FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
KiCo77 kaže...

Kupio sam novu,bolju zvucnu karticu.. i kako da ja sad to riješim? Ostalo sve savršeno, osim kad izađem iz fife, onda nemogu zvuk ugasit

Danas sam komp restarto vec 4 puta, a kad ga stavim na sleep i upalim i dalje mi se cuje taj iritantni zvuk..

Što si uzeo? Kad mi se to događalo i ja sam razmišljao o kupovini nove, no kako se to riješilo samo od sebe, odustao sam.. Probaj na stranici proizvođaća vidjeti ima li novijih drivera...

14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Kupio sam novu,bolju zvucnu karticu.. i kako da ja sad to riješim? Ostalo sve savršeno, osim kad izađem iz fife, onda nemogu zvuk ugasit

Danas sam komp restarto vec 4 puta, a kad ga stavim na sleep i upalim i dalje mi se cuje taj iritantni zvuk..

Što si uzeo? Kad mi se to događalo i ja sam razmišljao o kupovini nove, no kako se to riješilo samo od sebe, odustao sam.. Probaj na stranici proizvođaća vidjeti ima li novijih drivera...

Imam  Xonar DG 5.1 ( sa najnovijim driverima jer sam je instalirao prije 2-3tjedna)

Idem jos jedan restart kompa nabacit, nemogu muziku slusat XD

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
KiCo77 kaže...

Imam  Xonar DG 5.1 ( sa najnovijim driverima jer sam je instalirao prije 2-3tjedna)

Idem jos jedan restart kompa nabacit, nemogu muziku slusat XD

Probaj reinstalirati drivere? Možda se nešto poremetilo?  Pogledaj da se u međuvremenu nisu pojavili noviji driveri?

edit: nevezano uz ovaj problem, na forumu fife14 stavio sam prve impresije ljudi koji su imali prilike zaigrati ranu verziju fife14.  Iz prve ruke može se vidjeti što možemo očekivati...

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 20:43 (movie).
15 godina
FIFA 13

Tip mi isfuro 2-2 sa ovim timom.. kako jadno..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Encyanix kaže...

Tip mi isfuro 2-2 sa ovim timom.. kako jadno..

baš jadno...šta je s tim likovima 

13 godina
FIFA 13

Sta je sa originom. Pise mi incorect password... nece mi uopce uc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Sta je sa originom. Pise mi incorect password... nece mi uopce uc.

probaj resetirat pass... tak se meni bilo dogodilo i resetiram, upisem ponovno i sve ok...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
17 godina
FIFA 13
Igram sad malo fifu i ne mogu se oteti dojmu kako jednostavne stvari ustvari izgledaju komplicirano. Što hoću reći? Pa ne mogu vjerovati da tako jednostavne stvari iz osnova nogometa ne mogu precrtati u igru. Taktički igrači jako loše stoje u polju. Recimo, ja imam korner izvodim ga a protivnik ispuca loptu iz svojih 16m prema centru gdje stoji njegov napadač sam samcat? Moj lijevi bočni stoji na poziciji lijevog boka a desni stoji desno? Zašto? Zar nije logika da u takvoj situaciji obrambeni igrač koji je ostao na centru stane pokraj protivničkog napadača a drugi u blizini kako bi duplirao po potrebi? I kaj se dogodi? Nasumično ispucana lopta je u stvari idealna lopta za kontru i siguran pogodak? Bezveze! Potom gledam dodavanja? Ispred mene stoji moj igrač kojem želim dodati ali iza njega i protivničkog igrača stoji još jedan moj igrač i glupa logika igre želi dodati upravo tom igraču jer ima veću ocjenu od ovog kojem ja želim dodati. I kaj se opet dogodi? Krivo dodavanje i kontra? Za popisditi! Potom suci.
Protivnik pokušava dodati loptu svom igraču koji je u očitom zaleđu no ja presijecam dodavanje i krećem u kontru no sudac sve to prekida i svira zaleđe? Zašto? Pa lopta uopće nije došla do protivničkog igrača i sad kad imam priliku stvoriti višak i kontru sudac mi sve to oduzima? No najdraža sudačka odluka mi je kad se protvnik zaleti u mene s boka, strane, iza, kako god i uvijek dobije prekršaj? Zašto? Pa ja vodim loptu a on nasrće na mene a ne ja na njega? Ima i boljih pokušaja.
Protivnik se zaleti u mene, pregazi me i uzme loptu a da majstor ništa ne svira? Halo? Pa to je i u rukometu prekršaja a ne u nogometu! No nije mi jasno kako jednostavno pravilo zadnjeg čovjeka igra ne može primjeniti. Šprintam okomito na gol, protivnik me sustiže i s leđa podere. Čisti prekršaj i ako imam sreće protivnik će još najviše dobiti žuti karton. Crveni? Nema šanse. No zato ću ga ja dobiti za bezazleni start na centru. Halo? Usput, u nekoliko navrata zajedno s protivnikom pokušavam skužiti zašto je sviran penal u nekoj situaciji? No, uz najbolju volju ne možemo skužiti?
Kad se sve zbroji, ea sports ima dosta prostora bez ikakvih noviteta postojeću igru učiniti boljom i efikasnijom samo da primjene pravila koja se u nogometu koriste godinama te poboljšaju formacijski i taktički igru momčadi i pojedinca. Nevjerojatno mi je da jednu tekmu nemam kome dodati niti išta za odigrati jer svi jednostavno stoje i nezainteresirani su za igru a već sljedeću lete terenom da je milina igrati. I da, taj odvratni momentum... njega ukloniti iz igre jer mislim da nikome normalnom nije problem kad izgubi od boljeg, kad se grčevito bori s ravnopravnim protivnikom i kad dobije goreg od sebe. Ipak je to samo nogomet. Neki put izgubiš, neki put dobiješ ali neka nam daju da to ostvarimo svojim kvalitetama a ne logikom igre...
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
FIFA 13

neznam sto lupate covjeku TD kad je u pravu... evo ovog harta glupana, samo sam ceko da napravi neku glupost... pa zar se ovako reagira u 90' kad vodim 3:2 {#}... mislite da sam ja ovo htio napravit? e pa nisam, fifa je odlucila da mora bit 3:3 i gotovo...

http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/158510733

a ni tekma prije nije bila bolja... na poluvremenu gubim 4:1 i do 65' preokrenem na 5:4 da bi na kraju dobio 2 gola u 90' iz kornera jer glupi hart nije htio uhvatit loptu nego je odlucio boksat i u oba navrata nekim cudom fula loptu da bi protivnik neometan glavom zakucao u praznu mrezu? dobro je movie reko, ova igra kad hoće moze i kamen rasplakat... gubim volju za igrom kad mi sama igra neda da pobijedim {#}

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
karlo666 kaže...

neznam sto lupate covjeku TD kad je u pravu... evo ovog harta glupana, samo sam ceko da napravi neku glupost... pa zar se ovako reagira u 90' kad vodim 3:2 {#}... mislite da sam ja ovo htio napravit? e pa nisam, fifa je odlucila da mora bit 3:3 i gotovo...

a ni tekma prije nije bila bolja... na poluvremenu gubim 4:1 i do 65' preokrenem na 5:4 da bi na kraju dobio 2 gola u 90' iz kornera jer glupi hart nije htio uhvatit loptu nego je odlucio boksat i u oba navrata nekim cudom fula loptu da bi protivnik neometan glavom zakucao u praznu mrezu? dobro je movie reko, ova igra kad hoće moze i kamen rasplakat... gubim volju za igrom kad mi sama igra neda da pobijedim {#}

Ne živciraj se. Ima par likova koji će mi lupiti TD iako kažem da je danas ponedjeljak..  to ti je jednostavno tako...

16 godina
movie kaže...

Ne živciraj se. Ima par likova koji će mi lupiti TD iako kažem da je danas ponedjeljak..  to ti je jednostavno tako...

ma znam... to je normalno, al ispada ko da lazes...

btw evo jos... neznam sta da vise kazem... zasto se to meni stalno događa? pa zar nije moglo od stative meni u noge, da odigram kontru, ili da se bar odbilo u aut... ne, bas mora golmanu od leđa pa u gol... kakav sam ja baksuz, pa od mene i crna macka bjezi samo da joj ne pređem preko puta -.-

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/158517080

14 godina
karlo666 kaže...

Hart se krivo bacio zato sto je tvoj obrambeni na neki način polublokirao/preusmjerio tvoju loptu.

Kako god okrenes zasluzio je gol...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 23:45 (KiCo77).
16 godina
KiCo77 kaže...
karlo666 kaže...

Hart se krivo bacio zato sto je tvoj obrambeni na neki način polublokirao/preusmjerio tvoju loptu.

Kako god okrenes zasluzio je gol...

a prelagana je lopta da bi se tako bacao... a i nije bilo bloka kad lik nije ni puco, nego je vodio loptu, moj jedva da je malo dotako... i onda mu jos lopta prođe negdje ispod njega taman da ju protivnik pokupi... ne razumijem zasto se meni nikad ne odbije?

13 godina
FIFA 13

Vec dugo nisam ovako nekog zagazio :) I za cudo igro je cijelu tekmu :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Znam da sam vec dosadan al aje mozda se nađe netko.. 

Prodajem Coinse: 500k =  100kn. 1mil = 200kn... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 15:55 (Encyanix).
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

BALKAN KUP #1 FIFA 13(PC)

START: SUBOTA 15.06.2013 U 17H

NAGRADA: 1MJESTO 100KN

OPIS TURNIRA: igra se na 2 dobivene utakmice

: igrac bira bilo koji klub po zelji ili reprezentaciju

PRAVILA TURNIRA: 6MIN

ONLINE SQUADS

CONTROLS: ANY

SPEED: NORMAL

u slucaju da vam se nemoze spojit konekcija s protivnikom igra se na teamplay modu.

SCREENSHOT je obavezan samo ako protivnik ne zelim priznati poraz(faker ili cheater)

PRIJAVE ZA TURNIR OBAVITE NA OVOM LINKU: http://crofc.net/forum/index.php/topic,315.msg3004.html#new

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

I onda u finalu naletim na ovog ultra defensive nooba. I ne mozes. Lupi mi dvije kontra i zabio i naravno Kaboul glavom iz kornera.

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

GK: David Ospina, OGC Nice - 77>79 
LB: Senad Lulić, Lazio - 80>82 
CB: Russell Martin, Norwich City - 72>74 
RB: Brad Evans, Seattle Sounders - 65>73 
RM: Clarence Seedorf, Botafogo - 80>81 
CAM: Miralem Pjanić, Roma - 77>79 
CAM: Ronaldinho, Atlético Mineiro - 83>85 
RM: Martin Harnik, VfB Stuttgart - 78>80 
RW: Kevin De Bruyne, Werder Bremen - 78>80 
RW: Lazaros Christodoulopoulos, Bologna - 74>74 
ST: Jacob Mulenga, FC Utrecht - 71>74 

Subs: 
GK: Javi Jiménez, Real Murcia CF - 63>64 
CB: Roy Miller, New York Red Bulls - 65>69 
LM: Andraž Kirm, FC Groningen - 68>73 
CAM: Matilla, Real Murcia CF - 70>74 
ST: Lamar Neagle, Seattle Sounders - 63>64 
ST: Mohamed Yattara, ES Troyes AC - 64>64 
ST: Jason Byrne, Bray Wanderers - 60>69 

hahahah spanjolski tots

GK: Courtois, Thibaut, Atlético Madrid - 79 (81)>86 
RB: Carlos Martinez, Real Sociedad - 70 (72)>74 
CB: Piqué, FC Barcelona - 86 / 92>91 
CB: Sergio Ramos, Real Madrid - 87 / 93>92 
LB: Jordi Alba, FC Barcelona - 81 (83)>87 
CM: Xabi Alonso, Real Madrid - 87 (88) / 93>92 
CM: Xavi, FC Barcelona - 90 / 95>94 
CM: Iniesta, FC Barcelona - 90 (91) / 96>95 
LW: Cristiano Ronaldo, Real Madrid - 92 (94) / 97>96 
CF: Messi, Lionel, FC Barcelona - 94 (96) / 98>97 
ST: Falcao, Atlético Madrid - 89 (90) / 94>93 

SUBS 

GK: Victor Valdés, FC Barcelona - 85>89 
LB: Filipe Luís, Atlético Madrid - 79 (80)>85 
CB: Varane, Raphaël, Real Madrid - 76 (78)>82 
CDM: Sergio Busquets, FC Barcelona - 85 (86)>89 
RM: Ebert, Patrick, Real Valladolid - 74 (74)>81 
CM: Beñat, Real Betis - 82 (83)>87 
RW: Jesús Navas, Sevilla FC - 85>89 

stave Valdesa, lika koji je imo kaznu od 6 utakmica + par zadnjih nije branio, Xavia koji nije ni sijena...

2 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Djelomicno promjene obranu, TOTYima smanje overal za 1 i dodaju SUBove.

Zasto sam nesto bolje ocekivao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

radovao se ja BBVA kupu kontam bit će manje pacewhoringa, kad ono callejon i martins i lob pasovi opet...jad i bijeda 

13 godina
FIFA 13

Ja slozio neki fini Seria A team... onako http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team

Je malo pacewhore i sa ovim bug Patom naprijed, ali drugacije nece ici. Jos samo da ima neko kvalitetnije rjesenje za LB to bi bilo odlicno.

EDIT: Sjetio se onog iz Zenita, kupljen, stavljen :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 22:59 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Ja slozio neki fini Seria A team... onako http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team

Je malo pacewhore i sa ovim bug Patom naprijed, ali drugacije nece ici. Jos samo da ima neko kvalitetnije rjesenje za LB to bi bilo odlicno.

Provjeri link malo..

13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

odvratan tim... giovinco i palacio na krila.. katastrofa.. de cegelie na lb a na rb konko ili caceres...  na cm definitivno naingolan a napad je ok.. i probaj skombinirat ogbona i diakite.. dobra su kombinacija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 1:38 (Encyanix).
13 godina
Encyanix kaže...
SimeKZ kaže...

odvratan tim... giovinco i palacio na krila.. katastrofa.. de cegelie na lb a na rb konko ili caceres...  na cm definitivno naingolan a napad je ok.. i probaj skombinirat ogbona i diakite.. dobra su kombinacija.

Ne znam zasto odvratno ali fenomenalno funkcionira. Jer su oba dvojica brzi ko zmajevi i samo probijam i rezem unutra. 

14 godina
SimeKZ kaže...
Encyanix kaže...
SimeKZ kaže...

Ne znam zasto odvratno ali fenomenalno funkcionira. Jer su oba dvojica brzi ko zmajevi i samo probijam i rezem unutra. 

Ja isto neznam zasto bi bio odvratan.. jedino sta ja na LM stavljam robinha zbog 5* skills i scoop turna. Prije dok nisam kupio TOTse sam imao slicnu momcad, samo u 3-5-2 pa bez LB/RB. Pirla jos uvijek imam na CDM, a Boateng je isto jako dobar na CAMu, pa pretpostavljam da su oboje dobri i na CM.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

iso sam si skombinirat neku bpl jeftinu ekipu + neki iz paketica

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#iFLZRyHpnJG97:pc

(igrao sam offline sessons, od broncanih engleza, pa sam usput kupovo te zlatne)

0 0 hvala 0
13 godina
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ne mogu vjerovat da je netko stavio TD na video od gola. Kakvih pacijenata ima to je prestrasno :)

Bas sam sad igro s jednim takvim slucajem u Seasonu. Gubio je 4-0 i lik je zadnjih 5min drzo loptu kod golmana i lupo pauzu sve dok ih je imo i koristio svih 35sec. Znaci zadnjih 5min u igri su trajali kojih 7-8 minuta. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

Ja ne razumijem, ja nikad tako nebi išao pucat, ja primim loptu, namjestim se na šut, i sad:

1. Zabijem gol.

2. Golman obrani

3. Opali takav šut kao neki bronze igrac (tu odmah prepoznam scripting), znaci balotelli 99999 shot power opali neki lagani šut preko grede..

A ti samo iz okreta opalis i uspijes gol zabit? jbt ova fifa, ne razumijem ju vise XD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice