FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.553
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FIFA 14

evo sime pa ti sad ispucaj loptu...  kad je svevisnji odlucio da treba izgubit... opet 90' 2:1 na kraju...

http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/ng732/2014/video/175948917

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Redovito tako vracam loptu i svaki put normalno ispucam lijevi ili desno u aut... vidis da ovdje lik drzi sprint i napunio je i golman je krenuo glavom u profulao... pusti sprint i sve ce biti ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 14
SimeKZ kaže...

Redovito tako vracam loptu i svaki put normalno ispucam lijevi ili desno u aut... vidis da ovdje lik drzi sprint i napunio je i golman je krenuo glavom u profulao... pusti sprint i sve ce biti ok.

kakav sprint? o cemu ti? jednostavno sam vratio loptu i stisnuo krug... kraj nema drugih tipki... evo i odma sljedeca tekma...

http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/ng732/2014/video/175954846

mislim da je ovdje kraj... nema ovo vise smisla... pa ko isus se mucim da me neko ovako hebe svaku tekmu... ma nema sanse... da je to jedna od 10 tekmi mogo bi progutat, al da se ovakve gluposti događaju svaku tekmu, po nekad i 2 puta u tekmi, nema smisla... kompani, covjek ko od stijene odvaljen kad je iso ispucat tu loptu trebo je pogazit ovog jadnika i ispucat ga na centar zajedno s loptom, a on se zatepe za njegovu nogu i napravi trostruki salto... ma ne mogu vise svoje zivce kidat na ovo... sad se kajem sto sam ovu fifu stavio na ovaj acc gdje su mi i ostale igre...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 0:38 (karlo666).
13 godina
FIFA 14

Opusti se i igraj... dodu dobra vremena FIFE i losa... tako je bilo u 13 tako je sad i u 14... uzmi si season igraj tamo malo i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Opusti se i igraj... dodu dobra vremena FIFE i losa... tako je bilo u 13 tako je sad i u 14... uzmi si season igraj tamo malo i to je to.

bogme zalio sam se na 13 a sad tek vidim sta su muke... 13 je bila mila majka... ovo je kriminal... nemogu se opustit i igrat dok god se ovakve stvari desavaju... ili mi preostaje ko ostatak bagre ultra def i napucavanje ili prestat igrat... posto ovu prvu soluciju ne volim ostaje ova druga... barem cu si sacuvat 10 godina zivota...

14 godina
neaktivan
FIFA 14

momentum postoji i postojat ce sve dok je hrpetine ljudi koji se prave ludima i unatoc zdravom razumu i vlastitim ocima ne zele priznati da je puno toga u igri jednostavno izrezirano, pa tako na EA forumima postoji hrpa balavaca koji tvrde da je momentum izmisljotina (vidimo da takvih ima i ovdje)  file iz fife 13 gdje se jasno vidi kako momentum ovisi o rezultatu i minuti igre

http://2.bp.blogspot.com/-YnL-IeNGmPA/UIlE-7CnjzI/AAAAAAAAAAk/cgCck8B9g14/s1600/2mcvl0i.jpg

sam EA najavljuje ovu revolucionarno sr***e u fifi 9

http://1.bp.blogspot.com/-vrPlbqk_LHk/UIlgS1AMTuI/AAAAAAAAAA0/HSuNgeaDZlc/s1600/fifa09.bmp

3 0 hvala 0
13 godina

naravno da postoji, eo maloprije, 45 minuta, napadač vuče mog braniča i radi faul koji se ne svira, napadač padne i svira penal. puši ga Ea

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Momentum definitivno postoji...Ovim koji tvrde da ne postoji porucujem da se ne zavravaju.

Tko misli napraviti vrhunsku ekipu i sa njom konstantno prasiti, taj je jednostavno osudjen, da nakon izvjesnog vremena spali na zivcima, kao kolega karlo.

Ja sam sebi prošli petak napravio ekipu od španjolaca i zaletio stroj, tako sto sam osovojio nekoliko singleplayer sezona. Poslije toga sam se okrenuo online seasonu i protutnjao do DIV 4.

U Div4 se vec lagano pocinju desavati cudne stvari i porazi od 4-3, 5-4...da puknes od muke kakvi sam sve pehova imao. Cilj mi je bio samo da neizletim nazad u Div5 i to sam ostvario. Sada cu prodati neke igrace koji imaju najduzi staz i dovesti nove, kako bi izmjesao ekipu. Kasnije cu vratiti one stare i tako u krug jer kroz 2g koliko igram FUT sam skuzio kako nas EA J*** jer nedaju da se miruje.

Btw, španjolci su mi mrak,ali ovdje mislim iskljucivo na španjolce iz razlicitih liga...Znam vec napamet koje igrace moram vratiti nakon sto ih prodam i na taj nacin zeznuti EA i njihov klincev momentum.

Sve ovo zahtjeva dozu strpljenja ako mislite osvojiti sto vise online trofeja.

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 11:25 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Kolega Karlo sretan ti imendan {#}.

A sad što se tiče tog famoznog momentuma. I u pravom nogometu se dogodi situacija kad ti momčad na desetak minuta izgleda smiješno. Evo pogledajte drugo poluvrijeme Real:Rayo gdje Real nakon 3:0 u 50-oj minuti, do 70-e izgleda kao amaterska momčad. Kad je momčad psihički loše pripremljena i previše se opusti, biva kažnjena. 

U nogometnoj igri tak nešto mora biti barem dijelom skriptirano, ako se želi da i taj dio nogometa bude u samoj igri. Taj momentum mi nekad pomogne, nekad odmogne pa ne mogu reći da mi nešto posebno smeta. Kak je meni, tak je i protivniku. U samom FUT-u je momentum puno izraženiji nego u seasons (ili mi se samo čini). Ima tekmi kad iz 5 čistih šansi zabiješ 6 golova, a ima i onih kad iz 10 identičnih ne zabiješ. a igraš protiv na papiru slabije momčadi. Odavno FUT ne doživljavam ozbiljno i sasvim mi je ok da imam prosječnu momčad u DIV 6 pa se ni ne živciram previše kao što je to bilo prethodnih godina.

Naravno da EA neće nikad priznati da su neke tekme malo i "namještene", ali u modu kao što je FUT to definitivno ima smisla. Gledano sa strane EA-a naravno. Znači, ako netko složi ekipu za mjesec dana i s njima sve pobjeđuje, teško da će trošiti novce na fifa poinse. Ovako, ako mu momčad tu i tamo izgleda spora i loša, možda će mijenjati jednog dva igrača, možda promijeni cijelu momčad pa zahvaljujući dobrim igrama u par tekmi pomisli da je ta momčad stvarno bolja. Možda bi netko odustao skroz od FUT-a ako zareda s porazima, a ovako mu putem momentuma ipak daju kakvu takvu šansu.

Ali na kraju svega, nisam bome ni sam siguran da li je sve to plod moje mašte i izgovor koji tražim nakon poraza. Te jednostavno može biti plod opuštanja, nesreće i u nekom trenutnu prespore reakcije. Sigurno nikad nećemo saznati, da li EA ima svoje prste u nekim tekmama.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
6 1 hvala 1
16 godina
KODAK17 kaže...

Momentum definitivno postoji...Ovim koji tvrde da ne postoji porucujem da se ne zavravaju.

Tko misli napraviti vrhunsku ekipu i sa njom konstantno prasiti, taj je jednostavno osudjen, da nakon izvjesnog vremena spali na zivcima, kao kolega karlo.

Ja sam sebi prošli petak napravio ekipu od španjolaca i zaletio stroj, tako sto sam osovojio nekoliko singleplayer sezona. Poslije toga sam se okrenuo online seasonu i protutnjao do DIV 4.

U Div4 se vec lagano pocinju desavati cudne stvari i porazi od 4-3, 5-4...da puknes od muke kakvi sam sve pehova imao. Cilj mi je bio samo da neizletim nazad u Div5 i to sam ostvario. Sada cu prodati neke igrace koji imaju najduzi staz i dovesti nove, kako bi izmjesao ekipu. Kasnije cu vratiti one stare i tako u krug jer kroz 2g koliko igram FUT sam skuzio kako nas EA J*** jer nedaju da se miruje.

Btw, španjolci su mi mrak,ali ovdje mislim iskljucivo na španjolce iz razlicitih liga...Znam vec napamet koje igrace moram vratiti nakon sto ih prodam i na taj nacin zeznem EA i njihov klincev momentum.

Sve ovo zahtjeva dozu strpljenja ako misli osvojiti sto vise online trofeja.

ha jesi vidio zadnja 2 videa sta sam stavio? msm da nema smisla pisat koji je rezultat bio na kraju, tj s koliko razlike sam izgubio... al kazem proguto bi ja to da se desi nekad pa nekad... ali jucer se cijeli dan borim protiv toga... 3 puta krecem 5 diviziju i sva tri puta startam sa 2 remija i sva tri puta zavrsim na 12 bodova... cudim se sam sebi kako nisam ispalio ponovo u 6 diviziju... da ne spominjem kako mi je jucer walcott pregazio kaboula, uhvatio sprint i zabije se u mog kaboula ovaj pane ko balvan, ko da ga je teretni vlak udario... također 4-5 utakmica sam izgubio zbog nekih penala na koje se i sam protivnik smije ko kreten... znaci ispucam loptu i 2 sec kasnije se protivnik zabije u mene/padne preko mene i slicno i sudac sudi penal... cak sam jednom za to dobio i crveni... ili drzim sprint da trcim prema nazad a igrac na milisekundu zastane 2-3 puta u toku povratka u obranu, naravno da ga vise ne mogu stic i spusim gol... takve neke gluposti te jednostavno ubiju u pojam... izgubi covjek volju kad zna da je bolji, a ne moze si pomoc... ja postivam protivnika koji je bolji od mene, pa nek izgubim, vidim da lik zna sta radi, ali kad dobijem protivnika kojemu je jedini posjed lopte kad je golman drzi u ruci i ispucava i kad u 10 sec napravim 10 suteva na gol od toga 5 precki 3 stative i 2 bloka pa tako u nedogled a lopta nece u gol to je strasno...jucer mi se par puta desilo da idem 1 na 1 s golmanom i hocu lagano plasirat loptu a on nabije preko gola? neznam, ja sam zivac i mene to sve izludi kad tako neposteno izgubim.

edit. hvala hexfire. nisam ni znao da mi je imendan hehe :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 9:53 (karlo666).
12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

evo sime pa ti sad ispucaj loptu...  kad je svevisnji odlucio da treba izgubit... opet 90' 2:1 na kraju...

http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/ng732/2014/video/175948917

meni ovo izgleda ko da imas pokvareni gamepad tako i kad si protiv mene igro par puta ti se u lijevo zaletio mozda ti se analog pokvario meni se znalo dogadat pogotovo na logitechu

15 godina
FIFA 14

Evo danas otvoren Movember kup, u packu nisam dobio nista, ali vrijedilo je pokusat osvojit.

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CroatianRacer kaže...

Evo danas otvoren Movember kup, u packu nisam dobio nista, ali vrijedilo je pokusat osvojit.

meni sad u polufinalu kreten sa 86 rated bundesliga ekipom i svi imaju zlatne treninge na sebi, mogu se sexat....

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Kolega Karlo sretan ti imendan {#}.

A sad što se tiče tog famoznog momentuma. I u pravom nogometu se dogodi situacija kad ti momčad na desetak minuta izgleda smiješno. Evo pogledajte drugo poluvrijeme Real:Rayo gdje Real nakon 3:0 u 50-oj minuti, do 70-e izgleda kao amaterska momčad. Kad je momčad psihički loše pripremljena i previše se opusti, biva kažnjena. 

U nogometnoj igri tak nešto mora biti barem dijelom skriptirano, ako se želi da i taj dio nogometa bude u samoj igri. Taj momentum mi nekad pomogne, nekad odmogne pa ne mogu reći da mi nešto posebno smeta. Kak je meni, tak je i protivniku. U samom FUT-u je momentum puno izraženiji nego u seasons (ili mi se samo čini). Ima tekmi kad iz 5 čistih šansi zabiješ 6 golova, a ima i onih kad iz 10 identičnih ne zabiješ. a igraš protiv na papiru slabije momčadi. Odavno FUT ne doživljavam ozbiljno i sasvim mi je ok da imam prosječnu momčad u DIV 6 pa se ni ne živciram previše kao što je to bilo prethodnih godina.

Naravno da EA neće nikad priznati da su neke tekme malo i "namještene", ali u modu kao što je FUT to definitivno ima smisla. Gledano sa strane EA-a naravno. Znači, ako netko složi ekipu za mjesec dana i s njima sve pobjeđuje, teško da će trošiti novce na fifa poinse. Ovako, ako mu momčad tu i tamo izgleda spora i loša, možda će mijenjati jednog dva igrača, možda promijeni cijelu momčad pa zahvaljujući dobrim igrama u par tekmi pomisli da je ta momčad stvarno bolja. Možda bi netko odustao skroz od FUT-a ako zareda s porazima, a ovako mu putem momentuma ipak daju kakvu takvu šansu.

Ali na kraju svega, nisam bome ni sam siguran da li je sve to plod moje mašte i izgovor koji tražim nakon poraza. Te jednostavno može biti plod opuštanja, nesreće i u nekom trenutnu prespore reakcije. Sigurno nikad nećemo saznati, da li EA ima svoje prste u nekim tekmama.

Slazem se sa svim sto si napisao ali ja bi samo volio da ga malo bolje izbalansiraju i zamaskiraju i to je sve. Ponekad su stvari preocigledne a najvise me zivcira kada mi EA ubaci potez viska. Jucer sam imao jednu situaciju(doduse u moju korist) u kojoj je Tello radi lagani dribling a ja kliknuo samo da sutira, jer da to nije napravio bio mi izblokiran( na kraju sam postigao gool).

Ja sam po prirodi miran i stalozen covjek i rijetko me tko moze vidjeti nazivciranog ali ponekad toliko zelis uzeti tu titulu a dese ti se ovake stvari... jednostavno moras puknuti.

A kada me nezeza EA onda mi se dogodi ovo:

Jucer u DIV 5 osiguram prolaz u DIV4 i imam 4 tekme do kraja,( znaci fali mi samo jedna pobjeda za titulu ) i ja u te 4 tekme jednu izgubim, dvije odigram nerijeseno a u 4 vodim 2-0 i nestane mi struje. Pojeo sam se od muke, jer sam znao sta ce biti kada ponovo pokrenem PC. Na kraju rekoh sebi: "Ovi iz EA imaju neke opake moci".

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 11:55 (KODAK17).
15 godina
BoobZ kaže...
CroatianRacer kaže...

meni sad u polufinalu kreten sa 86 rated bundesliga ekipom i svi imaju zlatne treninge na sebi, mogu se sexat....

danas sam vec rijesio jednog s bundesligom 85 rating, je da je bilo samo 1:0 al dosta :D

13 godina
CroatianRacer kaže...
BoobZ kaže...
CroatianRacer kaže...

danas sam vec rijesio jednog s bundesligom 85 rating, je da je bilo samo 1:0 al dosta :D

i ja sam više puta ali +10 na svim igračima je ipak previše

15 godina
BoobZ kaže...
CroatianRacer kaže...
BoobZ kaže...
CroatianRacer kaže...

ah ti steroidi, mene neki frajer danas izbacio iz takta da je bio pored mene ubio bi ga, neka talijanska liga, i vrti se po strani dok ne probije da dode do korner zastavice i ubacuje naravno izgubio sam 2:1 nit sam mogo uzet loptu nit sam mogo ista napravit na skoku, znaci samo uzme abatea ili konstanta i trci jedno 60 minuta je potrosio na trcanje 20 na dodavanje i ja sam imo svojih 10 eto takva je utakmica bila, da je taj frajer tu tekmu bio pored mene ja bi sad bio iza rešetaka.

13 godina
CroatianRacer kaže...
BoobZ kaže...
CroatianRacer kaže...
BoobZ kaže...
CroatianRacer kaže...

ah ti steroidi, mene neki frajer danas izbacio iz takta da je bio pored mene ubio bi ga, neka talijanska liga, i vrti se po strani dok ne probije da dode do korner zastavice i ubacuje naravno izgubio sam 2:1 nit sam mogo uzet loptu nit sam mogo ista napravit na skoku, znaci samo uzme abatea ili konstanta i trci jedno 60 minuta je potrosio na trcanje 20 na dodavanje i ja sam imo svojih 10 eto takva je utakmica bila, da je taj frajer tu tekmu bio pored mene ja bi sad bio iza rešetaka.

šta da radiš kad i strenght povećavaju ti steroidi, svi lete a šutevi kao projektili

17 godina
Hexfire kaže...

S druge strane, movie je možda u Saboru, a oni imaju bolje aute od svih iako ništa ne rade. :P

Nažalost, sam sam svoj majstor već dvadesetak godina i sabor sam vidio samo na tv...

15 godina
BoobZ kaže...
CroatianRacer kaže...
BoobZ kaže...
CroatianRacer kaže...
BoobZ kaže...
CroatianRacer kaže...

šta da radiš kad i strenght povećavaju ti steroidi, svi lete a šutevi kao projektili

ma stoke kažem ti, to sve treba pobit, kakvih retarda ima u toj fifi ja nemogu vjerovat, neki izlaze kad prime gol,neki zabijaju auto golove, neki retardi puste đojstik, neki rade takav pressing da nemozes nista, stvarno mozes sve vidjet, al omjer je 1 normalan na 10 utakmica.

17 godina
ak75 kaže...

movie hvala ti na pomoći sad si mislim da nije stvar u spajanju na internet ,ps3 mi je spojen bežično šta misliš da se spojim sa žicom

Pa kod bilo kakvih problema ja bih to prvo probao. Žica je žica.. nemaš što izgubiti.. a i ništa te ne košta. Polako eliminiraš potencijalne probleme i doći ćeš do onog glavnog..

12 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

ma daaj, klub nam se isto, al skroz isto zove :D btw. ja u polufinalu tog kupa igro protiv bpl tima s aguerom i tom ekipom s treninzima i dobio me 3-2 uz moju precku i stativu

Origin ID: ManOfTheMatch141
13 godina
FIFA 14

Poceo mi je pucati klit za ove high pressure i ostale, dodavat cu se do besvjesti dok mu svih 10 igraca na izade na mene i lupit r1 trokut pa nek se hebe. Takvih 3 komada i odmah je na DC.u hebeni noob. Uopce nema sile vise. Cak se i dodajem na pola metra igrac do igraca jer koliko sam skuzio to toliko pogubi protivnika da sam proleti ili mi fino otvori prostor za balotellia ili nekoga vec ko ude. Pa nek se pate. Jest da imam po 150-200 pasova po igri ali je lijek. DIV 3 2 tekme 2 pobjede, vidjet cemo koliko ce ici. 

Mada me u prvoj tekmi takav momentum ulovio kao sto kazete, da sam jedva se izvuko, ali Hamsik je odlicno uletio trough ball i iz prve u malu mrezicu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ManOfTheMatch141 kaže...
CroatianRacer kaže...

ma daaj, klub nam se isto, al skroz isto zove :D btw. ja u polufinalu tog kupa igro protiv bpl tima s aguerom i tom ekipom s treninzima i dobio me 3-2 uz moju precku i stativu

ma igram protiv jacih od sebe pa ih tucem, gubim od slabijih i tako to sam ja, u kupu sam svaku tekmu s vise od 2 gola pobjedio, a sto se divizije tice u diviziji 2 sam sa 2 nerjesene 2 poraza i 1 pobjeda, dosta je tesko svi igraju defensive, a ja nemogu igrat na defensive, jucer sam igro ultra attacking u formaciji 3-5-2.

12 godina
neaktivan

evo sad igram seasons. i u sred utakmice mi dodje: jeli zelim prekiniti utakmicu. i pise da ili ne. i protivnik ode na da. i ja isto i utakmica se prekine, i nikom ni poraz ni pobjeda i eto. kako se to radi?

12 godina
neaktivan
FIFA 14

u free packu dobio gaitana :D uvijek neki iz neke tamo lige :D 

Origin ID: ManOfTheMatch141

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

90. minuta, Ben Arfa mrtvi kut, gurne loptu moj uklizuje i mice nogu od lopte, dok golman skace u zrak i lopta prolazi ispod njega... 

Ocu snimit gol, tj. uploadat ga... bum you are kicked from origin servers i izbaci me u meni.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imam problem. kad zelim igrat season, ne moze mi naci protivnika. nekad nadej nekad ne. cesce ne. i kad sam u menu i pise postava ekipe koju sam izabrao. i ne nadje mi protivnika opet se vrati na menu gdje je pise postava ekipe s kojom sam mislio igrati vise ne pise postava te ekipe nego ekipe koja mi je najdraza ekipa u igrici samoj. jeli moze pomoc?

15 godina
neaktivan
FIFA 14

eto vam utjehe... ja iz 3 div u 6... nemam volje za živjet strašno

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
orim0909 kaže...

imam problem. kad zelim igrat season, ne moze mi naci protivnika. nekad nadej nekad ne. cesce ne. i kad sam u menu i pise postava ekipe koju sam izabrao. i ne nadje mi protivnika opet se vrati na menu gdje je pise postava ekipe s kojom sam mislio igrati vise ne pise postava te ekipe nego ekipe koja mi je najdraza ekipa u igrici samoj. jeli moze pomoc?

Ako imaš Thomspon router od T-Coma, prvi problem je radi toga. Ak imaš neki drugi otvori portove pa možda to pomogne.

Ovaj drugi problem se događa i meni tu i tamo. Nekakav bug u igri koji je poprilično iritantan, ali događa se puno rjeđe nego u 13-ici koliko vidim.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice