FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.290.231
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
FIFA 13

malo pojacanje na lijevom krilcu

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#fzO78Y08nJuMu:pc

next buy if mandza

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 23:03 (CroChef).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ajde dodajte me na Originu tko zeli nabacit neku prijateljsku na FUT-u. ORIGIN- Segitho 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Tjedan dana trade i doso do 90k. Ali nista abnormalno, samo lagano. 

Schurle ti nece nikako igrat sa ovim crvenim sta se tice formacije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 23:46 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
SimeKZ kaže...

znam, tek sam ga kupio... nisam na kompu ovih dana pa sam trejding... dosao do 230k i onda userem s Adebayorom i glupim futwizom.

13 godina
CroChef kaže...
SimeKZ kaže...

znam, tek sam ga kupio... nisam na kompu ovih dana pa sam trejding... dosao do 230k i onda userem s Adebayorom i glupim futwizom.

sta je bilo s Adebayorom? 

14 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
CroChef kaže...
SimeKZ kaže...

sta je bilo s Adebayorom? 

Vidim MOTM 150k oko 59. minute, brzo na futwiz vidim cijena prosjek oko 240k, reko super odma ga kupim. Odem na TP vidjet cijenu vecina oko 200k... stavim i ja dodjem za pol sata a ono jos par komada za 110k se prodaju... i sjetim se pogledat na UT DB prisjek 100k... super... tjedan i pol ga prodajem i uvalio ga nekom za 135k :( tu sam poludio i odustao od trejdanja dok ne dodju ovre prve kartice valjda toty igraci koji nisu imali inform kartice. Kad su bili HH moglo se lijepo lovit igraca... a ovaj tjedan treba iskoristit za lovljenje jeftinih silvera... vjerovatno ce biti SIF Benteke za preko 2-3 milje

edit: izgleda da ce Benteke biti zlatni znaci moci ce se nabavit za cijenu normalnog srebrenog oko 25k

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 10:54 (CroChef).
15 godina
FIFA 13

2 paketic otvoren zaredom i evo sta se desi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WaZZi kaže...

Prodaja ili ces ga zadrazat ja bih ga iskreno prodao za nekih 200-300 k

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
FIFA 13
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...
WaZZi kaže...

Prodaja ili ces ga zadrazat ja bih ga iskreno prodao za nekih 200-300 k

prodat cu ga sigurno jer skupljam za tots..vidim 2 ih ima na marketu a nijedan nema bin mogo bi utjecat na to haha

13 godina
FIFA 13

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#e1HbS06pnJuXA:pc

Evo moje nove ekipe. Neko bi reko sta ce ti. Ali melju. Malo pace whore, Menez onako tu vise radi tehnike i Aumbeyang doslovno jede protivnike :) Sredina je mocna. Beckham za dodavanja a ovi kao destrukcija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja svoj gamepad razmontiro neki dan... 900 sati u 6 mjeseci.. previše, malo odmora, a i rokovi su sad..

vidimo se u četrnaestici
13 godina
neaktivan
FIFA 13

pozdrav svima.

zelim se vama obratiti posto mi se na na temi fifa 11 nito ne javlja.

problem molim pogledajte: 

molim za pomoc .Unaprijed hvala.{#}

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ramaxking kaže...

pozdrav svima.

Normalno kad je pirat.Odi u documentzs i obrisi fifa 11 file

14 godina
neaktivan
FIFA 13

NOVI VIDEO JE OVDJE:

Par detalja i savjeta u vezi TOTS-a + ono što ste svi čekali - dobitnik Balotellia :)

Čestitke dobitniku,  a ostali - ne očajavajte, prvi veći giveaway slijedi nakon što dostignemo 30 lajkova na facebooku ili 50 subscribera na youtubeu :) 

Dečko koji je pullao IF Diega u paketu, čestitke :) Prodaj odmah jer igrači svoju najveću cijenu dostignu par sati nakon što dođu u pakete, nakon toga padaju :)

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Dobro je ovo sta kazes, ali da idem prodavat ekipu zbog para nebi islo :)

Ima kakvih informacija oko FUT Divisiona da se bude mogo igrati normalno ?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Dobro je ovo sta kazes, ali da idem prodavat ekipu zbog para nebi islo :)

Ima kakvih informacija oko FUT Divisiona da se bude mogo igrati normalno ?  

Puno ces izgubiti ako ti je ekipa vrijedna preko 200k, barem 50k ako ne i vise.

Nema, peticija je pokrenuta od prakticki izlaska igre na ea forumima ali nema odgovora.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

WTF

bilo je par boljih igraca

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Za sve koji vole FIFU prijavite se na www.fifa-onlineliga.com.hr .  Trenutno su prijave za FIFA Ultimate Team turnir

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
ramaxking kaže...

pozdrav svima.

Normalno kad je pirat.Odi u documentzs i obrisi fifa 11 file

hvala probacu :)

17 godina
DangerouS kaže...

Dečko koji je pullao IF Diega u paketu, čestitke :) Prodaj odmah jer igrači svoju najveću cijenu dostignu par sati nakon što dođu u pakete, nakon toga padaju :)

Pa evo, ja sessa prodao nako pet dana za 190k a prije toga se prodavao za 140k a vidim da mu je cijena još porasla pa mi bilo žao kaj još nisam malo napumpao istu... očito neka pravila ne vrijede za pojedine igrače..

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 10:13 (movie).
17 godina
BoobZ kaže...

mah, imaju likova sa 50 milijuna match earningsa i još su tu...briga njih

Ha, ha... pazi lika?  Pobijedio je u 80.835 tekmi te imao 19 neriješenih i 14 poraza uz zaradu od 42.488,639?  Pa kaj treba biti ebeni atomski fizičar pa zaključiti da je to nemoguće? Kaj ga odmah ne banaju?

Drugi na listi ima 74.606 pobjeda uz 44 poraza i zaradu od 39.194,494 coinsa? I tu im je sve čisto i pošteno?  Prvi ima top squad 112 a ovaj drugi 107? Pa ako ne mogu riješiti ove sitne prevarante kaj ne riješe ove krupne i očite? Gledam petog na listi koji je pobijedio u oko 60.000 tekmi i imao samo 7 poraza uz impresivni top squad 93? Kakvi su to samo majstori ove igre?

Dok ovo gledaš kao da ti netko pljuje u usta i sprda se s tobom i tvojom inteligencijom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 10:14 (movie).
16 godina
movie kaže...
BoobZ kaže...

Ha, ha... pazi lika?  Pobijedio je u 80.835 tekmi te imao 19 neriješenih i 14 poraza uz zaradu od 42.488,639?  Pa kaj treba biti ebeni atomski fizičar pa zaključiti da je to nemoguće? Kaj ga odmah ne banaju?

Drugi na listi ima 74.606 pobjeda uz 44 poraza i zaradu od 39.194,494 coinsa? I tu im je sve čisto i pošteno?  Prvi ima top squad 112 a ovaj drugi 107? Pa ako ne mogu riješiti ove sitne prevarante kaj ne riješe ove krupne i očite? Gledam petog na listi koji je pobijedio u oko 60.000 tekmi i imao samo 7 poraza uz impresivni top squad 93? Kakvi su to samo majstori ove igre?

Dok ovo gledaš kao da ti netko pljuje u usta i sprda se s tobom i tvojom inteligencijom...

A možda kupuje ono ispod coinsa za prave pare, pa prodaje igrače.. Ili pak kupuje coinse.. Sto ljudi, sto čudi :)

Edit: Kriva interpretacija. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 14:36 (matekws).
14 godina
matekws kaže...
movie kaže...
BoobZ kaže...

A možda kupuje ono ispod coinsa za prave pare, pa prodaje igrače.. Ili pak kupuje coinse.. Sto ljudi, sto čudi :)

Kako netko može kupit match earnings?

Match earnings =/= trade profit

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
FIFA 13

malo dosadilo trejdanje pa se bacilo u kupovinu paketica... jbg navika jos od 98. i panini albuma :D

otvorilo se fina brojka, igraci standardno losi 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Pa evo, ja sessa prodao nako pet dana za 190k a prije toga se prodavao za 140k a vidim da mu je cijena još porasla pa mi bilo žao kaj još nisam malo napumpao istu... očito neka pravila ne vrijede za pojedine igrače..

Sessegnon je nestabilan užasno, prodavao se u prvim satima preko 300k, uvijek je najveća cijena prva 3 sata otprilike pa ako se izvuce nesto na pocetku treba se prodati :)

Neki igrači skoče u cijeni jer se nikad ne zna kako se igrač ponaša u igri, tako da nekima poraste cijena ako su i bolji nego što se očekivalo.

17 godina
matekws kaže...

A da možda prvo pogledaš o čemu govorim pa onda daš suvisli komentar?  Uz sve to što miješaš kruške i jabuke daj mi reci je li moguće zabilježiti 80 000 pobjeda i samo 14 poraza uz top squad 112?

Pogledaj koliko si tekmi odigrao i koliko ti još nedostaje do 80 000? Jedno desetak godina ovim tempom...  svašta...

16 godina
Ispričavam se svima koje sam duševno povrijedio svojom krivom procjenom razgovora i krivom interpretacijom. 

Mislim da se dalo očitati da sam fulao temu, ali opet : Pardon moi. 

13 godina
FIFA 13

Ko je to sad doletio mi na volej u finalu kupa ? Pa pobjego :) Sam Cro brijem da je bio nick :D 

Uff, uletio mi Nasri sad u paketicu, promijenio u 4-1-2-1-2 i sad ide za 30k :D 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 16:06 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
matekws kaže...
Ispričavam se svima koje sam duševno povrijedio svojom krivom procjenom razgovora i krivom interpretacijom. 

Mislim da se dalo očitati da sam fulao temu, ali opet : Pardon moi. 

Nemaš se kaj ispričavati jer očito nisi skužio o čemu govorim. Dakle, ja sam naveo par primjera igrača koji su zaradili po 50 milja coinsa igrajući u ovih par mjeseci oko 80 000 utakmica? Što je još bolje u tih 80 000 tekmi lik izgubi desetak?  Halo? Primjera radi na friends listi imam oko 50 igrača.  Svi zajedno nismo odigrali 30 000 tekmi a onako na brzinu zajedno smo zabilježili desetak tisuća poraza te smo svi zajedno zaradili nekih 7 milja coinsa? Interesantno, a...?  Iz svega je vidljivo da likovi nisu regularnim putem došli do zarađenih coinsa jer je to jednostavno nemoguće!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice