FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.627
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Fifa 14

lijepo izgleda...mada mogli su da urade bolju animaciju izvodjenja slobodnog udarca :D... 

2 1 hvala 1
17 godina
Fifa 14

http://psx.hr/19-brazilskih-klubova-u-novoj-fifi/

Fanovi Brazilskoga nogometa, sada će napokon moći u potpunosti uživati, jer nakon uspješnih pregovora „EA SPORTS-a“ sa svim klubovima, dobili su potpuno dopuštenje da se nalaze u FIFI 14. Devetnaest vrhunskih Brazilskih nogometnih klubova, od sada će imati svoj grb kluba, nositi će svoje autentične boje i svi igrači će biti dostupni.

http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-14-to-feature-19-officially-licensed-brazilian-clubs/

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 12:10 (movie).
Moj PC  
6 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
Movie to je extra sto se tice brazilskih klubova....al to ovi ne gotiveeeeeeeeee.........hahahahahahahaha......jos da vidimo kakv ce gameplay biti za pc ,ps3 aza ps4 i ne razmisljam ....koliko samm negde procitao to mi dodje ko samsung S3 i S4 isti djavo samo drugi naziv.....stim sto je S4 skuplji
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Fifa 14

Offtopic obrisan.

Ako vidite da netko krši pravila foruma možete koristiti gumb "prijavi".

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 20:22 (pirat).
Moj PC  
7 2 hvala 4
13 godina
neaktivan

2 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
kao sto sam i predpostavio ovo je fifa 13.5 a ne fifa 14....
15 godina
Red_Star_Forever kaže...

Ustvari ovo je sad 13, jer je FIFA 13 bila 12.5 :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

Svatko tko nema dioptriju iznad 5.0 + ili - i ko nije zateleban u FIFU ce reci da je ovo isti proizvod. Ja ne vidim nikakva poboljsanja, osim sta je drugaciji let lopte i imam osjecaj da je malo vece igraliste. Ostalo je sve isto.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Ustvari ovo je sad 13, jer je FIFA 13 bila 12.5 :P

Bas tako.ovo sto sada gledam je trebalo da bude sada u fifi 13 a ne u fifi 14 ali dobro videcemo kada bude izasao demo mada kako je protekao prosli demo bice zanimljivo...

15 godina
Fifa 14

prodaju maglu već 2-3 godine. Razumijem da možda konkurencija nije bila na nivou, ali to nije razlog da ovakvu glupost rade iz godine u godinu i daju nam praktički istu igru...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 16:02 (antimadridista).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

na 8:00 je gameplay ovo mi je sve samo ne fifa 14....jedina pohvala je kako je uradjen stadion camp nou gde je tribina iza gola bliza gola kao sto i jeste a pre to nije bilo...

najgore od svega sto ovo igraju nemaju pojma tj su losi igraci umesto da stave neke koji su ipak profi da vidimo sta su nam spremili ali mislim da nisu toliko ludi ovi iz ea-e jer bi sami sebe pokopali ,zato ovako puste ove pa se mi primimo ko debili svi zajedno...i eto nadam se da cu ove godine igrati pes 14 ako bude sve onako kako sam cuo da ce biti ako ne onda sta da se radi ostajem pri fifi  ....

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 16:10 (Red_Star_Forever).
17 godina
SimeKZ kaže...

Svatko tko nema dioptriju iznad 5.0 + ili - i ko nije zateleban u FIFU ce reci da je ovo isti proizvod. Ja ne vidim nikakva poboljsanja, osim sta je drugaciji let lopte i imam osjecaj da je malo vece igraliste. Ostalo je sve isto.

Dobro, a kakva poboljšanja ti očekuješ i što se nadaš da ćeš vidjeti u tridesetak sekundi filmića loše kvalitete u kojem je jedino očit traljav gameplay igrača?. Iskreno, ja tu ne vidim niti ikakvo poboljšanje fizike lopte.  Meni je to sve isto jedino što je vidljivo na prvu a to je povećanje terena i golova.

13 godina
Fifa 14

Movie, prestani vise covjece. Penjes se svima na vrh one stvari sa svojim obrambenim stavom prema ovom poluproizvodu. Znamo da ga volis i da bacas na njega. Prestani vise biti svakom loncu poklopac sa svojim teorijama zavjere. Lik naporan si totalka... 

Ono je sto je. Nista novog ne predstavlja. Ista fifa sa vecim terenom i golovima. Iphone 4S na iPhone 5... isti klinac.

Moj PC  
4 2 hvala 1
16 godina
SimeKZ kaže...

Movie, prestani vise covjece. Penjes se svima na vrh one stvari sa svojim obrambenim stavom prema ovom poluproizvodu. Znamo da ga volis i da bacas na njega. Prestani vise biti svakom loncu poklopac sa svojim teorijama zavjere. Lik naporan si totalka... 

Ono je sto je. Nista novog ne predstavlja. Ista fifa sa vecim terenom i golovima. Iphone 4 na iPhone 4S... isti klinac.

There I fixed it {#}

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Fifa 12 je bila revolucinarna u mnogim pogledima i otada EA samo dodaje male promjene što me ne čudi jer zašto dirati nešto što je dobro. Naravno uvijek može bolje, bla, bla, bla, ali fifa je naspram PES-a posljednjih par godina miljama daleko. Još jedan od problema je to što mnogi gledaju fifu 13 kroz FUT, a malo tko igra carrier i ostale modove koji daju užitak ovoj igri i drugačiji pogled na gameplay. Kada se na sve to doda i opcija manual passinga koju osobno ne koristim, dobije se najbolji moguči nogometni simulator ove vrste. No mislim da je večina ljutnje kod nekih proizašla iz činjenice da next gen fifa ne dolazi na PC.

Sada malo o konkurenciji, PES kojeg trenutačno svi hvale, a zaboravljaju da su do sada od KONAMIJA dobivali isti proizvod od tamo negdje 2007-2008, uzmite i odigrajte neki stari PES i probajte novi, razlike gotovo da niti nema. Japanci su zaradili veliku lovu kada je PES bio hit i otada nisu napravili veči pomak jer ih je zabolila ona stvar za publiku. Sada nakon 5-6 godina stagnacije su shvatili da mogu napraviti dobar nogomet, a pitanje je koliko će nam dati svojih ideja, a koliko će ih iskopirati od konkurencije. Nisam fanboy i ako treba igrat ću novi PES, ali ljudi malo pretjerujete, najednom fifa nevalja, a do jučer su svi pljuvali po konkurenciji. Da rezimiram, fifa je i dalje top(meni osobno), a na redu je da vidimo što će nam ponuditi novi PES.

7 1 hvala 2
17 godina
SimeKZ kaže...

Ono je sto je. Nista novog ne predstavlja. Ista fifa sa vecim terenom i golovima. Iphone 4S na iPhone 5... isti klinac.

Hajde pročitaj moj post još jednom prije nego se provališ? Jesi pismen? Jesam rekao da ne vidim ništa novog pa ni bolju fiziku lopte koju ti spominješ?

U čemu je problem osim u tvom čitanju s nerazumijevanjem? No unatoč svemu ja ne želim suditi igri dok ju ne probam. Zar to nije prirodno?  Ne razumijem zašto se želiš odmah svađati i zašto si bezobrazan? Lijepo te pitam, pošto nešto znaš o nogometu, što ti očekuješ drukčije i bolje u igri? Zar je vrijeđanje sve što ti znaš napisati i je li to svrha ove teme? Kad ti netko ne ide uz dlaku odmah ga ebeš?

I na kraju krajeva, gdje piše da ja moram misliti kao ti?

13 godina
Fifa 14

Svakom si loncu poklopac konstantno. Cim netko nesto protiv fife ti si tu. Pa daj ohladi lik. Svi govore isto, jedino ti kontru lupas.

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Svakom si loncu poklopac konstantno. Cim netko nesto protiv fife ti si tu. Pa daj ohladi lik. Svi govore isto, jedino ti kontru lupas.

Kakvu kontru?  Je li ti znaš čitati?  Da ti pomognem:

"Iskreno, ja tu ne vidim niti ikakvo poboljšanje fizike lopte.  Meni je to sve isto jedino što je vidljivo na prvu a to je povećanje terena i golova."

Ako si uspio pročitati i shvatiti ove dvije jednostavne rečenice daj mi sada reci kako ja u njima branim igru i kakvu ti kontru lupam?

Daj se koncentriraj prije komentara!

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Mislim da trebate prestati napadati čovjeka pa šta onda ako brani fifu i trba braniti ono šta je trenutno najbolje ali i on i mi svi želimo savršeni nogomet a njmanje je bitno dali će to biti pes fifa ili nešto treće.

2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Ja nisam rekao da je Fifa 14 bolja od Pesa 14,ali ovo sto sam video nije lose,malo sam preterao kad sam napisao da je odlicno,ali sasvim je solidno {#}

2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
evo ja cu da kazem da je fifa katastrofa i sta sada a pes se digao iz pepela i sta cemo sada?ljudi cekajte da izadju obe igre pa sami izaberite sta ce te igrati,ja samo znam da pes je napredovao tj totalno drugi fudbal a fifa samo uradila par sminkica i to je to znaci ostala jos u mestu...
15 godina
Red_Star_Forever kaže...
evo ja cu da kazem da je fifa katastrofa i sta sada a pes se digao iz pepela i sta cemo sada?ljudi cekajte da izadju obe igre pa sami izaberite sta ce te igrati,ja samo znam da pes je napredovao tj totalno drugi fudbal a fifa samo uradila par sminkica i to je to znaci ostala jos u mestu...

A to sve znaš na temelju čega? Par videa?

Kad probate obje igre onda pričajte što valja a što ne.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
13 godina
neaktivan
ja znam na temelju nekih izvora informacija koje imam za pes 14 ali ovde nije tema pesa v3ec fife a posto vec tri godine igram fifu ,odmah znam da fifa 14 je ustvari kao sto kaze hex to bi trebalo da bude fifa 13 a ne sada fifa 13.5 al dobro .....dovljno mi je bilo da pogledam nesto sto igram najmanje osam sati dnevno i da vidim da nema neke razlike velike tj kao sto kazem par sminkica dok za pes se i tekako vidi razlika al dobro...to sto ste vi fanovi fife vac probelm niti sam fan fife niti pesa vec FAN DA IGRAM DOBAR FUDBAL DA NA PC-U ILI NA KONZOLI...samo je u tome razlika....
13 godina
neaktivan
Fifa 14

ja cu igrat fifu 13, fifu 13.25 ili fifu 13.5, kako god vi želite i zabavljat ću se sa ekipom u pro clubovima, ubijat dosadu i odmarat glavu od faksa tradeanjem na UT-u i bit ce mi super. Libo me kilfa za, kako sam već jednom rekao, pirkanje vjetrića na dresu, neznatno promijenjen gameplay ili štagod. Ovime ne branim nit fifu nit ea nit ikoga, nego jednostavno uzet ću si igricu koja ce mi priuštit zabavu i zadovoljstvo bez obzira na sve svoje nedostatke, i ne smatram se ovcom ili ičime takvime zbog toga. 

3 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Ubiti Movie nit je dosadan nit je naporan... Već svi vi koji po stoti put pišete da je FIFA poluproizvod, i da je ista 3 godine... Na ps3 sam kreno od fife11 i bila je dobra, fifa12 bolja, fifa 13 još bolja... Ubiti oni su kroz te nastavke samo polirali određene detalje, i doveli ih do toga da ti izbaci smjesak na lice tih par tekmi koje odigraš tjedno...

Budem kupio i Fifu14, bez da vidim i jedan trailer, baš zbog toga što kako antiljiano27, jer me bude zabavila kao i svi nastavci do sad...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 9:40 (Ninobj).
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
Fifa 14

Slažem se s antiljano27 i dijelim isto mišljenje, ionako većina ljudi igra FIFU samo zbog FUT-a, te će tako i nastaviti, jedini problem kod FIFE je to što ne može imati Champions League, ali zbog FUT-a, to nikog ne zanima. Također ću kupit igricu, pogledao sam neke trailere, ali sviđa mi se, i ionako nemaju što novo staviti, jer da su svake godine neka velika poboljšanja, morali bi u 2020 napraviti verziju realniju od pravog nogometa, to je moje mišljenje

2 1 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Ponovit ću još jednom. Vi koji igrate samo FUT nemate pravo glasa ak se mene pita. Vama je jedino bitno da ubace nove kartice, ništa drugo. Naravno da onda ne vidite ak nešto fali igri. A nama koji hoćemo igrati normalnu igru, a ne taj smiješni nogomet u FUT-u, bome fali hrpa stvari. 

Radi FUT-a je FIFA došla u stadij da EA samo može šibati identične nastavke jer se ljudi prebace na novu verziju isključivo zato jer se prebaci masa drugim ljudi. I naravno, pošto jedino na FUT-u zarađuju nakon što je igra prodana, sa strane profita je i logično. Isto kak rade sa COD serijalom. Najgore što se moglo dogoditi se dogodilo. Ako PES i ove godine fejla, vjerujem da se EA neće ni pretjerano žuriti sa prebacivanjem novog engine na PC.

FIFA 13 je bila bolja od 12 u samo jednom segmentu, a to je bio FUT. Možda je nekome bilo zabavnije u 12 kad je bilo teže do para, ali većini je vjerojatno sad bolje. Sve drugo je ostalo isto ili čak gore nego u 12. I smiješno mi je kak ljudi zaborave da je trebalo čekati 2-3 mjeseca na patch za pace do kojeg je ionako loš FUT bio neigriv. Dobili smo poluproizvod, a sad ćemo dobiti istu stvar. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
11 1 hvala 0
12 godina

Totalno si u pravu, slažem se s tobom. Ali meni je ovo prvi serijal kojeg ću igrati i kojeg kupujem, tako da na štogod naiđem ću biti zadovoljan, a ako neće sad biti nekih preinaka, onda nekih ih bude nekih većih u FIFA 15, makar su rekli da će bit poboljšanja karakteristika, kao npr: Pure Ball, Protect the Ball, Umjetna inteligencija, Career mode i multiplayer, da će se sve to unaprijediti, a sad, što bude, bit će :)

13 godina
odjavljen
Fifa 14

istina 
recimo career mode u Fifa 13 je prelos ,losiji nego u Fifa 12 

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ponovit ću još jednom. Vi koji igrate samo FUT nemate pravo glasa ak se mene pita. Vama je jedino bitno da ubace nove kartice, ništa drugo. Naravno da onda ne vidite ak nešto fali igri. A nama koji hoćemo igrati normalnu igru, a ne taj smiješni nogomet u FUT-u, bome fali hrpa stvari. 

Radi FUT-a je FIFA došla u stadij da EA samo može šibati identične nastavke jer se ljudi prebace na novu verziju isključivo zato jer se prebaci masa drugim ljudi. I naravno, pošto jedino na FUT-u zarađuju nakon što je igra prodana, sa strane profita je i logično. Isto kak rade sa COD serijalom. Najgore što se moglo dogoditi se dogodilo. Ako PES i ove godine fejla, vjerujem da se EA neće ni pretjerano žuriti sa prebacivanjem novog engine na PC.

FIFA 13 je bila bolja od 12 u samo jednom segmentu, a to je bio FUT. Možda je nekome bilo zabavnije u 12 kad je bilo teže do para, ali većini je vjerojatno sad bolje. Sve drugo je ostalo isto ili čak gore nego u 12. I smiješno mi je kak ljudi zaborave da je trebalo čekati 2-3 mjeseca na patch za pace do kojeg je ionako loš FUT bio neigriv. Dobili smo poluproizvod, a sad ćemo dobiti istu stvar. 

Jesi igrao slučajno Pro clubove u 12 i 13? Razlika u Bot golmanima i bot igračima je ogromna, i samo dolaženje do accomplishmenta je puno bolje napravljeno, čak su malo i ove human GK-ove popravili, tako da je i u tom segmentu puno napredovala. I dodjemo do čega, sam kažeš da je 13 bolja od 12 u FUT-u, garantiram da su Pro clubovi bolji sad, i još ti ostane u online igri Seasons i to je to. I koliko je onda napredovala od fife 12 do fife 13? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice