FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.468
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
SimeKZ kaže...
antiljano27 kaže...

@boobz

Ipak nisam imao živaca čekat, ovo je ovaj za 30k 

Brijem da mu je niska cijena jer je airjapesfifa nasro kako je on ne vrijedi niti 15k u svojem weekly reportu za TOTW...

Onda mu veliko hvala. Sorry ekipa, znam da sam pomalo naporan, ali jednostavno ne vjerujem. 

13 godina
FIFA 14

Kako ? ja sad gledo i nema niti jednog...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kako ? ja sad gledo i nema niti jednog...

Pa nije baš da ti 70k profita iskače cim ti otvoriš market :D 

13 godina
Osim tebi tri puta :)
15 godina
SimeKZ kaže...

Prije bih ja rekao da je on utrošio dosta vremena na marketu da ima to što ima. Svaki trade izgleda lak i brz kad samo pokažeš screenshot zarade. Kad se samo sjetim koliko sam u FIFA 12 webappu visio na tome svaki dan... ne ponovilo se. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
SimeKZ kaže...

Prije bih ja rekao da je on utrošio dosta vremena na marketu da ima to što ima. Svaki trade izgleda lak i brz kad samo pokažeš screenshot zarade. Kad se samo sjetim koliko sam u FIFA 12 webappu visio na tome svaki dan... ne ponovilo se. 

Naravno da je tako kako si napisao. Naime, u ponedjeljak mi počinje diplomski i uzeo sam si ova tri dana opakog tradea da sam miran i pun do TOTY :D 

Sastavio sam listu od 15-ak igrača i ono, igram tekme, završi tekma i provjerim kak idu i onda opet dalje. 

14 godina
neaktivan
14 godina
FIFA 14

Kako sam odavno sastavio pristojnu momčad, ne preskupu (Isco najskuplji igrač), već neko vrijeme coinse trošim samo na paketiće. Otvarao sam samo one od 7.5k i nikad ništa nisam dobio. Danas evo čisto za promjenu otvorim onaj od 5k i dobijem odmah Aubumeyanga. Napokon malo sreće.

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Buffon je barem 5 puta jaci golman od marchettia, kakav mrtvi marchetti...
14 godina
neaktivan
FIFA 14
logitech F510 ili F310? koja je razlika i jel se isplati za 100 kn više uzimat F510?

0 0 hvala 0
15 godina
v3cos kaže...
logitech F510 ili F310? koja je razlika i jel se isplati za 100 kn više uzimat F510?

Za te pare se uzima Xbox gamepad za PC, bez ikakve dileme. A ako si baš zapeo za ova dva onda mislim da se isplati dati 100 kuna više zbog podrške za vibraciju. Odlična stvar u nekim igrama.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
FIFA 14

koga zanima ili kome treba, ima u linksu x360 gamepad za pc za 180 kn

Origin ID: ManOfTheMatch141

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

u 100 utakmica, omjer mi je 52-6-52 :) moglo je bit i bolje :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...

A ja uzeo prije 2 tjedna za 300 kn. -.- 

Why so serious?
14 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...

na njihovoj stranici nema ništa o tome,jesi bio baš kod njih u trgovini i u kojem gradu? 

12 godina
FIFA 14

Pozdrav! Jel mi moze netko dati link od fife 14 torrenta?
skinuo sam s partisa onaj FIFA 14 Ultimate Edition Multi14 FULL UNLOCKED i ne mogu instalirati... kad u installer mapi stisnem touchpad.exe ili cleanup.exe se nista ne dogadja...

HVALA!

Moj PC  
1 11 hvala 0
12 godina
neaktivan
v3cos kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

na njihovoj stranici nema ništa o tome,jesi bio baš kod njih u trgovini i u kojem gradu? 

u katalogu sam vidio, tamo je tako pisalo

15 godina
FIFA 14

Ima li ikakvih novosti o FUT coin boosterima, hoće li vratiti to uopće?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
acmilan2 kaže...

Pozdrav! Jel mi moze netko dati link od fife 14 torrenta?
skinuo sam s partisa onaj FIFA 14 Ultimate Edition Multi14 FULL UNLOCKED i ne mogu instalirati... kad u installer mapi stisnem touchpad.exe ili cleanup.exe se nista ne dogadja...

HVALA!

nema na cemu.

Srna vjerovatno IF iduci tjedan... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 18:05 (CroChef).
16 godina
Hexfire kaže...

ja sam im postavio to pitanje i odgovor je bio da će vratiti kada njihovi specijalisti procjene da je vrijeme da to vrate...

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
15 godina
partwish kaže...
Hexfire kaže...

ja sam im postavio to pitanje i odgovor je bio da će vratiti kada njihovi specijalisti procjene da je vrijeme da to vrate...

Znači neće tako skoro...

12 godina
neaktivan

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

ajde da si izgubio 1-0 samo zbog tog gola i ja bi plakao, al 4-0...

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 23:47 (bjong).
17 godina

Imam i marchettia i handanoviča i buffona i nisam po ničem vidio da je buffon fuj, dapače jako pouzdan. Možda je za mrvicu sporiji pri izlasku na centaršut  ali je zato puno jači od obojce na liniji..

12 godina
neaktivan

dolje imas i drugi,covjek ima u napadu wallcota,sturidga i sterlinga,doslovno je imao vise paseva lb+y,a ja jedva dolazim do njegovog gola,umjesto da njega ea j*** u mozak,ne ona ce mene jer ja pokusavam igrati normalan nogomet jer je ovo nogometna "simulacija"

17 godina
Mic_zap kaže...

dolje imas i drugi,covjek ima u napadu wallcota,sturidga i sterlinga,doslovno je imao vise paseva lb+y,a ja jedva dolazim do njegovog gola,umjesto da njega ea j*** u mozak,ne ona ce mene jer ja pokusavam igrati normalan nogomet jer je ovo nogometna "simulacija"

I kaj ti je točno ea sports kriv?  Kaj teško dođeš do gola ili kaj se ne znaš braniti?

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Pošto sam tek počeo igrati fifa 14 original sam kupio molio bih nekog da mi objasni kako se šta igra pošto se baš i ne razumijem unaprijed hvala{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
junkieHD kaže...

Evo moj gol u 50-toj sekundi utakmice sa Traoreom :D

Nešto previše thumbs downa, ljubomora or? :D

16 godina
movie kaže...

Imam i marchettia i handanoviča i buffona i ban

Zato ih i imaš..

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 2:50 (DadoZG).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice