oke,sry
1carmichael1 - amonra25 4:0
amonra25 - 1carmichael1 2:7
ajmo neko..milaninjo1988
ajmo neko..milaninjo1988
Nema te online... ajde dodi da odigramo.
sad sam vidio..nismo odigrali..ajmo sad.
_iuk5-mrkvajunior 1:2
filomen 0 - 7 RadiatedRat
RadiatedRat 10 - 1 filomen
prcko_croatia - Jaki_Savez_Zmaj 0:7
Jbt.!! Pa mi smo već bili odigrali.
Smatraj ovo egzibicijom.
;-)
S kime jos nisam odigrao neka mi posalje poruku pa da se dogovorimo za mec
Cro-K-Justice 3:1 Jaki_savez_zmaj
separathor- mrkvajunior 4 : 2. ( mrkva, komp mi se uje-o , javim ti se za 2. Kad rjesim
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Prcko_croatia - Separathor 0 : 4
Separathor - prcko_croatia 2 : 0
1carmichael1 - iuk5 4:1
iuk5 - 1carmichael1 0:1
Separathor - mrkvajunior 3 : 3
Cro kico
zaki
low boby
accpr ( jedna tekma)
Ajmo dečki!
Danke!!!
amonra25 3:0 Jaki_Savez_Zmaj
Ljudi, tablica je update-ana , s moje strane će biti sad mira tjedan dana od igranja zbog privremene promjene smještaja. Tjedan dana seminara i sastanaka van grada i bez fifa-e.
Mogu igrati tek sljedeći ponedjeljak.
Ja sam planirao ovu subotu odigrati vecinu ali eto, iskrsnulo nesto i nije me bilo..
Do petka nemogu igrat, a onda imam dugi vikend za odigrat sve.. Ako je prekasno, izbaci me.
Nije prekasno. Odmah u startu sam rekao da nema zurbe.. a za timove koji odigraju manje od 10 utakmica u konacnici , automatski pisem sve tekme 0. 3
filomen - Jaki_Savez_Zmaj 2:3
C3c1l - _iuk5 3:1
Kad bi se pola ljudi javilo da igraju, a kad ih se pita jel ocemo odigrat nejde spavat mogli bi odigrat. Barem s moje strane.
Da, mogao bi onda barem matekws (Separathor) pitat ko jos misli igrat i neka priceka dva dana da vidi ko sve ima namjeru...i vjerovatno ce nas biti makar 8 i onda neka doda 3 boda svakom ko bi igro u sljedecim utakmicama protiv onih koji ne misle igrat i imaju samo par tekmi odigranih...pa onda vidi ko je u prvih 8 i napravi knockout rundu
Mene mozete iskljuciti iz natjecanja jer mi se komp pokvario i bit ce na popravku oko 2 tjedna
Ja sam tu, bez brigeee...
JSZ prisutan
Da, mogao bi onda barem matekws (Separathor) pitat ko jos misli igrat i neka priceka dva dana da vidi ko sve ima namjeru...i vjerovatno ce nas biti makar 8 i onda neka doda 3 boda svakom ko bi igro u sljedecim utakmicama protiv onih koji ne misle igrat i imaju samo par tekmi odigranih...pa onda vidi ko je u prvih 8 i napravi knockout rundu
Ljudi, grozota mi je na poslu , upgrade-ali su mi posao, dodatno otežali, a još su me i prijavili na stručni ispit.. Znam da imam obligaciju provjeravat dal je sve u redu, ali eto do sad nisam jednostavno stigao.
Kako želite da to odradimo ? Svaka zamisao dobrodošla.
Za početak ću napraviti ovako ;
Pišem svima 3:0 H&A protiv Zaki0610 i zer0lowBoby, budući da je dosta vremena prošlo , a odigrana 1 utakmica samo.
Isti postupak namjeravam pokrenuti protiv CroKico77 ukoliko ne odigra minimalno protiv 2 momčadi do sutra 13:30, budući da ima samo 2 tekme .
I da, danas se javim ljudima na originu da odigramo par tekmi.
LP i hvala na razumijevanju!
edit: Čestitke svima na pobjedama od 3:0 i na odličnom čuvanju mreža !