FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.289.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
FIFA 13

e ljudi imam jako veliki problem sa originom  pogledajte moj video

molim vas obratite paznju na coinse sta se desava ako je neko imao ovakaav problem neka mi se javi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
mirkossam kaže...

molim vas obratite paznju na coinse sta se desava ako je neko imao ovakaav problem neka mi se javi..

kolega sa bug-a je pokusao na svom PC da igra moju fifu (dao sam mu Origin ID i pass) i kod njega se isto desavalo sta moze biti problem pokusavao sam na chat sa ea.help nisu mi pomogli pa na razgovor ali nista mi nisu rijesili?

17 godina
SimeKZ kaže...

IF handanovic uletio za 50k. 30k cistog profita...

Teško ali sretno... ja na handanoviču popušio debelo...

17 godina
mirkossam kaže...

E, super što svi možemo pogledati video naslova crnci u tunelu..

13 godina
DangerouS kaže...
@Bobz

Sumnjam da bot kupuje igrace i stavlja ih na market takoder :)

ne kupuje igrače ali ih dobije u paketu kad osvoji diviziju 1, s vremena na vrijeme ljudi valjda i sjednu za komp i otvore te packove {#}

14 godina
neaktivan
FIFA 13

ja se izvinjavam stavio sam video ne private izvinjavam se svima molim vas da pogledate

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mirkossam kaže...
mirkossam kaže...

kolega sa bug-a je pokusao na svom PC da igra moju fifu (dao sam mu Origin ID i pass) i kod njega se isto desavalo sta moze biti problem pokusavao sam na chat sa ea.help nisu mi pomogli pa na razgovor ali nista mi nisu rijesili?

pogledajte

15 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 22:48 (The Unforgiven).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

@Kico

Pa trade ima veze s tim da nije bot sigurno jer su cijene bile donekle normalne. Još nisam čuo za bota koji sam ulazi u meč, bira dresove, kupuje i stavlja igrače na market :)

@Sime

Ma to sam mislio, alt+tab, ako stisnes alt i f4 nemozes se vratit u igru :)

@movie

Handanovič se redovno prodaje u zadnjih 7 dana preko 70,000. A i cijene su nestabilne. Primjer uzeo sam milita za 100k u open bidu i prodao 2 dana kasnije za 130k. Pizzara za 20k prodao za 40. Quagliarelu SIF za 27, prodao za 50k. 

Treba se držat jedne cijene i prodat će se igrač sigurno, uglavnom se prodaju ako stavite više od 12h. 

@mirko

Otkad igram FUT nikad nisam vidio sličan problem. Javi mi na PM ako oćeš da ti pošaljem broj supporta USA , možeš ih zvati preko skypea free, za UK se treba platiti. 

0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
FIFA 13

zvao sam ja njih sada sam im posalo i video jbg ja neznam da razgovaram engleski tako da sporo ide

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
mirkossam kaže...
mirkossam kaže...
mirkossam kaže...

ja molim sve koji znaju nesto o ovome ili ako neko zna da razgovara engleski da mni pomogne da i grupnom pozivu mi pomogne da pricam sa njihovom podrskom

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kakav dan..Zaha 1k,Turnbull 1,6k i jos neki jeftini silver na kojima se da zaradit oko 15 k profita.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Otiso Handanovic danas za 81k.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

NOVI VIDEO!

Giveaway cijeli tim - samo za subscribere i lajkere :)

Like, share, subscribe! :)

0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Otiso Handanovic danas za 81k.

eto lijepa zarada {#}

17 godina
BoobZ kaže...

eto lijepa zarada {#}

Ja sad uzeo dva matria po 30k i reko budu otišli po bar 42k iako znam da sam se vjenčao s njima... budemo vidjeli.. za početak sam ih stavio po 44k i 45k....

13 godina
FIFA 13

U zadnje vrijeme znam naletit na Davida Villu u 4-1-2-1-2 LW i promijenim u LM i ode za 16k u roku par sati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
BoobZ kaže...

eto lijepa zarada {#}

Ja sad uzeo dva matria po 30k i reko budu otišli po bar 42k iako znam da sam se vjenčao s njima... budemo vidjeli.. za početak sam ih stavio po 44k i 45k....

Sve ima svog kupca, nekak mi izgleda da brzo odustajes, cijene IF-a su nestabilne, tesko ce ici za 45k, Matri je jedan od IF-ova koje pratim već tjedan dana, max ti je 40k, ali možda ti se posreći :) Inače ide po 35k, to je neka gornja granica.

Prati si ultimatedb.nl stranicu i postavi gore filter na "one week" i onda gledaj kolko se kartica u 7 dana prodalo i po kojoj cijeni, uvijek je precizno :)

13 godina
FIFA 13

Kompany u 4-3-3 uso za 44k. Opet finih 20k ce bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako cu oblatit community managera s foruma sutra kad nazovem ea support. Znaci lik me bana vec 3. put na forumima bez razloga. 

Njegov razlog za ban je da imam duplo account, a do tog zakljucka dosao je jer sam spomenuo Graoullya, covjeka koji je zaduzen prosle godine bio za FUT, akoje neko igrao zna za njega sigurno, on je postavljao TOTW na twitter i face, svi ga znaju.

Taj Robb je kretencina zesca, jedva cekam da ga oblatim. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

Kako cu oblatit community managera s foruma sutra kad nazovem ea support. Znaci lik me bana vec 3. put na forumima bez razloga. 

Njegov razlog za ban je da imam duplo account, a do tog zakljucka dosao je jer sam spomenuo Graoullya, covjeka koji je zaduzen prosle godine bio za FUT, akoje neko igrao zna za njega sigurno, on je postavljao TOTW na twitter i face, svi ga znaju.

raspitao sam se kod kolege i on kaze da je to mozda zbog toga što su na istoj ip adresi u kratkom razdoblju bila ulogirana 2 accounta na ea forumse. I ako je jedan od tih accounta napravio išta neregularno oba accounta dobivaju zabranu. Ali isto tako kaže kako ne bana bez razloga za taj dupli account i da se to rijetko skuži osim ako prodaješ coinse na forumu, moliš za coinse, dosadan si s nečim, vrijeđaš itd itd itd

13 godina
FIFA 13

Ljepotica od tekme. Ubio lika, pogodio jedno 4 stative i takve sheme da ne pricam dalje.

EDIT: ponovno, ali ovaj puta sam izvuko... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 23:13 (SimeKZ).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
FIFA 13

Kakvu sam sad tekmu odigrao? Momčad se zove messis friends i ima grb mrtvačku glavu a ekipa svi plavi. Sve ih ima lik, do jednog. Smrzlo mi se govno kad sam vidio. Krene tekma, vidim da se igrati... i dobijem poluvrijeme 1-0 Drugo poluvrijeme lik krene malo žešće naprijed a obranu igra za kitu. Gori od mene i natrpam ga 4-0. Da nema casillasa na golu moglo je lako biti 7 do osam razlike. S druge strane lik s takvom ekipom nije stvorio gol šansu? Sve neko silovanje udarca iz daljine, bez kombinatorike. Nula bodova. Imao sam posjed lopte preko 60%... kako je taj došao do te momčadi? Pa ta momčad košta preko 100 milja coinsa?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 23:52 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
DangerouS kaže...

raspitao sam se kod kolege i on kaze da je to mozda zbog toga što su na istoj ip adresi u kratkom razdoblju bila ulogirana 2 accounta na ea forumse. I ako je jedan od tih accounta napravio išta neregularno oba accounta dobivaju zabranu. Ali isto tako kaže kako ne bana bez razloga za taj dupli account i da se to rijetko skuži osim ako prodaješ coinse na forumu, moliš za coinse, dosadan si s nečim, vrijeđaš itd itd itd

Ne, poslao sam ja njemu poruku i odgovorio je "tek si mjesec dana tu a znas za graoullya" a taj graoully radi sad za drugu firmu , nema ga vise, samo u fut12 je vodio sve. 

Nisam se ulogirao nigdje osim doma s mojeg kompa i na jednu personu. 

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Barton prodaje svoju specijalnu karticu... 6 milja

https://pbs.twimg.com/media/BJiX1VdCEAAkILr.jpg

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Frajer je jaci od Messia hebem ti led :) 

Od pola 1 do sad nisam niti jednu tekmu dobio. Ne znam u cemu je shema, ali jbg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo kupljen je Barton za 15 000 000 coinsa...

FifaCoinsOnline.com  ga je kupila...

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/466933_582160041817311_1307623374_o.png

Svašta {#}

X...
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 1:45 (X Malisse).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Frajer je jaci od Messia hebem ti led :) 

Od pola 1 do sad nisam niti jednu tekmu dobio. Ne znam u cemu je shema, ali jbg.

ma glupavi hendikep, prijete mi banom na ea forumu radi spominjanja istog haha

14 godina
neaktivan
FIFA 13

For all FIFA players thats my brothers account. I only play occasionally. Next time I go on I'll give some of use a game... #fifa13

by JB 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Imam dva pitanja.

1. Zasto u 95% slucajeva kad pocinjem utakmicu na UT ja budem gost, ponovim i po deset puta trazenje protivnika ali opet ja gost. Kako?

2. Frajer izvodi korner tako da mi se igraci ne mogu uopste maci, svaki korner mi zabije pogodak. Nesto namjesta, mijenja postavu igraca i onda ubaci a njegov igrac jedan uvijek sam ostane, ali uvijek. Kako to radi?? Kako se odbraniti od toga

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice