FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.664.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14

Nece ni tada

13 godina
FIFA 14

probaj restart, ne znam onda :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Igram igru otkako je izasla, preorder je malo kasnije, no stigla je ipak 25. Septembra. Do sada odigrao par utakmicu u Season. Nisam neki igrac, nisam dugo igrao Fife. Sad prvo da se naviknem kolko toliko pa onda pravo igranje. 

Moze mi samo neko pojasniti kakav je to tacno Ultimate mod? 

I da moj Origin ID: CaValiX

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

To nije mod, to je način života :D

9 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

danas igram protiv nekog lika koji je imo mozda malo jacu momcad od mene i zabi on u 23. za 1-0, a obranu igra dost lose. zabim ja do 45. za 2-1 i krene drugo poluvrijeme i ovaj zabi 2 gola. ja imam 3 sanse, dvije stative i jedna precka koja se odbila do golmana pa od njega skoro u gol. i u 90. imam korner,ubacim i hebena stativa i krene ovaj u kontru i zabije za 4-2. {#} a nema pojma u obrani

Origin ID: ManOfTheMatch141

0 1 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Tako ja vodim 3:0 izgubim 4:3 i ne uspijem se promotat u div 5.

gg, pr0.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Tako ja vodim 3:0 izgubim 4:3 i ne uspijem se promotat u div 5.

gg, pr0.

a ja u div 10 na pocetku skupim 6 poraza ( ja osto u šoku ) i onda 3 dobim jedna fali za u div 9 i odigram 2-2 i još mi sudac nije prizno gol  u 90-oj nego bezvezni slobodnjak {#}

Origin ID: ManOfTheMatch141
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 7:22 (ManOfTheMatch141).
13 godina
FIFA 14

DObro je citat da i drugima nejde. Ja sam toliko ocajan a igram odlicno, ne znam sta je to.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
FIFA 14

U kojoj ste diviziji

4 1-2 Divizija
2 3-4 Divizija
14 5-6 Divizija
4 7-8 Divizija
4 9-10 Divizija
01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Pa kad se već hvalimo, ja sam danas osvojio diviziju 6! Bilo je prilično zaj....o! :)

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozdrav,
Imam xbox i igram Fifu,ali se jos nisam povezao na net i to,pa vas zelim pitati dali mogu spremiti ono sto sam igrao u Careeru iako nisam prijavljen na svoj acc ( nisam spojen na net, pa nisam ni na fifa racun )

Nemam kuće, nemam novaca, nemam obitelji. Ma nema čega nemam :D

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

U kojoj ste diviziji

UT ili seasons?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo posto jedno vrijeme necu moci igrati Fifu 14, pa da ne stoji bezveze, ako ima neko ko nije kupio/ne moze da kupi, a htio bi igrati FUT neka mi se javi pa cu mu dati podatke od origina pa nek igra dok ja ne budem imao vremena?

Na taj nacin i ja malo napredujem u FUT-u, a i onaj ko se javi igra besplatno. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 23:58 (eagle05).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Utakmica za promociju i Luka Modric mi zabije gol glavom... 2-1 izgubim nakon vodstva od 1-0... nevjerovatne stvari se dogadaju.

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo ja jučer dobio Fifu i krenuo igrat UT i eto me u 5. diviziji bez ikakvih većih problema. Primijetio sam da je puno teze napravit situaciju za gol i da je dosta igra usporena, što je po meni dobro jer ipak se treba igrati malo nogometa da bi se zabio gol. Što se tiće OP headera, oni jesu jako jako OP, ali samo ako protivnik uspije doć do lopte, u 35 utakmica primio sam mozda 3-4 golova glavom, tako da je 90% toga do postavljanja. Ista stvar vrijedi za lby. 

Sve u svemu, treba privikavanja na ovaj, po meni ipak nešto drugačiji gameplay. Co-op seasons je veliki plus i preurnebesno je igrat (makar sam se 10 puta poklao sa kolegom, no to je sve dio igre). 

Sretno dječaci!

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Je li se zna kada ce patch za nerfanje finessa i udaraca glavom?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

ja nazalost jos od fife 11 nemam srece, imam uvijek puno vise udaraca na gol dok protivnik sto god pukne ude. prije mi se to dogadjalo svaku 4-5 tekmu a u ovoj fifi svaku drugu. izgubim volju za igrat jer sam bolji ali nesto drugo mi ne daje da dam gol...{#}

0 2 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Ja i dalje ne mogu vjerovati da sam izgubio od broncanog poljskog tima. Nevjerovatno, nisam mogo gol zabit ovima, on sve sta je pukno je uslo.

Pa hebem ti igru mrtvu i sve opalit cu na zivce sigurno... Bentekea su nabacivali uokolo likovi sa strenghtom 78 i 68... pa kakva je ovo igra, sta je ovo !?!?!

http://i.imgur.com/xrtCL4q.jpg

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Ja i dalje ne mogu vjerovati da sam izgubio od broncanog poljskog tima. Nevjerovatno, nisam mogo gol zabit ovima, on sve sta je pukno je uslo.

Pa hebem ti igru mrtvu i sve opalit cu na zivce sigurno... Bentekea su nabacivali uokolo likovi sa strenghtom 78 i 68... pa kakva je ovo igra, sta je ovo !?!?!

http://i.imgur.com/xrtCL4q.jpg

ja ju brišem, meni je dosta

13 godina
FIFA 14

Ispadam idiot protiv nekakvog tamo drkarosa koji slozi bzvz team i rokne me, poludio sam. A vidi ovu tekmu sta sam sad igro, jedva dobio... nista nije htjelo uc...

http://i.imgur.com/Kzd4qQd.jpg

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
a sto je brises pa zar ne treba da se povezu neke forice ili sta vec???

14 godina
neaktivan
FIFA 14
Otkada sam se prestao nervirati i sve počeo shvacati manje ozbiljno poceo sam pobjedivati, spojio sam četiri pobjede u nizu. Ne igram ništa bolje nego prije, nego se pokušavam više koncentrirati na svoju igru, a to su brze kontre. Malo sam promatrao kako igraju protivnici koji me pobjede, a to je uvijek konstantni high pressure i pritisak na moju zadnju liniju pa ja jednostavno jedva prolazim centar. E sada jeli high pressure OP, neznam jer kada ga igram moji igrači i dalje ne stoje tako visoko i vjerovatno negdje griješim u custom tatctics postavkama. Ono što je bitno za napomenuti je i to da ove godine ne postoji bas nikakva razlika između jako dobrih i srednje dobrih igrača i zato je tako teško sa dobrom ekipom napraviti neku bitnu razliku.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Imam jedan problem instalirao sam igru preko origina i upisao product key i nakon instalacije kad kliknem fifu pise mi da kliknem play ali ništa mi se ne pojavljuje. Ako zna netko do čega je problem neka mi odgovori. Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ljudi nema potrebe da kidate zivce samo iz coolirate jer je i tio samo jedna igra.Ja shvacam da te svi to latili i sve ali nema potrebe za zvciranjem ja sam se rijetko kad nazvcirao oko  fife zadnji put tarik bosn,silver i pro league {#}

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Sinoc sam poslije lige prvaka odlucio odigrat jednu u season, jednu u UT i uspio sam pobjediti na oba fronta. Zatim govorim sebi, to je to, idemo sada na spavanje i na kraju mi vrag {#} nije dao mira i odlucim odigrati jos jednu u UT, kako bi dosao na korak od ulaska u DIV6 i izgubim. Toliko sam bio ljut da sam od muke odlucio odigrati jos jednu i izgubim 3-2. {#} Ostale su jos 3 tekme do kraja. Trebaju mi dvije pobjede za ici dalje a sve tri za titulu DIV7.

Znao sam da nisam trebao forsirati jer to vodi u dubiozu. Što rece Đapa, treba se opustiti i igrati svoju igru.

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 8:26 (KODAK17).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
14 godina
Đapa club kaže...
Otkada sam se prestao nervirati i sve počeo shvacati manje ozbiljno poceo sam pobjedivati, spojio sam četiri pobjede u nizu. Ne igram ništa bolje nego prije, nego se pokušavam više koncentrirati na svoju igru, a to su brze kontre. Malo sam promatrao kako igraju protivnici koji me pobjede, a to je uvijek konstantni high pressure i pritisak na moju zadnju liniju pa ja jednostavno jedva prolazim centar. E sada jeli high pressure OP, neznam jer kada ga igram moji igrači i dalje ne stoje tako visoko i vjerovatno negdje griješim u custom tatctics postavkama. Ono što je bitno za napomenuti je i to da ove godine ne postoji bas nikakva razlika između jako dobrih i srednje dobrih igrača i zato je tako teško sa dobrom ekipom napraviti neku bitnu razliku.

Većina je odavno shvatila da je High pressure ove godine way to go. Zbog tromijih igrača puno je lakše zatvoriti protivnika i oduzeti loptu na njegovoj polovici. Nema razloga zašto ne igrati tako.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
kako da ne lakse je,svako ko me je napao je primio petardu....al bukvalno svako.....tako da ta prica da uzmes loptu na njegovoj polovini pije vodu ali samo ako gledas barsu na tv-u mada i oni sada ispadaju ko budale....

To sto se nervirate je razlog isti,jer OP je heading,Zatim L1 i trokut jer treba dalje da nabrajam,ima jos tu stvari koje su debilne al ajde...
13 godina
Red_Star_Forever kaže...
a sto je brises pa zar ne treba da se povezu neke forice ili sta vec???

treba mi sutra doć kontoler sa reklamacije, ovaj sa kojim igram se ponaša kao da nije kalibriran a je, tako da ima nešto i tome pa ću vidjet

14 godina
Red_Star_Forever kaže...
kako da ne lakse je,svako ko me je napao je primio petardu....al bukvalno svako.....tako da ta prica da uzmes loptu na njegovoj polovini pije vodu ali samo ako gledas barsu na tv-u mada i oni sada ispadaju ko budale....

To sto se nervirate je razlog isti,jer OP je heading,Zatim L1 i trokut jer treba dalje da nabrajam,ima jos tu stvari koje su debilne al ajde...

Joj daj ne pričaj gluposti. Svatko tko igra ovu igru od FIFE 12 i ispraksirao se u Tactical defendingu zna da je u 14 daleko lakše oduzeti loptu protivniku. Pogotovo onima koji još uvijek igraju ovu igru kao prethodne, pokušavajući odigrati sve na brzinu i abusati pace. Lupajte TD koliko vam volja, ali nisam vam ja kriv što ste nesposobni pritisnuti protivnika i uzeti loptu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 12:05 (Hexfire).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice