FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.693.532
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 14

može li ko napisat sigurne stranice za fifa coinse

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
movie kaže...
bjong kaže...

ja sam nasao stranicu gdje je 100k 3 dolara

Cijene coinsa su strahovito pale upravo zbog bana. Pošto sam kupovao coinse u prošloj fifi znam kako su se kretale cijene tijekom cijele godine. 100k nikad nije bilo 3 dolara. Sad mjesec dana nakon izlaska fife kad je još uvijek manje coinsa na tržištu nego će ih biti za par mjeseci 100k je samo 3 dolara? Nešto tu smrdi?  Kad sam ja počeo igrati fut u prvom mjesecu 100k je bilo oko 10 dolara za pc a preko 20 dolara za PS3. Sad gledam stranicu gdje sam ja kupovao isto je 3 dolara?  Malo sumnjivo...

ja sam kod njih kupio 50k za male novce ono šta mi je ostalo s paysafecarda, mislim da je za manje od 10 kuna 

jest da sam dobio coinse al su ovi šta mi šalju coinse, slali su mi slike kako su kupili mog igrača a zapravo su kupili krivog igrača i mislili si da ih ja oću zajebat na kraju sam dobio svoje coinse XD

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 18:40 (bjong).
17 godina
Vladitor kaže...

može li ko napisat sigurne stranice za fifa coinse

A koja stranica može biti sigurna ako ea sports ima namjeru spriječiti prodaju coinsa? Kako si ti došao do nje, oni dođu još lakše. Kad malo bolje razmislim prodaja coinsa im je veći trn u oku od onih varalica u igri jer dok kupuješ coinse ne kupuješ pointse. Znači, drito im iz džepa izbijaš zaradu.

Posve mi je jasno zašto onda banaju kupce coinsa...

Iz njihove perspektive ti si veći kriminalac od onih čitera kaj ubijaju igru...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 18:39 (movie).
14 godina
neaktivan
carmichael kaže...
A kako da zaradim igranjem, po utakmici prosjecno 450 coinsa dobijem, 3 - 4 utakmice u danu, i nesto ode za contracte nesto ostane, i tak dok ne dodem do neke cifre npr 7k pa kupujem paketic i dobim nista i tako ispocetka

Imas 17 onih broncanih igraca sto si dobio s 40 contracta, odes na offline turnire i osvajas ih i skupljas coinse.

17 godina
bjong kaže...

A jesi pročitao što na dnu te stranice piše?

IMPORTANT REMINDER::
  • Purchasing in-game currency has some risk which may result in possible account suspension or termination when using illegal leveling or illegally obtained gold.
12 godina
neaktivan
FIFA 14

movie na kojim si ti stranicama kupio coinse?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Ne bi li i sama priča o kupnji nečega na ilegalan način trebala biti zabranjena? Ne vidim kak je ovo drugačije od rasprave o crackovima npr. Imate pp za takve stvari pa ga koristite. U najgorem slučaju će netko vidjeti npr link koji movie posta i onda spušiti account, a da ne zna da je zabranjeno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vladitor kaže...

movie na kojim si ti stranicama kupio coinse?

Pogledaj stranicu prije ove

17 godina
Hexfire kaže...

Ne bi li i sama priča o kupnji nečega na ilegalan način trebala biti zabranjena? Ne vidim kak je ovo drugačije od rasprave o crackovima npr. Imate pp za takve stvari pa ga koristite. U najgorem slučaju će netko vidjeti npr link koji movie posta i onda spušiti account, a da ne zna da je zabranjeno.

A zašto bi spušio? Uz link imaš i cijelo objašnjenje kako se to ne isplati i što ti se može dogoditi kao u mom slučaju? Možeš na njoj kupiti masu stvari koje nisu podložne nikakvim sankcijama. No zar nije bolje da o tome razgovaramo nego da netko isto popuši bezveze?

16 godina
neaktivan
FIFA 14

Danas sam odigrao jednu jako zanimljivu utakmicu u Season modu. Roma (ja) vs. Porto. Gol za gol utakmica, 1. gol je postigao protivnik i tako sve do 3-3, na kraju mi covjek dade za 3-4. Ima sam 19 suteva, 12 u okvir gola, on 5 ukupno isto toliko u okvir gola. Bilo mi je jako krivo. No kasnije sam nanizao 2 pobjede i izborio Division 9 titulu. 

I da, kako se hvataju screenovi u Originu, tj. igrama koje igramo preko njeg i u koji folder idu? Hvala

dzix
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 19:33 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
movie kaže...
bjong kaže...

A jesi pročitao što na dnu te stranice piše?

IMPORTANT REMINDER::
  • Purchasing in-game currency has some risk which may result in possible account suspension or termination when using illegal leveling or illegally obtained gold.

A koliko ti je vredan tim na webapp?

12 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Zna li netko možda zašto mi igra crasha i freeza se malo malo, bez obzira igram li online ili offline, jesam u meniju ili u igri, svako malo meni igra zašteka i moram ili prisilno zatvaranje ili čekati 10 minuta da se sama crasha.

Meni se to dogadalo jer sam stavio pjesme sa svoje playliste na fifu

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Zašto su cijene gold contracta i rare gold contracta igrača ovako jeftini ove godine, pa i lani je bilo happy houra. Je li to možda zbog onog glitcha consumablesa otprije mjesec dana ?   Hoce li te cijene rasti, zna li netko jer lani nisam baš otpočetka startao ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

smejem se a plače mi se...

http://prntscr.com/1zg833

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Zašto su cijene gold contracta i rare gold contracta igrača ovako jeftini ove godine, pa i lani je bilo happy houra. Je li to možda zbog onog glitcha consumablesa otprije mjesec dana ?   Hoce li te cijene rasti, zna li netko jer lani nisam baš otpočetka startao ?

Mozda zato sto je IF IBRA U TOTW?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
desarun kaže...

smejem se a plače mi se...

http://prntscr.com/1zg833 5k pack sta si ocekivo?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
neaktivan
FIFA 14

ajde bola isto je i 7.5k otvaro sam i njih samo budem u jos vecoj dubiozi

ugl ovako je zadnjih 10-15 packova.. otvorio sam jedno 4-5 od 7.5k isto bilo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 21:13 (desarun).

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Ja sam prije tjedan dana otvorio 7-8 paketića i dobio 3-4 igrača od kojih sam prodajom dobio oko 150 000 coinsa. Sad u zadnjih dan-dva otvorio sam 20-ak paketića i nisam ništa dobio. 

Puka sreća.

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
barcaINTER kaže...

Bio je glich na pocetku, mnogi su sebi duplicirali ugovore chemistry fitnes i mnogo toga jos, imas youtube pogledaj kako je izgledo taj glich.

13 godina
Vi novi igraci ste se previse nahajpali na pakete a manje na igru, ja primjerice svaku lovu dok skupim 7500 od igra baciNa paketic, a ne i ono malo sta imam potrosim na bezvezni 5k paketic jer tako nikad nista.

Vise igre a manje paketica i nece biti frustracija.
17 godina
neaktivan
FIFA 14

aaaa

5k!!!

ljevo Alaba  desno Vidal

http://prntscr.com/1zhoen

aaaaa jeeeeeeess

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14
Šta se to više uz osvajanje champions shielda ne dobiva free gold pack?
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
matić_žu kaže...
Šta se to više uz osvajanje champions shielda ne dobiva free gold pack?

Samo prvi puta.

12 godina
protjeran
FIFA 14

Ja kad npr imam malo coinsa dobijem dobar pack, a kad imam preko 100k uvjek slabo, sad mozda je i u tome fazon, jer gledo sam ljudi prije po 10 miliona otvore packova, ne vrate ni pola para.

0 1 hvala 0
16 godina
diskot kaže...

Ja kad npr imam malo coinsa dobijem dobar pack, a kad imam preko 100k uvjek slabo, sad mozda je i u tome fazon, jer gledo sam ljudi prije po 10 miliona otvore packova, ne vrate ni pola para.

Nemaš tu nekog pravila, sve ide random. 
Znao sam skupljat tu crkavicu od 7.5k da kupim pack i jedino što sam dobio je gold šamar... I contract. 

Osobno sam odustao od UT-a  , nekad mi je to bilo zabavno igrati , ali previše se nerviram, budući da je na tom modu

najviše izraženi scripting.

Evo primjera od zadnje sezone (prije 2 tjedna) , trebam jednu pobjedu da osvojim ligu , imam 2 tekme do kraja, 

prvu tekmu odigram izjednačeno (3 prečke , 2 stative), drugu tekmu slabi lik , gold ekipa, niti speedsteri, niti tehničari, baš 

prosjek prosjeka sa brončanim golmanom iz nekog razloga. 
Naravno, golman je imao 18 obrana, ja sam imao 3 stative i nakon toga i lupanja po jastuku, zidu sam skužio da bolje igrat Pro ili seasons.
{#} 

12 godina
protjeran
FIFA 14

I ja sam se nerviro, isto ludio jednom sam se poco sav tresti cupat kosu sa glave, i onda sam posto majmun ko i svi stavio automacki dugi pass, i automacki crossing, ne igram formaciju kao oni sa ultra defensiv sa dva zadnaj vezna, nego igram 4 1 41 formaciju talijanska liga sa Klose u napadu samo, i igram ultra attacking, svaku utakmicu minimalno zabijam po 3 gola, idem gore dole prva druga liga nekad i osvojim, a dok to nisam uradio  max sam mogo dogurati treca liga.

0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Ja kad radim ekipu najbitnije mi je da mi je obrana dobra, bolje pobjedit 2-0 nego 4-2 u futu je to totalna istnia. npr kad vodim 4-2 u zadnjim minutama uvjek frka i uvjek znam pobrati gol (sugavi skripting) dok kad npr vodim 1-0, 2-0 oba dvojica se borimo al rijetko kad primim gol.. :) 

David luiz & Ogbonna ftw! 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Ja sam gotovo odustao od paketića, jer od FIFE 13 (u kojoj sam 80% coinsa potrošio na paketiće) pa do FIFE 14 najbolji igrač kojeg sam ikada dobio je bio Giovinco i otišao je za par tisuća. Sve ostalo teška banana.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Hvala Bogu, takve banirati sa interneta opcenito... 

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice