FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.709.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 14
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Hebes mi sve, nisam dobio vec jedno 20 utakmica... ne znam koji je klinac.. Ali da ga hebes nece lopta u gol. Fascinantno. 

Ja sad 5 za redom izgubim. Tri 1-0 u zadnjim minutama a dvije na knap. U svakoj tekmi čuda promašim a protivnik iz prvog udarca zabije. To što kažeš, neće u gol.. a još ujutro sve je bilo u redu. Sila je bila samnom..

Konačno u 6 tekmi dođe lik kojem ni dva momentuma ne mogu pomoći i nakon dva gola izađe iz igre? Kakav pederluk... fakat ne kužim te likove koji izlaze? Zašto uopće igraju. Pa ja sam bar u tri tekme od ovih pet koje sam izgubio bio duplo bolji a gubim tekmu i nije mi bilo ni na kraj pameti izaći iz igre iako je vidljivo da me igra prca.. lakše pogodim stativu nego prazan gol širok 7m? Danas sam hvalio costu a večeras u deset tekmi nije gol pogodio?  Samo stative i prečke.. pa to nije normalno..

Nedo Bog da na manual igraš, kad ni s pomoći CPU-a nisi u stanju gol zabiti {#}

šumski put je bio ravan.
13 godina
FIFA 14

Volim kad se ovi sa manual postavkama pojave kao ukazanje i svjetleca gospa i uzvisenje veliko...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
5 2 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Volim kad se ovi sa manual postavkama pojave kao ukazanje i svjetleca gospa i uzvisenje veliko...

Jesi ti onaj što je 20 utakmica za redom izgubio? Nije ni čudo što mrziš manual {#}

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
FIFA 14

ma nije izgubio, pokrali su ga  jer mu je svaki l1+trokut svirao kao zaledje

[19xx]C3c1l
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
FIFA 14

eh da je kovacic zabio onaj gol sto posto bi bio u totw

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Vodim 4-1 pa me u 80. Minuti ea pocasti sa DNF-om

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

etko da se mjenja samnom ja mu dam cs go acc on meni coinse?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Nedo Bog da na manual igraš, kad ni s pomoći CPU-a nisi u stanju gol zabiti {#}

Kad znam da ću igrati protiv nezahtijevnog protivnika poput tebe igram i na manual, nije neki problem. No dođe ti tako pokoja utakmica kad sve završi na stativi a ne u golu onda takvi kao ti misle kako su dobri igrači i taktičari i dobe bez problema 1-0... to je draž futa... svi imaju priliku osjećati se pobjednicima. Na kraju krajeva zato momentum i postoji...

13 godina
dreammaker kaže...
SimeKZ kaže...

Jesi ti onaj što je 20 utakmica za redom izgubio? Nije ni čudo što mrziš manual {#}

Tih 20 utakmcia je bilo karikirano... 

12 godina
neaktivan

Napokon sam uspio pokrenuti .. hvala vam na savjetima.. ali imam jedan manji problemčić a to je da ne radi desna gljiva... lijeva radi i ostale kontrole samo desna ne.. savjet. Hvala ?

13 godina
FIFA 14

ocito je da nemas Xbox 360 controller... skini fix sa interneta... google is your friend.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

daj simek baci i meni link il tu il u pm jer mi na joysticku ne radi desna gljiva..makar igram na tipkovnicu :D

Origin ID: ManOfTheMatch141
15 godina
FIFA 14

http://rghost.net/50332940 stavi ovo u Origingames/Fifa14/Game i replacaj

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 15:28 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ne igram UT uopće, u posljednjih mjesec i po igram samo Pro Clubs. Ovaj UT je ove godine takav šrot zbugani od moda.

Sad si zemim Bentekea i frajer 5 puta ide 1v1 kontra i zamisli njega stigne mrtvi Cazorla i svih 5 puta ga izgura koda je od papira, pa j*bena igra ne mogu vjerovat i naravno onda on napravi 2 kontre u 2 minute i 2 gola. Smeće smrdljivo, obični seasons se još da igrat. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 16:04 (junkieHD).

0 1 hvala 0
16 godina
FIFA 14

FIFA 14 - PS4 and Xbox One Review

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

rijetki fenomen hahahahah :D

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Pa meni će ova igra j*beno rasut mozak, nek se gone u tri pič*e materine i EA i njihova igra mrtva zbugana. Gubim od luzera koji loptu j*benu ne znaju vodit, koda prvi put u životu igram ovaj šrot isusov.

1 3 hvala 0
15 godina
junkieHD kaže...

Pa meni će ova igra j*beno rasut mozak, nek se gone u tri pič*e materine i EA i njihova igra mrtva zbugana. Gubim od luzera koji loptu j*benu ne znaju vodit, koda prvi put u životu igram ovaj šrot isusov.

Postaj svoj tim ovdje molim te

12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
junkieHD kaže...

kad je moj frend igro na tipkovnicu s mojima protiv nekog s if lewom i alabom, 2-2 završilo s tim da je moj frend trebo dobit, makar mu je to bio prvi put na tipkovnici :D bez brige budi, doć će dan kad će ti ić ;)

15 godina
ManOfTheMatch141 kaže...
Encyanix kaže...
junkieHD kaže...

kad je moj frend igro na tipkovnicu s mojima protiv nekog s if lewom i alabom, 2-2 završilo s tim da je moj frend trebo dobit, makar mu je to bio prvi put na tipkovnici :D bez brige budi, doć će dan kad će ti ić ;)

Morate shvatit da su svi Inform igraci ubiti goli *urac.. vec sam ih dosta probao kao i prosle godine.. i nijedan me nije iznenadio.. samo razocarenja.. bolji su originali od njih.. bas sam pricao sa frendom probo je sve verzije aguera i kaze da su cisto sranje da je originalan aguero dosta dobar al ovi informovi bzvz sranje.. glavna stvar u FUTu je da je tim balanciran.. i da kad igras da te EA nehebe ;)

13 godina
neaktivan
FIFA 14

SIF Lewa razočaranje igrice. Aruna Kone je kralj za njega

1 0 hvala 0
17 godina
junkieHD kaže...

Ne igram UT uopće, u posljednjih mjesec i po igram samo Pro Clubs. Ovaj UT je ove godine takav šrot zbugani od moda.

Sad si zemim Bentekea i frajer 5 puta ide 1v1 kontra i zamisli njega stigne mrtvi Cazorla i svih 5 puta ga izgura koda je od papira, pa j*bena igra ne mogu vjerovat i naravno onda on napravi 2 kontre u 2 minute i 2 gola. Smeće smrdljivo, obični seasons se još da igrat. 

Prvo se nauči remplati, ove godine je ta tehnika izraženija nego prošlih godina... znao sam igrati protiv igrača koji mi doslovce istuku sve igrače na terenu. Ne volim tako igrati ali kad nemaš izbora moraš se ili prilagoditi ili izgubiti.. ima sad tu još puno detalja koje kad poboljšaš neće ti više smetati..

13 godina
movie kaže...
junkieHD kaže...

Prvo se nauči remplati, ove godine je ta tehnika izraženija nego prošlih godina... znao sam igrati protiv igrača koji mi doslovce istuku sve igrače na terenu. Ne volim tako igrati ali kad nemaš izbora moraš se ili prilagoditi ili izgubiti.. ima sad tu još puno detalja koje kad poboljšaš neće ti više smetati..

ovo je najiritantnije

17 godina
BoobZ kaže...

ovo je najiritantnije

Htio sam plakati od muke. Lik mi je ozlijedio dva igrača, dobio bar 5 žutih kartona. Samo sam ležao na zemlji. Nema tu nikakve igre a u 120 min. lik centrira s nekih 40 m u moj peterac i ja izađem s golmanom i golman fula loptu a mandžukić mi zabije glavom? Lopta leti 40 m a moj golman ne može 5 m i pobrati visoku loptu rukom? Nakon što me lik istukao i igra se narugala samnom... to je fut...

14 godina
antiljano27 kaže...

SIF Lewa razočaranje igrice. Aruna Kone je kralj za njega

Skoro svaki IF je razočaranje. Meni je obični Rakitić bolji od IF-a. Da sam takve sreće da izvučem nekog tako vrijednog IF-a kao što si ti odmah bih ga prodao, može se čuda od ekipa napravit za jednog takvog igrača.

Why so serious?
14 godina
FIFA 14

Vi koji dobivate svakakve IFove messije i ronalde u packovima, jel otvarate ove od 5k ili 7.5k?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koje vi joysticke koristite.. ja imam za play station 2.. i ne radi desna gljiva. Hvala.

13 godina
francy kaže...

Koje vi joysticke koristite.. ja imam za play station 2.. i ne radi desna gljiva. Hvala.

Pa dobio si odgovor gore vise... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice