FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.696.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FIFA 14

Koliko sam odusevljen igrom toliko sam razocaran kamerom. Jedina koja mi koliko toliko pase je tele sa najvecim zoom. Zar nije bila neka dinamic? Barem sam ja sa njom igrao i udaljenim zoom. Tesko im bilo to ostaviti. Jel moguce da su smanjili broj opcija za kamere? 

edit:izludio sam sam sebe. Trebalo je samo update skinuti. joooooj boli me glava od samoga sebe;)))) sad je napokon sve savrseno 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 16:50 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 14
mariclius kaže...

Koliko sam odusevljen igrom toliko sam razocaran kamerom. Jedina koja mi koliko toliko pase je tele sa najvecim zoom. Zar nije bila neka dinamic? Barem sam ja sa njom igrao i udaljenim zoom. Tesko im bilo to ostaviti. Jel moguce da su smanjili broj opcija za kamere? 

edit:izludio sam sam sebe. Trebalo je samo update skinuti. joooooj boli me glava od samoga sebe;)))) sad je napokon sve savrseno 

Svaki drugi stadion ima svoju kameru..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
ja igram na default kameru i ta mi je super na tv-u, ali pricam za ps4 dok na pc-u je tele sa custom postavkama...
16 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
ja igram na default kameru i ta mi je super na tv-u, ali pricam za ps4 dok na pc-u je tele sa custom postavkama...

ja mislim da ti puno voliš fantazirat...

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Kako iz slobodnjaka puknuti loptu bas jako, svaki put je to nesto mlohavo i da, kako otici po loptu u golu kada ga dam ? 

0 0 hvala 0
13 godina
miikaa77 kaže...

Kako iz slobodnjaka puknuti loptu bas jako, svaki put je to nesto mlohavo i da, kako otici po loptu u golu kada ga dam ? 

Drzis tipku koja ti je za lob... onda ide bomba... napuni oko 2 i pol na blize i oko 3,5-4 sa dobrim pucacem i ide u gol 100%. 

Ovo drugo se ne sjecam uocpe sta stisnem :D  

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Zaletis se u gol i covjek sam uzme loptu?

14 godina
FIFA 14

Koj sut na 4.28, nikad nisam uspio tako jak slobodnjak izvest

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

odustajem od futa, nema smisla vise. pa prodajem coinse. neznam kako se cijene krecu, ponude na PM. ako iam zainteresiranih. dat cu i ispod cijene samo da se rijesim, jer dok god imam coinse vuce me igrat. a kad prodam sve. onda me nema sta vuc.

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
miikaa77 kaže...

tipka za finesse ti je uzimanje lopte

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...
miikaa77 kaže...

tipka za finesse ti je uzimanje lopte

Ja ne koristim to..

Uzmem Suareza s desne strane naciljam izmedju zadnja dva i gljivicu polu desno..Ulazi 100%

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan
FIFA 14

nakon 3 miseca ne igranja izguštira sam se u zadnja 3 dana i opet je postalo dosadno sada čekam opet turnir jeli se možda zna kad će opet bit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Kak je lijepo otic na http://www.ultimatedb.nl/#pc i vidit kako cijene TOTSa padaju iz dana u dan, sad mi je drago sta jucer nista nisam osvojio na bidanju, npr Martinez je 50k jeftiniji {#}

Probao netko TOTS Rooneya? NIF mi je najdrazi CAM uz Hernanesa.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

nakon 3 miseca ne igranja izguštira sam se u zadnja 3 dana i opet je postalo dosadno sada čekam opet turnir jeli se možda zna kad će opet bit?

Uskoro! Čekam da ovi jaganjci utihnu, jer je krenulo masovno sa nekim turnirima i ligama, a nitko to nije bio u stanju privesti kraju. Isto tako nebi ništa pravio bez nagrade, što znači da moram zaleči jednog kapitalca od 100 000 coinsa. Problem je što su cijene igrača pale, pa ne bi volio da budem donji.

Uglavnom nešto će mo smisliti...ovaj put će svaka grupa biti 100% ravnopravna, jer će fokus biti na samom igraču, tako da je vrlo lako moguče da sam igrač odigra grupnu fazu sa jednim klubom, a zatim round of 16 sa drugim.

Kroz 3 godine tj. sezone koliko igram FIFU, upoznao sam dosta odličnih igrača, koji su prije svega fer i korektni, tAko da ću pojedine privatno kontaktirati i uručiti VIP pozivnicu za turnir. {#}

Lijep pozzzdrav! {#} We are FIFA 14!

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 13:18 (Anchor Man).
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Bilo je za titulu. Trebao je X, a skoro bila pobjeda. Naravno krvava 90-a minuta mi je uzela tu pobjedu. Mušterije koje najviše volim - španjolci u 4-3-3 formaciji.

Jučer i danas ne primjetim momentum, igrači igraju baš kako treba, i protivnički i moji. Ova dva dana guštam, napeto je i zabavno, baš kako treba. Nadam se da će i potrajati.  

protivnik protivnik
ich ich
iz kornera u 90-oj iz kornera u 90-oj

0 0 hvala 0
17 godina
prcko_croatia kaže...

Bilo je za titulu. Trebao je X, a skoro bila pobjeda. Naravno krvava 90-a minuta mi je uzela tu pobjedu. Mušterije koje najviše volim - španjolci u 4-3-3 formaciji.

Jučer i danas ne primjetim momentum, igrači igraju baš kako treba, i protivnički i moji. Ova dva dana guštam, napeto je i zabavno, baš kako treba. Nadam se da će i potrajati.  

Jesi li ijednu tekmu odigrao a da nisi postao kratki izvještaj s iste?

11 godina
neaktivan
FIFA 14
O da. Mnogo njih. :-) ;-)

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 14

U bronze 750 coinsa packu :O 

3 0 hvala 0
17 godina
antiljano27 kaže...

Što reći?

13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Koliko si otvorio packova

15 godina
drakula789 kaže...
antiljano27 kaže...

486748678637486343138486748537438543851384863

17 godina
drakula789 kaže...

Količina otovrenih packova s time nema veze. Lik uplati par dolara i dobije sto milja a netko uplati na tisuće pa ne dobije ništa.. Ovo je jedna vrsta lutrije samo još malo nepoštenija od prave...

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja imam 100 000 onih Coina,kaj mogu s tim?

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Aj wager protiv mene za 100k

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Obavezno pogledajte ovaj video.Meni najjači od KSIa do sad!

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Gledam sad kako martinez šprinta pored balea i oduzima mu loptu a bale mu ne može pobjeći pa mi nije jasno zakaj martinez ima pace 57? Po tome bi ga bale trebao ostaviti bez problema a nije mu uspio pobjeći niti metar..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Odakle ovom idiotu ovakvi igraci..

0 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...
DwightSchrute kaže...

Aj wager protiv mene za 100k

Kad te ja zovem onda nista...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
miikaa77 kaže...

Odakle ovom idiotu ovakvi igraci..

Dobro kažeš, idiot... lako se khurciti kad ga ea filuje s coinsima, pointsima i igračima.. meni najodvratniji lik, iritantan do bola...

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Može mi netko složit neki beast silver team do 100k?

Hvala!

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice