meni je stalno pucala veza + origin + serveri. otkako su mi stavili novi router sve 5. što se dogod u FUT s karticom igraca ako se transferira. tipa honda u milan ako ode. hoce sve kartice bit seriaA ili ostaje rus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni je stalno pucala veza + origin + serveri. otkako su mi stavili novi router sve 5. što se dogod u FUT s karticom igraca ako se transferira. tipa honda u milan ako ode. hoce sve kartice bit seriaA ili ostaje rus
One koje već postoje bit će ruske, a napravit će se nove sa serie a , koje će biti malo skuplje.
znaci ništa od otvaranja biznisa s preprodajom :)
to ti je onaj koreanac iz leverkusena, potraži ga na futheadu (nmg ti dat link jer sam na mobu ;) meni sad piše average pc price 65k, al to je neki ljakse stavio..
Sve pet, našao... hvala!
to ti je onaj koreanac iz leverkusena, potraži ga na futheadu (nmg ti dat link jer sam na mobu ;) meni sad piše average pc price 65k, al to je neki ljakse stavio..
Sve pet, našao... hvala!
molim ;) kako ti se čini??
igra li tko seasons..ja sam trenutno u 3 diviziji, ne pričam o fut seasons nego baš seasons s nekim klubom...ako ima netko da bi htio da krenemo coop seasons neka mi se javi pa da probamo :D
molim ;) kako ti se čini??
Interesantno... solidan pace, odličan udarac, puca s obje noge, solidno visok, vrlo solidna kartica za njemačku družinu u 4-3-3 varijanti... mogao bih uzeti pa probati.. no prvo moram nešto prodati jer nemam više coinsa. Zadnje sve spisdio na srebrne engleze..
Ljudi desilo me se nešto najgore moguće valjda u fifi :P.
Izbrisao sam slučajno moj ultimate team i sad moram sve ispočetka.Jel postoji kakav način da vratim tu ekipu ili bilo što.Da ih probam pitat na live chatu?
ljudi, kako vam se čine grupe, pogotovo naša?? ;)
Bosanci i mi određeni smo da uzmemo mjeru kremi južne amerike..
da, mi otvaramo :D neka nam je sa srećom :D
Gazimo brazil k'o fap žabu 
Gazimo brazil k'o fap žabu 
da bar xD
Sta je bolje po vama Baloteli ili Di Natale?U formaciji 433
Balotelli
Sta je bolje po vama Baloteli ili Di Natale?U formaciji 433
Meni su oba dobra no ovisi kako igraš. Balotelli je viši i jači te dobar za skok igru a di natale ima jedan od najboljih udaraca u igri a nije mu strano ni zabijanje glavom bez obzira na statse.. Najbolje je imati oba pa ih mijenjaš...
jel vam želi uć u fu?? meni ne :/ probat ću restartat fifu
edit: radi :D
Da mi je znati kako se život narugao s ovim likom da je ovako uporan i destruktivan iz dana u dan...
Da mi je znati kako se život narugao s ovim likom da je ovako uporan i destruktivan iz dana u dan...
Mislis na ovog imbecila sta daje TD.ove cijeloj temi. Meni zivo zanima koji je to, cisto iz zdravstvenih razloga.
slažem bundesligu, pa mi recite jel dobra formacija 3-5-2 s postavom: Adler, Hummels-Subotić-Dante,IF Son-Luiz Gustavo-S. Bender il neko dr.-K.P. Boateng-Farfan,Aubameyang-Mandžukić??
Da mu je PES dovoljno dobar vjerojatno bi trošio vrijeme igrajuci to, no očito mu i nije baš sjeo pa ima vremena tu sjedit cijeli dan i samo čekat.
Mislis na ovog imbecila sta daje TD.ove cijeloj temi. Meni zivo zanima koji je to, cisto iz zdravstvenih razloga.
a vidi, gore su na svim postovim 2 TDa, šta znači da će još više zayebavat
Ima frajer valjda 2-3 accounta pa tisce kako stigne, valjda ga je tata naprcio jako danas pa mora dva dati, kad ga slabo naprci da jedan.
Ima frajer valjda 2-3 accounta pa tisce kako stigne, valjda ga je tata naprcio jako danas pa mora dva dati, kad ga slabo naprci da jedan.
a kad ga onako full jako, ko man utd leverkusen, da i 3-4...
slažem bundesligu, pa mi recite jel dobra formacija 3-5-2 s postavom: Adler, Hummels-Subotić-Dante,IF Son-Luiz Gustavo-S. Bender il neko dr.-K.P. Boateng-Farfan,Aubameyang-Mandžukić??
Meni su nijemci najjači u 4-3-3
Uzmi Boatenga umjesto Subotica
Što mislite koji je solidan CAM u engleza, imam Nasria ( odličan ) i Eriksena ali sa njim nisam nikako zadovoljan , kakav je Silva ? ? Ronney ? ko ih je probao na cam .....
Što mislite koji je solidan CAM u engleza, imam Nasria ( odličan ) i Eriksena ali sa njim nisam nikako zadovoljan , kakav je Silva ? ? Ronney ? ko ih je probao na cam .....
rooneya uzmi ..predobar je
rooneya uzmi ..predobar je
I zakači mu hunter karticu i to je to..