FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
FIFA 13

A vodio sam 3-1 pa reko da probam sa r1 onako da efektno pukne i uslo je :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 13
SimeKZ kaže...

A vodio sam 3-1 pa reko da probam sa r1 onako da efektno pukne i uslo je :)

Ovo nije efektno, ovo je frustrirajuće... znaju padati golovi kojih se ne bi posramio niti sf film.

13 godina
FIFA 13

Pa skarice iza leda su efektne. Sta znaci ako Ibrahimovic slucajno zabije sa 40m skaricama gol je efektno, ali ako u igri zabijes onda je to bug i frustrirajuce. 

Ako si golman na tekmi u kup uefa ( ne sjecam se kojoj ) boksa loptu u gol i to se isto dogodi u igri je isto frustrirajuce onda ja ne znam ko tezi nekoj realnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ljudi ja ne mogu naci timove koje sam skinio sam creation centra..

Zna li netko?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Pa skarice iza leda su efektne. Sta znaci ako Ibrahimovic slucajno zabije sa 40m skaricama gol je efektno, ali ako u igri zabijes onda je to bug i frustrirajuce. 

Ako si golman na tekmi u kup uefa ( ne sjecam se kojoj ) boksa loptu u gol i to se isto dogodi u igri je isto frustrirajuce onda ja ne znam ko tezi nekoj realnosti.

Prvo ovo nisu škarice već neki poluvolej. Ibro zabije onakve škarice jednom u sto godina a ovakve golove u igri možeš vidjeti u gotovo svakoj tekmi, zato i je frustrirajuće. Da ne pričam način na koji je lopta odskakutala u gol... ja sam uvijek za igru s manje akrobacija a više realnosti.  U ovogodišnjoj fifi je lakše zabiti gol s dvadeset ili trideset metara nego pospremiti odbijanac s pet metara u prazan gol. Zar to nije frustrirajuće?

16 godina
FIFA 13

da i sto je najbolje, golman vise boksa loptu u svoj gol nego van 16m :D naravno da se to sve nekad dogodi i u stvarnosti, al meni se u fifi to precesto desava... mozda sam ja dobio falš igru lol...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
karlo666 kaže...

da i sto je najbolje, golman vise boksa loptu u svoj gol nego van 16m :D naravno da se to sve nekad dogodi i u stvarnosti, al meni se u fifi to precesto desava... mozda sam ja dobio falš igru lol...

Jel cesto drzis trokut da ti golman izade na loptu u korneru... 

16 godina
SimeKZ kaže...
karlo666 kaže...

Jel cesto drzis trokut da ti golman izade na loptu u korneru... 

pa samo kad mi lopta ide blizu golmana... ne istracavam na penal s golmanom, mada probao sam i to al redovno fula loptu, neznam zasto, a bude na njoj prije nego protivnik... nego sam skuzio, kod kornera, kad protivnik izvede korner, ja drzim trokut dok lopta ne bude blizu golmanu, kad bude skroz blizu onda pustim trokut i golman ju ne boksa nego ju hvata... tako sam djelomicno rijesio problem, al i dalje se nekad blesavi hart zaleti ko sivonja i onda profula loptu koja sjedne protivniku na glavu i naravno samo ju zakuca ili samo malo okrzne loptu i skrene ju u svoj gol :/ i tocno, kad te nista ne ide, onda ti se jos to desi... valjda je fifa tako odlucila u tom trenutku, neznam, nema rijesenja...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
FIFA 13

Ne znam, meni marchetti brani i nikad nisam imo taj problem. Jedino sam imo frku sa Cechom, De Geom i takvima. Lik se zaleti boksa, ali boksa ju pola metra od sebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Ne znam, meni marchetti brani i nikad nisam imo taj problem. Jedino sam imo frku sa Cechom, De Geom i takvima. Lik se zaleti boksa, ali boksa ju pola metra od sebe.

cudno... meni to radi hart i cech... a de gea brani ko lud... rijetko da se tako zaleti u prazno i fula loptu... e sad jedino sto nakon svakog boksanja lopta dođe protivniku u noge al dobro, to je sad vec drugi par carapa :D a i opcenito svaki odbijanac dođe protivniku, nista se nece meni odbit... sta ima neka tajna tipka za koju ja neznam, da se moji zalete i pokupe bar pokoji odbijanac? ccc...

17 godina
karlo666 kaže...

cudno... meni to radi hart i cech... a de gea brani ko lud... rijetko da se tako zaleti u prazno i fula loptu... e sad jedino sto nakon svakog boksanja lopta dođe protivniku u noge al dobro, to je sad vec drugi par carapa :D a i opcenito svaki odbijanac dođe protivniku, nista se nece meni odbit... sta ima neka tajna tipka za koju ja neznam, da se moji zalete i pokupe bar pokoji odbijanac? ccc...

Ha, ha... očito je problem u nama. Kad moj boksa loptu uvijek dođe do noge protivnika a kad protivnik boksa opet lopta dođe do njega? Ista stvar je i s igračima.  Kad moj izbaci loptu iz mojih 16m lopta uvijek završi u protivničkim nogama a kad protivnik nasumice ispuca loptu ona opet završi kod njega?

Nešto krivo radim, očito...  no kako sam igrao obranu prije mjesec dana ovo danas je super..

16 godina
movie kaže...

Ha, ha... očito je problem u nama.

pa nemoj zezat da nema bas niko gori od nas? :D sta mogu, kad me ide onda igram s uzitkom, dam 6-7 komada bez problema, a kad me ne ide onda bjesnim i duram dok ne prođe ta kriza i gotovo... igram fifu od 2000 god i igrat cu je i dalje bez obzira na to sve...

12 godina
neaktivan
FIFA 13

sry za dizanje mrtvih ali ako ima netko tko jos igra ovo online nek mi posalje neki pm da bacimo koju tekmu.. pozdrav

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

MOTM Borini, Isco i Neymar u paketicima

2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Malo gledam po frend listi, svaka čast onima koji su osvojili UT sezone sa minimalno 90% uspješnošću {#}

2 1 hvala 0
17 godina
CroChef kaže...

e stari moj, danas sam otvorio nekoliko paketića, spisdio 50k i dobio jednu tako veliku bananu. Pazi, nisam dobio igrača s većom ocjenom od 79? Kupim happy hour paketić u kojem je najjači igrač bio alaba. Prebacim se na ove od 7.5k, voda... već sam si nekoliko puta rekao odustajem ali ta draž da me možda krene jača je od razuma.....

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 17:59 (movie).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
CroChef kaže...

e stari moj, danas sam otvorio nekoliko paketića, spisdio 50k i dobio jednu tako veliku bananu. Pazi, nisam dobio igrača s većom ocjenom od 79? Kupim happy hour paketić u kojem je najjači igrač bio alaba. Prebacim se na ove od 7.5k, voda... već sam si nekoliko puta rekao odustajem ali ta draž da me možda krene jača je od razuma.....

prodao igrača za 150k, otvorio za toliko packove i uleti TOTS Xabi Alonso :) 

17 godina
antiljano27 kaže...

prodao igrača za 150k, otvorio za toliko packove i uleti TOTS Xabi Alonso :) 

ajde da bar netko ima sreće... budžet ti se sad popravio pa ćeš valjda sada uspjeti složiti sve što si planirao...

12 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/158799761

Prvi put da sam potrefio i to na PS3 {#}

2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13
Još jedan normalan dan u fifi

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/158811419
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

da se nadovežem. Malo je za reć da sam bio ljut 

17 godina
antiljano27 kaže...

da se nadovežem. Malo je za reć da sam bio ljut 

Ha, ha, ha ....

13 godina
neaktivan
movie kaže...

valdes, logicno.

Origin ID: Foster1213
16 godina
neaktivan
FIFA 13

A i taj što je zabio gol je na žešćem speedu{#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
FIFA 13
Sad sam odigrao jednu od gadljivijih utakmica uopće. Vodim u 75 min 5-2. Imam pet ebenih stativa i prečki. Sa 16 m pucam iz voleja i lopta se od prečke odbija gotovo do centra gdje ju prima njegov igrač i trči prema mom golu. To još nisam vidio? Stignem ga na rubu 16 m i uzmem loptu i hoću je dodati a sudac svira penal. OK, mislim si imam fore. U 85 min lik mi prvi put proda l1+trokut. Do tada mi obrana radi bez greške ali u 85 minuti puše. Kao da su jedva čekali. Isto ponove i u 90 min i 5-5. Infarkt. U produžecima u jednom napadu na kraju prvog produžetka dva puta za redom pogađam stativu i prečku i lopta se odbija uvijek meni dok ne zabijem, i konačno zabijam. 6-5. Drugi produžetak rutinski kontroliram loptu ali u zadnjoj sekundi valjda neki odbijanac i odjednom se lik nađe ispred mog gola i pogodi stativu. I konačno kraj. Dobijem tekmu koju sam davno prije trebao dobiti. Ne sjećam se da sam i u jednoj tekmi do sada pogodio toliko stativa i prečki. Za danas dosta, još se tresem koliko me razhebala tekma..
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Već sam mislio kupit MOTM Pirla i onda vidim da mu je cijena ista ko i TOTS Vidalu. Mislim da cu morat malo pricekat da padne, ili cu uzet Vidala ^^

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Već sam mislio kupit MOTM Pirla i onda vidim da mu je cijena ista ko i TOTS Vidalu. Mislim da cu morat malo pricekat da padne, ili cu uzet Vidala ^^

Ja se tu ne bih puno razmišljao, doduše ovisi na kojoj ga poziciji misliš koristiti. Meni je vidal bez konkurencije CDM u talijanskoj momčadi.  Uz tots fellainia najdraži igrač na toj poziciji...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

100k packovi uskoro, vjerojatno zadnja velika prilika za upecat nešto. Ja cu probat, nemogu odolit, makar vrlo vjerojatno kifla :D

0 0 hvala 0
17 godina
antiljano27 kaže...

100k packovi uskoro, vjerojatno zadnja velika prilika za upecat nešto. Ja cu probat, nemogu odolit, makar vrlo vjerojatno kifla :D

Dobijem TOTS eberta koji ne vrijedi gotovo ništa i if lulića kojeg već imam? Ostalo ono, niš... jedva ću se pokriti ..

13 godina
neaktivan

također si vratio ulog, bale + nasri +12k quicksell. Bolje to nego minus 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice