FIFA 14-World Cup online

poruka: 274
|
čitano: 29.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Ako je ovako kako je organizator napisao onda da, Argentina-Finska. Ako se igra inače kako se igraju knock out faze u dirigiranom ždrijebu onda Argentina-Portugal.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14-World Cup online

to bi bilo najjace

workan
13 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

da ali ja nemogu igrati sa g2 kad sam u h skupini meni pripada d skupina

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Trazim dozvolu da odigram utakmicu sa Irskom ja sam Njemacka?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Mexico-Uruguay 1-2 nezasluzena pobjeda uruguaya ali sta je tu je idemo dalje, ukoliko indija izgubi Mexico ima šanse za prolazak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Indiji jedna pobjeda (uz ukupnu gol razliku pozitivnu jer Meksiko je na nuli) dovoljna za senzaciju na World Cupu!
Grupa C ažurirana: 

3 0 hvala 0
14 godina

Paraguay-Netherlands  0-1

17 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Francuzi odlučuju o tome hoće ili ići kao prvi ili drugi u skupini iza ili ispred Nizozemske koja je osigurala drugi krug ili pak će dopustiti Rusima prolazak s dva poraza.

Grupa F Grupa F

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

mogu li ja vec sad odigrati osminu finala sa vedadinom

workan
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Francuska 3:2 Nizozemska

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Francuzi su bili na razini zadatka te osigurali prvo mjesto u skupini ispred Nizozemske i bez obzira na rezultat s Rusijom koja ispada jer sada matematički više nije moguć joj nastavak natjecanja.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

SUTRA ĆU UPDEJTAT SVE I MISLIM REDIZAJNIRAT PLAYOFF

www.fifa-onlineliga.com.hr
17 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

4 ekipe još nisu osigurale nastavak natjecanja. Svi ostali natjecatelji su poznati, no ne i tko će s kim igrati dok organizator ne potvrdi... Iako vjerujem da bi se dosta ljudi složilo da trebamo ići dirigiranim ždrijebom tj slike u attachmentu (da što prije krenemo jer nas je 75% odigralo svi svoje utakmice)...{#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Situacija je sljedeća, ja i fikus, odnosno uruguay nemožemo nikako odigrati utakmicu, očito imamo nekih opakih problema u međusobnom povezivanju i mislili smo pisati utakmicu 0-0 tako da ja i dalje mogu pobijediti Poljsku u zadnjoj utakmici i proc dalje, a isto tako je fikus i dalje 100% prvi u grupi. No s druge strane se javlja problem gol razlike, jer da me je fikus pobijedio npr. sa 4-0 (što i nije tako teško uzevši u obzir da imam Indiju) meni bi trebala isto tako visoka pobjeda protiv Poljske i time bi zakinuli Mexico. 

Zato sam ja porazgovarao sa izbornikom Mexica i rekao je da nema ništa protiv, da i ako pobijedim Poljsku zaslužujem ić dalje bez obzira na gol razliku. Koliko je to u redu, to ostavljam hostu turnira da odredi, a i ostali mogu iskazat svoje nezadovoljstvo., nema frke :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 21:31 (antiljano27).

1 1 hvala 0
14 godina
LESkO kaže...
KiCo77 kaže...

Ajde javljajte mi se iza 21 ako moze..

Ja ti pisao sinoc, ali ti ne odgovaras. :)

Valjda cemo veceras/sutra da se ukombinujemo. 

a nemoj ni prekasno haha

Organizator, Do kad se ovo mora odigrat?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Situacija je sljedeća, ja i fikus, odnosno uruguay nemožemo nikako odigrati utakmicu, očito imamo nekih opakih problema u međusobnom povezivanju i mislili smo pisati utakmicu 0-0 tako da ja i dalje mogu pobijediti Poljsku u zadnjoj utakmici i proc dalje, a isto tako je fikus i dalje 100% prvi u grupi. No s druge strane se javlja problem gol razlike, jer da me je fikus pobijedio npr. sa 4-0 (što i nije tako teško uzevši u obzir da imam Indiju) meni bi trebala isto tako visoka pobjeda protiv Poljske i time bi zakinuli Mexico. 

Zato sam ja porazgovarao sa izbornikom Mexica i rekao je da nema ništa protiv, da i ako pobijedim Poljsku zaslužujem ić dalje bez obzira na gol razliku. Koliko je to u redu, to ostavljam hostu turnira da odredi, a i ostali mogu iskazat svoje nezadovoljstvo., nema frke :D

Imaš jako zeleno svjetlo za 0-0, ostalo me ne zanima.

11 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Ja isto imam problem sa Justiceom koji vodi Peru. Pokušavali smo, ali neće da spoji. Sjećam se da smo prije mogli da se spojimo i to kada smo igrali za FUT igrače kao ulog, u kojima niti jednom nisam izgubio.

Volio bi da probamo još jednom i to na ovu foru nekoliko postova unazad. Jbg., jednostavno ne bi volio da ispadnem bez borbe.

Edit:

Evo pronašao sam što je kolega _iuk5 napisao kao rješenje problema:

"jedan od vas, ovisi u kojem je problem (mozda u oba dvojici), udite si u modem i samo disconnect/connect na internet i mislim da ce sve biti uredu.. Tako je bilo bar meni. Ili možete ruter restartirat, isto vam je ;)"

@GabrielEga

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 9:02 (Anchor Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Domaccc kaže...

A grupa: Belgija pobjedom ili neriješenim rezultatom osigurava prvo mjesto međusobnom utakmicom s Kolumbijom. U slučaju pobjede Kolumbije Belgija je svakako drugo mjesto osigurala zbog međusobnih pobjeda protiv utakmica Češke i Španjolske. Češka se svakako oprostila od natjecanja jer ima još jednu utakmicu do kraja te može doći do maksimalno tri boda, a izgubila je utakmicu s Kolumbijom tako da su i matematičke šanse za prolaz izgubljene.

B grupa: Sve kristalno jasno. Turska na vrhu s tri tijesne ali vrijedne pobjede. Bolivija iznenađujuće na drugom mjestu ispred Švedske. Odlučila je njihova međusobna utakmica. Šveđani tako odlaze kući uz ekipu Novog Zelanda koja nije skupila za avionske karte i nisu došli na turnir te su sve utakmice predali.

C grupa: Indija je na početku nam dala jedno veliko iznenađenje odigravši susret bez pobjednika s ekipom Meksika koja je favorit apsolutni bila u tom meču. Tko zna, možda baš ti bodovi budu nedostajali Meksiku za prolaz. Indija svakako ima šanse za prolaz, pogotovo što su pokazali u prvom utakmici. Snimke vrhunskih poteza anonimnih igrača se i dalje vrte na raznim televizijskim postajama i internetskim portalima. Urugvaj bi pobjedom nad Indijom definitivno osigurao nastavak natjecanja, a u slučaju neriješenog rezultata bitna će biti gol razlika. Biti će jako zanimljivo ako Urugvaj pobijedi Meksiko, a Indija Poljsku ili Urugvaj. Pobjedom Indije minimalnim rezultatom Poljske ili Urugvaja, a porazom minimalnim Meksika od Urugvaja - Meksiko ispada zbog gol razlike!! Situacija s Poljskom je kao s Češkom u A grupi. Mogućnost dolaska do maksimalno tri boda, no neće vrijediti jer su izgubili od Urugvaja s 3-1 tako da u najboljoj kombinaciji su treći u grupi što nije dovoljno za prolaz.

D grupa: Situacija poprilično jasna. Nijemce skoro koštao prolaza neriješen rezultat s autsajderom Južnoafričkom Republikom. No, zato je tu Finska odradila posao pobjedivši JAR 2-0. Venecuelanska reprezentacija nalazi se u području koje je slabo pokriveno GSM signalom pa ne znamo nastupaju li jer zadnji put signal s mobitela venecuelanskog izbornika je primljen 6.2.2014. u 20:40h.

E grupa: SAD superiorno visokim pobjedama nad Obalom Bjelokosti i Bugarskom, te minimalnom nad Peruom osigurava nastavak natjecanja s vrha skupine. Bugarska uvjerljivo najmanje pokazala na ovom prvenstvu i razočarala je svoje navijače uz samo jedan postignut gol, a primili su 13. Međusobnom utakmicom Peru i Obala Bjelokosti odlučit će tko nastavlja natjecanje. Peruu odgovara i neriješen rezultat jer imaju bolju gol razliku, dok Obali Bjelokosti igra samo pobjeda bilo kojim rezultatom.

F grupa: Samo tri utakmice su odigrane, no Francuzi su dobili Paragvajce, a Nizozemci Ruse. U nekim kombinacijama moguće ispadanje Nizozemaca i Francuza ali vrlo teško. Valja spomenuti neodlučen rezultat Rusije i Paragvaja koja je vrlo vjerojatno objema ekipama zatvorila vrata daljnjeg natjecanja. No, lopta je okrugla.

G grupa: Grci standardno dobri na prvenstvima, ovaj put prvi u grupi ispred favorita Portugala s kojim su odigrali neriješeno. Portugalci skoro izvisili zbog neriješenog rezultata sa Škotskom, ali ipak izvukli su se na kraju vrlo teškom ali vrijednom pobjedom nad Australijom koja je odigrala vrlo kvalitetno prvenstvo.

H grupa: Ovdje je bilo vrlo napetih i neizvjesnih utakmica. Italija kao veliki favorit ne samo grupe nego i prvenstva završava na posljednjem mjestu skupine s tek jednim bodom, jednim postignutim golom, a primljenih čak 10! Argentinci furiozno gaze Talijane s čak 6-0, da bi odigrali s relativno slabijim reprezentacijama Irskom i Norveškom neriješeno, što je pak dovoljno za prvo mjesto skupine zbog bolje gol razlike od Irske. Irci igraju vrlo lijepo i kvalitetno. Zasluženo nastavljaju natjecanje pogotovo jer su pobijedili Norvežane  u međusobnom susretu koji su treći u skupini.

{#}

Dobar opis

11 godina
protjeran
FIFA 14-World Cup online

DOĆI ĆE DO PROMJENE PLAYOFFA. NEOBAZIRITE SE NA OVAJ STARI PLAYOFF

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

UPISANO

11 godina
protjeran

OBJAVLJEN JE REDIZAJNIRANI PLAYOFF.  GRUPNU FAZU ZAVRŠITI DO 13.02. 2014 DO 16 SATI. PLAYOFF NEMOŽETE IGRATI DOK SE NE ZAVRŠI GRUPNA FAZA

Pošto Venezuela nije još odigrala ni jednu utakmicu gubi sve utakmice sa 3-0.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 10:42 (filomen).
15 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Mexico- iscekuje rezultat između Poljske-Indije, i duboko se nada da ce Poljska uzet ili bod ili sva 3, ako se tako odvije situacija, Mexico ide dalje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Hvala kolegi Filomenu što je prihvatio prijedlog i ispravio ždrijeb. {#}

Države koje su osigurale daljnje natjecanje: Bolivija, Urugvaj, Finska, SAD, Nizozemska, Grčka, Irska, Turska, Njemačka, Francuska, Argentina i Portugal. Tu je i Belgija samo nije nam još poznato hoće zauzeti prvo ili drugo mjesto u skupini te tako ići u gornji ili donji dio ždrijeba.

Za prolazak u svojim skupinama za prolazak dalje bore se jošKolumbija, Španjolska, Indija, Meksiko, Peru i Obala Bjelokosti.{#}

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Ovaj drugar CrO_KiCo77 je stalno offline. 

Pisem ovde jer se nadam da bar ovo cita, pa da zna da veceras mogu oko 00h da igram, ili sutra ujutru, do 12h da zavrsimo. U drugom slucaju, meni je svejedno da li cu biti prvi ili drugi u grupi, jedino sto pretpostavljam da Spaniji moze da znaci moja pobeda vs Kolumbije (u slucaju da bude tako)...

1 1 hvala 0
14 godina
LESkO kaže...

Ovaj drugar CrO_KiCo77 je stalno offline. 

Pisem ovde jer se nadam da bar ovo cita, pa da zna da veceras mogu oko 00h da igram, ili sutra ujutru, do 12h da zavrsimo. U drugom slucaju, meni je svejedno da li cu biti prvi ili drugi u grupi, jedino sto pretpostavljam da Spaniji moze da znaci moja pobeda vs Kolumbije (u slucaju da bude tako)...

U skoli sam do 20 i dostupan sam do 22, a ti tek u ponoc dolazis, i sta da ti sad kazem :/

13 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

cekam jos portugal jer sam mu poslao frend request ali ga nije prihvatio vec je 24h proslo od tada

0 0 hvala 0
14 godina
djkowa kaže...

cekam jos portugal jer sam mu poslao frend request ali ga nije prihvatio vec je 24h proslo od tada

Da, i? Grupna faza još nije završila tako da se ne igra dalje.

Why so serious?
14 godina
FIFA 14-World Cup online

Ako uskoro ne dođe nista od toga.. ocito se nemozemo dogovorit http://puu.sh/6TCuL.png

sutra sam opet u sk do 20 a treba se do 16 odigrat :S

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 21:18 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Francuska 0:0 Rusija

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14-World Cup online

Produzi malo rok, ja jos dvije utakmice moram odigrat a zadnja dva dana se ne javljaju protivnici kad sam ja online oni nisu, danas je bilo dogovoreno s Kizom koji je onda nestao i ni traga ni glasa mu, a za rok kazes dan prije, produzi ga subote recimo

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice