FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.656.326
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 14
Trnjan kaže...

pouzdani su

Kupljeno,pouzdani jesu makar su me zafrkavali zbog konfermacije maila.

Cestitam psihopatu koji daje TD bez razloga,uspjesno me natjero u sumnje dal su pouzdani ili ne.

14 godina
IvanKovacic kaže...
KiCo77 kaže...
IvanKovacic kaže...

zkj se nebre igrat sa strelicama na tipkovnici?

Kad ides namjestat kontrole prvo prebaci na alternate pa onda ostalo mjenjaj

a di da prebacim na alternate :D

http://puu.sh/5RZrO.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
11 godina
matekws kaže...

Od danas do 01.01.2014. imate giftove za svaki dan logiranja na web app. 

Pozdrav! {#} 

ja danas kiflu dobio kad sam usao?

16 godina
The_K kaže...
matekws kaže...

Pozdrav! {#} 

Dobru kiflu? Masnu? 

Web app 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 10:17 (matekws).
11 godina
matekws kaže...
The_K kaže...
matekws kaže...

Pozdrav! {#} 

Dobru kiflu? Masnu? 

Web app 

nikakvu

11 godina
neaktivan
FIFA 14

sta se dogadja. u futu? ja igram online season u futu, i na kraju utakmice nema premije nikakve i ne pomicu se bodovi, i utakmice. ka da nisam ni odigrao? wtf?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

sta se dogadja. u futu? ja igram online season u futu, i na kraju utakmice nema premije nikakve i ne pomicu se bodovi, i utakmice. ka da nisam ni odigrao? wtf?

Da ni bodove ne dodaje katastrofa....

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
FIFA 14

Sa ovom fifom stalno neki problemi..

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

FUT-om

11 godina
Dino.Randic kaže...

seasons odlicno radi,a u fut-u nece se dodat bodovi a ne potrose se kontrakti

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima li tko da zeli "pro clubs" igrat ?

3 0 hvala 1
14 godina

Imam problem sa online friendliesima,ne uspijevam se spojit sa frendom,pise loading i nakon cekanja napise connection lost.

Zna netko kako to rijesit?

14 godina
neaktivan
core2man kaže...

Imam problem sa online friendliesima,ne uspijevam se spojit sa frendom,pise loading i nakon cekanja napise connection lost.

DOBRODOŠAO U KLUB

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
14 godina
core2man kaže...

Otvori portove, ak ne pomogne mijenjaj router.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
core2man kaže...

Najjednostavnije je riješiti se thompson modema i nabaviti siemens... nakon zamjene više nemam nikakvih problema..

13 godina
FIFA 14

Ludog li lika haha{#}

Premotati na 03:01... Jedva čekam PS4 da zaigram fifu 14{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Ni ovaj lik nije loš...

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mariclius kaže...

Ludog li lika haha{#}

Premotati na 03:01... Jedva čekam PS4 da zaigram fifu 14{#}

Čovijek bi više očekivao od next gen fife...

Noge igrača se trzavo kreću, publika i dalje šugavo izgleda, dresovi krše zakonima fizike....

Pogledajte Next gen Nba 2k14 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 21:46 (Praetorian1).
13 godina
FIFA 14

Za početak sasvim dovoljno{#} Od ljudi koji su isprobali kažu da je odlično. Eto i forumaš movie kaže zarazno{#} Movie ajd kad odeš opet bacit koju snimi koji video iz prve ruke za nas forumaše...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 21:52 (mariclius).
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina

jel rjesen problem s FUT-om?

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Uspio sam konačno provaliti u DIV1. To je taj squad koji se iskristalizirao kao najbolji do sada:

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=dsLYeOn8nKDTK:pc

Možda malo čudno, ali ovi igrači su mi kostur, koji jednostavno moraju biti tu, sa Carrick-om kao kapetanom. Imao sam na papiru i bolje ekipe ali nijedna nije šamarala kao ova.

Sada se spremam dovesti neko mega pojačanje koji će se uklopiti u ovu formaciju. Najbliži sam nekako Y Toure-u, pa me zanima( netko tko je igrao sa njim)  vrijedi li on tih coinsa? Da li je upola dobar kao u FIFA 13?

Pozzz {#}

El Principe
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 12:56 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Vrijedi,jos je i bolje od 13 zato jer sad vise do izrazaja dolazi njegova snaga.

0 0 hvala 0
17 godina
KODAK17 kaže...

Uspio sam konačno provaliti u DIV1. To je taj squad koji se iskristalizirao kao najbolji do sada:

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=dsLYeOn8nKDTK:pc

Možda malo čudno, ali ovi igrači su mi kostur, koji jednostavno moraju biti tu, sa Carrick-om kao kapetanom. Imao sam na papiru i bolje ekipe ali nijedna nije šamarala kao ova.

Sada se spremam dovesti neko mega pojačanje koji će se uklopiti u ovu formaciju. Najbliži sam nekako Y Toure-u, pa me zanima( netko tko je igrao sa njim)  vrijedi li on tih coinsa? Da li je upola dobar kao u FIFA 13?

Pozzz {#}

Pa kaj nisi prije par dana jednako bio oduševljen i s talijanima? Sve ti je to isto i sve ti to kratko traje... samo treba imati sreće i pogoditi koji igrači u datom trenutku ne budu tankirali i sve pet..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
KODAK17 kaže...

Pozzz {#}

Pa kaj nisi prije par dana jednako bio oduševljen i s talijanima? Sve ti je to isto i sve ti to kratko traje... samo treba imati sreće i pogoditi koji igrači u datom trenutku ne budu tankirali i sve pet..

Ovaj squad sam imao i prije, sada sam ih samo ponovo pokupovao i složio onako kako sam to sebi zabilježio u blokić. Sa njima sam već osvojio DIV3, a sinoć i DIV2.

Sa talijanima sam od nekih 5-6 sezona uspio samo NEispasti iz DIV2, a imao sam skoro sve što valja.

El Principe
15 godina
KODAK17 kaže...

Pozzz {#}

Iskreno toure mi ove godine nije nista special.. probaj javi garciu pa ces vidit sta je stroj.. ;)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
17 godina
Encyanix kaže...

Iskreno toure mi ove godine nije nista special.. probaj javi garciu pa ces vidit sta je stroj.. ;)

Neću griješit dušu za tourea jer nisam s njim previše igrao ali javi garcia je odličan a gotovo besplatan..

17 godina
Praetorian1 kaže...

Čovijek bi više očekivao od next gen fife...

Noge igrača se trzavo kreću, publika i dalje šugavo izgleda, dresovi krše zakonima fizike....

Pogledajte Next gen Nba 2k14 {#}

Čovjek bi očekivao da si igru koju kritiziraš bar probao? S obzirom da nisi tvoja kritika nema nikakvu težinu. Možeš kritizirati i komentirati next gen pes s obzirom da si ga igrao.. Evo, možeš nam usporediti next gen pes s nba 2k14, ako nekoga interesira.. mada sumnjam...

12 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/squads/4054613/

http://www.futhead.com/14/squads/4053122/ 

koji je bolji tim po vasem misljenju? igraci gdje su bolji? prodao sam talijane pa sad novi radim, zanima me koji je bolji tim za oko 70k, ili ako nema ima netko drugu preporuku prihvacam :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Jeste li me bas svi obrisali sa Origina ili je bug?

Draksides? O.o

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice