FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.627
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
ManOfTheMatch141 kaže...
kresix kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

ovi englezi su teske budale {#} jel se moze cijeli tim prodat??

Ja jedino i igram sa englezima odlicni su mi

Aj nabaci link da vidim koju ekipu imas

ok, budem

Taliani su najbolji, odnos cijene i kvalitete.   Osim ako imaš pola miljuna coinsa onda su najbolji englezi.

13 godina
ak75 kaže...

movie hvala ti na pomoći sad si mislim da nije stvar u spajanju na internet ,ps3 mi je spojen bežično šta misliš da se spojim sa žicom

nema to veze ako je konzola relativno blizu routera, ali možeš probati za svaki slučaj žicom

12 godina
neaktivan
FIFA 14

dobio u gold packu silver slovenca ježa (:D) i jedan je na marketu..za kolko bi se mogo prodat?? na futheadu mu je price 950

Origin ID: ManOfTheMatch141

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...
kresix kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

ovi englezi su teske budale {#} jel se moze cijeli tim prodat??

Ja jedino i igram sa englezima odlicni su mi

Aj nabaci link da vidim koju ekipu imas

ok, budem

Taliani su najbolji, odnos cijene i kvalitete.   Osim ako imaš pola miljuna coinsa onda su najbolji englezi.

ok..imam samo 5718 coinsa :D

14 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...

dobio u gold packu silver slovenca ježa (:D) i jedan je na marketu..za kolko bi se mogo prodat?? na futheadu mu je price 950

Slovaka :)

12 godina
neaktivan
CroChef kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

Slovaka :)

joj stvarno :D hvala na ispravku netočnog navoda :D

16 godina
FIFA 14

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=gCrmiy8onKp3d:pc

sad ovo sve ode na bubanj... nemam vise zivaca za ove engleze... inace zamjene su bezveze stavljene jer sam probavo igrace koje sam dobio tako da ne mislite da inace na klupi drzim 3 napadaca :) imam jos bar 10 igraca koji vrijede po 3-4k, tamo negdje came zaboravljeni :)

sta mislite kolko mogu za to sve dobit?

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 18:10 (karlo666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Oko 10k sigurno... Ali Dembele kada ga se stavi na desnog AMC.a ima ubojitu lijevu nogu... 

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
SimeKZ kaže...

Oko 10k sigurno... Ali Dembele kada ga se stavi na desnog AMC.a ima ubojitu lijevu nogu... 

on je meni stavio postavu staru od kad je fifa izasla... jos ja gledam sta 10k jbt...

evo nova... moja greska...

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=gCrmiy8onKp3d:pc

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 18:09 (karlo666).
15 godina
neaktivan
FIFA 14

mene iz 4 izbacili u 5 diviziju... u životu se nisam toliko živcirao i skidao boga i njegove prece... neznam kako sam uspio uopće do treće doći

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
karlo666 kaže...
SimeKZ kaže...

on je meni stavio postavu staru od kad je fifa izasla... jos ja gledam sta 10k jbt...

Zasto bi ovu ekipu prodavo {#}

16 godina
SimeKZ kaže...
karlo666 kaže...
SimeKZ kaže...

Zasto bi ovu ekipu prodavo {#}

puko sam... jel mi vjerujes da sam sad jos malo isao po redu i kvik selo sve... jednostavno sam dobio fals robu i ovi igraci ne vrijede pola ovih coinsa koje sam ulozio... dam skoro 90k za sugavog suareza on ne moze jedne lopte ustopati kako treba, tores nekad igra ko lud a nekad se ponasa ko da je doso iz 3. japanske malonogometne lige osoba s invaliditetom... fellainija necu ni komentirat, lik ima reflekse ko nadrogirani konj, isto ko i luiza koji mi je odma u prvom nastupu izrezirao poraz u 90' pa sam umjesto ulaska u 4div osto ipak u 5. mogo bi tako u nedogled komentirat igrace ali nema smisla... probat cu rijesit ovo, ako skupim oko 300k nesto cu malo trejdat par dana i probat slozit 2. juzno americku ligu, mozda s njima bude bolje...

12 godina
neaktivan
FIFA 14

ovu ekipu što želiš prodat ja baš stvaram imam njemce sad polako kupujem engleze.u njemaca koristim 4-1-2-1-2 a u engleza mislim koristit 4-3-3.valjda će krila donit promjenu na još bolje jer ne vidim razliku između LM LW i RM RW igrača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vladitor kaže...

ovu ekipu što želiš prodat ja baš stvaram imam njemce sad polako kupujem engleze.u njemaca koristim 4-1-2-1-2 a u engleza mislim koristit 4-3-3.valjda će krila donit promjenu na još bolje jer ne vidim razliku između LM LW i RM RW igrača.

ma ja razmisljam stavit 4-2-3-1 ako ih ne prodam... ionako mi od ovih engleza nitko u napadu nije bas nesto tako da... nema smisla nekog drzat naprijed kad ga ne mozes iskoristit... probo sam i tu 4-3-3 sa navasom na rw i schurleom na lw pa mi ne odgovara... nani mi je super, prilicno je brz a ima i sut... LM su mi slabi svi ovi do sad, jos se najbolje pokazao assaidi i taarabt... cdm koristim felainija, dobar je u skoku ali su mu neke reakcije katastrofa... recimo oduzmem loptu i kad treba dodat predugo traje, dok se namjesti i sta ja znam sta sve radi prođe baba s kolacima. sut mu je prilicno los za razliku od 13-ice... mora bit idealna situacija da bi zabio sa 25m... obicno ako nije idealna situacija sut zavrsi na petercu kao idealno dodavanje protivnickom golmanu... obrana je ova prilicno dobra jedino kaboul umjesto luiza... vermalen na klupi umjesto kaboula po potrebi... vidić mi je bio katastrofa, valjda je zato i pala cijena jer je ispocetka bio 80-90k sad ga mozes nac za 10... cam nasri definitivno, bar dok ne probam matu i silvu... napad izgleda jedino aguero valja, nisam ga probao nazalost, ali za sad jovetic rastura... mada to nije mjerilo, ne pasu svima isti igraci... recimo meni su u 13 neki rekli da silva nista ne valja a on mi je na desnom cam-u bio top... tako da treba svega probati i naci sta ti najvise odgovara... moram priznat da kad me ide i ova ekipa rastura, bez problema sam dobio danas nekog lika koji je imao sve top bundesligase... tipa reus, lewandowski, roben, svajni uglavnom niko valjda ispod 100k... al zato sljedeca tekma lik ima chemistri 50 najbolji igrac gomis ja jedva 1:0... u jednom napadu napravim 10 suteva i sve precka-stativa-blok i sve se odbija meni na sut al nece lopta u gol... al sta mogu, valjda tako mora bit... zato cu vjerojatno ovo rasprodat i probat slozit nesto drugo... kad dosadi opet sve ispocetka ;)

12 godina
neaktivan
FIFA 14

ova igrica ima velikih problema sa ofsajdovima(svaku utakmicu barem dvije pogreske za mene i protivnika) i momentumom.igram super probijam se u divizijama i onda me netko bas lijepo rastavi,jednostavno bude bolji i to je to i evo,nakon toga ja sad 10 utakmica nemogu nista,igraci mi se ponasaju kao idioti,nemogu se s loptom sastat,kao da gledam 3 zupanijsku ligu san marina.bilo je toga u 13-ici,ali sada je 15 puta gore.

0 0 hvala 0
14 godina
Mic_zap kaže...

ova igrica ima velikih problema sa ofsajdovima(svaku utakmicu barem dvije pogreske za mene i protivnika) i momentumom.igram super probijam se u divizijama i onda me netko bas lijepo rastavi,jednostavno bude bolji i to je to i evo,nakon toga ja sad 10 utakmica nemogu nista,igraci mi se ponasaju kao idioti,nemogu se s loptom sastat,kao da gledam 3 zupanijsku ligu san marina.bilo je toga u 13-ici,ali sada je 15 puta gore.

Nitko ne primjecuje kada mu momentum pomaze da pobjedi.. samo kada gubite..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 14

Zasto bi za svaku pobjedu ili svaki poraz bio odgovoran momentum, izmisljotina.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Mic_zap kaže...

Nitko ne primjecuje kada mu momentum pomaze da pobjedi.. samo kada gubite..

ne nego kada ga nema onda sve funkcionira kako treba,ali kada je tu moji igraci se ponasaju ko glupo,nemogu spojit dva dodavanja,ne utrcavaju,branici trce od lopte.obozavam igru arsenala-barcelone u stvarnom zivotu i kada nema momentum igram normalno,mogu ljepo spojit 3-4 dodavanja na kratkom prostoru,a kada je momentum ovdje dodavam se i moj igrac ostane stajat i odbije mu se lopta od noge,kao da nema lopte.ajmo rec da igricu na cijelom svijetu igra 10 milijuna ljudi,od tih 10 to ih prozivljava 6-7,a ti tvrdis da je to izmisljotina,gle ne znam,mozda se to desava zbog dnf-a(ne rage quitam,al mi se tu i tam grafa srusi iresetira mi se komp,tako sam izgubio nekih 30 utakmica)

13 godina
SimeKZ kaže...

a ima dosta toga, vodiš npr 1:0 utakmica bez prekida, produži 4 il 5 min i u 45 il 90 poduvaš gol

14 godina
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

a ima dosta toga, vodiš npr 1:0 utakmica bez prekida, produži 4 il 5 min i u 45 il 90 poduvaš gol

Ili zabijes, al ako zabijes onda se ne žališ haha

13 godina
neaktivan
FIFA 14

igram movember cup i redam sve pobjede i u finalu jedva zabijem gol za 2:2 u zadnjem napadu, došli na red produžeci i lik se prebaci na ultra attacking i ja sve lopte na callejona i zabijem tako 3 gola, par minuta prije kraja utakmice nestane struje u cijeloj ulici...

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Evo kakav ja gol primam u 83. minuti i gubim utakmicu s 3:2.. Kad igrica odluci da ne smijes pobijediti, onda ne smijes pobijediti. Sto njih trojica rade to mi zbilja nije jasno: http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/1carmichael1/2014/video/175940285

0 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

pa okej al činjenica je da postoji

14 godina
BoobZ kaže...
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

pa okej al činjenica je da postoji

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2668729.page

13 godina
FIFA 14

Da je samo jednom u sva tri videa napunio krug i raspalio loptu naprijed nebi dobio 2 od 3 gola. Ovako kad trkelja i drzi sprint jer se lopta ovako nebi odbila, nema sanse, da nije drzo sprint. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Da je samo jednom u sva tri videa napunio krug i raspalio loptu naprijed nebi dobio 2 od 3 gola. Ovako kad trkelja i drzi sprint jer se lopta ovako nebi odbila, nema sanse, da nije drzo sprint. 

pa kakva je to fizika i putanja lopte? {#} da je napunio krug pogodio bi suparničkog igrača i opet bi se lopta vratila da zabije gol...

16 godina
SimeKZ kaže...

pa iskreno u ovom drugom videu nije ni imo sanse da ispuca loptu... tako meni milion puta... ili se zna cesto dogodit da umjesto ispucavanja, glavom spusti loptu na sut protivniku, a nerijetko i profula loptu...

12 godina
FIFA 14

Upravo ovo sto sam ja stavio, slicno je i njemu bilo, al kaj je najgore ovo je moje u sesasonsu, ne u FUT-u za kojeg svi znamo kakav je mod

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

evo ako ne postoji momentum,malo prije sam se zalio kako sam izgubio 10 utakmica zaredom(doslovno) i sada dobijem prvu utakmicu jedva 2:1 i zaredao 4 pobjede u nizu koje su po 3:1 i 4:1 bile,previse mi se to puta desilo da bi bilo slucajnost.hvala bogu da je gotovo,barem za neko vrijeme

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice