oko 22h cu stavit jos jednog igraca, malo skupljeg pa budite spremni ;)
Ko je dobio?
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
oko 22h cu stavit jos jednog igraca, malo skupljeg pa budite spremni ;)
Ko je dobio?
koja formacija?? :)
4-4-2(2)
nezz baš za tu..vidit ću za druge :)
Origin ID: ManOfTheMatch141
Kakav ti je westwood?
Razmisljam Pantillimon ili on..
Imam oba ali nekako mi westwood ulijeva više povjerenja u ovo malo tekmi što sam odigrao..
onda ency, ćeš sutra stavit?? pliiiz :D
Aubameyang-ST-Basic-10kBuy-5kBid
Hulk-RW-Basic-50kBuy-10kBid
Aubameyang-ST-Basic-10kBuy-5kBid
Hulk-RW-Basic-50kBuy-10kBid
Kad je sljedeci?
Naravno aoo budes ga htio napravit :D
koja je fora s tim darivanjem
A ocito je ovo brz nacin dobivanja coinsa i vracanja nazad. Mada nije darivanje kad moras dat coinse :D
nis ne kuzim :). jel covjek daruje ili prodaje igrace? uglavnom, jel ima tko zainteresiran za IF boatenga (kupit, naravno :)) nekakva trampa takodjer dolazi u obzir (talijani, španjolci)
A ocito je ovo brz nacin dobivanja coinsa i vracanja nazad. Mada nije darivanje kad moras dat coinse :D
Potpuno si u krivu. Ovi coinsi napisani pored su samo hint da znaš koji je igrač njegov. I nažalost, možeš sudjelovat u giveawayu samo ako si prijatelj s njim na originu. Naime, on ti napiše igrača, i kada ga ti nadjes pošalješ mu trade offer, npr. bronze contract i ako si mu prvi poslao to dobivaš tog igrača.
Vi malo iskusniji traderi, sta mislite hoce li Neymaru cijena jos padat ili ce pocet rast?
Ovi serveri su najgori koja je ljudska rasa ikad vidjela kako može svaku utakmicu pucat veza. Mogu se kladit da konami ima bolje servere.
Ovi serveri su najgori koja je ljudska rasa ikad vidjela kako može svaku utakmicu pucat veza. Mogu se kladit da konami ima bolje servere.
Krivo se kladis da KONAMi ima bolje server :D
dal se isplati uzet if sona za bundes lma??
imao sam pes,užas,puno bolja fifa
Veli airjapes da nevalja... a sad vjerovat ili ne.
Vi malo iskusniji traderi, sta mislite hoce li Neymaru cijena jos padat ili ce pocet rast?
čeka nas TOTY uskoro, past će samo tako
Veli airjapes da nevalja... a sad vjerovat ili ne.
valjda će bit koji malo manje skuplji preksutra ujutro, oko 10 :D jer su ovi po 30k, pa da bude koji od 20, bilo bi
msm, vidit ću ja i sutra nakon ždrijeba, al će bit sigurno iste
sta mislite o ovogodisnjim cijenama, cini mi se da napokon dolaze na svoje mjesto
sta mislite o ovogodisnjim cijenama, cini mi se da napokon dolaze na svoje mjesto
Istina, napokon je sve sjelo na svoje mjesto i nema vise toliko precjenjenih igraca. Cak i neki TOTW su na sell priceu i svatko si ih moze priustit.
Istina, napokon je sve sjelo na svoje mjesto i nema vise toliko precjenjenih igraca. Cak i neki TOTW su na sell priceu i svatko si ih moze priustit.
pa čak i ja :D zbvm se..sad pogledo ITANIjev review (za sona) i sve mu je super, osim 3 star skills, al ja igram na tipkovnicu pa znači da bi mi trebo bit super :D da, cijene su sad po meni isto super, slažem se sa vama
ljudi mucim se s prodajmo miguela vitora(if silver).prodajem ga najjeftinije i nikak da neko kupi,ak neko zeli kupit za 30 k ili mijenjat za kompanya neka se javi u pp.
S obzirom da mi od izlaska fife veza nije dva puta puknila, možda je problem u tvojoj internet vezi?
S obzirom da mi od izlaska fife veza nije dva puta puknila, možda je problem u tvojoj internet vezi?
Slažem se sa moviem, u UT mi veza nije nijednom puknula, pro clubs možda 1-2, a co-op evo 2 puta ja, i jednom kolega. Za 2 mjeseca igranja mislim da je to apsolutno solidno.
Slažem se sa moviem, u UT mi veza nije nijednom puknula, pro clubs možda 1-2, a co-op evo 2 puta ja, i jednom kolega. Za 2 mjeseca igranja mislim da je to apsolutno solidno.
Moram se složit.. ni meni ne puca..
Tko je taj?
Onaj iz Leverkusena...
Tko je taj?
to ti je onaj koreanac iz leverkusena, potraži ga na futheadu (nmg ti dat link jer sam na mobu ;) meni sad piše average pc price 65k, al to je neki ljakse stavio..