FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.693.562
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Fifa 14
SimeKZ kaže...

Ja ne znam koju to potrebu imas bit svakom loncu poklopac i lupati TD.ove onako frustrirajuci bolesno. Svakakvih nas ima... svaka ti cast.

Smiri doživljaj i poradi na smislu za zezanciju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Fifa 14

Jedan smajl i skuzio bi :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

puf

2.5k coinsa daily gift

hvala ea {#}

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

1 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Ja vec 2 puta fcking bronze pack... nisu normalni -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DangerouS kaže...

Linkali su ljudi i prije tebe, ne vrti se svijet oko tebe. FUT13 trading je bio smijurija. U 3 mjeseca sam došao do 9milja s nule. 

Izgleda da ti hoćeš da se vrti oko tebe jer otkako si se ovdje pojavio samo dijeliš pametne savjete kao da smo svi debili. Koji je razlog da si se našao pozvanim svima dijeliti lekcije kako da startaju i ponašaju se u futu? Kaj si ti izmislio taj mod i jedini si kompetentan nešto o tome reći?

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Sta je ovo? Stalno neki pokloncici, paketici, klincici...Jbt. hocu da se mucim dok gradim klub. Vidim neki vec imaju Dream Team a igra nije ni izasla. Gdje nestala ona čar kada tek pocinjes sa "Bronze Juniorima"???

Divim se ovim sto su spremni ulupati 20-50€ u fifa points-e. Sigurno su navijaci City-a {#}  Klub se pojavi od nikuda, a vec zvijezda do zvijezde. Bravooo!!! {#}

The King
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 9:19 (KODAK17).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
KODAK17 kaže...

Sta je ovo? Stalno neki pokloncici, paketici, klincici...Jbt. hocu da se mucim dok gradim klub. Vidim neki vec imaju Dream Team a igra nije ni izasla. Gdje nestala ona čar kada tek pocinjes sa "Bronze Juniorima"???

S ovim se slažem. Koliko god bilo teško doći do coinsa u FIFA 12, imalo je i to svoju čar. Trebalo mi je mjesec-dva dok nisam pohvatao sve konce i skužio kako sve to funkcionira i kako je najbolje zaraditi. Trebalo je i puno više vremena da bi otprilike složio ekipu koju želiš. Iako sam mislio da će promjene u 13 biti dobre jer ću moći složiti više ekipa, jednostavno mi se nije dalo. Prije nego je igra uopće izašla sam imao cijelu momčad s kojom sam bez problema ušao u DIV 1. Nakon 2 mjeseca mi je dosadilo i odustao sam od FUT-a kompletno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
PA i sad ce da ti dosadi,mnogo pre jer vec si igrao season u fifi 13...
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Rijetko tko igra sa bronze igračima i valjda su zato htjeli ubrzati malo taj proces do zlatnih kartica jer se radi njih kupuju pointsi i troše euri. Nego moje mišljenje je da će ove godine biti dosta OP igrača za malo coinsa, ali će ovi bolji koštati znatno više, nego prije. Uskoro će ljudi početi slagati ekipe tako da bi cijene mogle počet "ludovat" i penjat se prema gore. Tako da će sve doči na svoje, a i treba napomenuti da je ove godine 10 liga i da je nama "starima" olakšan put pošto smo već odavno uigrani u UT. Što neće biti slučaj za pridošlice i to mi se u jednu ruku sviđa, taj mali poklon boost sa starter paketićima.

0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Slideri: First touch = 0 Game speed: Fast

Znaci jucer smo ja i frend opleli demo 3-4 sata na ovim postavkama.. neviđeno dobra i zabavna igra dok na default postavkama.. to primanje je malo previse usporeno no ovako je taman

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Đapa club kaže...

Rijetko tko igra sa bronze igračima i valjda su zato htjeli ubrzati malo taj proces do zlatnih kartica jer se radi njih kupuju pointsi i troše euri. Nego moje mišljenje je da će ove godine biti dosta OP igrača za malo coinsa, ali će ovi bolji koštati znatno više, nego prije. Uskoro će ljudi početi slagati ekipe tako da bi cijene mogle počet "ludovat" i penjat se prema gore. Tako da će sve doči na svoje, a i treba napomenuti da je ove godine 10 liga i da je nama "starima" olakšan put pošto smo već odavno uigrani u UT. Što neće biti slučaj za pridošlice i to mi se u jednu ruku sviđa, taj mali poklon boost sa starter paketićima.

Vidit cemo kako ce ove godine ispast.. po meni cijene igraca bi trebale bit realne.. losiji igraci do 5k max oni osrednji do 15k i ovi dobri preko 200k.. jedan benzema u 13-tici dode 30k dok neki silver dode 200-400k bzvz.. i ove nadogradnje su isto glupost teska.. eventualno da te nadogranje su male a ne ovo nakon 2 ifa svi imaju 99 shot power aceleration itd.. to su gluposti.

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Đapa club kaže...

Vidit cemo kako ce ove godine ispast.. po meni cijene igraca bi trebale bit realne.. losiji igraci do 5k max oni osrednji do 15k i ovi dobri preko 200k.. jedan benzema u 13-tici dode 30k dok neki silver dode 200-400k bzvz.. i ove nadogradnje su isto glupost teska.. eventualno da te nadogranje su male a ne ovo nakon 2 ifa svi imaju 99 shot power aceleration itd.. to su gluposti.

Ovo je samo slućaj na pc-u i to radi cheatera, na konzolama su silveri bili max 60K.

13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Encyanix kaže...

Ovo je samo slućaj na pc-u i to radi cheatera, na konzolama su silveri bili max 60K.

Griješiš Đapa! Silver Agbonlahor je koštao od 300k pa na dalje, jer je bio neumoljiv. Za njega su  RVP ili Suarez bili smiješni.

Postoje još neki SILVER igraci, koji su davali neviđeni boost onome tko ih je imao u svojoj ekipi. Ljudi su to shvatili a cjene skocile do neba...

The King
14 godina
neaktivan
Fifa 14

http://www.futhead.com/14/squads/325782/

Ovo je ciljana ekipa za pocetak igranja, fali mi jos par igraca (Gotze, Gundo i Boa)... ali imam negdje 40k, u srijedu bi cijene trebale pasti

zbog prvog totw... masnovno ce se kupovat paketici. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

http://www.futhead.com/14/squads/326067/

lewandowski ili madžukić?

subotić ili hummels?

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 11:44 (bjong).

0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Problem ovog marketa je taj sta ga je oblikovao FUT 13 + FIFA pointsi. I dalje vidim da ce jedan dani alves stoji od 150 - 200k coinsa sta je notorna glupost jer nitko nema tolike coinse. Mada opet vidim da neki cak i trose po 25 - 30k coinsa na jednog igraca sta je glupost za jedan market koji je poceo prije 3-4 dana. 

Mislim, cemu je Mikhtryan zasluzio da kosta 15k coinsa ? Nista, osim sta je malo jaci Gundogan ali ljudi mu redovito nabijaju tu cijenu.

Nadam se da ce se sve stabilizirat i da ce cijene pasti barem za 50% sta bi bilo odlicno za igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Problem ovog marketa je taj sta ga je oblikovao FUT 13 + FIFA pointsi. I dalje vidim da ce jedan dani alves stoji od 150 - 200k coinsa sta je notorna glupost jer nitko nema tolike coinse. Mada opet vidim da neki cak i trose po 25 - 30k coinsa na jednog igraca sta je glupost za jedan market koji je poceo prije 3-4 dana. 

Mislim, cemu je Mikhtryan zasluzio da kosta 15k coinsa ? Nista, osim sta je malo jaci Gundogan ali ljudi mu redovito nabijaju tu cijenu.

Nadam se da ce se sve stabilizirat i da ce cijene pasti barem za 50% sta bi bilo odlicno za igru.

Bezveze je uopće raspravljat o cijenama kad se ne zna kolike će biti nagrade od igranja. Ako će biti lakše zaraditi coinse onda je logično da i cijene ostanu negdje kak su i bile. Općenito je velik problem u FUT-u što razlika u cijeni često ne opravdava razliku na terenu između dva igrača. 

13 godina
neaktivan

Sve sam verovao ali da cu kit away od santosa prodati za 4500 to ne a pritom imam jos jedan takav na trade-u on je znatno skuplji...

14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Sve sam verovao ali da cu kit away od santosa prodati za 4500 to ne a pritom imam jos jedan takav na trade-u on je znatno skuplji...

O čemu ti pričaš kit od Santosa košta 200 coinsa buy now.

13 godina
Fifa 14

- FIFA 14 - Penalty

http://s34-temporary-files.radikal.ru/07cde1c2116240bfa48fd78c43f86500/-929206895.gif - PES 14

Koja razlika u animaciji udarca. Ali PES je odlicno odradio animaciju zaleta... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iskreno tvoj problem,ja znam da imam oko 75 000 coinsa trenutno..........
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Taj dio rijesio, sad nastavljam s igracima... 

iako nitko nece Mlapu za 15k {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 13:30 (CroChef).

0 1 hvala 0
17 godina
CroChef kaže...

čiji su ti dresovi?

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
iskreno tvoj problem,ja znam da imam oko 75 000 coinsa trenutno..........

daj ak ti nije problem linkaj mi momčad sa web appa, interesira me tvoj stil slaganja momčadi

14 godina
neaktivan
movie kaže...
CroChef kaže...

čiji su ti dresovi?

Panathinaikos i Ajax, oba gostujuci...

u Cileu ima zanimljivih grbova {#}

13 godina
neaktivan
pa jos nemam ekipu slozeno a zna se ko dobar dan -0 brazilci sa sto vise 5 star skill u fomraziji 41212
14 godina
movie kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...
SimeKZ kaže...

Ako se ne varam samo kartica, paypal i ono nesto trece da me ubijes ne mogu se sjetit sta...

Jel mozda paysafecard?? ;)

s naše adrese ne može, probao sam jer imam još nekih 44 kn pa da potrošim ali nije išlo..

ja i movie probavamo sa istim kodom, njemu neradi a meni radi,  koja im je to fora :D

Uzas su ovi paketici.. samo consumables daju..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 14:57 (KiCo77).
17 godina
KiCo77 kaže...

ja i movie probavamo sa istim kodom, njemu neradi a meni radi,  koja im je to fora :D

Što sam ti rekao sinoć?

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Što mi je činiti, imam oko 20K i trebao bih to uložiti ili da nastavim trade an sitno pa čekam srijedu i otvaranje paketića, kada bi cijene trebale past.

0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Što sam ti rekao sinoć?

Svejedno, nadao sam se da ce nesto uletit, a dobio sam essiena, inlera, 2x lennona i callejona u 15 premium paketica.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice