Nekuzim neke ljude.. ako su uopce ljudi.. zabijem 2 gola odmah prekinem replay i sve.. kad ono eto njega zabija i repleya.. ok da preskocim sve to.. 90minuta zabija 6 gol glavom (6-5) odmah 2x pauza po 30sec, repleya video iz svih mogucih pozicijia.. i pocme se dodavati u obrani.. mislim stvarno ima gadnih ljudi na ovom svijetu da to nije normalno.. nije mu dosta da repleja gol nego jos i pauze stavlja.. neam rijeci
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovog treba izbrisat iz igre, ovo je nešto kao teemo u LoL-u, ako mu ubaciš nema tog braniča koji mu neće moći zaustavit udarac glavom
zabio mi je 4 komada sve glavom, jjoš je ima chemistry style FINISHER (3+ Shot, 3+ Heading)
ovog treba izbrisat iz igre, ovo je nešto kao teemo u LoL-u, ako mu ubaciš nema tog braniča koji mu neće moći zaustavit udarac glavom
zabio mi je 4 komada sve glavom, jjoš je ima chemistry style FINISHER (3+ Shot, 3+ Heading)
Daj ovo je smjesno tip ima m/h workrate i 182 je...
Nekuzim neke ljude.. ako su uopce ljudi.. zabijem 2 gola odmah prekinem replay i sve.. kad ono eto njega zabija i repleya.. ok da preskocim sve to.. 90minuta zabija 6 gol glavom (6-5) odmah 2x pauza po 30sec, repleya video iz svih mogucih pozicijia.. i pocme se dodavati u obrani.. mislim stvarno ima gadnih ljudi na ovom svijetu da to nije normalno.. nije mu dosta da repleja gol nego jos i pauze stavlja.. neam rijeci
Meni su još bolji oni koji pauziraju igru kada njihov golman obrani i odbije loptu kako ne bi natrčao i zabio mu gol...
pitanjce... zašto se čeka TOTW, to su neki spešl paketi. Ako da koliko para i koliko traje ta akcija?
Daj ovo je smjesno tip ima m/h workrate i 182 je...
182 cm sa 92 jumpingom je izrazito ubojito. PLus 91 heading accuracy i power header, i na to sve, kako kaže kolega +3 zbog chem stylea
Evo i ja nisam igro par dana, udje sada otvori pack kad imam sta viditi
Xavi, Ramos, i sad IF Hazard..
Evo poslat cu ti 7.5k pa otvori za mene i posalji mi igrace, jer ja nista ne dobivam haha
Evo i ja nisam igro par dana, udje sada otvori pack kad imam sta viditi
Xavi, Ramos, i sad IF Hazard..
Evo poslat cu ti 7.5k pa otvori za mene i posalji mi igrace, jer ja nista ne dobivam haha
moramo promijenit ime kluba u BIH ZMAJEVI možda dobijemo nešto u paketima 
jedino logicno objasnjenje za lose packove koje dobijam je zbog slabog DNF modifiera, nezz sta drugo da kazem.
jedino logicno objasnjenje za lose packove koje dobijam je zbog slabog DNF modifiera, nezz sta drugo da kazem.
ye, to ima veze s packovima...
Ja sklepo ekipu po uzoru na airjapesa i mogu reci da su odlicni. Ali jednostavno protiv nekih stvari ne mozes, kad Morata fula 4 zicera i onda lik u spanjolsku ekipu ubaci Drogbu, Bonya i Doumbiu i onda siluje Trokut r1, ili kad igras protiv Bundesliga nooba koji jedino sta zna je nabacivat na mandzukica unutra i onda te jos jedva pobijedi 2-1... ocaj zivi kakvih ''igraca'' ima, to su sve samo ne igraci.
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=j1sh9CAxnKov1:pc
ako mi ova fifa neće dat srčani jednog dana onda neznam, igram finale gold cupa i lik me melje jednostavno niže šanse samo čekam kad će mi zabit gol al ništa sve do 90 minute penal za mene ja skačem od sreće po sobi lajem mu cijelu familiju s njegovim pressingom i igračima od 90 strength i zabijem penal kao zidane protiv francuske u finalu svijetskog 2006. gledam koji klinac falio sam gol a priznato mi.
SREĆA!
http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/snailcp/2014/video/175436335
Ja sam namjerno izgubio oko 50 utakmica na singl play, ulazio izlazio i tako 50 puta, i sad sam u minusu 27 poraza imam vise, jer sam cuo ko ima vise poraza bolje pakete, a prosle godine sam imo jako dobar rezultat uvjek sam bio 100+ pobjeda vise nego poraza a najbolji pack sto sam dobio reus koji je kosto 50k, a otvorio sam sigurno kad sve saberem oko 800k paketa.
Planiram probati Francuze i ovo sam mislio napravit, nisam bas do sada probo ni jednog, sta mislite hoce li biti jaka ova ekipa, i kakvi su Cavani i Falcao
svaka čast.. nisam znao. 
Pa zato si i pitao?
Srijedom oko objave, u paketima su oko 8.
Točnije, poslije 19h po HR vremenu...
Svaki paket ti daje istu šansu da osvojiš skupe igrače. Broj paketa koji otvaraš ne garantira da moraš dobiti nekog vrijednog.
Uglavnom tvoj 103. paket koji otvaras ima iste sanse da dobije IF Hazarda kao i nečiji 1. paket
Svaki paket ti daje istu šansu da osvojiš skupe igrače. Broj paketa koji otvaraš ne garantira da moraš dobiti nekog vrijednog.
Uglavnom tvoj 103. paket koji otvaras ima iste sanse da dobije IF Hazarda kao i nečiji 1. paket
Upravo to, prije koji dan otvorim 10 paketa i dobim Neuera, Casillasa, Etoa 2x marcela Jučer i danas otvorio 250k+ i dobio sam sturridgea. Tak da ti se sve svodi na jedan faktor, a to je sreća. Makar, imaš više šanse da ti se posreći ako kupiš 500 packova.
Ja sam namjerno izgubio oko 50 utakmica na singl play, ulazio izlazio i tako 50 puta, i sad sam u minusu 27 poraza imam vise, jer sam cuo ko ima vise poraza bolje pakete, a prosle godine sam imo jako dobar rezultat uvjek sam bio 100+ pobjeda vise nego poraza a najbolji pack sto sam dobio reus koji je kosto 50k, a otvorio sam sigurno kad sve saberem oko 800k paketa.
Evo ne vjerujem sta citam 
Pa sta radim sto pisu ljudi po netu, testiram i vecinom prodje, sad dali je sreca ili nesto neznam, i jos uz to otvaram pack sa slikom alabe
Pa sta radim sto pisu ljudi po netu, testiram i vecinom prodje, sad dali je sreca ili nesto neznam, i jos uz to otvaram pack sa slikom alabe
Zadnjih 30 packova sa slikom alabe donijeli su mi oko 20k coinsa zarade a slobodno izračunaj koliko su odnijeli... kako je rekao antiljano, sve je stvar sreće..
U subotu me krenilo a u nedjelju sam sve to izgubio...ko kocka... najgore kad se idem spašavati..
Zadnjih 30 packova sa slikom alabe donijeli su mi oko 20k coinsa zarade a slobodno izračunaj koliko su odnijeli... kako je rekao antiljano, sve je stvar sreće..
U subotu me krenilo a u nedjelju sam sve to izgubio...ko kocka... najgore kad se idem spašavati..
Moze biti da je sreca, al prevelika je sreca ovo, ja cak nisam ni stavljo sve sto sam dobio, cak 7 puta Marco Reus.
Moze biti da je sreca, al prevelika je sreca ovo, ja cak nisam ni stavljo sve sto sam dobio, cak 7 puta Marco Reus.
Tu zadnjih par dana samo stavljaš te urnebesne ulove a baš me zanima koliko paketića otvaraš. I onda ces za par postova opet krenut promovirat autobuyer. xxxx, proziran si
Kupio Rodriga koji je ubojica, Morata sa svojom visiom bi trebo trpat ko nista, svaki skok dobije ali gola pogodit, nema sanse.
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=iZk4dP28nKozL:pc
Evo sad kad je kompletna ekipa, zadnje 2 tekme i ova 2-1 izgubljena jer je Morata boga oca fulao. Rodrigo izbusio 2 puta za redom Neuera u ove dvije ekipe, a kakve su to momcadi bile da se ukenjas kad dodes sa ovakvom gore.
http://i.imgur.com/ApIbhv9.jpg
-----------------------------------------------------------------------------
Antilijano sta se boris sa tim trollom, to ti je onaj isti sta je to doso reklamirati autobuyer i iz nas raditi budale. Lik ima milijune od tog autobuyera i onda nakon 100.tog pokusaja dobije nesto pa tu lupa.
Antilijano sta se boris sa tim trollom, to ti je onaj isti sta je to doso reklamirati autobuyer i iz nas raditi budale. Lik ima milijune od tog autobuyera i onda nakon 100.tog pokusaja dobije nesto pa tu lupa.
Ma znam ja dobro tko je taj. I bivši je forumaš, ali se predstavlja sa drugim imenom ovdje. Ma samo ga želim pošteno razguzit u jednoj tekmi, tek toliko da se pokrije po toj glavi i da se tu više ne pojavljuje.
EDIT: Simek, imaš pravo, više mu neću ni odgovarat na postove, dodao sam ga na origin, vidjet ćemo da li ce prihvatit (moš si mislit). toliko o njemu ovdje.
Antonio ako hoces match samnom moraces mi kupiti ekipu, eto kupi mi sve iz reprezentacije BIH sa njima cu te pobjediti, eto kad mi ih kupis al snimaj utakmicu, jer nemam igraca ni jednog u klubu.
diskot je vjerojatno onaj šta je dijelio di natalea kojeg je kupio s autobuyerom za male novce
http://www.futhead.com/14/squads/1840323/ ovaj team mi kupi i igracemo, vec kad idemo u duel da imam profit, i naravno snimaj i postavi na youtube, a ti bilo koju ekipu mozes.
http://www.futhead.com/14/squads/1840323/ ovaj team mi kupi i igracemo, vec kad idemo u duel da imam profit, i naravno snimaj i postavi na youtube, a ti bilo koju ekipu mozes.
On da tebi kupi a ti imas IF Hazarda na cekanju ? Ovo je u malo nize od toga da si pusto utakmice da ti DNF bude veci