FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.664.452
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Fifa 14
DangerouS kaže...
Hexfire kaže...
Pa i u FIFI bi bilo bolje da svaki igrač može pokušati bilo koju fintu, a ne da EA odluči: e ovaj će imati 3* i onda je nesposoban napraviti 10 driblinga. Totalna glupost.

Loša ideja, onda bi imao panjeve tipa Mertesacker koji bi radio rulet, scoop and turn i mcgeady spin. Onda bi igra tek bila dječji vrtić jer bi hrpa dječurlije zajeb se odpozadi sa igračima.

Ne zato jer bi statsi određivali kolika je šansa da dribling uspije... 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
ma nek ide ali je igriva zar ne???
13 godina
Fifa 14

Mozda ce i ovu fifu trebat naucit igrat obranu ? 

Meni to u FIFI 13 ne mogu prodati, a kamoli jos u ovom usporenom gameplayu... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
ma nek ide ali je igriva zar ne???

Hah, gle... Vec 2 godine se vodi rasparava u FIFI temi o pojedinacnim situacijama unutar igre... Sto znaci kako zaustavit ovo, sta napravit tu.... Eto i meni ste prosle godine dali par savjeta kad sam ja mislio da je cisto igra kriva (mogu sad izvuc video negdje iz FIFA13 teme)... Dok se u PES temi vodi rasprava o tome dal je igra Igriva, kako se krecu igraci, kako se lopta ponasa... Sto mi ovdje uzimamo zdravo za gotovo.

13 godina
neaktivan
iskreno ,ne zelim da se raspravljam i da dokazujem nekom sta i kako,vi igrajte pes akovas to cini srecnim,ja cu i ostala ekipa fifu a plus ima cu sutra pes 14,igracu ga dok ne izadje fifa,inace originale uzimam radi online tj 1 na 1 sa zivim proivnikom i tada znam dal je dobro ili ne ali kad nesto vidim na prvu prosto mi nije dobro al sta da radim.na greskama se covek uci iz dana u dan...
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Mozda ce i ovu fifu trebat naucit igrat obranu ? 

Meni to u FIFI 13 ne mogu prodati, a kamoli jos u ovom usporenom gameplayu... 

Heh, nisu ni meni mogli u FIFI 13, FIFU 14 demo pretpostavljam nisi igrao protiv covjeka, inace bi znao da prolazi brutalno, a to je po mojim standardima jer meni to inace ne prolazi... Jer ne radi tako kako se to radilo u prijasnjim fifama, stisnes L1+x i onda ga sacekas da bude blizu obrambenog, pa L1+trokut... Nego svi stoje na mjestu i sad on to ispuca i ta lopta koju je prije tvoj obrambeni automatski sam pokupio, bez da bi ti ista stisnuo dolazi njemu, i ovisno kako je on stopa i puca pada gol, ili ne...

13 godina
neaktivan
samo cu ti reci ne znas da igras odbranu i to je citava pesma a u fifi 14 sam itekako igrao sa drugom i tek tada ne prolazi ta fora a fifu smo cep;li na ps3 jedno tri do pet sati tako da ta fora vis ne pije vodu,a mi nismo neki pocetnici peglamo fifu od 11 konstatno....i iskreno mogu za sebe da bas dobro igram kad hocu a i kad necu nisam los ,samo ja volim pponekad i da preteram u zezanju i inovacijama.....
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
samo cu ti reci ne znas da igras odbranu i to je citava pesma a u fifi 14 sam itekako igrao sa drugom i tek tada ne prolazi ta fora a fifu smo cep;li na ps3 jedno tri do pet sati tako da ta fora vis ne pije vodu,a mi nismo neki pocetnici peglamo fifu od 11 konstatno....i iskreno mogu za sebe da bas dobro igram kad hocu a i kad necu nisam los ,samo ja volim pponekad i da preteram u zezanju i inovacijama.....

Hmmm.... Cisto sumnjam da itko moze reci da ZNA igrat obranu u FIFI14, posto je tek izasla, i prolaze neke druge cake naspram FIFE13... Ja kad kazem da znam igrat obranu (sto je bio slucaj sa FIFA 13 i FIFA 12) je tek poslije dosta teskih utakmica online, gdje kad povedem 2:0 sam poprilicno siguran da necu ispustit to vodsto... Velim vam, da sam citao da se i ekipa zalila i da je navodno potrvdjeno da ce to biti NERFANO... Al ajde nadam se da ce jednostavno biti nerfano, ako ne onda ce se nac izlaz iz takvih situacija ko i inace...

13 godina
neaktivan
ja ti pricam za ovo sto sada igramo a to je demo,prati malo radnju,a videcemo kad izadje 27 septembra sta cemo i kako cemo,da li su nesto menjali,popravlajli,upropastili i sve ostalo ......samo lagano....
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
ja ti pricam za ovo sto sada igramo a to je demo,prati malo radnju,a videcemo kad izadje 27 septembra sta cemo i kako cemo,da li su nesto menjali,popravlajli,upropastili i sve ostalo ......samo lagano....

Daj nemoj ti ništa pričati. Pričao si da se kralj vraća jer imaš informacije iz prve ruke i svi ćemo pasti na dupe pa pogledaj kakav se otrcani kralj vratio.  Zato nemoj coprati da ne uhebeš i fifu... dosta je kaj si ovima na susjednoj temi donio nesreću...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 23:51 (movie).
13 godina
neaktivan
ja vise nista ne pricam,nego jel prodao onog sto si dobio zaboravih mu ime?
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Evo i moja ekipa, mislim da je dosta solidan tim, pošto nisam trošio lovu na FP.

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=gjTU7dXrnJ1h0:pc

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 0:10 (Đapa club).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Evo i moja ekipa, mislim da je dosta solidan tim, pošto nisam trošio lovu na FP.

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=gjTU7dXrnJ1h0:pc

ni jedan taj link ne radi... koji im je?

a volio bi vidit vase ekipe, mozda dobijem neku ideju... :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
15 godina
karlo666 kaže...
Đapa club kaže...

Svako malo probaj.. meni ponekad radi ponekad ne.. mozda ih serveri nes hebu.. booo

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
14 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Đapa club kaže...

Postat ću preko futwiza..

http://www.futwiz.com/en/squad/14030

Vjerovatno ću prodati Gerrarda da si priskrbim Fellainia, ekipu sam slagao da što više liči na Liverpool, iako ti ima dosta drugih igrača.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 0:44 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Ak niste još kupili timove i igrače u koje želite investirati, možete polako krenuti pošto će uskoro cijene početi skakati, a sad ljudi otvaraju pakete

1 1 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
ja vise nista ne pricam,nego jel prodao onog sto si dobio zaboravih mu ime?

Ne! Kao što sam i mislio... tko će sada dati tolike novce a ekipa će ga se željeti riješiti što prije da dođe do novca. Evo sad ga neki lik stavio za 250k... pošto mi se nikamo ne žuri i imam ekipu neću forsirati. Kad izađe igra i ljudi dođu do coinsa sigurno će vrijediti više..

15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
karlo666 kaže...
Đapa club kaže...

Postat ću preko futwiza..

http://www.futwiz.com/en/squad/14030

Vjerovatno ću prodati Gerrarda da si priskrbim Fellainia, ekipu sam slagao da što više liči na Liverpool, iako ti ima dosta drugih igrača.

hmm super bi meni i to bilo... ne mogu se bentekea dokopati jeftino... sad sam taman miralasa kupio na RM a vidim da ga i ti koristis... i lijeva strana mi je problem, tesko je pronaci dobrog LB i LM za malo coinsa... CDM isto... nisam probao leivu... kad mutavi demo stalno daje neke igrace koje vjerojatno nikad necu imat... bolje da daje neke slabije igrace da se malo proba, nego on meni da ibru u napad... da bar tako daje igrace i u paketicima :D ja bi na cdm definitivno felainija, LM nazalost bale je otisao spanjolcima tako da ostaje hazard kad se skupi dosta coinsa i nadam se da ce bit cole na LB... na cb mi je skrtel bio odlican u 13-ki i imam ferdinanda kojeg sam jeftino uzeo pa nek ostane trenutno mada nisam bas nesto siguran da cu ga dugo zadrzati... mozda bolje lescota koji mi je također bio stup obrane u 13-ki i RB sagna kojeg sam pokupio u paketicu... u napadu trenutno imam dzeku dijamanta... i na cam dembelea... znam da 13-ka ne mora bit mjerilo i za fut 14 al vrijedi probati... mogao sam jos pola ekipe kupit al kad sam magarac, potrosio 7,5k na paketic u ojem sam dobio go*no... ti paketici su kao droga, jednom probas i stalno te dalje vuce da otvaras iako sam svjestan da necu nista dobit :(

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
14 godina
neaktivan
Fifa 14

karlo666-pusti Hazarda, Schurrle je po statsima veliki OP(ima jednak broj statsa kao Hazard i obojica imaju više od Williama), iako mu je rating 80. Istina Hazard je bolji, ali i puno skuplji, a razlika je vjerujem minimalna(u igri), dok je William barem meni najlošiji izbor. Mislim da će Schurrle biti apsolutni hit na LM poziciji jer ima 88 longshots, ekipa to voli, a pritom 4 skilla i dobar pace.

EDIT: Zaboravio sam Younga(Man United), on mi nit smrdi, nit miriši, nekako dosadan igrač, vjerujem da će biti dosta korišten. Ako nemaš para kupi Jarvisa, Sterlinga ili Assaidia, neznam koji je najbolji izbor. Nekako mi se Assaidi čini kao najbolja alternativa, ali ovisi u kojoj formaciji, odnosno nije najbolji LM kao niti Sterling.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 1:20 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

http://www.futhead.com/14/squads/389876/

Uletio De Rossi promijenio mu u CM... uletio hummels prodan za 9000 coinsa i tako malo love se nakupilo tradeom za Asamou... sada smo 7000+ kad se proda sve sa liste. Mislim da je ovo dosta kvalitetna ekipa za pocetak. Svima su napumpani contracti i Chemistry Style stavljen ovako.

Ogbonna - Anchor

De Rossi - Powerhouse

Marchisio - Guardian

Asamoah - Engine

Vucinic - Sniper

Sau - Finisher

Jos planiram Zapati nabaviti Anchor i mozda nesto fenazivno za Constanta i Maicona... Pa onda u lov na Abatea, Chiellinia. A skuzio sam da u Seriji A nema kvalitetnijeg LB.a od Constanta, lik je najjaci... jer koliko sam vidio Balzarettia su poslali u Silvere i masno kosta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

MOj prvi gameplay snimljen preko action-a i nije lose....

14 godina
neaktivan
Fifa 14

SimeKZ-jel možeš malo objasniti taj chemistry system sa tim dodavanjima karakteristika, to baš nerazumije. Jel mi se isplati više kupiti Fellainia npr. ili dodati svim igračima neki chemistry badge?

0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Ovisi za koga ga mjenjas. Fellaini je odlican igrac u FIFI. Ima heading, strenght moze potegnuti iz daljine tako da ga se isplati kupiti i jos mu staviti neki chemistry gore. No, da bi chemistry najbolje bio izrazen mora imati 9-10 chemistry sa ekipom. Kod mene svi imaju izrazenu 10. pa i svima kojima sam boostao, boostao sam im po 3 strelice prema gore. 

Ne znam sta da ti kazem :) Ovisi kako ces igrati, formacija, tip igraca... o dosta toga ovisi kakav chemistry ces iskoristit.

Ja sam isto na nekakvu shemu preko bokova. Jer De Rossi nije ofenzivan previse, Marchisio je on osta bi u FM.u rekli Box to Box... Zato imam Cercia i Asamoau koji idu naprijed i daju za Sau.a vecinom planiram u for loptu posto nema heading neki, a Vucinic kao neki lurker iz vana zato ima sniper... Iso sam tom nekom logikom, neka me netko ispravi ako sam u krivu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Fifa 14
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Jos planiram Zapati nabaviti Anchor i mozda nesto fenazivno za Constanta i Maicona... Pa onda u lov na Abatea, Chiellinia. A skuzio sam da u Seriji A nema kvalitetnijeg LB.a od Constanta, lik je najjaci... jer koliko sam vidio Balzarettia su poslali u Silvere i masno kosta.

Ja ga jučer dobio u paketiću i zadržat ću ga. Uz njega imam constanta i nekog silver talijana. Ne radi sada web apps pa se ne mogu sjetiti kako se zove. NO criscita ću definitivno probati..

http://www.futhead.com/14/players/3957/domenico-criscito/

17 godina
Đapa club kaže...

SimeKZ-jel možeš malo objasniti taj chemistry system sa tim dodavanjima karakteristika, to baš nerazumije. Jel mi se isplati više kupiti Fellainia npr. ili dodati svim igračima neki chemistry badge?

Evo, tu ti je sve objašnjeno. A ako te zanima na koje pozicije je najbolje koristiti pojedine kartice to sam jučer postao pa pogledaj da ne postam ponovno jer ima toga. Znači da bi iskoristili pun potencijal chemistry kartice che mora biti maksimalan, tj.10. 

http://www.futhead.com/14/consumables/chemistrystyles/

12 godina
neaktivan
Fifa 14

Chelsea 1 - 2 Basel {#}

Forza Fiume!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

karlo666-pusti Hazarda, Schurrle je po statsima veliki OP(ima jednak broj statsa kao Hazard i obojica imaju više od Williama), iako mu je rating 80. Istina Hazard je bolji, ali i puno skuplji, a razlika je vjerujem minimalna(u igri), dok je William barem meni najlošiji izbor. Mislim da će Schurrle biti apsolutni hit na LM poziciji jer ima 88 longshots, ekipa to voli, a pritom 4 skilla i dobar pace.

EDIT: Zaboravio sam Younga(Man United), on mi nit smrdi, nit miriši, nekako dosadan igrač, vjerujem da će biti dosta korišten. Ako nemaš para kupi Jarvisa, Sterlinga ili Assaidia, neznam koji je najbolji izbor. Nekako mi se Assaidi čini kao najbolja alternativa, ali ovisi u kojoj formaciji, odnosno nije najbolji LM kao niti Sterling.

a hazard ce doci kasnije kad izađe igra i kad bude nesto vise coinsa... schurrle mi je jos uvijek preskup, tek sam krenuo, a nemam puno vremena za trejdanje pa... valjda ce uletit nesto jeftino :)

a taarabt kakav je? i lukaku jos na ST? cijena mu je isto dosta paprena...

14 godina
Fifa 14

Nakon bronze packa i  mini pronze packa napokon da i ja nes dobro dobijem haha. http://puu.sh/4uZYi.jpg

Ove godine se ne snalazim u tradeu bas, nemogu cijene popamtit, zato se usmjerim na par igraca i njih pratim, skoro sve sta imam sam zaradio sa preprodajom valdesa i weidenfellera.

Jedva cekam da dođe vise ta Fifa i da zaigram sa ekipicom. Đapa svaka cast ovi tvoji rasturaju :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 13:26 (KiCo77).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Istina, tesko je popamtit cijene jer se brzo sve mjenjao kad jos ima malo aukcija posto vecina igraca nema pristup web app kad nisu 13. igrali. Ja sam spreman, Rangersi i Talijani cekaju :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice