Zato kad ih nisi dobio. A ako nisi igro FIFU 13 nisi dobio niti one paketice sta smo mi dobili koji jesmo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozZ zanima me ima li iko problem kada igra sa joystickom da mu igrač valja loptu ispod noge konstantno i ako neko zna kako to da popravim bio bi mu zahvalan :D
Skini fix za xbox360 joy i onda probaj igrat...
ma niti blizu crvenog, da je bio u 16 metara i da ga je jače još potegnuo, OK. Ali ovako nema šanse, to je muška igra, malo naguravanja i povlačenja.
Mateo Beusan nebi dao crveni nema šanse :D
crveni kartoni za svaki dodir padaju u verziji s kariba, iskljuci kartone dok ne dodje nova
3 pobjede zaredom u broncanom turniru i onda mi nemoze nac protivnika za finale -_-
Kupio i ja Fifu 14. Ono održavanje severa od Konamija je bila kap koja je prelila čašu. Pa jbt kad kod hoću igrat online oni održavaju servere :(
Sutra da je nabavim :)
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/Vec9/2014/video/174015142
and here we go again....šta golman služi za vrijeme kornera? da skače ko žaba u vodu???
Neka preporučljiva stranica za uzimanje FIFE 14..
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/Vec9/2014/video/174015142
and here we go again....šta golman služi za vrijeme kornera? da skače ko žaba u vodu???
Gdje je problem?
Ne zna niti on bogec, lupa bzvz vec zadnjih 5 strana kak mu je sve krivo. Da je drzo trokut golman bi ju bokso. Ili da je vise razmisljo i postavio igraca kako treba i skocio, ali jbg kad je igra uvijek kriva.
koji si uzeo, od 5k ili 7.5k?? i daj mi ga za 150 :D 
koji si uzeo, od 5k ili 7.5k?? i daj mi ga za 150 :D 
7.5 k jer ima 3 rare. ja sam inace dobio IF Tottija isto u packu :D
si ti to izgubio 1-8
Otiso za 210.000.... sad cemo vidjet sta s tom lovom :D
pazit se žicera, been there, done that :D
EEEEE FRENDE 
e imaš koji viška golda za posudit frendeeee?

pazit se žicera, been there, done that :D
Nece dobit lipe :D Mozda ce se prodati kojih 100.000... :D
cccc,koji srečković si ti :D ja imam fellainija sa cm to cdm i sentinelom i nezz dal da ga prodam il ne :/
cccc,koji srečković si ti :D ja imam fellainija sa cm to cdm i sentinelom i nezz dal da ga prodam il ne :/
Jesam sreckovic... nakon 100.tog paketa, da...
Imami ja fellainia... :D
želi li netko odigrat utakmice za coinse trenutno imam 4000 pa da bacimo jedu doma jednu u gostima.sa normalnim klubovima ne oni iz futa.
želi li netko odigrat utakmice za coinse trenutno imam 4000 pa da bacimo jedu doma jednu u gostima.sa normalnim klubovima ne oni iz futa.
I to malo da ti uzmem :D
I to malo da ti uzmem :D
slobodno oćeš?