FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.077
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozz, ne razumijem se baš u FIFU, pa me zanima postoji li neki patch/mod kao u PES-u (npr. uvijek izlazi novi patch s novi updateima, transferima, kopačkama...) ili nešto za poboljšat grafiku! Trebam za PC

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ako imas original onda ti sam radi update. Ako nemas, onda potrazi na google... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

5mil coinsa na prodaju. PM me.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Mjenjam FIFU za PES 13 steam key... ako je netko za Inbox...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Je li ovo najgluplji gol postignut u fifi? http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/159493926

a da li bi ovaj mogao parirat za gol tjedna? http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/159493910 oba su postignuta u istoj tekmi, u futu u diviziji 2.

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Sta je toliko posebno u drugom golu ? :D :D Pogledaj si golove tjedna pa vidi kakve zabijaju....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 13
SimeKZ kaže...

Sta je toliko posebno u drugom golu ? :D :D Pogledaj si golove tjedna pa vidi kakve zabijaju....

pa glupo je da godinu dana u gol tjedna ide jer on predribla sve, lijep je drugi gol, to sto se tebi nesvida tvoj problem.

13 godina
FIFA 13

Pa nisam reko da mi se ne svida, nego sta je posebno. Gurno si na stranu i opalio, takvih golova pada 90% u ovoj igri. Pa meni je ljepse vidit kad ih sve predribla i zabije gol jer je to skill... ovo je nista... samo udarac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Pa nisam reko da mi se ne svida, nego sta je posebno. Gurno si na stranu i opalio, takvih golova pada 90% u ovoj igri. Pa meni je ljepse vidit kad ih sve predribla i zabije gol jer je to skill... ovo je nista... samo udarac.

Po meni su najljepši golovi kad u akciji sudjeluje par igrača a brzim izmjenama stvoriš višak i zabiješ. Ovi cirkusanti kaj prime jednog igrača pa ga siluju cijelu tekmu idu mi na živce.. pa tako i ti golovi..

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 14:15 (movie).
13 godina
FIFA 13

Pa sve stoji kad razigras. Ali je to takoder skill da ja znam tako koristit igrace i ja bi silovo, pogotov kad se momentum pojavi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam isto mislio prijavit gol, ali ovo je iz pro clubova. U 4 poteza i udarac iz prve, volej izvan 16 metara.

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/158987122

3 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Po meni su najljepši golovi kad u akciji sudjeluje par igrača a brzim izmjenama stvoriš višak i zabiješ. Ovi cirkusanti kaj prime jednog igrača pa ga siluju cijelu tekmu idu mi na živce.. pa tako i ti golovi..

slažem se, meni je ovaj gol se svidio zato sto sam okrenuo luiza i pucao, a lopta neide bas ravno 

@antiljano moj naj gol u pro clubsu: http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/156231151

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 14:34 (CroatianRacer).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Mjenjam coinse za razno, mobitele, fotoaparate, naocale, satove i slicno! 5milja na raspolaganju. 

0 6 hvala 0
15 godina
DangerouS kaže...

Mjenjam coinse za razno, mobitele, fotoaparate, naocale, satove i slicno! 5milja na raspolaganju. 

evo ja iskreno mislim da samo idiot bi takvo nesto napravio, dao fotoaparat mobitel i ostalo 

14 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
DangerouS kaže...

evo ja iskreno mislim da samo idiot bi takvo nesto napravio, dao fotoaparat mobitel i ostalo 

Ima ljudi koji imaju takve stvari, ne trebaju im ili ih nemogu prodati, a igraju FIFU. 

Ljudi plaćaju po stotine funti i dollara za coinse po cijelom svijetu. Ljudi sa balkanu isto kupuju coinse pravom lovom ili čak pakete u igri koji im ništa ne garantiraju. Nazivas milijune ljudi koji to rade idiotima? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 16:13 (DangerouS).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Jednostavno nemogu vjerovat koliko se netko usrećio dok ovaj drugi vjerojatno si zeli glavu iscupat.

Razmišljamo hocu li ili necu ga uzet i ono neko ponudi 4 milje. Vjerojatno se zeznuo za jednu nulu :D Kako jedna glupost moze netkom donjeti malo bogatstvo, nevjerojatno. MIslim da ovo nije ona fora sa podizanjem cijena jer nitko normalan nebi bi blizu dao toliko za njega. Sve u svemu, nevjerojatno.

Edit: po 7 eura se daje milja, 10 dolara standard, tako da se i neces usrecit previse sa tim parama, jedino ako fakat ima idiota koji ce dat vise od toga kada je FUT na zalasku i cijene su skočilo bezobrazno gore.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 16:15 (antiljano27).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Jednostavno nemogu vjerovat koliko se netko usrećio dok ovaj drugi vjerojatno si zeli glavu iscupat.

Razmišljamo hocu li ili necu ga uzet i ono neko ponudi 4 milje. Vjerojatno se zeznuo za jednu nulu :D Kako jedna glupost moze netkom donjeti malo bogatstvo, nevjerojatno. MIslim da ovo nije ona fora sa podizanjem cijena jer nitko normalan nebi bi blizu dao toliko za njega. Sve u svemu, nevjerojatno.

To je price bump...lol. Ako se pojavi uskoro u istoj formaciji bez BINa onda je neuspjeli bid, iako je okrugla cijena pa je 100% neuspjeli price bump.

15 godina
antiljano27 kaže...

Edit: po 7 eura se daje milja, 10 dolara standard, tako da se i neces usrecit previse sa tim parama, jedino ako fakat ima idiota koji ce dat vise od toga kada je FUT na zalasku i cijene su skočilo bezobrazno gore.

citer se shebo, i nek je! 

13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
antiljano27 kaže...

To je price bump...lol. Ako se pojavi uskoro u istoj formaciji bez BINa onda je neuspjeli bid, iako je okrugla cijena pa je 100% neuspjeli price bump.

Price bump koji košta 200k? plus to šta ih ima još 10-ak za 450-500 buy now? i par na open bid koji idu za 400? i taman je trebalo bidat 400k i frajer se shebo. Ovakav price bump nema smisla

14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
DangerouS kaže...
antiljano27 kaže...

Price bump koji košta 200k? plus to šta ih ima još 10-ak za 450-500 buy now? i par na open bid koji idu za 400? i taman je trebalo bidat 400k i frajer se shebo. Ovakav price bump nema smisla

Nema smisla al onaj koji ga radi ima para ko blata. Kad je TOTS Kouyate izasao neki kreten je imao jednoga kojeg je stavljao na market za 4.x milje i kupovao par dana sa ta dva accounta. Znaci izmjenjivao ga je izmedu ta dva accounta. Cilj je bio da podigne cijenu na ultimatedb stranici ocito i da bi ga kasnije prodao za 4+mil

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Direktan gol iz kornera u Pro Clubsu, epic. Mogao bi ući u GOTW bez problema ali EA su gejevi.

0 0 hvala 0
17 godina
DangerouS kaže...

Nema smisla al onaj koji ga radi ima para ko blata. Kad je TOTS Kouyate izasao neki kreten je imao jednoga kojeg je stavljao na market za 4.x milje i kupovao par dana sa ta dva accounta. Znaci izmjenjivao ga je izmedu ta dva accounta. Cilj je bio da podigne cijenu na ultimatedb stranici ocito i da bi ga kasnije prodao za 4+mil

Koliko ga je taj cilj koštao s obzirom na postotak koji je svaki put dao ea sportsu?  Malo preskupo...

16 godina
FIFA 13

Eto nakon dugotrajnog igranja fife, problem koji me najviše nervira jest minuta kada će pasti gol... U 90% tekmi dajem/dobijam gol u 30, 45 ili 90 minuti... kad je neki napad samo pogledam minutu vec znam šta će biti... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Reedy kaže...

Eto nakon dugotrajnog igranja fife, problem koji me najviše nervira jest minuta kada će pasti gol... U 90% tekmi dajem/dobijam gol u 30, 45 ili 90 minuti... kad je neki napad samo pogledam minutu vec znam šta će biti... 

Kad gledas minute umjesto da se fokusiras na igru :P

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
DangerouS kaže...
CroatianRacer kaže...
DangerouS kaže...

Ima ljudi koji imaju takve stvari, ne trebaju im ili ih nemogu prodati, a igraju FIFU. 

Ljudi plaćaju po stotine funti i dollara za coinse po cijelom svijetu. Ljudi sa balkanu isto kupuju coinse pravom lovom ili čak pakete u igri koji im ništa ne garantiraju. Nazivas milijune ljudi koji to rade idiotima? 

ponosno ih nazivam idiotima, jer ja nebi ni lipe vise izdvojio od onoga sto sam platio igru, to je bolest, ja da radim za igru i jos da kupujem coinse? rađe cu igrat i imat to sto imam.

14 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
DangerouS kaže...
CroatianRacer kaže...
DangerouS kaže...

ponosno ih nazivam idiotima, jer ja nebi ni lipe vise izdvojio od onoga sto sam platio igru, to je bolest, ja da radim za igru i jos da kupujem coinse? rađe cu igrat i imat to sto imam.

I? Zato ih nazivas idiotima? Siguran sam da i ti imas određene poroke. Neki ljudi smatraju nas gamere idiotima jer dajemo lovu za virtualne igre. Zar nije bolest stalno kupovati novi mobitel da bi održao korak sa novim softwareom, isto vrijedi za nadograđivanje kompa samo da bi imao više shadowa, fpsa i slično?

Glupo je suditi ljude, uostalom njihovi su novci i rade s njima što žele, ako ih nešto zabavlja i popunjava slobodno vijeme, zašto ne potrošiti lovu na to?  

Smješna je dvoličnost ljudi na forumu, siguran sam da barem jedan koji je bacio palac dolje na moj post o zamjeni coinsa za neki gadget i sam prodaje coinse. Po čemu se razliku prodaja coinsa za pravu lovu od zamjene coinsa za neki gadget? Ista stvar, ako i prodam coinse za lovu mogu kupiti iste te gadgete. Uostalom zaradio sam pošteno i puno vremena uložio u te coinse bez ikakvog cheata i imam pravo raditi s njima što želim. Vjerojatno je ostatak thumbs down društva samo ljubomoran :) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 2:08 (DangerouS).
13 godina
FIFA 13

Slazem se sa racerom da je sasvim debilno bacati novce na te paketice. Ima vise razloga.

1. razloge je taj da dajes novce za nesto gdje vladaju citeri i sta ne mozes normalno igrati osim Kupa. Osim ako si mazohisticki nastrojen pa se boris sa divisionom. 

2. Razlog je taj sta ovo traje samo godinu dana i gotovo. Nitko vise ne igra FIFA 12 pa makar potrosio 500€ jer nema s kim.

Sasvim je bzvz kupovati te paketice jer vjerovatnos da nesto dobijes je jako mala a puno love se baca. Ja takoder smatram ljude budalama sta kupuju te ingame stvari a koriste nicem. Sve se moze kroz igru dobit samo treba vise vremena.

A to sta kazes da su budale i ljudi koji kupe igre, nisu budale, sasvim je normalno kupit igru koju ces igrati. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

doso je smotm Neymar, pod barcinim grbom

https://pbs.twimg.com/media/BODKUS6CIAAT0Nj.png

pise da od ovog tjedna pocinju izlazit transfer kartice

2 1 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Slazem se sa racerom da je sasvim debilno bacati novce na te paketice. Ima vise razloga.

1. razloge je taj da dajes novce za nesto gdje vladaju citeri i sta ne mozes normalno igrati osim Kupa. Osim ako si mazohisticki nastrojen pa se boris sa divisionom. 

2. Razlog je taj sta ovo traje samo godinu dana i gotovo. Nitko vise ne igra FIFA 12 pa makar potrosio 500€ jer nema s kim.

Sasvim je bzvz kupovati te paketice jer vjerovatnos da nesto dobijes je jako mala a puno love se baca. Ja takoder smatram ljude budalama sta kupuju te ingame stvari a koriste nicem. Sve se moze kroz igru dobit samo treba vise vremena.

A to sta kazes da su budale i ljudi koji kupe igre, nisu budale, sasvim je normalno kupit igru koju ces igrati. 

Ako je normalno kupiti igru koju ćeš igrati zašto bi bilo nenormalno kupiti coinse ako te to veseli u slaganju bolje momčadi ili ako ti ti coinsi pomognu u zabavi na web appsu? Ako tako postavljaš stvari onda su budale svi koji daju novce za loto i kladu a male su ili nikakve šanse da će nešto dobiti ili oni koji daju lovu za cugu a tu istu pivu će popišati i tako u nedogled. Ljudi uglavnom daju novce za nešto što ih veseli i ako je tako onda su to dobro potrošeni novci. Na kraju krajeva svatko od nas je do novca došao na pošten način i na nama je kako ćemo potrošiti zarađeno.  Netko na cugu, netko na cigarete, netko na loto, netko na kladu a netko na kurave, da ima i onih koji će nešto potrošiti na coinse i ja u tome ne vidim nikakav problem...

12 godina
protjeran
FIFA 13

Dal neko zna di se može nabavit CD key za FIFU 13, a da nema passworda i surveya??

0 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice