo si Sturridga, Lallanu i Sterlinga.. sva trojica su vec na marketu.. lallana se prodo zaradio 15k na njemu a za ostale ce bit gusto.. sve u svemu tesko razocarenje.. Sturridge se nemoze nikako bas nikako mjerit sa najobicnijim od 80 sa hunterom.. Sterling je nekako sporiji od IF i Nif-a slabiji je i udarac je ostao isti.. katastrofa.. i Lallana odlican dribling , solidan brzina nesto sporije skilove radi sto me iritira i udarac banana teska... Nemam rijeci..
A što reći onda za rooneya? Meni tots kartica sporija od nif a osjetno veći pace? udarac isto tako. Na nif kartici sam imao hunter che karticu i rooney je imao strašan udarac. Ovaj tots s basic che karticom em je sporiji i tromiji em ima lošiji udarac. Bar meni... možda nisam neko mjerilo ali ja sam tako doživio karticu...
Nikad mi nece biti jasno kako Cavani kosta 6k .............................................
Zakon ponude i potražnje...
Kad ne možeš izvući možeš kupiti... osvojio prvu četvoricu bpl tots-a... vidjet ću je li ovo bio dobar posao ili sam se vjenčao s njima..
Gerrard je vec na buynow 300 a bidaju maximum do 250k
Gerrard je vec na buynow 300 a bidaju maximum do 250k
Jedino nisam uzimao bainesa a njemu jedinom cijena raste... svima ovima drugima pada... ha, ha...kako stavri stoje legao sam nekih 300k da sad točno ne zbrajam..
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Dajte svoja mišljenja može li šta bolje i kako http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=f0jk8sfTnK6Jz:pc
Mani se tog Nania u toj formaciji tamo desno. Pogotovo kad imaš Richardsa iza. Uostalom meni je Nani zadnji u izboru za Rm. Rw ok ali za Rm je zadnja šuga, bar je meni bio meni. Sve osim skilla mi je čista banana.
BY THE WAY malo da zapalim ekipicu: vidi s kim sam sad igrao i kako je završilo.
I prošli tjedan sam ih odmah uzimao i prodavao i stavio u prva dva sata bar 200k u džep... neki put dobiješ neki put izgubiš.. no u konačnici niti ovaj put neću izgubiti, samo ću kasnije zaraditi... no kako sada stvari stoje na bainesu i colemanu imam odmah lijepu zaradu jer im je cijena porasla a jedina trenutna pušiona je gerrard. Jedan Čeh se trenutno vrti na nuli a drugog sam noćas utopio... lallana 16k zarade.. danas sve izgleda ljepše nego sinoć.
Bainesu cijena porasla gotovo 100k preko noći.. evo gledam sad i colemanu. Ide za 200k a ja sam ga sinoć uzimao po 100k..
Dajte svoja mišljenja može li šta bolje i kako http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=f0jk8sfTnK6Jz:pc
Mani se tog Nania u toj formaciji tamo desno. Pogotovo kad imaš Richardsa iza. Uostalom meni je Nani zadnji u izboru za Rm. Rw ok ali za Rm je zadnja šuga, bar je meni bio meni. Sve osim skilla mi je čista banana.
BY THE WAY malo da zapalim ekipicu: vidi s kim sam sad igrao i kako je završilo.
Ti kuzis da i mi ostali natrpamo puno jace protivnike dobivamo pa ne pisemo svako malo...
http://gyazo.com/d27880d51e5fb9dc9c3d5410fc2328e4
Decko sa Fifa Hrvatske igrali wger u suareza 88 i vodio sam 1:2 i u 78 minuti igrali i on prekinio a sere da meni konekcija ne valja
ZNACI DECKI NEMOJTE S FIFA HRVATSKOM IGRAT TESKI SCAMMERI..
uzeo sam si jucer TOTS Aguera za 1.9mil.. pa danas malo nabacio par tekmi.. probao hawk, hunter i basic chem na basic je nakompletniji.. al sve u svemu za aguera sam ocekivo da ce bti nesto jaci u duelu i brzi od nif-a al izgleda da sam pogrijesio.. ono sto mi se najvise svidjalo kod njega je otislo u vjetar... znaci dobio je na brzini osjeti se taj 90 sprint speed i aceleracija.. odlican dribling i udarac... al sto su ga oslabili pa to nije normalno.. odmah padne ni nebori se za loptu.. katastrofa.. dok njegov nif nije ko prosle godine OP ali i dalje se dobro bori za loptu.. al ovaj tots nista.. nadam se bar da izvucem neki profit ili bar vratim ulozeno
Nakon 700k potrosenih u packove prvi put igrac koji nesto vrijedi Sterling 83 stavio sam ga na market za pocetnih 150 pa da vidimo za kolko ce otic.
prodat cu sve igrace i prodat coine coinsellerima
mogu skupit oko 1mil za najboljih 30-50 igraca
i jos ih imam 600 non rare,rare,silver,bronze
potrošio sam zadnjih 600k i dobio ništa, najjači kojeg sam dobio je alaba.
Gotovo je za ovu godinu, uzest ću ps4 kad izadje fifa 15, a sa pc-jem je gotovo.
potrošio sam zadnjih 600k i dobio ništa, najjači kojeg sam dobio je alaba.
Gotovo je za ovu godinu, uzest ću ps4 kad izadje fifa 15, a sa pc-jem je gotovo.
Kužim da je to sve lutrija ali ovo je ipak samo igra i ako ti netko otvori 100 packova bilo bi u redu da mu nekaj daju. I onda se čude zakaj ljudi kupuju coinse? Da je manje pederlucka u packovima i pointsima vrlo vjerojatno bi i ekipa manje kemijala okolo.
Moze netko squad s Toureom,Reusom i Juventusovom obranom u 352 ako je moguce do 500k
edit:snasao sam se :) sta mislite ?
Moze li neko engleze do 160k molim vas
Moze netko squad s Toureom,Reusom i Juventusovom obranom u 352 ako je moguce do 500k
edit:snasao sam se :) sta mislite ?
Stavi Chiellinija na LCB,a na RCB upg Benatiu koji je meni odlican.Ovo ostalo je u redu.
ima jos coinsa. 30 kn 250k
ima jos coinsa. 30 kn 250k
Jel kupovao netko od njega?
Isplatili se sad prodavat ekipu i sta mislite o ovim englezima http://www.futhead.com/14/squads/10893241/ ?
Isplatili se sad prodavat ekipu i sta mislite o ovim englezima http://www.futhead.com/14/squads/10893241/ ?
Kani se suareza.. probo sam sad njegov TIF.. koje smece od igraca...