Hart ima najbolje obrane u igrici vjeruj mi, primi golove ono krafne, al to je fifa. Santana je OP igrac i nema tu ja ga koristim stalno nema pored njega prolaska tek tako jednostavno je OP, a sad nasri mi je ok jer moze povuc cesto se ubaci u napad umjesto teveza, a kad to silva napravi moram cekat aguera da se sjeti krenut naprijed a i golove koje sam dao s nasrijem su fantasticni definitivno je ispred silve, ali svi koji koriste santanu ce ti rec da je OP ima jacinu, pace ima skok = ima sve sto stoper treba imat da bude OP :D
Harta imam trenutno zajedno s llorisom u engleskoj momčadi i meni je lloris svemirski brod za njega. Brazilce sam imao par mjeseci i tog famoznog santanu. Kakvih sam se glupih golova nadobijao s njim a da ne pričam kako su ga u skoku guzili puno manji i slabiji igrači. Jednostavno, nikako mi nije legao. Potom sam složio nijemce i opet sam imao dva pouzdanija CB od santane. Ni tamo mi nije mogao igrati. Hummels i badstuber sa rezervama subotićem i boatengom su mi bili draži izbor. No kako rekoh, sto ljudi sto čudi..

Nemogu jeb*eno vjerovati sta mi se dogodilo u vrazijem season-u...odigram 3 tekeme i svaku me spoji sa protivnikom koji igra sa Bayernom...svi znamo zasto toliko ljudi u zadnje vrijeme igra sa njima jer ih vrazija igra gura. Vjerovatno zbog toga sto prate formu igraca, a ove sezone Bayern je osvojio sve zivo. JBT-e...mislim neka, ali da li je moguce da malom Giovinc-u dam loptu na peterac koji je sam kao duh i ima prazan gol i na jednom sav smusen se zapetlja i krene unzad te traljavo osuta pokraj gola...pa mislim stvarno...sljedeca stvar: spucam laznjak Danteu sa Marchisiom dodjem do peterca i oci u oci sa Neuer-om... mogu ga pitati gdje da sutam...ali neeeee.... covjek se baci na loptu kao da zeli raditi klizeci start i tako u padu osuta pokraj gola...ma dosta mi je i fife i svega...prave nas jeb*nim debilima...pa ljudi.... ja nemam kontrolu nad igracima nego igra ubaci potez-dva viska i s*jebu mi sansu za gol...mislim momentum i ta sr*anja...sta su htjeli postici sa tim kada su cjelu stvar napravili da tako funkcionira...ma vidi se na kilometre da te igra gura ili negura
Mislim stvarno sam svasta dozivio ali ovo veceras mi je bilo previse...cak sam i gamepad ostetio (i to ja koji imam celicne zivce za ovakve p*zdarije)...puuuu