FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.563
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 14

ljudi ja sam totalno novi u fifi..igro sam nešto fifu 12 ali najviše pes .. planiram kupit fifu 14 za pc i imam ovak gamepad http://www.protis.hr/products/details/gamepad-logitech-f310-940000111/38824 ... zanimam me dali to ima ikakve veze jer znam da je kod nekih igra bilo proiblema.... postavke gampada su bile bana i bilo ih je skoro nemoguće namjestit

0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
FIFA 14

kupio sam win za seasons u katalogu, al kad odem na single player season nema pobjede. Moze mi pomoc netko?

0 1 hvala 0
14 godina
FIFA 14

@LexTHE Boxer

Zašto jednostavno ne kupiš FIFA pointse i izvlačiš paketiće i na taj način ćeš bez problema doći do coinsa.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 23:10 (Cordas).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 14

yebem ja mater ea sportsu i njihovim 5221 formacijama tko još to normalan koristi

13 godina
BoobZ kaže...

yebem ja mater ea sportsu i njihovim 5221 formacijama tko još to normalan koristi

Visoko kvalitetni PRO igraci sa Ultra def taktikom... smecari hebeni noobovski... sta bi ja to mlatio ko budale.

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

Danas baš igrao protiv toga, i baš uzas. Robben, Reus, IF Lewa, AUBAMEYANG CM, poludio sam, full def, counter i samo lby.

Mislim, neka svatko igra kako zeli, ali u ovome nema zabave, baš jadno

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Sto mislite o tome da se u slijedecim izdanjima makne lb trokut? Nek ostane trokut za u for po podu ali da se vise nema onakvih lobova preko cijele obrane

imas krug pa je bacaj dokle oces

naravno to je samo moja zelja iako i ja koristim lb trokut ali ga ne abuseam 

3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
kresix kaže...

Sto mislite o tome da se u slijedecim izdanjima makne lb trokut? Nek ostane trokut za u for po podu ali da se vise nema onakvih lobova preko cijele obrane

Samo treba malo srediti varijable da su manje točniji i da igrač nastavi trčati u istoj liniji nakon što ti igra automatski na njega prebaci, kao što je u opcijama i napisano da bi trebalo raditi. Ne znam iz kojeg razloga taj dio nisu popravili pa ti igrač stane ili trči u onu stranu na kojoj si trčao s drugim igračem prije nego je prebacilo na njega.

Ali opet, da su skroz neutralizirali efekt lb trokuta onda bi vrlo vjerojatno ljudi kukali i više nego sada jer bi bilo još teže zabiti gol. Moraju ostaviti nekakav manji exploit da bi hrpa djece i likova koji vole arkadu igrali FIFU. Tipičan je to primjer komercjializacije svake igre. Sve u svrhu veće zarade novca, igre se rade za mase, da bi se što bolje prodala. 

Zato su često i počeci serijala određene igre najbolji jer u njima djeluje sloboda developera koji rade što požele jer im nad glavom ne diktira neko tipa EA da naprave igru za mase. Ima hrpa takvih primjera. Rjetki ostanu dosljedni sebi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 23:51 (DangerouS).
13 godina
neaktivan
kresix kaže...

Sad sam upravo igrao protiv lika..lik svaki napad, ima recimo cijelu stranu praznu za lijepi dugacki for po podu kojim bi mi cijelu obranu izbacio, al ne, on na drugu stranu forsira "zracne" lopte...jos ima onog "seronju" od Jo kako vec se zove igrac, lopta mu se doslovno ljepi na glavu...iz 4 centarsuta dobio sam 4 gola a CB-i su mi visoki al nema šanse skinut tom loptu sa glave...doslovno svaka lopta na Jo zavrsavala je glavom...lik je imao nakraju 8 shuteva, od toga 5 u okvir, koliko je i golova imao...a ja 16 suteva 10 u okvir i 3 gola sam zabio...ludost..

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
14 godina
neaktivan
FIFA 14

tržište polagano propada ko u fifi 13

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

1 1 hvala 0
13 godina
kresix kaže...

Ma nema potrebe makivat... 

Neki to jako iskoristavaju, imo sam priliku igrati sa jednim na kupu onom koji nista drugo niti ne radi. Oces sa centra, od kuda god samo roka to... zalosno ali istinito.

15 godina
FIFA 14

2 luckerska gola>ultra defending>dodavanje u svom djelu terena>kraj utakmice... slom zivaca za mene {#}

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Svi imate nekakve srece u tim paketicima, meni najbolje kaj sam dobio je Cisse, pa mislim da imam pravo tugovat, svaki put skupim tih 7500 coinsa i onda dobijem nekog lijevog koji na marketu kosta 200 coinsa

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Kod mene osobno je potrebno ugrubo nekih 20-ak paketa otvoriti da bi se dobio igrac koji vrijedi vise od 50 000 recimo.. Do sad sam dobio Schweini-a, dva puta Silvu (PSG) dva puta Ozil-a, dva puta Di Natale-a.. Ali meni je gust otvarat te gluparije tako da sve to odmah prodam i otvaram ponovno :) Evo sad sam konacno ostavio Di Natale-a pa napravio oko njega Gold ekipu, do sada sam igrao sa Silver Meksikancima, preko 150 meceva sigurno, ogroman broj poraza ali nema veceg gusta nego mi igrati s njima.. Sad ce mi trebati privikavanja na Gold ekipu pa cu pokusati uci dalje od trenutne 6 ili 5. divizije online.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/Vec9/2014/video/173868042

nakon ovog gola i ispadanja iz 4 lige ( ovaj je imao 4 udarca u okvir,zabio je 3 gola)  ja sam imao 28 udaraca U OKVIR i izgubio 3:1) odustajem.nema smisla. 

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja nemam ništa protiv ovih sa taktikom "10-0-0", također nemam ništa protiv lb+Y, ali brate ono sto mene smeta je to kada igra odluči da ga primim. Neki tvrde da je to mit i da si umišljamo, a ja kažm da trebaš biti žešća naivčina ako nevidiš da ti je ekipa u grču i da se čudno kreću, pa čak i sudaraju.

Nisam ja taj koji igra 5-2-tra la la i ultra def, ali ako zabijem u 86, naravno da cu se povući i zbiti redove pred svojim kaznenim prostorom, pa to rade skoro sve ekipe svijeta.

Ali sta je problem? Ako igra odluči da ga primim, nema tog ultra def. koji me može spasiti, jer moj LB flertuje sa nekom mackom na tribinama. Nigdje ga majku mu poljubim, a po lijevoj strani puše i bura i maestral i jugo i svi vjetrovi ovog svijeta. Čovjek mi slozi famozni lb+Y i primam gool.

To je samo jedan primjer, ima tu situacija kada djeluje sve normalno ali se osjeti neki grč i pasivnost mojih defanzivaca. Nekad je simpatično i u granicama normale i da se progutati, ali nekada znam osjetiti još na sredini terena što će se desiti.

I kako čovjeku poslije ovog da ne bude krivo, jer poništava sve ono sto znam i što mogu napraviti da se odbranim, ali na kraju opet ispadne da to sve ima svoju čar, jer koliko god ima loših stvari, ima i onih dobrih koje ti nedaju da prestaneš igrati.

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 8:19 (KODAK17).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

LB+trokut nije ni izbliza jak kao prošle godine jer je dosta puta lako stići napadača sa obrambenim. Druga je stvar ako ne znate zatvoriti napadača ili istrčati sa golmanom na vrijeme. Daleko od toga da ljudi još uvijek ne forsiraju takav način igre, ali situacija nije ni izbliza tako loša ove godine. Ima FUT hrpu problema, ali ponavljam još jednom, ako je cilj moda da se zabije što više golova i ima što više udaraca prema golu, onda je logično da je to i olakšano. Daleko od toga da nije frustrirajuće kad primiš glup LB+trokut gol iz jednog udarca, a ti si promašio 10 šansi, ali to je jednostavno dio FUT-a, to je nešto što sami znate da morate prihvatiti ako se želite upustiti u sve to i to se jednostavno neće promijeniti. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

a kako otvoriti te portove?

15 godina
orim0909 kaže...

a kako otvoriti te portove?

Uđeš u postavke routera i tamo upišeš broj porta. Odi na portforwarding.com i tamo potraži pojašnjenja. Upitno je da li će ti pomoći kod Tompsona jer meni i velikom broju ljudi nije pomoglo. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Gdje mi je najjeftinije za kupiti igru sada?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

izašao sam iz igre jer ovakve stvari moram podjelit 

situacija 1:   http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/Vec9/2014/video/173907771 

dodajem igraču i odmah stišćem trokut da gurne u for igraču u kontri,no on ju prima?! i gubi loptu i ja primam gol za 3:2

situacija 2 :  http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/Vec9/2014/video/173907630 

jel ovo je.... penal?????  

0 0 hvala 0
12 godina

Jel moguce napravit offline multiplayer turnir da s frendovima bacim neku mini ligu il turnir, znaci samo klubovi koje mi izaberemo i svaki kontrolira svoj, ne mogu nigdje nac

14 godina
antiljano27 kaže...
BoobZ kaže...

Danas baš igrao protiv toga, i baš uzas. Robben, Reus, IF Lewa, AUBAMEYANG CM, poludio sam, full def, counter i samo lby.

Mislim, neka svatko igra kako zeli, ali u ovome nema zabave, baš jadno

Ja sam igrao protiv 4-1-2-1-2 lika: Casillas- Dani Alves- Ramos- Miranda (IF)- Alba- CDM Fabregas- RM Neymar(IF)- LM Ronaldo- CAM Isco(IF)- ST Bale i Messi...

Nije se morao previse trudit, lopta u for i bale pretrci sve :D Ja sam igrao sa svojim fitness timom xD I to sve u DIV 5

Pa odkud mu para? Ovaj je banku opljackao da kupi coinse/pointse..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 15:02 (KiCo77).
13 godina
v3cos kaže...

situacija 1:   http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/Vec9/2014/video/173907771 

dodajem igraču i odmah stišćem trokut da gurne u for igraču u kontri,no on ju prima?! i gubi loptu i ja primam gol za 3:2

situacija 2 :  http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/Vec9/2014/video/173907630 

Ti bi mogo malo vise oratit paznju na svoju igru i nacin igranja nego da svaka 2 posta su tvoja sa plakanjem kako ovo, kako ono... Pa ovo je penal, tvoj golman ga je potegno s leda i uzeo loptu...

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
v3cos kaže...

Ti bi mogo malo vise oratit paznju na svoju igru i nacin igranja nego da svaka 2 posta su tvoja sa plakanjem kako ovo, kako ono... Pa ovo je penal, tvoj golman ga je potegno s leda i uzeo loptu...

nije bio golman ,nego stoper..i zumirao sam snimku,lopta je odnesena čisto.prvo lopta pa onda on pada..takvi faulovi se ne sude u igri izvan 16 da je to nevjerovatno,šta žele s tim postić? 

13 godina
v3cos kaže...
SimeKZ kaže...
v3cos kaže...

nije bio golman ,nego stoper..i zumirao sam snimku,lopta je odnesena čisto.prvo lopta pa onda on pada..takvi faulovi se ne sude u igri izvan 16 da je to nevjerovatno,šta žele s tim postić? 

to je random sve izgleda, jer su moje par puta pokosili po nogama direktno unutar 16 i nije svirano ništa nekoliko puta, a jednom je metar u 16 bio faul a svira mi slobodnjak skroz iskosa nekako

14 godina
neaktivan
jaZey kaže...

Jel moguce napravit offline multiplayer turnir da s frendovima bacim neku mini ligu il turnir, znaci samo klubovi koje mi izaberemo i svaki kontrolira svoj, ne mogu nigdje nac

da, u glavnom meniju odes do kraja desno (zadnja opcija) i moci ces birat +more

to stisnes i tamo mozes kreirat turnir, igrace... 

17 godina
FIFA 14

Meni nikako nije jasno zasto mi FIFA 12, FIFA 13 pa evo sad i FIFA 14 prilikom ulaska u igru zablokira na logu i ne moze dalje. Sve ostale igre mi uredno rade. Cudno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Kupio sma od onog lika key 4 game Fifu 14 UE verziju kada sdam utipko dobio sam s 4 packa kao standard verziju  danas 7 dana nakon aktiviranja keya i UE koda nisam dobio paketic koji bi trebo dobit.Moze pomoc?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice