Ja zapravo volim takve protivnike, poklone mi loptu odmah
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čitam kako svi to zaustavljate bez problema, a ja u zadnje vrijeme jedino takve golove i primam jer je, po meni, u DIV1, stvarno puno teže se branit od toga. Ali vidim da sve ovdje vrvr od profića, svaka vam čast :D
EDIT: pardon, mislio sam da pričate o običnom LBY, ne o kickoff LBY
Kolega pa LBY je jedini nacin kako protivnici u prvoj diviziji zabijaju pogotke, nazalost haha :)
Ja zapravo volim takve protivnike, poklone mi loptu odmah
da .
mozda je ispalo malo glupo kako sam napisao pa sad mislite da svaki takav pas dobijem gol. ne, nedobijem. uglavnom se to prilicno lako sprijeci. nego sam mislio rec da se u određenim trenucima moji igraci ponasaju retardirano i da se tad ne mogu branit... jer neznam zasto u tom trenutku golman sam istrci i onda pored toga umjesto da boksa loptu, on se baci na pod i slicno, ili se sudari sa igracima...
ps. to mi se desilo kad sam imao marchetija na golu, kasnije sam shvatio da su mu korneri ili opcenito akcije u kojima treba boksat loptu jako slaba strana... uglavnom profula loptu i ona zavrsi protivniku na glavi...
To je moguce obraniti, samo se triba znat postaviti tj. povuci igraca nazad na vrime. Isto tako se i za heading triba znat postavit pa nece bit glupih golova.
Jedno pitanje.. da li moram imati baš joystick od Xboxa da bi mi radile gljivice ili mogu bilo koji joystick za komp. Trentuno nisam baš pri lovi a i gledam uzeti neki koji je izgledom najsličniji kontrolerima za ps2 (hama ili tako nešto)
Jedno pitanje.. da li moram imati baš joystick od Xboxa da bi mi radile gljivice ili mogu bilo koji joystick za komp. Trentuno nisam baš pri lovi a i gledam uzeti neki koji je izgledom najsličniji kontrolerima za ps2 (hama ili tako nešto)
ne moras imati xboxov da rade gljivice. ima jedan program s kojim sam ja to prije rijesavao. ali svakako je dobro nabavit neki bolji joy...
@fico ipo nije glava problem. bas suprotno, kad vidim kolko se neki zale na te ubacaje i to da je glava OP siguran sam da se dobro ne postavljaju... nisam ja pro neki, ali nije mi glava problem, puno vise golova glavom zabijem nego sto primim... nego nekad jednostavno, ma koliko se god dobro branio i postavljao ima ono nesto sto ce te zeznut na ovaj ili na onaj nacin... recimo sinoc 3 poraza za redom u 4. diviziji... stvarno znam da sam super igrao ali ne mozes se izborit za poziciju, ide duga lopta u for, moji obrambeni prvo rade 2-3 koraka naprijed (kao kad pokusavas namjestit offside trap) i lopta ih sve preleti, direkt na volej etu koji zakuca u raslje... par puta lopta prolazi kroz sredinu, a chielini i ogbona u drustvu bekova stoje kod aut linije? wtf... kad idem u napad igraci staticni, uopce ne prilaze lopti kad im odigram, stoje kao ukopani i pokusavaju se ogradit. ovaj iza leđa samo pretrci ispred i presijece... da se to uvijek desi, ajde, reko bi neznam igrat i ok, ali nemoguce da jedan dan znam igrat ko neki pro a jedan dan ko da sam retardiran... prije par dana, 15 tekmi samo jedna nerijesena, sve ostalo pobjede. uso u div 1, iguain svaku tekmu hat trick, sve sto opalim ide u gol, a obrana nikad bollja, konko strpa ronalda u mali dzep... sutra dan totalno obratna situacija, laganicom se spustio do 5. divizije, bez ikakve sanse za ostanak u visim divizijama...
Moram priznat, iznimno zanimljiv gol, nema do hernanesa :D (ovaj prvi, 5-0)
http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/antiljano27/2014/video/183767414
imam Hernanesa na CM i Diega na CAM, i Palunha na drugi CM, al nekako mi Paulinho i nije nesto..dok Hernanes zvjer sa udarcem... Neka preporuka za zamjenu Palunha?
Mislio sam stavit nekog sa boljim pucanjem i driblanjem, i passingom, da ispada kao support playmaker uz hernanesa...al prvenstveno da zna i moze pucat sa daljine..jer ja svaku priliku koristim za sut6eve iz daljine, nekad i kad netreba..jednostavno volim takve golove...neke pute se sam na sebe ljutim, kad imam izvjensu priliku dodat a i usto vrijeme imam i prostora pucat ja idem pucat, a mozda sam imao izvjesniu priliku da sam dodao...zato 80% golova mi je tako rec van 16 ili na crti...
imam Hernanesa na CM i Diega na CAM, i Palunha na drugi CM, al nekako mi Paulinho i nije nesto..dok Hernanes zvjer sa udarcem... Neka preporuka za zamjenu Palunha?
Uz ramiresa svakako probaj i mela. Dobro balansiran u svim statsima..
L Gustavo
L Gustavo
Čovjek kaže da voli pucati iz svih pozicija i da mu se sviđa hernanez jer je zvijer s udarcem a ti mu nudiš igrača koji šut ima 58?
Mislio sam stavit nekog sa boljim pucanjem i driblanjem, i passingom, da ispada kao support playmaker uz hernanesa...al prvenstveno da zna i moze pucat sa daljine..jer ja svaku priliku koristim za sut6eve iz daljine, nekad i kad netreba..jednostavno volim takve golove...neke pute se sam na sebe ljutim, kad imam izvjensu priliku dodat a i usto vrijeme imam i prostora pucat ja idem pucat, a mozda sam imao izvjesniu priliku da sam dodao...zato 80% golova mi je tako rec van 16 ili na crti...
Ako toliko voliš pucati probaj sif thiago nevesa na LW. Jeftina kartica, oko 20k coinsa a nađe se i za manje. Lik ima nenormalan šut. Ustvari ima nenormalne statse. Jedan od najboljih udaraca u ovoj igri.. još mu zakačiš hunter che karticu i ludnica.. obrati pozornost na lijevu kolonu statsa... strašno...
Ako toliko voliš pucati probaj sif thiago nevesa na LW. Jeftina kartica, oko 20k coinsa a nađe se i za manje. Lik ima nenormalan šut. Ustvari ima nenormalne statse. Jedan od najboljih udaraca u ovoj igri.. još mu zakačiš hunter che karticu i ludnica.. obrati pozornost na lijevu kolonu statsa... strašno...
e hvala ti za ovog, moram probat :) taman imam 25k
e hvala ti za ovog, moram probat :) taman imam 25k
Oduševljen sam, to nije udarac to je top. Finesse nevjerojatan, skok, dodavanja, ma sve ima. Obavezno mu zakači hunter karticu i probaj. Lijevo on desno hulk, kakva paljba po protivniku... strašno..
Imaš vidim jednog za 20k. Do neki dan najskuplji je bio toliko...
Ako netko ovdje koristi El Sharrawya probajte finess sa njim... nema koji ne ulazi, zadnjih par tekmi samo cut inside i finess, ne mozes fulat.
Ako netko ovdje koristi El Sharrawya probajte finess sa njim... nema koji ne ulazi, zadnjih par tekmi samo cut inside i finess, ne mozes fulat.
mene nece nikako... mislim, super on nanisani, ali golman uvijek vrskom prstiju to skrene u korner :(
Probao sam Mela, i nije los..svidja mi se njegov strenght...a i High/High pa pomaze obrani posto igram 4-3-3 Attack...ovog Nevesa probat cu...al po pucackim statsima je bolji od ronalda tako rec...on i Hulk stvarno ubojit tandem....
Mozda ste vi neki culi, al ja za napadaca imam Wellitona...tip od 500 coinsa...brz je , po statsima bi se reklo prosjecan šut...al na veliko cudo s njim zabijam golcine..i to kakve...Pored njega mi Pato stoji u zamjeni...
Hvala za savjete sta se tice igraca...
Probao sam Mela, i nije los..svidja mi se njegov strenght...a i High/High pa pomaze obrani posto igram 4-3-3 Attack...ovog Nevesa probat cu...al po pucackim statsima je bolji od ronalda tako rec...on i Hulk stvarno ubojit tandem....
Mozda ste vi neki culi, al ja za napadaca imam Wellitona...tip od 500 coinsa...brz je , po statsima bi se reklo prosjecan šut...al na veliko cudo s njim zabijam golcine..i to kakve...Pored njega mi Pato stoji u zamjeni...
Hvala za savjete sta se tice igraca...
To ti je onaj Welliton od prosle godine najbolji st u fifi 13.Samo sto je presao u drugi klub

hvala za ovo.
probaj wellington nem iz sahtara, brz okretan a i kad treba ima dobar sut makar na papiru pise drugacije,ja ga koristim kao cam i odlican je
L Gustavo
Čovjek kaže da voli pucati iz svih pozicija i da mu se sviđa hernanez jer je zvijer s udarcem a ti mu nudiš igrača koji šut ima 58?
Ja sam s njim znao zabiti dosta lijepih golova izvana...
Cisto malo ih ima... ako na dva naidem kad igram..
Znaci od deset protivnika,svih deset citeri.....wtf EA.....
The most common still frame before a rage quit (i.imgur.com) submitted 7 hours ago by simplyinnappropriate
http://i.imgur.com/K0ViQ7w.jpg
hahahha