FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.693.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Fifa 14

Lik ti jos veli da je 2 tjedna star build i ti velis kako su ga promijenili... Previse si nabrijan na ove stvari, nigdje ne pise da diraju u gameplay FUT... sto ne znaci da ne budu ali opet nema potrebe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Fifa 14
Nakon cjelodnevnog sjedenja na marketu ovo je zadnje što sam uspio iskombinirati. Nevjerojatno koliko se toga može povoljno ubosti ako se zatekneš u pravom trenutku na pravom mjestu..

http://www.futhead.com/14/squads/251953/
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
OK ,stari build,srednji build i tako dalje,zar nije bilo prosle godine ista prica,stim sto ovog puta se ljudi zalili na brzinu i pazi nemoj posle kad uzmes full kao i ja da spomenes kako su ubrzali gameplay....i kako je ovo katastrofa.....ea je pocela da mi deluje kao konami prosle godine izbace tri demo verzije i na kraju u full u propaste da ne znaju ni oni sta su hteli...znaci ovaj klip ili starija verzija builda nije neka razlika izmedju nje i fife 13 ,sve isto....al dobro sacekacemo i taj 27.9 pa ce mnogi da kuklaju...
14 godina
karlo666 kaže...

pozdrav... moze li mi netko reci gdje mogu kupit fifu da platim paysafecardom? ili ako netko ima volje da mi kupi a ja njemu uplatim ili dam paysafecard kod... PM me ako netko hoce pomoci :)

http://cdkeygo.com/en/

http://inexus.us/

http://www.g2play.net/store/

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
Fifa 14

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=jH64rsvMnJW8A:pc

Spremni docekujemo pocetak FIFE 14.

EDIT: Nekom se ne svida moja ekipa ocito :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 23:49 (SimeKZ).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=jH64rsvMnJW8A:pc

Spremni docekujemo pocetak FIFE 14.

EDIT: Nekom se ne svida moja ekipa ocito :) 

Ekipa je toliko loša da se server srušio.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Ne znam iskreno čemu trošite coinse na slaganje tima sad, imate 5 dana najmanje za trade još, ja ću oko 20-tog kupiti tim koji ću kasnije prodati, a krećem sa starter paketom, zabavnije je nego odma na gold skočit. 

Bolje prodajte sve što imate jer na taj način imate automatski više coinsa za trade. Ovako kad kupite tim on će vam stajati još 10ak dana dok igra ne izađe. Znači neiskorišteni coinsi. 

Inače, sad je mainteance i trajat će oko 3h. Navodno nekima su se resetirali statsi, ne znam kolko je točno. No, može biti da je EA resetao svima klubove (ne bi bilo prvi put). Lako moguće pošto nisu nigdje objavili official prije dva dana da je web app otvoren. Ko će ga znati...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 0:12 (DangerouS).

1 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Nek resetiraju i vrate pointes pa da otvorim ponovno pakete... Inace, koja je to fora da sad ne slozim ekipu ako je jeftinije ? Poslije 20. ce cijena skocit i igrac kojega sam sad platio 400k ce biti 2k a mozda nece... NIkad ne znas. Bolje da sad imam spremno a trade pogodit ovdje je ne moguce. Pa ne mogu chicarita za 3500coinsa prodat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nek resetiraju i vrate pointes pa da otvorim ponovno pakete... Inace, koja je to fora da sad ne slozim ekipu ako je jeftinije ? Poslije 20. ce cijena skocit i igrac kojega sam sad platio 400k ce biti 2k a mozda nece... NIkad ne znas. Bolje da sad imam spremno a trade pogodit ovdje je ne moguce. Pa ne mogu chicarita za 3500coinsa prodat.

Igračima cijena neće skočiti sigurno u sljedeća 3 dana najmanje, sad je vrijeme za trade ne slaganje timova. Tamo 21. će igrači koji imaju season ticket već igrati, 24. ameri i season ticket europljani a 27. svi. 

Radi kako oćeš, takvo je stanje bilo prijašnjih godina, za PC će vjerojatno biti ista stvar. Većina igrača je pala u cijeni danas tokom dana za razliku od jučer. Ti možeš Chicarita prodat za 3500c sad i od tih 3500 tradeat do 10,000 i kupit chicarita ponovo za 3,500 ili manje. Pa i da ga platis 4000 opet imas jos 6 sastrane.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 0:37 (DangerouS).
17 godina
DangerouS kaže...

Ne znam iskreno čemu trošite coinse na slaganje tima sad, imate 5 dana najmanje za trade još, ja ću oko 20-tog kupiti tim koji ću kasnije prodati, a krećem sa starter paketom, zabavnije je nego odma na gold skočit. 

Bolje prodajte sve što imate jer na taj način imate automatski više coinsa za trade. Ovako kad kupite tim on će vam stajati još 10ak dana dok igra ne izađe. Znači neiskorišteni coinsi. 

Inače, sad je mainteance i trajat će oko 3h. Navodno nekima su se resetirali statsi, ne znam kolko je točno. No, može biti da je EA resetao svima klubove (ne bi bilo prvi put). Lako moguće pošto nisu nigdje objavili official prije dva dana da je web app otvoren. Ko će ga znati...

Ne razumijem zašto ne bih danas kupio barzaglija za 2500 coinsa ako sam naletio na njega ili palacija za 2400 ili marchisia kojeg sam piknuo za 3200 ili ogbonnu za 3800 ili handanovića za 3200 ili guarina za 2400 ili de rossia za 3400 i da dalje ne nabrajam? Sasvim sigurno ću za sve te igrače dobiti puno više nego što sam dao i sad ih ne namjeravam prodavati. Ako ih ne namjeravam trenutno prodavati zašto se ne bi s njima zabavljao i slagao momčad kad ne mogu igrati? Lijepo mi virijeme prolazi u veselju i slaganju. Danas sam na marketu proveo cijeli dan i mislim da mi je bio uspiješan.,.. 

Kupio sam nekoliko CB s paceom oko 80 i ostalim statsima za nikakve novce i kad igra starta za njih ću dobiti višestruko nazad. Nema logike da ih sad prodajem da bi imao par tisuća coinsa s kojima ću moći obrisati ghuzu a ne sve ih kupiti za istu cijenu za dva tjedna.. Jednostavno neke igrače sada treba kupiti i čuvati ih za kada dođe njihovo vrijeme. Ove koji neće bitnije mijenjati cijenu treba se rješavati i trgovati s njima..

13 godina
Fifa 14

Kako trejdat kad nemas sta kupit. Bilo je u pocetku i digno sam se na kojih 7-8... pa kupio malo paketica i tako. Ali opet, nemas sta kupit ili prodat. Kupio sam Lukakua u nadi da ce otic za 500coinsa vise pa nista od toga i popljugo najvjerovatnije 4500coinsa.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Uzmite u obzir da još nije jasno kakvi točno igraći će biti traženi. Ako će pace opet prevladavati onda se zna, ali što ako neće igrati toliku ulogu? Jedno je bilo početi tradeati sa 12 na 13 kad se ništa nije promijenilo, ali sad, bar sudeći po demu možda neće biti tako.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Uzmite u obzir da još nije jasno kakvi točno igraći će biti traženi. Ako će pace opet prevladavati onda se zna, ali što ako neće igrati toliku ulogu? Jedno je bilo početi tradeati sa 12 na 13 kad se ništa nije promijenilo, ali sad, bar sudeći po demu možda neće biti tako.

Mislim da će kombinacija pacea i snage uvijek biti in pa na to obraćam pažnju pri kupovini

17 godina
SimeKZ kaže...

Kako trejdat kad nemas sta kupit. Bilo je u pocetku i digno sam se na kojih 7-8... pa kupio malo paketica i tako. Ali opet, nemas sta kupit ili prodat. Kupio sam Lukakua u nadi da ce otic za 500coinsa vise pa nista od toga i popljugo najvjerovatnije 4500coinsa.

Bilo ga po 3500 no bilo mi žao dati... što ti sada tu možeš zaraditi? Po meni je bolje ako naletiš na nekog solidnog igrača po dobroj cijeni ostavit ga po strani i čekati da se stanje po tebe popravi..

Primjerice palacia sam uhvatio za 2400 coinsa i nadam se da će za dva tjedna ići bar za 3x. Ne isplati mi ga se sad prodavati za 500 coinsa više. Možda griješim, ne znam ali sam u takvom filmu. Prošle godine je palacio bio oko 18k coinsa... nadam se da će opet doseći tu cijenu..

12 godina
protjeran
Fifa 14

Ne sviđa mi se demo,nadam se da ce biti brža igra u full

1 9 hvala 0
13 godina
windforce kaže...

Ne sviđa mi se demo,nadam se da ce biti brža igra u full

Ja se nadam da takvi ko ti izumru pa nejde nikako.

14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Ne razumijem zašto ne bih danas kupio barzaglija za 2500 coinsa ako sam naletio na njega ili palacija za 2400 ili marchisia kojeg sam piknuo za 3200 ili ogbonnu za 3800 ili handanovića za 3200 ili guarina za 2400 ili de rossia za 3400 i da dalje ne nabrajam? Sasvim sigurno ću za sve te igrače dobiti puno više nego što sam dao i sad ih ne namjeravam prodavati. Ako ih ne namjeravam trenutno prodavati zašto se ne bi s njima zabavljao i slagao momčad kad ne mogu igrati? Lijepo mi virijeme prolazi u veselju i slaganju. Danas sam na marketu proveo cijeli dan i mislim da mi je bio uspiješan.,.. 

Kupio sam nekoliko CB s paceom oko 80 i ostalim statsima za nikakve novce i kad igra starta za njih ću dobiti višestruko nazad. Nema logike da ih sad prodajem da bi imao par tisuća coinsa s kojima ću moći obrisati ghuzu a ne sve ih kupiti za istu cijenu za dva tjedna.. Jednostavno neke igrače sada treba kupiti i čuvati ih za kada dođe njihovo vrijeme. Ove koji neće bitnije mijenjati cijenu treba se rješavati i trgovati s njima..

Pa zato što svakog od tih igrača koje kupiš jeftino prodaš za skuplje. Recimo da si kupio sve te koje si nabrojao za 15k. Mogao si ih prodat za 25k. S tih 25k si mogao kupiti još hrpu igrača ispod cijene i doć na 35k. S 35k si mogao kupiti JOŠ više igrača itd itd....

Za 3-5 dana si mogao imati u ruci 50k, s tih 50k si mogao kupiti iste te igrače za 25k (njih si prethodno prodao za 25k) i ostane ti JOŠ 25k sastrane. Sad imaš taj tim koji si imao na početku i još 25k da trejdaš dalje. Koja opcija je onda bolja?

Pa poanta trejdanja je da kupuješ ispod cijene i prodaješ...Nemas misla trejdat ako misliš svakog igrača kojeg si kupio ispod cijene ostavit u klubu i čekat 10dana. 

Izgleda da vi ne shvaćate da je i 200coinsa profit. Početak je FUTa, ne očekujte da ćete na igraču zaraditi po 1-2 tisuće. U jednom danu da prodate 10 igrača i zaradite 500coinsa po svakom to je 5k po danu. Do izlaska igre možete imati 50k...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 1:12 (DangerouS).
14 godina
neaktivan
Fifa 14

cijene su ajme meni 250kn za igru pff radije ću sačekat kao fifu 13 i kupit za 160kn

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Ja ti pokusavam reci da ne mogu prodati primjerice Hernandeza kupiti nekog za 450 coinsa a njegova cijena se stalno vrti oko 450coinsa... Ne mogu naici na igraca. Ajde naisao sam na Sagnu pa je otiso za skoro 900coinsa vise i tako par igraca, ali jako tesko je na to naic.

Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
bjong kaže...

cijene su ajme meni 250kn za igru pff radije ću sačekat kao fifu 13 i kupit za 160kn

Ti bi igru besplatno...? Još uz to igru koju igraš 12mjeseci. 250kn prosječni pušač potroši u mjesecu. 

Da si na konzolama i da moraš platiti cijenu od 400kn brijem da bi čekao da izađe FIFA15 pa da možeš 14icu uzet za 150kn. 

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja ti pokusavam reci da ne mogu prodati primjerice Hernandeza kupiti nekog za 450 coinsa a njegova cijena se stalno vrti oko 450coinsa... Ne mogu naici na igraca. Ajde naisao sam na Sagnu pa je otiso za skoro 900coinsa vise i tako par igraca, ali jako tesko je na to naic.

Pa zašto bi kupovao nekoga za istu cijenu za koju se prodaje? Treba bit strpljiv. Uzmi si samo jednu ligu ili 20ak igrača i prati im cijene stalno, po kojoj se točno cijeni prodaju. Kad naleti nekoji ispod cijene uzmeš ga. 

Ja sam danas jedno 2h bio na web appu i ulovio samo Cabayea za 2,1k i trebao bi otići za 2,8. Što je oko 500c profit. 

Na PS3u sam slučajno naletio na Pepea 6k ispod cijene na BIN, ali to je bila fakat slučajnost i teško je očekivati da naletim na još takvog nekoga u skorije vrijeme.

13 godina
neaktivan
zbog takvih pacijenata mi cemo zaista dobiti brzi gameplay i ako ga dobijemo ja nikada vise necu kupiti fifu ma koliko ona ubuduce bila bolja od pes-a u inat tim pacijentima koji hoce da igraju arcadu...bolje nek idu iu igraonicu i igraju fliper.......kuda je otisao ovaj svet,sta oni gledaju na tv-u,da li uopste gledaju premier ligu,primeru,seria A,bundesligu....ustvari da li oni uopste su ikada sutnui loptu?i onda takvi pacijenti dodju a ima ih ko zutih mrava i kazu nesto o fudbalskoj simulaciji pa dodje mi svasta u tom trenutku..
14 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
bjong kaže...

Ti bi igru besplatno...? Još uz to igru koju igraš 12mjeseci. 250kn prosječni pušač potroši u mjesecu. 

Da si na konzolama i da moraš platiti cijenu od 400kn brijem da bi čekao da izađe FIFA15 pa da možeš 14icu uzet za 150kn. 

13-icu sam uzeo za 160kn 28.9 2012, a igra je izašla 11.9 2012

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 1:20 (bjong).
13 godina
neaktivan
Iskreno meni dosadio ovaj demo,inace nikada ni pre nisam voleo protiv kompa da igram,totalno mi je posle dve tekme smaracki....
12 godina
protjeran
Red_Star_Forever kaže...
zbog takvih pacijenata mi cemo zaista dobiti brzi gameplay i ako ga dobijemo ja nikada vise necu kupiti fifu ma koliko ona ubuduce bila bolja od pes-a u inat tim pacijentima koji hoce da igraju arcadu...bolje nek idu iu igraonicu i igraju fliper.......kuda je otisao ovaj svet,sta oni gledaju na tv-u,da li uopste gledaju premier ligu,primeru,seria A,bundesligu....ustvari da li oni uopste su ikada sutnui loptu?i onda takvi pacijenti dodju a ima ih ko zutih mrava i kazu nesto o fudbalskoj simulaciji pa dodje mi svasta u tom trenutku..

pa brzi i trebao,kao sto je bio u fifi 13.Pa fifu i igram zbog toga,tj zbog futa i sto je arkada.Kad mi se igra više realistični nogomet odo igrati pes

ali fifa je za brzo nogomet odlična

14 godina
neaktivan
bjong kaže...
DangerouS kaže...
bjong kaže...

13-icu sam uzeo za 160kn 28.9 2012, a igra je izašla 11.9 2012

Prosle godine je i cijena na launch i pre-order bila niža, čisto sumnjam da će opet biti ista stvar. 

U svakom slučaju nije puno dati za igru koja ima vijek trajanja godinu dana 250kn.  

13 godina
windforce kaže...
Red_Star_Forever kaže...

pa brzi i trebao,kao sto je bio u fifi 13.Pa fifu i igram zbog toga,tj zbog futa i sto je arkada.Kad mi se igra više realistični nogomet odo igrati pes

ali fifa je za brzo nogomet odlična

Nisam niti mislio da nisi troll... prijatelju igraj season pa onda pricajmo o FIFI, FUT je cisti arkadni mod to svi znamo...

13 godina
Fifa 14

Netko je upravo pljuno 35k za Eto'a... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DangerouS kaže...

Pa zato što svakog od tih igrača koje kupiš jeftino prodaš za skuplje. Recimo da si kupio sve te koje si nabrojao za 15k. Mogao si ih prodat za 25k. S tih 25k si mogao kupiti još hrpu igrača ispod cijene i doć na 35k. S 35k si mogao kupiti JOŠ više igrača itd itd....

Za 3-5 dana si mogao imati u ruci 50k, s tih 50k si mogao kupiti iste te igrače za 25k (njih si prethodno prodao za 25k) i ostane ti JOŠ 25k sastrane. Sad imaš taj tim koji si imao na početku i još 25k da trejdaš dalje. Koja opcija je onda bolja?

Pa poanta trejdanja je da kupuješ ispod cijene i prodaješ...Nemas misla trejdat ako misliš svakog igrača kojeg si kupio ispod cijene ostavit u klubu i čekat 10dana. 

Izgleda da vi ne shvaćate da je i 200coinsa profit. Početak je FUTa, ne očekujte da ćete na igraču zaraditi po 1-2 tisuće. U jednom danu da prodate 10 igrača i zaradite 500coinsa po svakom to je 5k po danu. Do izlaska igre možete imati 50k...

Urbana legenda...  pa pogledaj da na ničemu ne možeš zaraditi, ne možeš ništa prodati. Kupim recimo konea ujutro za 1200 coinsa već ga navečer imaš po 800 coinsa. Na čemu ćeš zaraditi? Sa svima je gotovo tako. Jedino ću zaraditi kad ga frknem za 2 tjedna kada market živne.  imam nekoliko igrača koje već dva dana ne mogu prodati niti za 100 coinsa više. Ja jako dobro shvaćam market, u futu 12 ostavio sam nekoliko milijuna coinsa na svom računu. Ako na igraču neću zaraditi nekoliko tisuća neću se s njim niti zafrkavati..Od kokošarenja se nitko nije obogatio.. Dobro je šime rekao, kupio je ujutro s idejom da zaradi, a navečer je već bio na gubitku. Dok igrači masovno ne počnu igrati i trošiti nema tu nikakve zarade.. kad igra izađe ja ću u jednom danu imati preko 100k

17 godina
DangerouS kaže...

Ja sam danas jedno 2h bio na web appu i ulovio samo Cabayea za 2,1k i trebao bi otići za 2,8. Što je oko 500c profit. 

Na PS3u sam slučajno naletio na Pepea 6k ispod cijene na BIN, ali to je bila fakat slučajnost i teško je očekivati da naletim na još takvog nekoga u skorije vrijeme.

Majstore, ja sam danas bio preko 10 sati na web appsu... jedno je što si ti ulovio a sasvim drugo za što bi to trebalo otići.. želja i realnost ponekad su jako daleko jedno od drugog..

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 3:28 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice