FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.291.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Pa matek je krivo skužio, šta sad :D još je čovjek fino napisao da je krivo shvatio i povezao, ne kuzim čemu sad rasprave o tome 

0 0 hvala 1
13 godina
FIFA 13

Do prije 1h igram sasvim normalno i odlicno. Sad upalim, krenem prvo kolo onog novog turnira i gotovo. Kao da kasne kontrole, igraci se jedva krecu, ne mogu gol pogoditi. Lavezzi koji ima 93speed ne moze pretrcati ogbonnu i takve stvari. Ne vjerujem koji je to jarac, stvarno te baca u frustraciju da igras odlicno. Osvojim taj turnir iz prve kad sam krenuo i sad ne mogu utakmicu dobit u njemu. 

Beckham sa svojim passingom nije jedna tocan pas dao, Menezom nisam mogo dribling napravit, tipkam ali on radi nesto sasvim drugacije. Ne vjerujem da je toliko jaki taj hendikep i da pusim sa lakocom. Secer na kraju je bio kad je Muriel zabio glavom kraj Sakhoa :D 

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Vise se isplati uzeti 100k coinsa za 70kn nego 750 poinsta... a cijena ista. 

Klada prosla pa se uplatilo nesto na fifacoinsonline... nazalost nista u paketicma...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
CroChef kaže...

Vise se isplati uzeti 100k coinsa za 70kn nego 750 poinsta... a cijena ista. 

Klada prosla pa se uplatilo nesto na fifacoinsonline... nazalost nista u paketicma...

70kn je previše, našao sam par ljudi koji prodaju po 3€ max.

15 godina
FIFA 13

Ja sam prodao jednom s buga 200k za 50kn ...

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jučer sam se opet malo nervirao nakon dugo vremena, protivnik jedva drži gamepad vjerojatno, loše igra, ali ima tots

igrače , moćne..  Vodio sam 2:0, u 80. minuti, on pukne prvi put, pogodi stativu, lopta ode do njegovog napadača dok

moja obrana nemoćno statira. Isto i u 90. minuti dobim smiješni gol , dobio sam lagani tik u oku nakon, ali dobro, prošlo je bez

trajnih oštećenja..  

14 godina
neaktivan
FIFA 13

moze li Fifa 13 da se igra na windows XP??molim vas sto prije odgovorr

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

moze li Fifa 13 da se igra na windows XP??molim vas sto prije odgovorr

radi

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima li netko da zeli prodat coinse?

Nudim 200 kn za 900k- 1 mil.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Upravo mi na karijeri zastalo, cetvrta sezona januarski prelazni rok.{#}- Postoji li ikakva mogucnost da se to sredi?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bonjasky00 kaže...

Upravo mi na karijeri zastalo,smrzno se ekran, cetvrta sezona januarski prelazni rok.{#}- Postoji li ikakva mogucnost da se to sredi?

14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Ima li netko da zeli prodat coinse?

Nudim 200 kn za 900k- 1 mil.

Na PC? 

Tesko da ces uspjet, ali ako nadjes sta javi u PM ;) 

14 godina
FIFA 13

ja prodajem u omjeru  1kn = 2k.. min 50kn

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Trenutno je to dosta puno, ja mogu bez grča dat 700-800k za 25 eura

15 godina
FIFA 13

Ja sam sad drakuli ponudio 700k za 200kn.. mislim da je to uredu..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antiljano27 kaže...
KiCo77 kaže...

Trenutno je to dosta puno, ja mogu bez grča dat 700-800k za 25 eura

Pa gle, meni je to premalo i da za toliko prodajem bilo bi mi žao vremena provedenog zarađivajući.. neznam koliko je tebi trebalo da to zaradiš kad tako jeftino prodaješ...

uostalom prodao sam preko 1m između 1. i 4. mjeseca, fino zaradio a sad su cijene pale, lakše se zarađuje,  pa se i jeftinije prodaje kako se bliži 9. mjesec..

13 godina
neaktivan

Iskreno, preprodaja, ako se malo potrudiš i nadjes prave ljude mozes kupit 1 milju za kojih 25 eura, prodaš 800k za 25 eura što je stvarno jeftino i zaradiš 200k coinsa i sebi i čovjeku učiniš uslugu. 

14 godina
antiljano27 kaže...

Iskreno, preprodaja, ako se malo potrudiš i nadjes prave ljude mozes kupit 1 milju za kojih 25 eura, prodaš 800k za 25 eura što je stvarno jeftino i zaradiš 200k coinsa i sebi i čovjeku učiniš uslugu. 

Ja znam neke ruse koji prodaju 1m coinsa za 300 ruskih rublja = 7,36332233 €, ali sta ja znam koliko je od njih sigurno kupovat, i odkud njima tolko coinsa da tako prodaju, neznam ruski i neam paypal pa sve pada u vodu xd

vjerovatno su to oni koji su na vrhu match earnings ljestvice -.-

15 godina
KiCo77 kaže...
antiljano27 kaže...

Ja znam neke ruse koji prodaju 1m coinsa za 300 ruskih rublja = 7,36332233 €, ali sta ja znam koliko je od njih sigurno kupovat, i odkud njima tolko coinsa da tako prodaju, neznam ruski i neam paypal pa sve pada u vodu xd

daj link?

Maurer
14 godina
David87 kaže...
KiCo77 kaže...
antiljano27 kaže...

daj link?

Nemaju ni stranicu, obicno dodju na neki forum i ostave skype...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

sa takvima se nebih bavio, ovo je sve normalna ekipa, sve 100% sigurno itd itd. I čak mogu garantirat da nije od cheata

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
FIFA 13

NOVI VIDEO:

Kraj radnoga tjedna je i stiže novi video :) Full gameplay video sa live komentarom, 1 tekma do kraja divizije - samo pobjeda dolazi u obzir za uzimanje titule 1. divizije. Kako je prošlo? Provjerite u videu! :)

Like, share , sub! :) 

Facebook: http://www.facebook.com/nixisfut

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 14:09 (DangerouS).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Radje cu dati 20-30kn vise domacem clanu tu s foruma nego nekom rusu...

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ja i dalje ne mogu igrati taj FUT. Dok se spojim, odigram prvu tekmu normalno. Ostalo cheateri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja i dalje ne mogu igrati taj FUT. Dok se spojim, odigram prvu tekmu normalno. Ostalo cheateri.

Pogledaj pred kraj ovog videa zadnje kako izbjeći gubljenje contracta i na pocetku videa kad trazim protivnika objasnim kako možete eventualno u većini slučajeva izbjegnut cheatera prije nego se uđe u igru.

13 godina
FIFA 13

Sad sam cak odigro ponovno tekmu u Divisionu. 3 tekme 3 pobjede. Ma znam tu fintu dok vidim da ima zeznutu ekipu pa alt + tab i cekam 10 sec. Ali nekad takvi sa ludim ekipama isto to znaju radit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Prijavite se svi na http://www.fifa-onlineliga.com.hr . Trenutno su prijave za FUT turnir

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo pote streama s PCa utlimate team, ja sam mu se pridružio preko mikrofona pa možete uživo pitati i odgovorit ćemo vam na pitanja ili dat koji savjet :)

http://www.twitch.tv/pote_0/

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Stavio sam dres od Ipswich Towna na trade za 98,000 buy now cijenu i badge od Galatasaraya za 98,000 da frend kupi, ali toga uopce nema na aukcijama...moze li tko pogledati pa da mi javi, jer stvarno ne znam zasto nece.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Flue kaže...

Stavio sam dres od Ipswich Towna na trade za 98,000 buy now cijenu i badge od Galatasaraya za 98,000 da frend kupi, ali toga uopce nema na aukcijama...moze li tko pogledati pa da mi javi, jer stvarno ne znam zasto nece.

galatasaray grb od 98k je na AH...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice