FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.666.365
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Fifa 14
SimeKZ kaže...

Istina, tesko je popamtit cijene jer se brzo sve mjenjao kad jos ima malo aukcija posto vecina igraca nema pristup web app kad nisu 13. igrali. Ja sam spreman, Rangersi i Talijani cekaju :D

ja imam jos 2 strane za prodat haha, ide to polako, rano mi je jos za krenut slagat, pa za tjedan dana izlazi igra, sitgnem jos par igraca preprodat da poduplam coinse.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 13:29 (KiCo77).
14 godina
Fifa 14

Repriza Fife 13, prvi ( i jedini ) dobar igrac iz packa Di Maria :)

http://puu.sh/4v0rw.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 13:47 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Igra kupljena 240kn {#}

Sad trotter biznis na FUT hehehe

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Neznam jel netko postavio već,

lijepo pokazuje kako koji chemistry style (pa i basic) u kombinaciji sa chemistryem utječe na povečavanje statsa.

http://www.futhead.com/14/consumables/chemistrystyles/

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Fifa 14

Za koliko bi El Shaarawyu mogla skočiti cijena nakon izlaska igre? I hoće li mu uopće skočiti? Što mislite?

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 15:41 (dreammaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
El Sharawy nece biti vise od 3 i 4 hiljade ...
17 godina
KiCo77 kaže...

Nakon bronze packa i  mini pronze packa napokon da i ja nes dobro dobijem haha. http://puu.sh/4uZYi.jpg

Ja sam dva dana za redom dobijao po 2500, jučer 500 a danas 250 coinsa. Sutra izgleda neću dobiti ništa kako je krenulo...

12 godina
neaktivan
Fifa 14

nakon šta se odigraju utakmice jeli se samo coinsu dobivaju ili čak kartice.i mogu li se 2 igrača dogovorit kao da ima uloge svako uloži po jednog igrača pa pobjednik sve nosi

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Fifa 14

Ne znam jeste li obraćali pažnju, bar oni koji su slagali momčad kako u active squadu pored ratinga imate i chemistry koji je na 100. No kad se prebacite na squad selector chemistry vam je na pola ili malo preko pola. Pošto imam talijana za dvije momčadi išao sam ih slagati u dvije formacije i pokušati podići chemistry na max.. U onoj formaciji u kojoj su mi sve zelene linije između igrača chemistry mi je na squad selectoru na maksimalno.

Momčad u kojoj imam nekoliko žutih crta u squad selectoru chemestry je na nekih 70% a ako ubacim još kojeg igrača koji će dodati nove žute crte to pada na 50%. E sad, ja to nisam primjetio u fifi 13 i sad me interesira hoće li to imati utjecaja na kemiju cijele momčadi? U jednom meniju vam piše che 100 a već u drugom che 70?  Možda će ove godine to igrati neku bitniju ulogu u cijeloj priči? Baš ću poslije provjeriti kako je to bilo u fifi 13...

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
movie kaže...

...

Vjerovatno njihov propust. Kad izađe fifa ingame ce ti vjerovatno bit isto na active squad i squad selectoru.

Vladitor kaže...

nakon šta se odigraju utakmice jeli se samo coinsu dobivaju ili čak kartice.i mogu li se 2 igrača dogovorit kao da ima uloge svako uloži po jednog igrača pa pobjednik sve nosi

1. Nakon utakmice dobivas samo coinse. 2. Mozes se dogovorit sa nekim frendom da stavi igraca na transfer market i onda mu posaljes ponudu od npr. 100 coinsa za tog igraca, automatski nista, jedino tako. Ili se dogovorite da pobjednik stavi nekog bezvrijednog bronza na market za 5k buynow i gubitnik mora kupit (i prebacit mu na taj nacin 5k)

14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
El Sharawy nece biti vise od 3 i 4 hiljade ...

Aha, zato je sad 10k+ 

Bit će preko 15.  

13 godina
neaktivan
pa dobro,ti misli kako hoces,znam samo kada budem pravio seria A tim da cu ga uzeti za 3 ili 4 hiljade.
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
pa dobro,ti misli kako hoces,znam samo kada budem pravio seria A tim da cu ga uzeti za 3 ili 4 hiljade.

Mislim ja neznam šta je svima nama kad uzimamo igrace po 10-15 hiljki. Fakat, kak se prije nisam sjetio te tvoje genijalne ideje da ga uzmem za 3-4k. Hvala na savjetu 

16 godina
Red_Star_Forever kaže...

Svašta ti nešto znaš, ali sastavljanje rečenice ti je i dalje nedostižan cilj. 

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Možda za 2mjeseca, ali sad ne.

13 godina
neaktivan

Antiljano27 i drugi put,pa ne igram ja fut od juce.....samo lagano i vidim svi krenuli da prave ekipe,da ih prikazuju a ja samo trejdam i dobijam one poklonice,jeste ide sporo trejd ali cekam da se upeca neko ali samo strpljivo a kad krene fifamania od 27. septembra , e onda tj kad se udje u divz neku malo jacu onda se pravi ekipa,gde zuris imas godinu dana da igras fifu dok ne izadje fifa 15...

Secam se prosle godine uzmem ja Mariana iz bordoa RB za 4500 u fomraciji 41212 a cim je krenuo fifa posle nedelju dana ,mogao si da ga nadjes za 950 u mojoj formaciji....

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 19:53 (Red_Star_Forever).
14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Antiljano27 i drugi put,pa ne igram ja fut od juce.....samo lagano i vidim svi krenuli da prave ekipe,da ih prikazuju a ja samo trejdam i dobijam one poklonice,jeste ide sporo trejd ali cekam da se upeca neko ali samo strpljivo a kad krene fifamania od 27. septembra , e onda tj kad se udje u divz neku malo jacu onda se pravi ekipa,gde zuris imas godinu dana da igras fifu dok ne izadje fifa 15...

Secam se prosle godine uzmem ja Mariana iz bordoa RB za 4500 u fomraciji 41212 a cim je krenuo fifa posle nedelju dana ,mogao si da ga nadjes za 950 u mojoj formaciji....

Kada izađe igra cijene će naglo porasti jer će faliti igrača na tržištu, a ti ćeš izgubiti svu prednost koju si dobio sa ovim ranim web app mogučnostima. Npr., kupio sam Schurrlea za 10K, sada ga već mogu prodati za 17-18K, a za tjedan dana će vrijediti oko 30K+ i tako će svi tvoji coinsi biti umanjeni. Drugi primjer je Cazorla, kupljen za 10K, sada je na 14K, a uskoro bi mogao biti oko 25K i još jedan primjer Fellaini, sada je oko 9-10K, a pošto je to hit igrač vrijedit će oko 20K+ kada izađe igra.

Cijene će počet padati tek, dva mjeseca od izlaska igre, a cijene nekih igrača bi mogle, rasti još više. Jedino će padati cijene igračima koji su OP sa malim overallom ispod 80, dok će igrači iz Barclaysa držati svoje cijene dosta dugo jer svi igraju tu ligu. Pogledaj samo kako je Cavani sada nisko i odi ga probat kupit za tjedan dana, nećeš moči, imat ćeš samo coinse za njega i nikog drugog. Tako da prestani biti prepametan, možda i ja griješim jer je tržište na pc-u nestabilno, ali siguran sam da ako se nastavi isti "trend" kao otpočeka, cijene bi trebalo biti približno ovako, kako sam predvidio. Zaboravio sam dodati igrače Barcelone koji su zbog pace-a dosta jeftini, ali bi mogli jako rasti, Puyol, Pique, Mascherano, Fabregas..

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 20:08 (Đapa club).
17 godina
Fifa 14

Ja zapravo smatram da je FIFA rjesenje za izlazak iz krize, odgaja jednu generaciju ekonomista koji jos od ranih dana shvacaju da je ideja biznisa buy low-sell high, a jos k tome znaju i predvidjeti kretanja trzista!

FUT FTW{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 20:17 (z1k4).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

opa besplati paketic, pise pre order pack a otkazana mi prednarudjba {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Sto vise igram fifu to mi je sve bolja i bolja :D

Koliko sati imate na fifi demo? :D ja sam doguro do 18h za sad {#} 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Od kad je podignut web apps nisam igrao jedan sat fifu 13 i demo fife 14...  Sinoć sam pokrenio fifu 13 jer me nešto interesiralo na marketu i kad sam vidio kako to sve izgleda, ono... koliko su u startu ove nove kartice bile odbojne toliko su sada simpatične.. market isto tako a da ne pričam o modernom meniju u fifi 14. Pravo osvježenje...  sve je otišlo na viši nivo ..

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 21:26 (movie).
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

ja imam 13h

danas na futu dobijem 2 500 coinsa ko daily gift i prodo de rossija pa se skupilo 13 tisuca normlano ja debil stuko na 2 paketica i nista ne dobijem {#}

14 godina
Encyanix kaže...

FIFA 13 okruglo 1360

FIFA 14 Demo zasad samo 12, ove godine barem 1500 haha :D

15 godina
neaktivan
Fifa 14

Kod mene ljepo frend dodje pa peglamo demo, nema veceg gusta :D

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Kod mene ljepo frend dodje pa peglamo demo, nema veceg gusta :D

ima:D, peglanje full igre;)

14 godina
neaktivan
movie kaže...
Encyanix kaže...

Od kad je podignut web apps nisam igrao jedan sat fifu 13 i demo fife 14...  Sinoć sam pokrenio fifu 13 jer me nešto interesiralo na marketu i kad sam vidio kako to sve izgleda, ono... koliko su u startu ove nove kartice bile odbojne toliko su sada simpatične.. market isto tako a da ne pričam o modernom meniju u fifi 14. Pravo osvježenje...  sve je otišlo na viši nivo ..

Da, istina. rvi sam pljuvo po novim kaerticama al sad stvarno ok izgledaju

14 godina
neaktivan
CroChef kaže...
movie kaže...
Encyanix kaže...

Da, istina. rvi sam pljuvo po novim kaerticama al sad stvarno ok izgledaju

Svake ali baš svake godine je ista priča, prvo pljuvanje po prvom dizajnu kartica onda kad se prikažu "u akciji" na web appu i u igri onda su svima odlične. 

Po mom mišljenju je dobrodošla promjena nakon 4 godine se odmaknuti od četvrtastog dizajna. Ovaj shiled izgleda modernije.

12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

i ja isto imam 18 h, s tim da sam s frendom igro oko 5-6 h u jednom danu i to je to :D

Forza Fiume!
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Vidim da je na cdkeyhouse najbolja ponuda. Cca 260 kn za region free Origin verziju.

Inače, jel se netko igrao sa vpn ip adresama kako bi preko Origina otključao US verziju par dana ranije?

0 0 hvala 0
13 godina
Crowolf0801 kaže...

Vidim da je na cdkeyhouse najbolja ponuda. Cca 260 kn za region free Origin verziju.

Inače, jel se netko igrao sa vpn ip adresama kako bi preko Origina otključao US verziju par dana ranije?

ja sam probao prošle godine ali nisam uspio.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice