FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.946
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
Re: FIFA 13
CroChef kaže...

i mene trolali jucer, najgore je bilo kad je izasao TOTY Marcelo... i to dva puta :(

dogodilo mi se bezbroj puta..doduse nemogu se zalit bio je free pack od divizije al opet :/

15 godina
FIFA 13

Jel mozete vi uci u ultimate team?

EDIT: Radi.

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 23:31 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Jel mozete vi uci u ultimate team?

EDIT: Radi.

izbacio me usred usrane utakmice u kojoj njegov igrac gura moga golmana i ovaj sutne naravno i zabije bol..

veoma frustrirajuce..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
drakula789 kaže...
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

Neki imaju zivot, a neki pikaju fifu dok mu oci ne ispadnu ( I opet nisu mogli dvije pobjede napravit u ligi ). Uostalom, milijune imati a ne kupiti coinse i samo trejd je doslovno ne moguce.

Inace, ovi paketici zivi uzas :D

o kako to? nijesam kupio niti koinsa dosad {#}

btw Biting 99 http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#ckCOYGNznJzGL:pc {#}

Kakav ti je suki? Je'l grize?

Morat ce mo jedan put ga probat :D

Odličan je Suki, puno je bolji od NIF verzije, zadovoljan sam {#}

17 godina
FIFA 13

Evo konačno odigrah par tekmi. I što reći? Baines odličan u obrani dok je lopta na travi. Problemi nastaju kad je lopta u zraku. Visinu ne može nadoknaditi niti jedna kartica i to se osjeti u igri. Vertonghen za CB izuzetno brz. Dominantan u skoku, čvrst, dobra predaja lopte. U nekim situacijama zna nekontrolirano izletiti iz obrane pa treba paziti. Fellaini, prava zvijer. Najbolja igra glavom koju sam ja do sada vidio, Strašan šut, jaka duga lopta, precizna dodavanja, jak ko bik. Sve u svemu nevjerojatna kartica. Gerrarda nisam probao jer sam se zahebao pa ga na market stavio u nešto dužem razdoblju. Sad se vratio i kad vidim da ima bolje ocjene šuta i passa od fellainia bojim se i pomisliti kakva je onda on zvijer.
Normalno, to je sada bolest ili priviđanje ali imam osjećaj kako mi sada i drugi igrači igraju bolje. Možda me i momentum malo pomazio, ne znam ali jako sam zadovoljan viđenim.... još da mi je uhvatiti ivanovića za kojeg svi kažu da je neprelazna zvijer. I dalje su na marketu dvije tri kartice po bolesnoj cijeni..

Nekako su mi od početka englezi najdraži..

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 1:06 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ima ko par tisuca coinsa da se vratim u trade ? 

Pukla me ovisnost o paketima bolesno...  

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

uletim ti ja 20k..bolje nego da na pakete bacam {#}

origin: LesTiK_97

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 11:21 (WaZZi).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

kako se dijele coinsi..ja svega 5k coinsa imam od samog početka haghahhaha

0 1 hvala 0
13 godina
WaZZi kaže...
SimeKZ kaže...

uletim ti ja 20k..bolje nego da na pakete bacam {#}

origin: LesTiK_97

Nema te, ne mogu te dodat :D

14 godina
SimeKZ kaže...

nedavno sam mjenjo mozda zato {#}..daj ti meni svoj

14 godina
neaktivan
FIFA 13

0 0 hvala 0
13 godina
WaZZi kaže...
SimeKZ kaže...

nedavno sam mjenjo mozda zato {#}..daj ti meni svoj

SimeKZ1

16 godina
FIFA 13

jel ima neko viska BPL  LB-a... za 4231 formaciju... jeftino?

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13
Strašno! Spisdio sam 150k na packove i opet ništa... pa ne mogu vjerovati da bar u jednom packu ne mogu dobiti bar jednog igrača vrijednog bar 10k?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
Strašno! Spisdio sam 150k na packove i opet ništa... pa ne mogu vjerovati da bar u jednom packu ne mogu dobiti bar jednog igrača vrijednog bar 10k?

najgori je osjecaj kad se pojavi  da si nasao totw igraca i ono igrac koji vrijedi 9k ...

13 godina
FIFA 13

Ja kad sam vidio da se zacrnilo reko hebeno lik, evo love. Na kraju ispalo da je Valbuena reko evo ga 60k. I onda kad mi je uletio onaj Gonalon 200k sam dobio za njega i malo spicio ekipu. Sad mi je zao sta sam silnu lovu orknu na pakete, da sam cuvo i malo se zahebavo imo bi dosta. Sad evo, malo bidam, ako uspijme prodajt sve bit cu na 10k.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
karlo666 kaže...

jel ima neko viska BPL  LB-a... za 4231 formaciju... jeftino?

Dodaj me mogu ti dati par igraca koji mi netrebaju, Nick: GalebUbica

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja kad sam vidio da se zacrnilo reko hebeno lik, evo love. Na kraju ispalo da je Valbuena reko evo ga 60k. I onda kad mi je uletio onaj Gonalon 200k sam dobio za njega i malo spicio ekipu. Sad mi je zao sta sam silnu lovu orknu na pakete, da sam cuvo i malo se zahebavo imo bi dosta. Sad evo, malo bidam, ako uspijme prodajt sve bit cu na 10k.

meni vecinom nije bio problem doci do 100-150k, ali onda dodju problemi... nekad failam... pa da se oraspolozim uzmem si koji paketic ono double fail... pa jos jedan i na kraju discardam igraca samo da mogu uzet jos jedan broncani paketic {#}

13 godina
FIFA 13

Hvala kolegi na 20k coinsa. Vec sam na 46k... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Jel imao netko, misljenja?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Gdje samo nađu ovakve protivnike? I ja bih volio protiv ovakvih igrati. U 4 minute videa niti jedan protivnik mu nije ušao u blok, samo trčkaraju oko njega bez da ga je itko dotaknuo.... tako nije problem zabijati...

14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Gdje samo nađu ovakve protivnike? I ja bih volio protiv ovakvih igrati. U 4 minute videa niti jedan protivnik mu nije ušao u blok, samo trčkaraju oko njega bez da ga je itko dotaknuo.... tako nije problem zabijati...

Upravo to mi je bio problem... cijelu tekmu me odlicno pokrivao i nije pustio nikakav sut od reusa.. mala pogreska u 80toj i longshot i pobjeda :) zvjer

17 godina
KiCo77 kaže...

Upravo to mi je bio problem... cijelu tekmu me odlicno pokrivao i nije pustio nikakav sut od reusa.. mala pogreska u 80toj i longshot i pobjeda :) zvjer

O.K., ti si gledao cijelu tekmu pa najbolje znaš ali po ovom videu protivnici mi malo izgubljeno djeluju u fazi obrane. Nisam neki igrač u obrani ali ovi mi izgledaju gore i od mene..

Mogli bi navečer jednu baciti pa da vidimo engleze protiv nijemaca? Idem sad na pravi nogač a navečer sam opet na ovom, zamijenskom...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

u 8 izlaze 50k paketici {#}

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

cak je i od mene gori sto se obrane tice... :D nisam ja te srece da igram protiv takvih... uvijek dobijem neke koji lete, presjecaju i blokiraju svaki sut (sto je i normalno) al nebi se ja ljutio da zabijem koji laki gol :)  i trazim si nekog CB-a da je dobar, brz i naravno jeftin u 4231 formaciji, pa ako moze neka preporuka? jer imam osjecaj da mi je obrana prespora, svi me pretrce lakocom, ako lopta ide u for, jedini spas mi je golman.

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CroChef kaže...

zar ne u 7 ko inace ?

14 godina
FIFA 13

FIFA Ultimate Team There's no 2X chance this time around

Ko i uvijek..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

jel to inace ljudi kad dobiju gol u 3. minuti kvitaju il samo kod mene? od nekih 6-7 pobjeda zavrsio sam mozda 2 utakmice, sve ostalo ljudi samo odu! jbt ja jednu gubio na poluvremenu 5:0 i nisam odusto, idemo do kraja pa sta bude, muski podnet poraz ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WaZZi kaže...
CroChef kaže...

zar ne u 7 ko inace ?

u7 po UK vremenu znaci 8 kod nas

15 godina
CroChef kaže...
WaZZi kaže...
CroChef kaže...

zar ne u 7 ko inace ?

u7 po UK vremenu znaci 8 kod nas

otvorit cu jedan pa sta bude bude {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice