FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.693.532
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Fifa 14

Ako se ne varam samo kartica, paypal i ono nesto trece da me ubijes ne mogu se sjetit sta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
SimeKZ kaže...

Ako se ne varam samo kartica, paypal i ono nesto trece da me ubijes ne mogu se sjetit sta...

Jel mozda paysafecard?? ;)

13 godina
Fifa 14

Paypal, Skrill i Debit card... to je to... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Ja sam jučer navečer propustio par Palacia za 2k-2.3k. Da si ga prodao čim si ga kupio mogao si ga utopiti za 4k i kupiti jučer ponovo za istu lovu.

Imaš genijalne ideje. Kupi za 2400 pa ga prodaj po 4000 bez obzira kaj u tom trenutku na marketu imaš desetak puno povoljnijih ponuda od tvoje?

Gle, ne smatram se baš takvim debilom. Kako da ga prodam nekome za 4k kad ga je u tom trenutku bilo po 2800 do 3500 koliko hoćeš? Ljudi sve ludi da meni daju 4k a imaju nekoliko povoljnijih ponuda. Rekao sam ti da sam jučer sjedio 10 sati. Kupio sam onog idiota reinu za 2700 coinsa kad ga nije bilo ispod 4500 i odmah ga stavim za 3500 i nitko ne trza. Sad ga imaš po koliko hoćeš. Jednostavno svi imaju ideju kao i svi mi. Kupiti jeftino prodati skuplje a u ograničenom tržištu to je jako teško. Uglavnom ljudi kupuju pointse, quick sellaju igrače i tako na brzinu dolaze do coinsa a onda nešto kupe i gledaju što se događa. Znam da možda nisam trebao ali frknuo sam gundogana prije pola sata za 26k i kupio balotellia za 20k. Jednostavno nisam izdržao, morao sam imati balotellia.. Vidim balotelli ima cijenu od 20 pa do 50k coinsa. Kome da ga ja sada prodam kad propadaju aukcije od 20k jer nitko ne trza? No kako rekoh, nepotrebna priča.. momčad sam si složio i mogu početi igrati... imam oko 100 contractsa tako da ne trebam o ničemu brinuti bar nekoliko mjeseci..

Ti uopće ne čitaš moj postove. Palacio je prvi dan išao za 4-5k a ti si ga kupio odma prvi ili drugi dan, tek drugi dan navečer je pao do 3k. 

Uopće nema smisla ponavljati ti isto kad uopće ne čitaš postove. Nemoš lupiti Reinu za 3,5k kad on cijelo vrijeme ide ispod toga u open bidovima. Jučer je pao na 2k. Ako je igrač u određenom trenutku 10k ne znači da je on uvijek 10k. Možda mu je cijena inače 8k. Zato se igrači prate a ne da kupiš igrača koji je u tom trenutku ispod market cijene.

Radi kako oćeš, nemam pojma iskreno zašto se raspravljaš samnom oko trejdanja kad si rekao da te boli fifi za coinse i da oćeš uživati samo u igri. Za tih 10h sto si visio na web appu mogao si naučiti prosječne cijene cijele jedne lige. Ja sam ih naučio za BPL i Serie A do 20k. Tako da neću kupiti jednoga Marchisija za 7k ako je u jednom trenutku u danu išao za 5k BIN. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 21:56 (DangerouS).
17 godina
ManOfTheMatch141 kaže...
SimeKZ kaže...

s naše adrese ne može, probao sam jer imam još nekih 44 kn pa da potrošim ali nije išlo..

17 godina
DangerouS kaže...

Ti uopće ne čitaš moj postove. Palacio je prvi dan išao za 4-5k a ti si ga kupio odma prvi ili drugi dan, tek drugi dan navečer je pao do 3k. 

Uopće nema smisla ponavljati ti isto kad uopće ne čitaš postove. Nemoš lupiti Reinu za 3,5k kad on cijelo vrijeme ide ispod toga u open bidovima. Jučer je pao na 2k. Ako je igrač u određenom trenutku 10k ne znači da je on uvijek 10k. Možda mu je cijena inače 8k. Zato se igrači prate a ne da kupiš igrača koji je u tom trenutku ispod market cijene.

Radi kako oćeš, nemam pojma iskreno zašto se raspravljaš samnom oko trejdanja kad si rekao da te boli fifi za coinse i da oćeš uživati samo u igri. 

Mislim da ti ne čitaš, rekao sam da sam ga kupio jučer pa ga nisam mogao prodati prekjučer... Pa ne raspravljam se ja s tobom nego ti samnom pošto si se zalijepio na moj post i kritizirao moj način kupovine i bespotrbnog slaganja momčadi u ovom periodu. Izgleda da brzo zaboravljaš?

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 21:57 (movie).
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

nisam temu citao od pocetka a vidim neki vec pricaju o trade-u sta je to da to nije vezano sa fifiom 13 ili sta kako mogu trejdovati ako niko nije dobio cd-key?

14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Radi kako oćeš, nemam pojma iskreno zašto se raspravljaš samnom oko trejdanja kad si rekao da te boli fifi za coinse i da oćeš uživati samo u igri. 

Mislim da ti ne čitaš, rekao sam da sam ga kupio jučer pa ga nisam mogao prodati prekjučer...

Ako si ga kupio jučer opet si tvrdio da ga nema više po toj cijeni, a čak ih je bilo par po 2k. Kolko si vremena utukao već sad u web app već si mogao naučiti cijene igrača. No nebitno, ne znaju svi trejdati, ima vremena naučit ćeš. Nisam ni ja znao prije 2 god skoro ništa pa sam radio hrpu grešaka i trebalo mi je 5 dana da zaradim 50k.

Ne zaboravljam brzo ja sam samo dao savjet da je to glupost slagat momčad sad, ali boli me kifla slaži i radi što oćeš, tvoji coinsi. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 21:58 (DangerouS).
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Btw ti si mene prvi citirao tako da mislim da nisam taj koji je pobrkao lončiće. Moj post je bio općenito upućen svima koji rade sad timove. 

0 0 hvala 0
13 godina
mirkossam kaže...
SimeKZ kaže...

nisam temu citao od pocetka a vidim neki vec pricaju o trade-u sta je to da to nije vezano sa fifiom 13 ili sta kako mogu trejdovati ako niko nije dobio cd-key?

Mi koji smo igrali FIFU 13 FUT i imali registriranu ekipu smo dobili ulaz od 15.09 ali je vec od 12-13 bio otvoren....

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Skrill i je moneybookers

14 godina
neaktivan
Fifa 14

znam hvala!!Dali je sada moguce odmah kupovati paketice?

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 22:02 (mirkossam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...
SimeKZ kaže...

s naše adrese ne može, probao sam jer imam još nekih 44 kn pa da potrošim ali nije išlo..

Ja sam kupovao za FIFU 13 prosle godine sa paysafecardom..

Onaj kod sta si mi poslao kad mi je falilo 5kn,  s tim sam probao uzet fifa points paket od 100€, samo da vidim jel radi, zato sto kad ne radi onda izbaci da nije omoguceno kod ovog trgovca, a meni je izbacilo da nemam dovoljno novaca na tom kodu sta znaci da podrzavaju nas paysafecard. Sutra kupujem i definitivno potvrđujem. Potrebno je samo promjenit svoju drzavu na njemacku, italiju, sloveniju i slicne.

mirkossam kaže...

znam hvala!!Dali je sada moguce odmah kupovati paketice?

da

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 22:13 (KiCo77).
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Btw ne znam da li preko nuuvem ima engleski jezik u igri. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 22:31 (DangerouS).

0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Zasto nebi imala ? Sve jedno te na pocetku instalacije pita koji jezik zelis. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

zamisli ovog u fifi 13 haha.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Neke igre imaju samo nekoliko jezika nisu multi-language pa pitam, da ne izvisim sa Portugalskim/Španjolskim {#}

13 godina
Fifa 14

Ma uzmi sa eplati i miran si...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Sva fifa je multilanguage.... I pita te svaki fucking put prije ulaska u igru, sto je ipak malo iritantno

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 22:44 (Smece2).
17 godina
DangerouS kaže...

Ako si ga kupio jučer opet si tvrdio da ga nema više po toj cijeni, a čak ih je bilo par po 2k. Kolko si vremena utukao već sad u web app već si mogao naučiti cijene igrača. No nebitno, ne znaju svi trejdati, ima vremena naučit ćeš. Nisam ni ja znao prije 2 god skoro ništa pa sam radio hrpu grešaka i trebalo mi je 5 dana da zaradim 50k.

Ne zaboravljam brzo ja sam samo dao savjet da je to glupost slagat momčad sad, ali boli me kifla slaži i radi što oćeš, tvoji coinsi. 

Vidim da brzo okrećeš činjenice kako ti pašu no za lika koji ne zna trejdati par milijuna coinsa ostavljenih u prošloj fifi nisu baš tako loša stvar.. ja zadovoljan. Koliko su tek ostavili oni koji znaju trejdati?

17 godina
DangerouS kaže...

Btw ti si mene prvi citirao tako da mislim da nisam taj koji je pobrkao lončiće. Moj post je bio općenito upućen svima koji rade sad timove. 

Da, samo je problem kaj sam ja prvi linkao tim a nakon toga je došao tvoj post. Svaka sličnost s mojim timom je očito bila slučajna.. oprosti onda..

13 godina
neaktivan
meni ovo smesno pravite timove sve full i na kraju kad igramo ligu ja opet prvi....
14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Da, samo je problem kaj sam ja prvi linkao tim a nakon toga je došao tvoj post. Svaka sličnost s mojim timom je očito bila slučajna.. oprosti onda..

Linkali su ljudi i prije tebe, ne vrti se svijet oko tebe. FUT13 trading je bio smijurija. U 3 mjeseca sam došao do 9milja s nule. 

13 godina
Fifa 14

LoL... jesi ti sta napravio ili ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nisam niti cu ,samo tejdujem...mada nisam raspolozen danas ni malo,tj posle devedest sam katastrofa .........
17 godina
neaktivan
Fifa 14

kaj se tice streama mogu ja pomoc :D

vec smo radili to

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Ma Fifa je zakon,fućkaš PES,nabavljam Fifu definitivno koja je puno realnija i teža od PES-a.

6 2 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Dugo ti je trebalo da pokupis TD u FIFA temi za takav post... :) 

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

I tebi

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Hexfire kaže...
SimeKZ kaže...

I tebi

Ja ne znam koju to potrebu imas bit svakom loncu poklopac i lupati TD.ove onako frustrirajuci bolesno. Svakakvih nas ima... svaka ti cast.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice