FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.708.986
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 14
francy kaže...

Koje vi joysticke koristite.. ja imam za play station 2.. i ne radi desna gljiva. Hvala.

XBOX 360, uvjerljivo najbolji controller za PC.  

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
12 godina
neaktivan

Da ne budem dosadan.. da li je to jedina garancija da će mi kontroler raditi kao inače. 

13 godina
FIFA 14

Ako nemas xbox 360 controller, guglaj za fix jedini nacin... Ako imas xbox, onda ti ne treba nista...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Opa, moja sreća u packovima se nastavlja, Marcelo novi igrač :D

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Sad sam vidio neki lik je dobio sif ronalda i cijeni ga 15 mil.. Cista ludost to ce si samo alenka moc priustit..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

ni ovaj nema srece

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14
Eto, došao i taj dan da se zaigra next gen fifa. Prvo što se primjeti je onaj grafički dio. Naime, ovo je vizualno najljepši nogomet do sada. Sve je za stepenicu više nego što smo do sada vidjeli. No ipak kad se kamera podigne na onu visinu s koje igram travnjak gubi detalje i postaje kako netko voli reći blijarski stol. Sad je na vama da izaberete prirodniji travnjak s manjom preglednosšću terena ili obrnuto. Sama igra je vidno sporija od ovog što trenutno igramo a igrači su osjetno tromiji. Po meni je to sporije i tromije od demoa koji smo imali na računalima. Igrači sad puno teže kontroliraju loptu, treba im više vremena za promjenu smjera, štopanje, namještanje za pucanje... no zato sve izgleda prirodnije.
Od primanja, kretanja, pucanja pa do erupcije tribina, sve to doprinosi većoj realnosti nego do sada.. U svakom slučaju nakon igranja sadašnje fife trebat će mala prilagodba. Igra se inače na PS4 vrti bez ikakvog vidnog trzanja i slično. Svakako je ovo iskorak ali nije takav da čovjek padne na dupe. Vrlo vjerojatno će sljedeća fifa ponuditi još više nego ova. Ako nekoga interesira gamepad je posve novo iskustvo. Nešto veći, bolje leži u ruci a i raspored tipki je nešto drukčiji. Tu prije svega mislim na L2 i R2 koji su malo pomaknuti i puno osjetljiviji. Sama gljiva je doživjela neke promjene. Izvrsno leži na palcu i ne kliže se ali je vidno osjetljivija nego na PS3 i trebat će period prilagodbe. Sam gamepad izgleda jako kvalitetno i dobro je kaj će se moći koristiti i na računalu. Uz sve nabrojano, ako nekoga interesira a iz Zagreba je, fifu može isprobati u sony dućanu u arena centru.. i za kraj, danas će sony hrvatska objaviti službeni datum dolaska PS4 u hrvatsku
Moj PC  
5 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 14

opet ja :P Necemo dobit next gen za fifu 15 :S

Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Pa to se znalo odavno da necemo dobit, posto je poznata cinjenica da vecina jos radi na Pentium 4 pa ne mozes pokrenuti, kakvi kreteni {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Ja neznam.. zelim zaigrat next gen fifu da vidim dal se isplati uopce kupovat novu konzolu.. ako me fifa iznenadi mozda se i uzme nova konzola.. mene najvise zanimaju ti ljudi na konzolama.. jesu oni ista normaliniji nego ovi na PC-u.. na pcu su igraci ogavni.. nema igraca da bar za nesto netrola.. odvratno...

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Trolova ima svugdje, to se zna. Next gen izgleda fenomenalno, pogledo sam svaki review sta ima na netu, jos cekam Nepentheza i KSi.a da malo naprave ali ovo sta sam do sada vidio je fenomenalno. Steta da su kod nas konzole ko suho zlato, uzeo bi si odavno i osstavio sa strane laptop.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Pokret tijela kad ju Bale lupi glavom je genijalan !

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Ja neznam.. zelim zaigrat next gen fifu da vidim dal se isplati uopce kupovat novu konzolu.. ako me fifa iznenadi mozda se i uzme nova konzola.. mene najvise zanimaju ti ljudi na konzolama.. jesu oni ista normaliniji nego ovi na PC-u.. na pcu su igraci ogavni.. nema igraca da bar za nesto netrola.. odvratno...

Sve ti je to isto, otprilike... imaš pacijenata koji će izaći nakon prvog primljenog gola, imaš pacijenata koji gledaju svaku ponovljenu snimku, imaš pacijenata koji nakon izgubljene tekme odmah šalju poruku vrijeđanja, imaš svašta. No mislim da na PS3 imaš puno više igrača, samim time ima i puno više dobrih igrača... nevjerojatno je da svi imaju već od najniže divizije strašne momčadi...

12 godina
neaktivan

al dobro je u većini slučajeva kad neko izađe nakon prvog primljenog gola :D jer igra traje kraće :D

Origin ID: ManOfTheMatch141
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Zasto sam popio 5 tda...?

17 godina
drakula789 kaže...

trolanje?

17 godina
FIFA 14

Nemam više živaca i pitanje je vremena kad ću u zid sasuti PS3 i televizor i ebenu igru. Glava je bila OP pa je to trebalo srezati, ok. No je li sada normalno da u dvije tekme pogodim 6 puta prečku od koje se lopta odbije na crtu i izleti van gola?  Točno igra radi budalu od mene, ne da mi da zabijem s 5 m već svaki put lopta kao navođena ide u prečku?

Previše je to puta u dvije tekme da bi bilo slučajno... stvarno nema smisla..

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Pa ti budi smiren.. http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/GalebUbica/2014/video/177608593

Ja neznam sta je ovo ali.. sta ovi iz pes teme i dalje napucavaju ove TDove u nasoj temi ili sta?? -.- tlaka

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 20:10 (Encyanix).
Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Nemam više živaca i pitanje je vremena kad ću u zid sasuti PS3 i televizor i ebenu igru. Glava je bila OP pa je to trebalo srezati, ok. No je li sada normalno da u dvije tekme pogodim 6 puta prečku od koje se lopta odbije na crtu i izleti van gola?  Točno igra radi budalu od mene, ne da mi da zabijem s 5 m već svaki put lopta kao navođena ide u prečku?

pa igra je u klincu skroz, neznam zašto svi toliko igramo

a ovome što ide redom i lupa td preporučujem posjet psihijatru

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 22:23 (BoobZ).
17 godina
BoobZ kaže...

Nakon posta u kojem sam plakao odigrao sam 6 savršenih tekmi?  Nevjerojatno kako sve lijepo klizi. Od dodavanja, otkrivanja i uletavanja suigrača do realizacije. Ova igra nema balans. Ili te ebe u mozak do iznemoglosti ili ti omogućava da igraš savršeno.. od danas ću pokušati sve primiti sa smiješkom, odigrati par tekmi i biti flegma.. krenem igrati i onda me igra toliko razhebe da sam nakon toga toliko umoran da ne mogu sjediti. Pa kaj mi to treba?

12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
drakula789 kaže...

da biš u ovom postu dobio 6

Origin ID: ManOfTheMatch141
13 godina
BoobZ kaže...
movie kaže...

To sam i ja skuzio da postoji pacijent koji ide redom i samo dere TD.ove ko na traci... ajde se ubi...

17 godina
Encyanix kaže...

Ja neznam sta je ovo ali.. sta ovi iz pes teme i dalje napucavaju ove TDove u nasoj temi ili sta?? -.- tlaka

Tema im zamrla kako nas nema... igra im i ove godine još jedan flop u dugačkom nizu... puno je tu frustracija da ne bi iskoristili pogodnost anonimnosti i iživljavali se na ovoj temi..

15 godina
movie kaže...
Encyanix kaže...

Tema im zamrla kako nas nema... igra im i ove godine još jedan flop u dugačkom nizu... puno je tu frustracija da ne bi iskoristili pogodnost anonimnosti i iživljavali se na ovoj temi..

Mali offtopic ali ajd. Je Konami popravio udarce sa 16 metara, ali je još uvijek nemoguće zabiti?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
movie kaže...
Encyanix kaže...

Fifa tema je živa isključivo zahvaljujući neviđenim glupostima na koje svakodnevno nailazite u FIFI :)

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 13:17 (dreammaker).
17 godina
Hexfire kaže...

Mali offtopic ali ajd. Je Konami popravio udarce sa 16 metara, ali je još uvijek nemoguće zabiti?

Ne znam kako će se od ovog oporaviti? Zaključno s 09.11. pes se na PS3 i xbox-u prodao u sramotnih 300 tisuća komada?

Ni fifa ne briljira ali trenutno je na ove dvije konzole prodano 6 milijuna komada i teško da će se ponoviti prošlogodišnji uspjeh s preko 15 milijuna prodanih komada igre...

Kako stvari stoje, neslavno propade next gen pesa...

17 godina
dreammaker kaže...

Fifa tema je živa isključivo zahvaljujući neviđenim glupostima na koje svakodnevno nailazite u FIFI :)

U tom slučaju pes bi trebao bilježiti već preko 1000 stranica postova... no izgleda da se ekipa predala i shvatila da pomoći nema...

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

U tom slučaju pes bi trebao bilježiti već preko 1000 stranica postova... no izgleda da se ekipa predala i shvatila da pomoći nema...

Pa ovdje je ostalo nekoliko aktivnih mazohista. Dosta nas ostalih se "predalo", ako ništa drugo od pisanja po forumu. 

šumski put je bio ravan.
15 godina
FIFA 14

Ne vjerujem da je prodano tako malo PES-ova, ali nećemo opet ulaziti u tu raspravu kad nema pravih podataka.

A što se tiče pisanja u temi, pa nije ovo neka singleplayer igra pa da se ima što raspravljati. Igram FUT svaki dan i šta onda, da dolazim na forum i pričam kak sam upravo pobijedio 2:0. Ko da je nekoga briga. Znaju se i loše i dobre strane FIFE već 3 godine pa nema tu mjesta za neku pametniju raspravu nakon što igra već izađe. Ako next gen verzija donese rješenje za probleme u current gen fifama i usporedno s tim, svoju hrpu problema kojih prije nije bilo, moći će se više raspravljati. Ovako... ne znam, o čemu bi htjeli uopće pričati?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice