FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.693.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: FIFA 14
antiljano27 kaže...
Dino.Randic kaže...

Ljudi kako se moze pricat dok se igra?meni sad jedan lik stalno imao mic ukljucen..

a i dal ima mute?

Samo uključiš/isključiš voice chat u settingsima. Ono di je Messi i di stisneš da pokreneš samu igricu nakon što je pokreneš iz origina, valjda si me shvatio :D

Nasao sam thx..a kako se moze pricat u igri sta koja je to tipka?

17 godina
neaktivan
FIFA 14

Bronze pack 400 coinsa ZAKON

http://prntscr.com/1yy6o1

ne mozes nikad bit u -

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

sad sam igro protiv tipa koji je imao sve najbolje igrace iz spanjolske lige osim messija. ronaldo je zvijer sto nije ni cudo :D al je previse na njega iso tako da sam ga uspio zblokirat 90 % vremena jer je uvijek radio isto. a ja sam igro sa svojim hajbridom :D

2 0 hvala 0
17 godina
desarun kaže...

Bronze pack 400 coinsa ZAKON

http://prntscr.com/1yy6o1

ne mozes nikad bit u -

Interesantno, nikad nisam u njemu dobio ništa... čisto smeće

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel zna netko u cemu bi mogo biti problem,uvijek me izbaci iz igre nakon 5 minuta al ne pise fifa 14.exe stopped working nego samo me izbaci i nista se ne događa,kada sam igrao na kompjuteru to mi se nije događalo i sad kad sam preso na laptop stalno me izbacuje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
niko10 kaže...

Jel zna netko u cemu bi mogo biti problem,uvijek me izbaci iz igre nakon 5 minuta al ne pise fifa 14.exe stopped working nego samo me izbaci i nista se ne događa,kada sam igrao na kompjuteru to mi se nije događalo i sad kad sam preso na laptop stalno me izbacuje

možda ti se pregrije laptop?

14 godina
neaktivan
FIFA 14

uspio sam namjestit,na compability je bio windows xp pa sam stavio na windows 7 i sad radi bez problema 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

3 Ilicevica uletila za manje od 3k... a nema ih ispod 9300 coinsa... Ko ih hoce, ima ih po 6000 coinsa ja stavio sva tri :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

Gledajte, bronzani pack sa 12 itema(1 rare) je 400 coinsa. 

Tu ćete sigurno dobiti 1-2 ugovora(prodaju se za 150-200) i najcesce 1-2 fitnes item(idu za 200), tako da ne mozete nikad biti u negativnom saldu nakon kupovine tog packa. Eh sada, sve van toga što dobijete je bonus odnosno zarada, možda vam se potrefi IF bronzani igrač ili ovako neki rijedak, trazen igrač, tako da se isplati "igrati".

0 0 hvala 0
13 godina
desarun kaže...

Gledajte, bronzani pack sa 12 itema(1 rare) je 400 coinsa. 

Tu ćete sigurno dobiti 1-2 ugovora(prodaju se za 150-200) i najcesce 1-2 fitnes item(idu za 200), tako da ne mozete nikad biti u negativnom saldu nakon kupovine tog packa. Eh sada, sve van toga što dobijete je bonus odnosno zarada, možda vam se potrefi IF bronzani igrač ili ovako neki rijedak, trazen igrač, tako da se isplati "igrati".

Fora od prosle godine, ali ne pali uvijek, jer tako svi razmisljaju, treba se pogodit da ce bas kupiti tvoj contract i tvoje fitness kartice.

17 godina
neaktivan
FIFA 14

Fitnes kartice 150-200buy now idu kao halva. znaci u roku od 5 minuta proda se. Ugovor malo teže, najčešće iz drugog pokušaja ga prodam, ali glavno da se proda.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

3 Ilicevica uletila za manje od 3k... a nema ih ispod 9300 coinsa... Ko ih hoce, ima ih po 6000 coinsa ja stavio sva tri :D

jel cu dobit kakav postotak od prodaje {#}

Posto u BuLi nema postenog lijevog krila (osim Reusa i Riberya) odlucio sam testirat Essweina, proslogodisnju zvijer...

13 godina
FIFA 14

Prosla baba s kolacima, sad su 8k buy now, a preko noci budu 9. Posto preko noci se dizu cijene i tako sam Walkera spicio za 12.000 coinsa preko noci... najbolji trade je preko noci, mozes naletit na cuda.

Jedan ima Maestro na sebi :D Tak da vrijedi i vise.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 17:31 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
desarun kaže...

Fitnes kartice 150-200buy now idu kao halva. znaci u roku od 5 minuta proda se. Ugovor malo teže, najčešće iz drugog pokušaja ga prodam, ali glavno da se proda.

Pošto igram veći dio dana na poslu onda igram offline jer uvijek netko uleti pa ne mogu prekidati. Dakle, u offline modu pobirem coinse i packove koji su uglavnom brončani. Dobijam jumbo pack i normalni i uglavnom to je sve smeće koje quick sellam jer od toga nema koristi. Fitness kartice se prodaju ali se dobijaju malo i rijetko. najviše dolazi beskorisnih grbova, dresova, stadiona i igrača. To su sve igrači za quick sell jer to nikoga ne interesira.

Što se contractsa tiče ista stvar. Dobiješ hrpu contractsa koji vrijede za brončanog igrača u 8 tekmi a za zlatnog u 1 tekmi. Tko to želi kupiti?

Tu i tamo se proda ali ne vrijedi zatrpavati trade pile tim jeftinim smećem. Kad se sve zbroji, ti brončani packovi su obično shranije. Imam hrpu ničega...

Usput, danas osvojio 1 diviziju offline i dobije najvećeg ocjenjenog igrača u packu do sada. Vidića... nije neka zarada ali otišao je za 15k.

Još sam dobio bonus 7.5k i od tekmi 6k tako da nije loše za nekih 2 do 3 sata igranja...sad kad sam uletio, svaki dan maznem div1 i uberem jumbo gold pack plus 14k coinsa...

trenutno ne vidim kako doći brže do zarade...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 17:38 (movie).
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo moje ekipe nakon tjedan dana igranja, ništa posebno imam samo malo problema sa kontraktima pa sada ne mogu baš kupovati Bog zna kakve igrače.

Ako imate neke tips & tricks za početnika slobodno pucajte. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Evo moje ekipe nakon tjedan dana igranja, ništa posebno imam samo malo problema sa kontraktima pa sada ne mogu baš kupovati Bog zna kakve igrače.

sniper chemistry na zapati hahaha, lm varelu možeš prodat za solidne novce

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 18:25 (bjong).
15 godina
neaktivan
Taj je bio kada sam ga kupio već ja mislim.
13 godina
FIFA 14

Treba mi pobjeda da ostanem u DIV 3 i naletim na mrtvog lagger i ne mogu gol dati. 2-2 zavrsi, mada je trebalo biti 18 - 2 za mene, ali ne mozes kad je abnormalno lagalo... nevjerovatno kakvih šupaka ima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ma ja na pocetku ako onaj signel pane na 2 crte, cak i ako se odma vrati na 3 ja necu da igram, nerade to oni namjerno nego ove godine graficke moraju da budu minimalno shader 3.0 ili vise, a vecina su na 2.0 postoji opcija opet da ono wait for Vsync ugase, da stave kvalitet LOW Msaa options na offf, i lock to 60 fps, mislim nije ni losa grafika bas sam probo na drugom pc jer je losiji, nemam lagova igra extra, al ljudi nece to da urade jel hoce max grafiku sa smece od pc.

13 godina
diskot kaže...

Ma ja na pocetku ako onaj signel pane na 2 crte, cak i ako se odma vrati na 3 ja necu da igram, nerade to oni namjerno nego ove godine graficke moraju da budu minimalno shader 3.0 ili vise, a vecina su na 2.0 postoji opcija opet da ono wait for Vsync ugase, da stave kvalitet LOW Msaa options na offf, i lock to 60 fps, mislim nije ni losa grafika bas sam probo na drugom pc jer je losiji, nemam lagova igra extra, al ljudi nece to da urade jel hoce max grafiku sa smece od pc.

Ma smecar obicni, zeleno bilo od pocetka... 

12 godina
protjeran
CroChef kaže...
SimeKZ kaže...

jel cu dobit kakav postotak od prodaje {#}

Posto u BuLi nema postenog lijevog krila (osim Reusa i Riberya) odlucio sam testirat Essweina, proslogodisnju zvijer...

Kako nema lol Esswein nije los, samo 25k dati za njega se ne isplati, Elia 5 skils moves, Acceleration 92, Sprint Speed 91 Agility 85, Dribbling 87, masina je testiran i iskreno nista Reus nije bolji u igri od njega, jedino sto Reus ima dobar sut al ako ides da ti krila nabacivaju, prolaze po strani pass igra  dribling i to, Elia je jedan od naj bolji. 

12 godina
protjeran
FIFA 14

Happy hour ce biti pripremite se hahaha

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Javi se na origin, isti mi je nick, poslat cu ti par contracta + one 99 contracte. 

Ako još netko ima problema, ali stvarno problema, neka se javi za consumablese. I samo consumablese. 

12 godina
protjeran
FIFA 14

Stavi svoj origin dodacu te i ja dacu ti 20 ugovora ovi po x13 gold

0 0 hvala 0
13 godina
diskot kaže...

Happy hour ce biti pripremite se hahaha

Kad? Jos ga nema a proslo 20h.

12 godina
protjeran
FIFA 14

UK time 8:30h do 9:30 to znaci kod nas pocinje u 9:30h

Btw like ako imas fb da znas kad je https://www.facebook.com/FIFAUltimateTeam

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
diskot kaže...

Stavi svoj origin dodacu te i ja dacu ti 20 ugovora ovi po x13 gold

jesi me dodo?? ako ne piše ti tu dole :D

Origin ID: ManOfTheMatch141
12 godina
protjeran
FIFA 14

Dodo sam tebe, pa ti imas ugovora hahaha, ovo wicked sick nema.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
diskot kaže...

Dodo sam tebe, pa ti imas ugovora hahaha, ovo wicked sick nema.

ja?? ma neee, samo 13-ak ugovora :D

Origin ID: ManOfTheMatch141
13 godina
FIFA 14

16k spremno da se baci u vjetar :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice