FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.049
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FIFA 14

Imam problem da mi se uvijek prekinie konekcija u Season modu, bas kad trebam pocet tekmu. Inace kad igram prijateljske online to se ne desava. Moze neko pomoci? 

dzix
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 14
ak75 kaže...

nije istina da je do tv-a jer se to dešava na mom lcd -lg i na bratovom lcd sharp ponekad brža ponekad sporija a samo na fifi a na drugim igrama ne i još par ljudi je na drugim forumima izneslo taj problem a ja isključivo igram offline stvar je u šupačkom ea ,koji nema prave konkurencije pa izdaje poluproizvode

Dobro, a zakaj ja nemam taj problem? Inače, ni lg ni sharp nisu idealni televizori za igranje zbog spore matrice.

15 godina
dzelo kaže...

Imam problem da mi se uvijek prekinie konekcija u Season modu, bas kad trebam pocet tekmu. Inace kad igram prijateljske online to se ne desava. Moze neko pomoci? 

Probaj otvoriti portove na routeru. Nema sad tu nekih velikih rješenja ako veza puca. Ili je do tvog routera ili do EA servera.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

pa ti se razumiješ u sve uopće nekužim šta takav lumen radi u hrvatskoj a nisi negdje u nasi ,ali nije bitnoti vjerovatno igraš samo online ja govorim o offline igranju i pogledaj forum od reboot časopisa forum fifa i tamo ljudi pričaju o istom problemu tj. o brzini igre koja je najveći problem uz još sto drugih nedostataka

12 godina
neaktivan
ak75 kaže...

pa ti se razumiješ u sve uopće nekužim šta takav lumen radi u hrvatskoj a nisi negdje u nasi ,ali nije bitnoti vjerovatno igraš samo online ja govorim o offline igranju i pogledaj forum od reboot časopisa forum fifa i tamo ljudi pričaju o istom problemu tj. o brzini igre koja je najveći problem uz još sto drugih nedostataka

Pa tamo gdje pričaju o tome njih pitaj.

17 godina
ak75 kaže...

Pa baš obrnuto, igram offline jer mi je PS3 na radnom mjestu pa ne mogu igrati online jer uvijek netko uđe a ne mogu pauzirati dok ne izađe i tako. No ne vidim zašto odmah moraš biti tako nabrijan? Ja ti lijepo kažem u čemu može biti problem jer nije normalno da igra kod mene radi a kod tebe ne radi. Koliko se sjećam nije ti dobro radila ni prošla fifa. Zar to već nije podatak za zabrinutost? Zar stvarno misliš da svake godine izdaju konzolašku verziju koja je neigriva?  Iz osobnog iskustva znam da pojedini televizori mogu stvarati probleme pri igranju. Nije nikakav problem provjeriti koliki ti ima odaziv matrica te isto tako isprobati igru na primjerice panasonicu, sonyu ili philipsu pa da za sigurno eliminiraš televizor kao problem. Evo upravo sam sad odigrao par tekmi i sve radi posve normalno? Volio bih da kod mene odigraš par tekmi pa mi ukažeš na problem kojeg ja ne vidim... kaj da ti drugo kažem?

16 godina
neaktivan
FIFA 14

Meni igra radi savršeno na monitoru Samsung S22B150.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja ću slijedeći tjedan uzet pa vam se pridružujem.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dzelo kaže...

Isti problem sam imao i nebi vjerovao, promijena najdražeg kluba mi je pomogla.

Dakle, samo izaberi neki drugi klub za najdraži.

12 godina
FIFA 14

Evo, sad sam prisilno izasao iz igre, nakon utakmice, jer jednostavno nisam mogao izdrzati. Seasons, ja s Bayernom protiv tipa s Real Madridom. Od pocetka ja krenem s dominacijom bla bla, al nakon prvog gola mu ne mogu gol zabit. U 88. minuti, on zabija za 2:2 i ja sam vec totalno lud. Kraj utakmice, a statistika glasi ovako: Bayern 22 shots, 17 on target, Real Madrid 4 shots, 2 on target. Ne znam iskreno jel bi se trebao smijati ili plakati, s 20 udaraca vise, 20! zavrsimo neodluceno....

2 0 hvala 0
17 godina
carmichael kaže...

Evo, sad sam prisilno izasao iz igre, nakon utakmice, jer jednostavno nisam mogao izdrzati. Seasons, ja s Bayernom protiv tipa s Real Madridom. Od pocetka ja krenem s dominacijom bla bla, al nakon prvog gola mu ne mogu gol zabit. U 88. minuti, on zabija za 2:2 i ja sam vec totalno lud. Kraj utakmice, a statistika glasi ovako: Bayern 22 shots, 17 on target, Real Madrid 4 shots, 2 on target. Ne znam iskreno jel bi se trebao smijati ili plakati, s 20 udaraca vise, 20! zavrsimo neodluceno....

Pogle koliko je barca imala udaraca po golu a koliko chelsea pa koji je bio krajnji rezultat. Uostalom, što znači broj udaraca po golu? Ja puknem dva puta kvalitetno a ti recimo 15 puta s trideset metara. Statistički gledano ti si uspješniji a ja rezultatski dobio bez problema..

12 godina
FIFA 14
E al nije tako bilo, bilo je cca 5 stativa ili precki, cca 10 puta sa 16m, i nekolko puta jedan na jedan, i onda dva tri ubacaja i kornera, pa opet zavrsi 2:2, a on ta dva gola zabio kako? pa lb + Y naravno

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
carmichael kaže...
E al nije tako bilo, bilo je cca 5 stativa ili precki, cca 10 puta sa 16m, i nekolko puta jedan na jedan, i onda dva tri ubacaja i kornera, pa opet zavrsi 2:2, a on ta dva gola zabio kako? pa lb + Y naravno

igro ja protiv nekog kretena koji je imo sve dobre iz bundeslige (sutra ću, tj. danas stavit sliku) i on iz 3, tako rečeno, šanse zabije 3 gola, a ja još i prečku i stativu pogodio i njegov branič mi skine loptu s glave a bio prazan gol, i završi 3-3, a trebalo je bit barem 5-3 za mene

Origin ID: ManOfTheMatch141
14 godina
neaktivan
carmichael kaže...

radi se o tome da igra forsira "neizvjesne" utakmice pomaganjem onome tko gubi ili bolje receno odmaganjem onome koji vodi, to je mene izludjivalo u prosloj fifi, probao sam i pes ove godine tamo je situacija slicna (malo manje izrazeno)...

to sto igraci odjednom postanu retardi koji lagano dodavanje sa par metara vise nemogu primiti, sto naglo prestanu trcati ili sto su fizicki odjednom duplo slabiji se nekako i moze kompenzirati ali obratite paznju sto se cesto desava sa obranom kada primite pogodak u situaciji gdje ste jedan ili dva gola u prednosti, znaci ne gledajte loptu nego sto rade vase igraci u obrani... najcesce centralni obrambeni iz cista mira i bez ikakvog razloga krenu trcati prema aut liniji te otvaraju ogromne rupe po sredini obrane... to je vec malo teze rjesiti...

ja sam se jednostavno pomirio sa time i znam da me kad povedem ceka cirkus ostatak utakmice (isto je i kada vi gubite, obratite paznju na to kako naglo proigrate i dominirate lika kojem dok je bilo nerjeseno niste mogli nista)

jednostavno stoka iz EA.a i KONAMIJA zeli da i oni koji igrati pojma nemaju imaju sanse ili da bar ne budu ponizeni svaku utakmicu, te da nastave igrati i trositi pare, problem se pogotovo pojacao popularizacijom ultimate teama gdje dosta ljudi pegla kreditne...

nesto vise o tome

http://fifa13scripting.blogspot.com/2012/10/fifa-13-scripting.html 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 7:45 (dZelja).
14 godina
neaktivan
FIFA 14

jos nista od gifta, a vidim na konzolama ih djele...

wtf

0 0 hvala 0
12 godina

opet isao na web app i nista od gifta

12 godina
neaktivan
FIFA 14

zanima me kolko kosta fifa 14 i gdje mogu kupiti? ima li negdje da je jeftinija ili nešto?

0 0 hvala 0
14 godina
weeeed kaže...

zanima me kolko kosta fifa 14 i gdje mogu kupiti? ima li negdje da je jeftinija ili nešto?

http://cdkeyprices.com/product/FIFA-14-CD-Key-Origin.html

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 14

Pokrenem FIFU, pojavi mi se ona pocetna slika messia i izbaci me van... zna tko zasto ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Ajde da se i meni malo EA naklonio..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Finale onog novog kupa, Benteke i Sturridge sa druge strane i konstantno silovanje crossinga i uspio mi 3 gola tako zabit. Produzeci, De Rossi stavlja tocku na i.

http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/SimeRossonero/2014/video/175793020

Druga tekma u Diviziji, Balotelli ostaje sam, pa zasto ne probat :D

http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/SimeRossonero/2014/video/175793706

Hrackam na crossing pacijente, lik je toliko silovo to probijanje strane da mi je vise bilo muka igrat.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
FIFA 14

cudno... jucer su mene pr*ali prvih par tekmi... vec sam pomislio da nemam sanse za ostanak u diviziji... i zadnjih 6 tekmi 5 pobjedim i jednu odigram nerjeseno i uđem u 5 diviziju... a opet nisam igrao skoro mjesec dana pa sam mozda tih prvih par tekmi sam kriv za poraze al nema veze... malo sam pojacao ekipu i sad imam osjecaj da je puno lakse igrati... fali mi jedan dobar napadac u bpl-u... osjeti se nedostatak balotelija iz 13-ice... probo sam suareza i nije mi bas nesto specijalno s obzirom na cijenu, sad cu ga rijesit i probat rooney-a... nazalost nisam uzeo aguera dok je bio po 200k nadao sam se da ce cijene pasti, sad ga mogu samo sanjat :( jedino mi preostaje jos isprobat eta i ove jeftinije igrace tipa Ba, adebayor....

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Sad gledam kak funkcionira onaj autobuyer... pa ti moras upisati svoje podatke u taj program !! Ko ti covjece garantira da ti nakon sta prekines tu pretplatu oni nece uzeti account. Isusati kakve su to gluposti to je strasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Sad gledam kak funkcionira onaj autobuyer... pa ti moras upisati svoje podatke u taj program !! Ko ti covjece garantira da ti nakon sta prekines tu pretplatu oni nece uzeti account. Isusati kakve su to gluposti to je strasno.

a mislio si da ces dobit njihov besplatan acc sa fifom? haha

ako zelis koristit ta sranja onda riskiraj

13 godina
FIFA 14

Ma di bi koristio, sta ti je... Samo kad se potegnula prica par stranica iza, pa sad sam malo pogledo sta je to uopce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

cudno... jucer su mene pr*ali prvih par tekmi... vec sam pomislio da nemam sanse za ostanak u diviziji... i zadnjih 6 tekmi 5 pobjedim i jednu odigram nerjeseno i uđem u 5 diviziju... a opet nisam igrao skoro mjesec dana pa sam mozda tih prvih par tekmi sam kriv za poraze al nema veze... malo sam pojacao ekipu i sad imam osjecaj da je puno lakse igrati... fali mi jedan dobar napadac u bpl-u... osjeti se nedostatak balotelija iz 13-ice... probo sam suareza i nije mi bas nesto specijalno s obzirom na cijenu, sad cu ga rijesit i probat rooney-a... nazalost nisam uzeo aguera dok je bio po 200k nadao sam se da ce cijene pasti, sad ga mogu samo sanjat :( jedino mi preostaje jos isprobat eta i ove jeftinije igrace tipa Ba, adebayor....

dzeko sa sniperom je odlican, evo moj je zabio 101 gol u 150 tekmi...btw. ispo iz 5. natrag u 6. diviziju zbog hebenih sreckovica kojima svaki odbijanac dođe i zabiju gol {#}

Origin ID: ManOfTheMatch141
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
weeeed kaže...

da al ne zanima me origin, želim CD

13 godina

evo i mene u diviziji 1, ostala mi je još 1 tekma u div 2 i treba mi bod za titulu :)

13 godina
weeeed kaže...
KiCo77 kaže...
weeeed kaže...

Pa sve jedno je ta igra samo formalno u kutiji. Opet moras origin istalirat, upisati cd-key i cekati da se patchevi skinu. Tako ti sve jedno.

12 godina
protjeran
weeeed kaže...
KiCo77 kaže...
weeeed kaže...

Dao sam ti ja link oko 20 eura kosta, a cd sta ce ti to i ja sam kupio dvd box izvadio papir sa key i a cd bacio, a ako hoces dvd box 49 eura ce te kostati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice