Dal neko zna di se može nabavit CD key za FIFU 13, a da nema passworda i surveya??
Probaj ovdje http://store2.origin.com/store/eaemea/en_IE/home/ThemeID.850300/ccRef.en_US
možda uspije
EDIT: sarkazam.
Dal neko zna di se može nabavit CD key za FIFU 13, a da nema passworda i surveya??
Probaj ovdje http://store2.origin.com/store/eaemea/en_IE/home/ThemeID.850300/ccRef.en_US
možda uspije
EDIT: sarkazam.
Nisam mislio za kupit, nego za skinut s interneta ili torrenta jer sam ja FIFU skinuo pa bi htio igrat online.Kužiš?
Imas PM... pogledaj.
Imas PM... pogledaj.
1. Šta ti je to?? 2. Dal me zezaš??
Imas Private Message... dakle poslano u privatne poruke...
Imas PM... pogledaj.
1. Šta ti je to?? 2. Dal me zezaš??
PM-Pica materina 
E pa zato baš
SimeKZ, više ti ne mogu slati pp pa ću te tu pitat ako te zanima neka druga igra koju imam?
Ne... samo PES 13 me zanima. Nista drugo ne igram inace.
Ne... samo PES 13 me zanima. Nista drugo ne igram inace.
Ako uspijem nabavit,kažem ti
Dao sam ti link i sve. Najsigurnije i najbolje...
Dal neko zna di se može nabavit cd key za FIFU 13,a da nema surveya i passworda i da se ne plaća i ne kupuje?? Može i zamjena keyova
Brzo!!!
Dao sam ti link i sve. Najsigurnije i najbolje...
Bez brige,nisam isključio tu opciju
Dal neko zna di se može nabavit cd key za FIFU 13,a da nema surveya i passworda i da se ne plaća i ne kupuje?? Može i zamjena keyova
Brzo!!!
Bezuspješno trollaš.
Bezuspješno trollaš.
A vidim..čini se da ću morat čekat FIFU 14 za kupit...
sta onda nista od moje ponude...
sta onda nista od moje ponude...
Sad baš razmišljam...
ST Neymar u Barci.. vracam se na BBVA tim...
Koliko je? Desetak milja?
Koliko je? Desetak milja?
NIF, zasto bi bio toliko. Izbacili su transfer kartice. Na slici su jos Falcao i Tevez, moram naci cijeli popis jos.
EDIT: Ljetni transferi, popis:
http://www.ultimateteam.co.uk/2013/07/fut-13-summer-transfers-july-2nd-2013.html
Pa prije par sati je išao preko 5 milji, tak da ono
3tj. ne upalim fifu i sad si malo igram kup i u polufinalu me doceka ultra defensive 4-5-1 postava... preogavno...
NIF, zasto bi bio toliko. Izbacili su transfer kartice. Na slici su jos Falcao i Tevez, moram naci cijeli popis jos.
EDIT: Ljetni transferi, popis:
http://www.ultimateteam.co.uk/2013/07/fut-13-summer-transfers-july-2nd-2013.html
Mislio sam na ovog stotm koji je izašao neki dan nakon finala i to u barcinom dresu... no vidim da ni nif nije puno manje. Vrti se od 5 do 7 milja? Uživaj...
3tj. ne upalim fifu i sad si malo igram kup i u polufinalu me doceka ultra defensive 4-5-1 postava... preogavno...
A kaj hoćeš? Ja igram dva puta polufinale i oba puta kad trebam zabiti gol lik diskonekta. Prvi put zaobiđem golmana i puknem u praznu mrežu i prije nego lopta uđe u gol lik izađe. Drugi put odigram na drugu stativu i u trenutku kad moj igrač puca lik izađe. Tekme završe 0-0 i u trećem pokušaju izgubim.. i kaj da kažem? A još neki dan sam rekao neću više ali jače je od mene.. Kakav lik moraš biti da u trenutku kad trebaš dobiti gol izađeš iz igre? Svašta sam u ovih pola godine doživio u futu ali ovo je vrhunac bezobrazluka..
A kaj hoćeš? Ja igram dva puta polufinale i oba puta kad trebam zabiti gol lik diskonekta. Prvi put zaobiđem golmana i puknem u praznu mrežu i prije nego lopta uđe u gol lik izađe. Drugi put odigram na drugu stativu i u trenutku kad moj igrač puca lik izađe. Tekme završe 0-0 i u trećem pokušaju izgubim.. i kaj da kažem? A još neki dan sam rekao neću više ali jače je od mene.. Kakav lik moraš biti da u trenutku kad trebaš dobiti gol izađeš iz igre? Svašta sam u ovih pola godine doživio u futu ali ovo je vrhunac bezobrazluka..
Kaj hocu, ocu normalnu igru. Ne ovo smece...
Kaj hocu, ocu normalnu igru. Ne ovo smece...
Znači igra je nenormalna ako netko igra ultra defanzivno?
Ima načina i za takve bedake... Evo jučer sam igro protiv dva u silver kupu, samo treba držat loptu, i kratka brza dodavanja i višak se bude stvorio ili na strani za nabac ili za okomitu u sredinu...
Ja jedino što sam skužio ako igraš dobro, nemože protivniku pomoć ni ultra defensive ni L1+trokut ni 95pace frikovi...