Evo ja bi to ovako posložio. http://www.futhead.com/fifa/squads/11550859/
Ovaj trokut s El92 i Di Nataleom te Diamantiem će ti dati sigurno dobar chemistry, probaj to na par tekmi, Diamanti nije skup, max 200k daj za njega. Meni je zvjer, nemoj očekivat da će letiti ali ima pass odličan i udarac lijevom...i 4* weak foot i 4* skills.
Ako ne šljaka, stavi Hamšika na CAM. Inače, El Shaarawy meni nije radio i tim mi je loše igrao kad sam njega imao, probaj Robinha, košta te 15k kad ga pretvoriš u formaciju, makar možeš kupit LF Robinho za 4k i onda LF-LW 200c i LW-LM 2500c...i formacija 4411. Dat će ti oranž :)
Asamoah je najbolji LB, skup je jer je rjedak...oko 500k. A Chiellinija i Barzaglija sam zamjenio zbog lijeve i desne noge. Cavani je bolji za RST a Di Natale ima odličnu udarčinu pa isprobavaj long shootove u golmanov lijevi kut, zato je on lijevo a i ima strong link sa El92.
Obavezno Lamela na RM, lik je zivotinja :)
Kad igraš ne stavljaj high attack ili high def, igraj na normal. Eto :)
To je više manje isto. Inače mi di natale igra lijevo a cavani desno kako si ti stavio. Ne znam zakaj sam na futhead stavio obrnuto? Puno bolje igram kad mi je na camu marchisio i to mi je najbolji cam u talijanskoj ligi. Sada kako sam kupio tots hamšika njega držim u postavi da vidim koliko može. Diamantia sam imao kad je izašao ali mi nije legao pa sam ga prodao. Robinha imam ali nikad ne igram s njim, jednostavno mi ne leži. Puno bolji mi je giovinco. Asamoah je donedavno bio 1.5 milja coinsa a sada je negdje oko 800k. I to kad ga ima jer ga nema stalno na marketu. Svakih par dana se pojavi jedan. Nisam nikad naletio na njega za manje pa mi je bilo suludo toliko davati kad sam bio zadovoljan s balzarettiem. Sada ga nadopunjavam s armerom.
Evo, ova postava mi nekako najviše leži
http://www.futhead.com/fifa/squads/11554889/
Ne mogu vjerovati da cijeli dan ne mogu frknuti IF Vidala a jedini ga nudim na marketu. Mislim da je i cijena o.k., 282k... u 4-1-2-1-2 formaciji... kakvi ludi dani?