FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.289.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Bonjasky00 kaže...

Imam dva pitanja.

1. Zasto u 95% slucajeva kad pocinjem utakmicu na UT ja budem gost, ponovim i po deset puta trazenje protivnika ali opet ja gost. Kako?

2. Frajer izvodi korner tako da mi se igraci ne mogu uopste maci, svaki korner mi zabije pogodak. Nesto namjesta, mijenja postavu igraca i onda ubaci a njegov igrac jedan uvijek sam ostane, ali uvijek. Kako to radi?? Kako se odbraniti od toga

Sam mozes uredjivat kornere na treningu.

14 godina
neaktivan

neko za pomoci????

14 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

e ljudi imam jako veliki problem sa originom  pogledajte moj video

molim vas obratite paznju na coinse sta se desava ako je neko imao ovakaav problem neka mi se javi..

moze li mi neko pomoci???

13 godina
mirkossam kaže...
mirkossam kaže...

e ljudi imam jako veliki problem sa originom  pogledajte moj video

molim vas obratite paznju na coinse sta se desava ako je neko imao ovakaav problem neka mi se javi..

moze li mi neko pomoci???

prijatelju izgleda da nitko nije imao takav problem kad se ne javlja, jedina ti je pomoć EA support

12 godina
neaktivan
CroChef kaže...
Bonjasky00 kaže...

Imam dva pitanja.

1. Zasto u 95% slucajeva kad pocinjem utakmicu na UT ja budem gost, ponovim i po deset puta trazenje protivnika ali opet ja gost. Kako?

2. Frajer izvodi korner tako da mi se igraci ne mogu uopste maci, svaki korner mi zabije pogodak. Nesto namjesta, mijenja postavu igraca i onda ubaci a njegov igrac jedan uvijek sam ostane, ali uvijek. Kako to radi?? Kako se odbraniti od toga

Sam mozes uredjivat kornere na treningu.

ovaj prebrzo prica da bi ga mogao razumjeti. U osnovi sta bi trebao uraditi da i ja mogu ovako izvoditi kornere. Odem u arenu, trening kornera i sta onda? I kako se odbraniti od ovih kornera, svaki put primim go

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ekipa, zasto vise nema kopacki u katalogu??? Ono sto je bilo na pocetku sam  pokupovao...Sad sam vec stigao do LVL 51 i dugo nisam niti jedne vidio... Da li postoji nešto sto neznam jer me zivcira kada vidim da malo koji igrac ima prave kopacke (???).

Bacio sam se malo na seasons i career mod pa me bodu u oci ovakve stvari...

Kako im je ova glupost mogla pasti na pamet...oni u PES-u su još tupaviji sa onm turbo boost kopackama. Pozzz!

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 15:36 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jučer se pričalo da TOTS-i danas izlaze, danas od jutra na sve tri platforme web app i in-game šteka užasno. 

NE IGRAJTE TEKME - diskonektat će vas svaku tekmu, serveri su u banani, opet neki govore da je možda to zbog TOTS-a, slično se dogodilo prije 2 godine u FUT11 kad su TOTS-i dolazili.

Uglavnom, igrajte tekme tek onda kad vam FUT ne bude štekao i otvarao jednu stranicu po 10ak sec. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

igram onaj offline kup s c ekipom i punim si pare

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

Znaci vec danas mozemo ocekivat divlji market :D

15 godina
neaktivan
who the hell is joey barton i zašto ima takvu karticu?
14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
CroChef kaže...

mislim da ce se vec danas poceti masnjo prodavat igraci...

Barton je engleski igrac, rekli bi debos poznat vecinom zbog brutalnosti i izjava na twitteru... a ne zbog igre.

Svaki pravi igrac dfobije tu 95 karticu od EA.

12 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

Jučer se pričalo da TOTS-i danas izlaze, danas od jutra na sve tri platforme web app i in-game šteka užasno. 

NE IGRAJTE TEKME - diskonektat će vas svaku tekmu, serveri su u banani, opet neki govore da je možda to zbog TOTS-a, slično se dogodilo prije 2 godine u FUT11 kad su TOTS-i dolazili.

Uglavnom, igrajte tekme tek onda kad vam FUT ne bude štekao i otvarao jednu stranicu po 10ak sec. 

to se desavaa i na ps3, dvije utakmice me diskonektovalo i to odmah poslije kraja utakmice, bas kad treba da mi se upise pobjeda ono me izbaci, danas sam se psovao kao nikad.

13 godina
Bonjasky00 kaže...
DangerouS kaže...

to se desavaa i na ps3, dvije utakmice me diskonektovalo i to odmah poslije kraja utakmice, bas kad treba da mi se upise pobjeda ono me izbaci, danas sam se psovao kao nikad.

nekad mi dođe da uzmem kalendar i idem redom psovat radi glupe igre {#}

13 godina
antiljano27 kaže...
CroChef kaže...

interesantno, maloprije sam prodao sif Gervinha za 240k kojeg sam kupio prošli vikend za 160k {#} 

13 godina
neaktivan

Naravno da se mogu desit dobre individualne prodaje, ali u globalu, cim izadje tots nastat ce kaos jer svi to iscekuju. IF-ove generalno ne svrstavam u to područje jer je to sasvim druga priča. Pa kompanya vec mozes nac za 55k u 41212 i slično

13 godina
antiljano27 kaže...

Naravno da se mogu desit dobre individualne prodaje, ali u globalu, cim izadje tots nastat ce kaos jer svi to iscekuju. IF-ove generalno ne svrstavam u to područje jer je to sasvim druga priča. Pa kompanya vec mozes nac za 55k u 41212 i slično

iskreno ne kužim čemu tolika uzbuđenost oko tots igrača kad će u igri bit hendikepirani do bola...prejadno so to odradili u ut-u, umjesto da imaš benefita od kvalitetnijih igrača ti imaš problem jer te igra yebe. eto šta reć da nijednom nisam izgubio od ekipa sa Messi/Ronaldo duetom, a izgubiš ko idiot od Maikon Leite/Neto Berola napada 

14 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
antiljano27 kaže...

iskreno ne kužim čemu tolika uzbuđenost oko tots igrača kad će u igri bit hendikepirani do bola...prejadno so to odradili u ut-u, umjesto da imaš benefita od kvalitetnijih igrača ti imaš problem jer te igra yebe. eto šta reć da nijednom nisam izgubio od ekipa sa Messi/Ronaldo duetom, a izgubiš ko idiot od Maikon Leite/Neto Berola napada 

To je problem gameplaya a ne TOTS ili IF igrača. 

Ja sam siguran da će TOTS Lamela j.... mame po krilu gore {#}

13 godina
DangerouS kaže...
BoobZ kaže...
antiljano27 kaže...

pa isto sam i ja rekao, igra uvijek hendikepira jače ekipe i to je činjenica

14 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
DangerouS kaže...
BoobZ kaže...
antiljano27 kaže...

pa isto sam i ja rekao, igra uvijek hendikepira jače ekipe i to je činjenica

Ne nužno, dosta faktora ovisi, ali ljudi ne shvaćaju ako imaju jače timove da ne znači i da su igrači u njemu bolji. O performansi tima ovisi moral, fitness, work ratesi, chemistry. 

Nemora značiti da je Sanchez bolji od Lamela jer ima 85ovr. 

NOVI VIDEO!

Osim dobitnika giveawaya objašnjavam ukratko i work ratese, što su, zašto su bitni i otprilike kojim igračima trebaju koji work ratesi.

Like, share, subscribe! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 20:32 (DangerouS).
14 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
antiljano27 kaže...
CroChef kaže...

interesantno, maloprije sam prodao sif Gervinha za 240k kojeg sam kupio prošli vikend za 160k {#} 

IF Dante je na marketu :D sad su tri, moj je najjeftiniji samo 750k (kupljen je za 130K), nadam se da ce otic pa da uzmem za milju TOTS Dantea :D

13 godina
neaktivan
FIFA 13

E jel znate možda kako da igram online sa frendom?

Idemo na ono online i onda online friendlies i kada ga invajtam onda se on joina i nadjednom piše "Connection to your opponent lost"

Ako znate u čemu je problem recite.

Battlelog: Login_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Update Fife do kraja. Ako ne radi, onda ne radi. Pogotovo sada kada su serveri u banani.

Nadam se da ce ovaj TOTS dovesti i promjene sta se tice cheatera.

Kad krenu TOTS.i ima da sastavim ekipu da boli glava.

EDIT:

http://www.futhead.com/fifa/squads/10227000/#

Malo sam sastavljo i ovo bi po meni bila najjaca ekipa. Samo ne znam koga umjesto Xabia da bude defanzivac. Ali ovo bi bilo bolesno. Ulaz sa Baleom, ulaz sa Ronaldom, Messi ko finisher... Ovi odozada pas igru deru. Obrana je neprobojna sta se mene tice. Jos kad bi cijene bile normalne da si ih svatko ko malo duze igra i trade moze priustit, to bi bilo bolesno. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 21:41 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Update Fife do kraja. Ako ne radi, onda ne radi. Pogotovo sada kada su serveri u banani.

Nadam se da ce ovaj TOTS dovesti i promjene sta se tice cheatera.

Kad krenu TOTS.i ima da sastavim ekipu da boli glava.

Oće donest promjene, cheateri ce pokupovat sve TOTSe i dignut im cijenu u nebo.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Mijenjam World of Warcraft account za coinse.Ako je netko zainteresiran PP.Sorry za {#}.

0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

kakav update?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako me nerviraju oni debosi na EA forumu, stavim topic za Dantea. 

Reko probat cemo za najmasnije pare pa sta bude, ekipa me napadne da sam glup, cheater... jer realna cijena je kakti 70k

Lijepo napisem da sam pratio zudnjih dana market i cijene (stavio sam nekoliko komada u par dana na watch listu) i vidio sam da se par prodalo za masne pare(jedan za 700k, neki za manje)

oni opet uletavaju s pljuvanjem i izjavama sta nije uredu s sadasnjom djecom...

Uopce mi nije zurba uopce da ga prodam, vjerovatno necu dobit ni 300k za njega ali me nerviraju takvi likovi koji su pobrali svu pamet svijeta... jao zbog ceg se ja zivciram.

0 2 hvala 0
13 godina
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

kakav update?

Fifa ima svoj update. Origin, pa desni klik, pa update. 

Inace, sta se obazires. Pisu da djeca trebaju odrast a svaki od njih nema vise od 15god i samo teraju briju bzvz. Nemaju pojma o nicem, osim o chitanju i prosipanju pameti po forumu cijeli zivot.

17 godina
FIFA 13

Izgleda da me malo krenulo. Sad u paketiću na PS3 izvućem MOTM Cardoza... Gledam, ide od 80 do 100k coinsa što za PS3 nije uopće loše..

edit: riješio oba matria za po 41k... nije loše.  Kad odbijem porez zarada  18k na obje kartice zajedno a malo me bilo strah pušione.. ode i kardozo za 80k, ja zadovoljan...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 0:18 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

kakav update?

Fifa ima svoj update. Origin, pa desni klik, pa update. 

ček jel to nešto nešto novo? meni piše da je up to date kad idem tako

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice