FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.665.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FIFA 14

nekako mi je loša ova fifa,13 je bila brža i bolja

1 9 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
DangerouS kaže...
DadoZG kaže...

Problem je taj kaj je pol europe otključalo igru, al dobro, netko treba popušit prvi.

Nisi ti dobio ban radi VPNa, dobio si radi nečeg drugog, ili transakcije velike coinsa možda ako si trejdao fut13 na fut14 ili ako si kupio coinse ili u krajnjem slučaju ako si potrošio brdo coinsa, packao velikog igrača pa imaš sad kod sebe hrpu coinsa.

VPN je legalan i ne mozes dobiti ban ako je nesto legalno napravljeno....

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja sam pop ako nisu ubrzali igru i to totalno..??? jel se meni vec muti nesto od te fife ili i vi to primjecujete???

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Meni sad kad sam složio ekipu sa 100 chem i full gold isto izgleda brže, što je i normalno, ali ne toliko da bi mi smetalo ko u 13. Trenutno me najviše nervira ova ekipa koja je pročitala da su headeri OP pa sad ubacuju sa svake proklete pozicije, a nesposobni su. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Encyanix kaže...

Ja sam pop ako nisu ubrzali igru i to totalno..??? jel se meni vec muti nesto od te fife ili i vi to primjecujete???

ja sam odigro fut onaj blesavi tutorial i tam mi se ne čini brže 

Forza Fiume!
12 godina
neaktivan

Momci jel možete reći gdje nabaviti key po nekoj normalnoj cijeni.. cirka 190-250 kn ako je ikako moguće i naravno da je stranica pouzdana :) . Hvala.

14 godina
francy kaže...

Momci jel možete reći gdje nabaviti key po nekoj normalnoj cijeni.. cirka 190-250 kn ako je ikako moguće i naravno da je stranica pouzdana :) . Hvala.

Ima za 160kn sa brazilske stranice, ali mislim da treba paypal.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
francy kaže...

Kex 4 game ja cu uzet ultimate edition za 265 kn

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan

Imam paypal.. a da li je stranica sigurna...

12 godina
protjeran
FIFA 14

Kod koje brazilske stranice?

0 0 hvala 0
14 godina
francy kaže...

Koliko mi je poznato nekoliko ljudi ovdje, među njima sam i ja smo tamo uzeli i nije bilo problema. Imaš na stranici broj 100 ove teme postupak što treba. Mora se koristiti proxy, ali postupak je jednostavan, a isplati se.

On topic:

Dogodila mi se dosad 2 puta identična situacija kod koje mi je dosuđen penal pa da je podijelim s vama. Naravno, klasičan Impact Engine penal. Evo situacije. Protivnik uleti u 16 metara i da si predug for. Vi ukližete i loptu čisto oduzmete, a protivnik koji je bio u trku produži par koraka dalje. Onda se dogodi da protivnik ponovno pokuša doći do lopte i zaleti se u leđa vašeg obrambenog koji se upravo diže s poda nakon uklizavanja te padne preko njega. Rezultat, penal za protivnika. {#}

16 godina
Hexfire kaže...
francy kaže...

Koliko mi je poznato nekoliko ljudi ovdje, među njima sam i ja smo tamo uzeli i nije bilo problema. Imaš na stranici broj 100 ove teme postupak što treba. Mora se koristiti proxy, ali postupak je jednostavan, a isplati se.

On topic:

Dogodila mi se dosad 2 puta identična situacija kod koje mi je dosuđen penal pa da je podijelim s vama. Naravno, klasičan Impact Engine penal. Evo situacije. Protivnik uleti u 16 metara i da si predug for. Vi ukližete i loptu čisto oduzmete, a protivnik koji je bio u trku produži par koraka dalje. Onda se dogodi da protivnik ponovno pokuša doći do lopte i zaleti se u leđa vašeg obrambenog koji se upravo diže s poda nakon uklizavanja te padne preko njega. Rezultat, penal za protivnika. {#}

Dva puta mi se to dogodilo.. 

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo za one koji igraju FUT i kome treba neki dobar veznjak neće se pokajati {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

meni se jucer desilo da je lik sjeo na terenu jer je bio ozljedjen, i lopta kod njega izmedju nogu. Ja i drugi lik idemo po loptu i svi zapnu medju nogama tog igraca na podu  i dvije minute bili tako  zastekani  :)

btw. jel i trade pile neogranicen, jucer sam bidao za 50-60 igraca i radilo je bez problema...

0 1 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Usred tekme mi crko komp i sad kad sam ponovno upalio origin nevidim friend listu? -.-"

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Nakon 4 odigrane utakmice samo mogu reći fantastično! Brzina igre jako usporena što pridonosi mirnijoj igri i samim time manje ili potpuno da nema živciranja. Nema više soliranja, ova naguravanja igrača i Protect The Ball su savršen dodatak, obrana će se malo više borit a ne samo pustit igrača da prođe. Passovi puno precizniji i kvalitetniji, mora se igrat taktički stvarno a ne samo napucat air ball i gol je. Šutevi su mi fantastični, ovaj pure shot je donio puno novih varijanti šuteva što čini igru još boljom.

Imam samo riječi hvale i čudim se da je EA napravio ovako dobru igricu haha :D

6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Napokon Div 4 :DD Ovi talijani su neunistivi.. 3 pobjede za redom sve po 3-4 gola razlike 

Squad

Chemistry Style:

El shaarawy - Engine
Baloteli - Hawk

Niang - Hunter

Nainggolan - Gladiator

De rossi - Marksman

Hamsik - Hunter (nemoguce dobar sut..)

Ostali su Basic.. najbolje za defenzivnu liniju.. 

EDIT: Iskreno brijem da je sve po starom sto se tice skriptinga ---.---- znaci imao sam 3 pobjede za redom i sada 3 poraza za redom.. zadnji poraz lika doslovno unistavam i 0-0 od 80m do 90m 3-0 za njega.. sprdnja... gadi  mi se 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 14:24 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
FIFA 14

Kakvu grafiku ima igrica u odnosu na 13 i jel ima neke razlike izmedu Fife 14 na ps3 i pc? Ima ju na ps3, al planiram kupiti za komp da mogu igrat ULT.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

grafika je tu negdje, al igra je malo zahtjevnija od 13ke(govorim za PC), primjetim jer 13ku sam guro na najvećim detaljima i sve na max ... glatko je isla, a 14ka na istim postavkama, bocu sjecka. To valjda znaci da je malo unaprijeđena.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

jel neko zainteresiran za koju tekmu protiv mene u futu?? ako je nek me doda na originu: ManOfTheMatch141

Forza Fiume!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Skripting je opet aktualan!!!! svaku tekmu koju izgubim je ista.. vodim bar dva gola razlike i na kraju u zadnjih 8 min dobijem 2 do 3 gola!!

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja imam osjecaj da je jaci nego u 13ici.nemogu vjerovat

12 godina
neaktivan
FIFA 14

danas kupio ebouea, yilmaza i kayu za manje od 1k :D

Forza Fiume!

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Hebes ti skripting i sve ako su Benteke, Moses... a da ne pricam za onog buga Ibarba... chiellini i ogbonna su mala beba za te igrace. To moraju nerfat pod hebeno hitno jer je preglupo. A sad skripting nije toliko izrazit koliko sam ja zivcan pa me nejde, ima ga, ali ne toliko koliko u 13.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Zasto vi vec pricate o scriptingu? Ja nisam primjetio nikakav scripting. Neka glupa odbijanja postoje ali se rijetko događaju i to nema veze sa scriptingom.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Mislim da je gušt igrati FUT do određene divizije. Nakon recimo 5. divizije počinju učestala spajanja s abjuzerima, pejserima i sl.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja odustajem od futa ove godine.. ako nekog zanima kupnja coinsa neka se javi..  reko sam jos davno ako fut 14 bude imao skripting necu ga ni igrat.. nece mene Ea zehabavat.. samo se nerviram zbog njihovih gluposti... vi ostali jos niste dosli do 4 divizije sta je to.. kad dodjete samo cekam postove ovdje..

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 16:56 (Encyanix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

sta je skripting?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

ma ne postoji to, na to se samo izvlace kad ih nejde. Meni je vise fascinirajuca cinjenica da su navedeni malo gore vise najjaci u igri. I upravo popousim u 90min ajde moja pogreska ali hebi mater vise... Da bar izgubim od nekog ko zna nego mu prode neka lopta i eto gola. Promijenio u 4-3-1-2 da imam malo vise ljudi u sredini, pomaze ali tesko ide.  Scrpitinga nema, to je izmisljotina teska.

Moj PC  
2 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Mozete li mi reci sta treba uraditi za ove besplatne poklone: Pise da posjetimo fifa ultimate web app, ali s obzirom da sam pocetnik u ovome ne znam gdje treba potraziti te poklone, pa ako mozete objasniti i postaviti link

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice