FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.280.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
SimeKZ kaže...

Sad cu prodat svoj barclays team, ojacat sve pozicije Spanjolaca i malo baciti trade neki i to je ot.

Svaka prodaja donosi određeni gubitak... no čovjeka vesele stalne promjene. Kad se sjetim da sam jedan ponedjeljak prodao barclays team a već ga u isti četvrtak ponovno kupovao... Kako onu kažu? Samo svemir i ljudska glupost su beskrajni..  no bitno da smo sretni i da se zabavljamo...

13 godina
FIFA 13

Postalo mi monotono. Vise dojadi jedno te ista ekipa :) Taj pace whore me ubije doslovno. Sad sa ovim spanjolcima bas fino ide. Jedini brzanci su Coentrao, Pereirra i Di Maria. Ostalo sve solidan pace. Jest da me znaju ubit na trokut L2 ali ko ih sljivi. Sad dok se ovo sve proda. Kupim nekog za na gol umjesto Alvesa i mozda zamjenim lijevi bok i to je to. 

Malo Trade kako sam i reko, fino bude.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Postalo mi monotono. Vise dojadi jedno te ista ekipa :) Taj pace whore me ubije doslovno. Sad sa ovim spanjolcima bas fino ide. Jedini brzanci su Coentrao, Pereirra i Di Maria. Ostalo sve solidan pace. Jest da me znaju ubit na trokut L2 ali ko ih sljivi. Sad dok se ovo sve proda. Kupim nekog za na gol umjesto Alvesa i mozda zamjenim lijevi bok i to je to. 

Malo Trade kako sam i reko, fino bude.

Ja od 10 golova, osam dobijem trokut L2? Uvijek ista fora. Cijelu tekmu samo to dere dok mu jednom ne prođe a uvijek u tekmi bar jednom mi se cijela obrana izvuće na nekih 30 metara i onda juri za konjem ili se jednostavno zaboravim pa opalim presinga i eto prostora za trokut L2...  fakat je ta fora prenaglašena...

13 godina
FIFA 13

Treba imati obranu sa dobrim position. I onda staviti offside trap i nema vise nikakvog L2+trokut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
houska kaže...
pozdrav htio bi pitat vezano za jedan problem kod mene :) uglavnom bio sam prodao ps3 u 12 mj i evo sjetio se fife malo i isao skinut preko pc da bacim malo i skuzio sam da su dosta izmijesane tipke pa sam isao namjestit i skuzio sam da desni analog ne radi na pc nemogu uopce dribljat pa sam isao do frenda koji igra preko compa on niti nije znao da postoji ta tipka u igri sta mi je najbitnija i zna ko kakvo rjesenje da proradi to ? :P

Namjesti alternative za kontroler a drugo kupi joystick koji se nalazi na support listi inače nećeš moć igrat sa desnim analogom. Inače mrzim odgovore tipa "kupi odriginal" Dečko je pitao da mu se pomogne ne da mu se pametuje.

17 godina
SimeKZ kaže...

Treba imati obranu sa dobrim position. I onda staviti offside trap i nema vise nikakvog L2+trokut.

Pa gledam svi stoperi imaju positioning od 30 do 45?  Bočni nešto više i oni po tom pitanju nisu problem ali stoperi..?  Kako da takve nađem kad ih nema ili bar ja nisam naletio na njih...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 12:25 (movie).
17 godina
PlayMaker10 kaže...

Namjesti alternative za kontroler a drugo kupi joystick koji se nalazi na support listi inače nećeš moć igrat sa desnim analogom. Inače mrzim odgovore tipa "kupi odriginal" Dečko je pitao da mu se pomogne ne da mu se pametuje.

Prvi preduvjet za pomoć je ispravna originalna igra. Svi si ovdje međusobno pomažemo ali i svi imamo originalnu igru. Kako da ti netko da savjet za razbijeni proizvod upitne funkcionalnosti?

Osim toga, svi su ovdje ljubitelji igre i nitko ne promovira piratstvo.. pogotovo sada kad je igru moguće kupiti za stotinjak kuna..

13 godina
FIFA 13

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#i0fVg1donJzsv:pc

Doletio je Hulk u paketicu jednom 4-3-3 formacija, nije nesto bajno, ali ajde proslo je. 

Ono sta se prodalo, kupljen je Benzema, Alba i cijela klupa. Jos da mi se prodaju cech i fellaini pa da malo trejdam za Ramosa i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Zamalo da nisam izgubio 2-1 u 90 minuti.. pa hbm ti fifu

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13
pas mater, opet ništa u tim paketićima... sve što zaradim spisdim u prazno.. najbolje kaj sam dobio je terry...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

facepalm... igram utakmicu za ostanak u ligi i nestane struje... 

1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

El mi može netko pojasnit jednu stvar?! Bidam golmana za 1600 coinsa i uzme on meni moje pare i sad nešto gledam tamo na watch list i samo mi nestane taj golman, ali nestanu i pare?! Koji qurac je to sad?? {#}

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

to je pljacka... :)

nego kupio i ja fifu... krenuo nesto malo igrat taj FUT, pa mi sad na kraju ispada FUJ... neznam, mozda malo dok se ne naviknem ili sta vec... igram one gluposti da zaradim coinse, kupim gold pack a ono unutra 3 igraca (najjaci 76) i dobijem jos hrpu gluposti... a za 500 coinsa kupio asamoaha i dzagoeva... vec vidim da se packovi ne isplate? vi koji vec dulje vrijeme picite po fifi, jel imate neki savjet kako na brzinu do coinsa? i da jel postoji neki nacin da se u katalogu kupe pro celebrationsi "popreko" jer sam tek 4lvl...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
PlayMaker10 kaže...

Prvi preduvjet za pomoć je ispravna originalna igra. Svi si ovdje međusobno pomažemo ali i svi imamo originalnu igru. Kako da ti netko da savjet za razbijeni proizvod upitne funkcionalnosti?

Osim toga, svi su ovdje ljubitelji igre i nitko ne promovira piratstvo.. pogotovo sada kad je igru moguće kupiti za stotinjak kuna..

Istina je to što kažeš, ali reci "ne mogu ti pomoć " a ne "kupi original", ružno zvuči, kao da radiš za EA pa ga od*ebavaš. Sorry ali stvarno tako izgleda. Imam original a imao sam kopiju prije nego što sam isprobao i sve radi isto osim što sa kopijom ne možeš na internet.

17 godina
FIFA 13

Hel mi može netko reći, gdje je najjeftnije nabviti fifu u ovom trenutku?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Prodam ti ja frendov acc za 50kn.

14 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Sad cu prodat svoj barclays team, ojacat sve pozicije Spanjolaca i malo baciti trade neki i to je ot.

Svaka prodaja donosi određeni gubitak... no čovjeka vesele stalne promjene. Kad se sjetim da sam jedan ponedjeljak prodao barclays team a već ga u isti četvrtak ponovno kupovao... Kako onu kažu? Samo svemir i ljudska glupost su beskrajni..  no bitno da smo sretni i da se zabavljamo...

Ja sam znao mjenjati ekipu i do tri puta dnevno i uvijek bi bio u plusu. Sada igram sam silver Brazilcima i najbolje mi leže.

17 godina
Encyanix kaže...
rooswelt1991 kaže...

I onda ga vratiš sigurnosnim pitanjem nazad, ja ostanem bez 50kn....

NEgo, ima kakva alternativa :-D

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...
Encyanix kaže...
rooswelt1991 kaže...

I onda ga vratiš sigurnosnim pitanjem nazad, ja ostanem bez 50kn....

NEgo, ima kakva alternativa :-D

Znaci tradeo sam vise puta sa forumasima s buga i sve smo uredno rijesili.. zasto bi tebe zahebo?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 21:36 (Encyanix).
14 godina
FIFA 13

Ja sam kupio od njega acc bez ikakvih problema.. (sigurnosno pitanje se moze promjenit)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 21:45 (KiCo77).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Znaci tradeo sam vise puta sa forumasima s buga i sve smo uredno rijesili.. zasto bi tebe zahebo?

I ja isto, ali ipak nebi rizikovao. Bez uvrede, nebi ni sa kim to radio {#}

14 godina
FIFA 13

Ako nezelis "polovnu" fifu, onda ces morat trazit key po netu, ja neznam di su najjeftiniji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayMaker10 kaže...

.

Istina je to što kažeš, ali reci "ne mogu ti pomoć " a ne "kupi original", ružno zvuči, kao da radiš za EA pa ga od*ebavaš. Sorry ali stvarno tako izgleda. Imam original a imao sam kopiju prije nego što sam isprobao i sve radi isto osim što sa kopijom ne možeš na internet.

Kako ružnije zvuči što sam mu ja rekao da si kupi original igru od tvoje opaske da si kupi drugi gamepad?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Vidim ja tu su potrebni drugi accounti, ima se accounta na bacanje sa druge strane, zanimljivo :D

1 1 hvala 0
17 godina
Đapa club kaže...

Ja sam znao mjenjati ekipu i do tri puta dnevno i uvijek bi bio u plusu. Sada igram sam silver Brazilcima i najbolje mi leže.

Da, u normalno vrijeme ali takvo danas nije. Svi su ludi za totsima, otvaraju se packovi i cijene igrača padaju. Jedino na čemu danas možeš zaraditi su totsi.

Kupit ga jeftino a prodat nešto skuplje. Danas mi je to uspjelo s tri engleza. Na tri kartice zarada cca 300k  Zadnja dva dana rasprodajem nijemce na kojima sam spušio popriličnu svotu coinsa.. no to su draži... iz šupljeg u prazno...

14 godina
FIFA 13

Crko mi mouse pa dok ne kupim novi je FIFA na tapeti...

Kad sam vidio nove cijene poludio sam, kad bi iso prodavat igrace izgubio bi barem 1.5m -.- (1m samo na di marii kojemu je cijena nekad bila veca od 1.7m)

Al eto zato mi je drago da su messi i ronaldo "jeftini" (u usporedbi sa 7m i 8m prije 3 mjeseca) pa idem ponovo skupljat i prodavat xd

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ne znam kako ces skupiti tu kolicinu coinsa, uopce mi nije jasno to.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Ne znam kako ces skupiti tu kolicinu coinsa, uopce mi nije jasno to.

Pa normalno da ti nije jasno kad si od 10 mjeseca do sada skupio ukupno 400k.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 0:31 (KiCo77).
13 godina
FIFA 13

Neki imaju zivot, a neki pikaju fifu dok mu oci ne ispadnu ( I opet nisu mogli dvije pobjede napravit u ligi ). Uostalom, milijune imati a ne kupiti coinse i samo trejd je doslovno ne moguce.

Inace, ovi paketici zivi uzas :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 1:39 (SimeKZ).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Neki imaju zivot, a neki pikaju fifu dok mu oci ne ispadnu ( I opet nisu mogli dvije pobjede napravit u ligi ). Uostalom, milijune imati a ne kupiti coinse i samo trejd je doslovno ne moguce.

Inace, ovi paketici zivi uzas :D

o kako to? nijesam kupio niti koinsa dosad {#}

btw Biting 99 http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#ckCOYGNznJzGL:pc {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 2:12 (BoobZ).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice