FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.665.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Fifa 14
Borna41 kaže...

Od southamptona home,i  shalke away. Ovaj od South-a mi se baš nekako čini da ce bit prejak u igri :)

Zna biti kenja kad imaš crni dres a uleti ti i sudac u sličnom pa ga ne kužim na terenu gdje je... inače su fora...

12 godina
neaktivan
Fifa 14

prvi je od Southamptona?! ja mislio da je newcastle :D jer vidim ja poznat mi sponzor al znak neam pojma koji je :D

Forza Fiume!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...
DangerouS kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

debili žešći su KSI i ta ekipa...to je moje osobno mišljenje

Ma KSI radi gluposti za zabavu i za poglede, da nije tolko "otkačen" ne bi ga tolko ljudi gledalo. 

Ja bi se rado pravio takvim debilom za lovu koju on dobiva po videu, navodno po videu sa 500,000 pregleda dobije oko 1000$. Zavisi kakav mu je ugovor. 

ok on i nije tak (inace ga nisam bas gledo) al oni drugi {#}

Ma on je jos najluđi, ovi ostali normalno komentiraju video on ubacuje svog starog i mamu, pita ih kolko se tjedno seksaju i slično. 

12 godina
neaktivan
Fifa 14

da on i nije tako los ;)

Forza Fiume!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da i meni je bilo cudno da je od southa ,pogotovo kad vidiš drugi njihov dres al mi se svidio na prvi pogled pa san ga morao imati,a shalkeov mi se snjim poklapa pa eto i njega :)

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Encyanix kaže...

:D

Kupio na originu ?

A da.. {#}

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Kaj nitko ne slaže bronze ekipu ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Ja sam krenuo, ali ne znam koje da slozim... nekako vise vucem na nek silver... ali niti njih ne znam koje bit :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Neznam, ja sam počeo slagat mls bronze ekipu. Još mi fale CAM,RB i GK.

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=bASfabj1nJ0Rj:pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 14
Je li negdje izašlo koji će igrači prvi izaći u totw danas? Nisam još naletio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Niti ja ne mogu naci, a vidim da su maknuli sa WEB app.a to najavljivanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Je li netko zna linkaju li shaktar i galata u web app-u?
 http://www.futhead.com/14/squads/375687/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Obično na wb apps su stavljali sat vremena prije izlaska...tako da ništa prije 18h... jedino ako ima negdje na netu. Znalo je biti na ovim stranicama posvećenima futu ali vidim da još ništa nema..

Nego, gdje je miccoli?  Kaj je prestao igrati nakon što ssu ispali iz lige ili je otišao nekamo? Vidim da ga na futheadu uopće nema?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 15:04 (movie).
13 godina
Fifa 14
2007–2013Palermo165(74)2013–Lecce3(3)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

u daily giftu dobio paketic sa de rossijem

ide li za ista? ja sam ga stavio za 10 000 pa sto bude

14 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Obično na wb apps su stavljali sat vremena prije izlaska...tako da ništa prije 18h... jedino ako ima negdje na netu. Znalo je biti na ovim stranicama posvećenima futu ali vidim da još ništa nema..

Nego, gdje je miccoli?  Kaj je prestao igrati nakon što ssu ispali iz lige ili je otišao nekamo? Vidim da ga na futheadu uopće nema?

Igra za lecce u serie c.

13 godina
kresix kaže...

Pa jel tesko sloziti u transfer market da pogledas koliko vrijedi ? 

14 godina
movie kaže...

Igra za Unione Sportiva Lecce SpA, valjda toga nema u futu. A i procitao sam da bi mogao u zatvor zbog nekakvih veza sa mafijom.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 15:20 (KiCo77).
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
kresix kaže...

pogledo sam svi su otprilike 10 tisuca ali niko ne bida

14 godina
kresix kaže...
SimeKZ kaže...
kresix kaže...

pogledo sam svi su otprilike 10 tisuca ali niko ne bida

ima ih po 6k 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 15:25 (JohnnyBlaze).
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Englezi i Njemci

njemci njemci
01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Dosta coinsa... dobar trade znaci :) 

Inace evo jedne zaboravljene ekipe koje sam slozio pa da se igra malo http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=jNZoB3senJ0Tg:pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
CroChef kaže...

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2592641.page

Haha, hrpa ih vec kao otvara paketice za 500k coinsa na konzolama i nitko nije baniran, samo sitne ribe baniraju...

A na koju foru otvaraju te packove? Pa ja ih niti ne vidim? Najveće koje vidim su oni  od 7.5k

Oni su svaki dobili 5milja od EA da otvaraju 100k pakete da dobiju sto bolje igrace(ali te igrace nemogu zadrzat jer je to bio samo EA event).

Ali bilo je par videa na YT di su likovi otvarali prvi dan na web app paketice od 7.5k i da su na racunu imali 500k

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Today at 3pm UK time: the FIRST Team of the Week for #FIFA14 Ultimate Team. Who should be in it?

znaci danas u 4 po  nasem ce objavit

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iskreno mene je sramota i to velika sto sam kupio PES majko moja mila na sta sam JA (mentol) dao 3700 dinara,budi BOg snama al zaista,znaci ,ja debilniji fubdal u zivotu nisam video.

FIFA ko uporedi nju sa Pesom smatracu da nije bas sam u glavi jer Fifa ne moze da se uporedi sa Pesom a zasto jer Fifa je daleko al bas daleko ispred u svemu.. grafika,animacije,dodavanja,sut,dribling,vodjenje lopte,sam gameplay je al ne daleko jedno milion godina vec milijardu.Ja zaista ne znam,sta da kazem,sramote me je sto sam bilo sta rekao ni najmanji segment losu u fifi jer fifa je za pes savrsenstvo.Dal je moguce da sam ja Japancima poklonio 3700 dinara,toliko mi tesko zbog toga da se sav tresem....
12 godina
neaktivan
Fifa 14

mislim da će ovako nekako bit moja konačna postava na fifi 14    http://www.futhead.com/14/squads/377322/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Iskreno mene je sramota i to velika sto sam kupio PES majko moja mila na sta sam JA (mentol) dao 3700 dinara,budi BOg snama al zaista,znaci ,ja debilniji fubdal u zivotu nisam video.

FIFA ko uporedi nju sa Pesom smatracu da nije bas sam u glavi jer Fifa ne moze da se uporedi sa Pesom a zasto jer Fifa je daleko al bas daleko ispred u svemu.. grafika,animacije,dodavanja,sut,dribling,vodjenje lopte,sam gameplay je al ne daleko jedno milion godina vec milijardu.Ja zaista ne znam,sta da kazem,sramote me je sto sam bilo sta rekao ni najmanji segment losu u fifi jer fifa je za pes savrsenstvo.Dal je moguce da sam ja Japancima poklonio 3700 dinara,toliko mi tesko zbog toga da se sav tresem....

do prije par dana nasva usta si hvalio pes

sto je tako los?

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
Red_Star_Forever kaže...

E moja zvezdice. Kad smo ti govorili nisi slusao nego si bacao na fotorealisticna lica koja nicem ne sluze u gameplayu. Mogo si 1000dinara spicit na pakete i sa 2700 se oblokat i miran. Ja jos cekam da skinem pa da vidim taj veliki Next - gen PES.

13 godina
neaktivan
znaci sve stoji,imate pravo da me kritikujete ali ono je katastrofa,pre pes-a 14 sam odigrao jednu na legendary fiu 14 sa PSG-om protiv Milana i jedva pobedio sa 1 prema 0 ali sam taj ugodjaj je bio fantastican,elem i aj ja da odigram jednu na jogurt verziji pes 14 uzmem ja PSG protiv BArse stavim na profesional za pocetak ,ja sam se hvatao za glavu i sav se tresao i jedem se u sebi na sta sam ja dao 3700 dinara,grafika,animacije,prijem,dodavanje,kretanje igraca ,dribling nema veze sa vezom,i da kad recimo moj zadnji vezni (Matudi) ima loptu svi u napadu stoje ko bandere ,aj mozda tu ima neka fora ali sve ovo drugo pa sta kazem,evo dok pisem tresem se.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice