FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.290.562
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
barcaINTER kaže...

kad otprilike izlaze TOTSi.    . . . . jeli iza lige prvaka.    

Sutra, tj. danas je zadnji dan za community da izabere prva dva TOTS-a. 

Mogli bi očekivati ih već u srijedu navečer, ali sumnjam, makar vrlo lako moguće. 

Prva dva tots-a su igrači koji nisu dobili IF dosad, a djele se na

TOTS gold most consistent but never IF 

TOTS bronze/silver most consistent but never IF 

13 godina
FIFA 13

Kolko ce ti TOTS.i kostat. Jedno 5-6 milja ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Ceka deckic novog vlasnika. :D

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Encyanix kaže...

Ceka deckic novog vlasnika. :D

misliš tenkić :D

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Daj napravi neki turnir pa da se borimo za njega a ne ovako jbt

Stavis neke igrace ulaz je 5 - 10 k ili 20 k kako hoces za neke igrace ili coinse?

Jeste za?

edit:tim godine https://www.facebook.com/photo.php?fbid=339327799523112&set=a.208726525916574.41668.207495976039629&type=1&theater

5 da
2 ne
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 14:34 (drakula789).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

ovo je Barclays PL team godine {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
The Unforgiven kaže...

ovo je Barclays PL team godine {#}

ako vec oces precizno, nije tim godine nego sezone

i da  , {#}

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 13

Ovo mi se vec dugo nije dogodilo da sam naiso na imbecila koji igra 5-3-2 ultra defensive sa full defanzivnim igracima. Nista nisam mogo. Udarci iz daljine nula bodova jer je buffon na golu. 2-0 me dobio i izaso sma van jer sam puko da idem sa 5 igraca u napad ali ne mogu niti pas igrom se rijesiti njegovih igraca. 

Da bog da umro u najtezim mukama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Jel igra neko od vas Pro Clubs ? Krenuo sam igrat, imam overall 80, al mi je retardirano ic na onaj Drop-In match i igrat sa trolerima gdje mi cijeli tim trci za loptom ko budale. Ima neko od vas posten klub di se mogu joinat da normalno zaigramo? :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...
Encyanix kaže...

Daj napravi neki turnir pa da se borimo za njega a ne ovako jbt

Stavis neke igrace ulaz je 5 - 10 k ili 20 k kako hoces za neke igrace ili coinse?

Jeste za?

edit:tim godine https://www.facebook.com/photo.php?fbid=339327799523112&set=a.208726525916574.41668.207495976039629&type=1&theater

Evo ako se finalisti nebune napravi turnir i igrajte ko wina dobiva vidica i to je to.. upad besplatan.

EDIT: Oce ko sergio ramosa i casillasa za 300k ? PRODANO

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 23:00 (Encyanix).
12 godina
protjeran

Svi zainteresirani za FIFA 13 Ultimate team turnira prijavite se na www.fifa-onlineliga.com.hr  . Prijave još kratko traju.

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Evo ako se finalisti nebune napravi turnir i igrajte ko wina dobiva vidica i to je to.. upad besplatan.

EDIT: Oce ko sergio ramosa i casillasa za 300k ? PRODANO

Sta se mene tice moze, nema problema

17 godina
antiljano27 kaže...

Sta se mene tice moze, nema problema

Evo, i ja se slažem...

13 godina
FIFA 13

FC RED STAR. Zna netko lika ko ima taj klub. Lik ima ekipu prebolesnu, Messi, Ibra i ostala ekipa vrijedna preko 10milja coinsa. A blage veze o igri nema. Bas me zanima kako je doso do para.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

FC RED STAR. Zna netko lika ko ima taj klub. Lik ima ekipu prebolesnu, Messi, Ibra i ostala ekipa vrijedna preko 10milja coinsa. A blage veze o igri nema. Bas me zanima kako je doso do para.

I mene to isto brine, nemogu spavat nocu zbog tuđih timova, preporucam ti da posjetis ovu stranicu.

OnTopic: Poznat mi je taj Red Star, mislim da je to Nokialino, a ako je on onda sigurno ima veze o igri jer je pomeo sve sa foruma (ukljucujuci tebe)

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Eo salji temi na pp ime kluba i origin tko zeli sudjelovat u turniru

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...

I mene to isto brine, nemogu spavat nocu zbog tuđih timova, preporucam ti da posjetis ovu stranicu.

OnTopic: Poznat mi je taj Red Star, mislim da je to Nokialino, a ako je on onda sigurno ima veze o igri jer je pomeo sve sa foruma (ukljucujuci tebe)

A nemozes normalno odgovorit, moras se kur*it ? 

Bas me i nije pomeo, ali dobro.

14 godina
SimeKZ kaže...
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...

A nemozes normalno odgovorit, moras se kur*it ? 

Bas me i nije pomeo, ali dobro.

Čim sam vidio ovo "Baš me zanima kako je došao do para" znao sam na sta ciljas, a takve gluposti mi idu na k**** vise jer cim neko ima malo vise coinsa ga prozivate. Da nisam prestao sa ultimate teamom prije 3 mjeseca vjerovatno bi i ja imao takve igrace, ali sam prestao igrat i u ova 3 mjeseca vrijednost mojih igrača gadno je pala pa ih ne mislim prodavat, na coinsima koje sam imao sam fino zaradio i nemam volje za UT više.

Postao mi je ko obicni kick-off samo sa puno vise nerviranja i zajebancije jer nemogu promjenit formaciju a da mi chemistry ne padne,  sad kada uđem u UT,  samo uđem i igram, imam sve šta želim osim ronalda, a njega vjerovatno nikad necu ni imat.

Zato sam krenuo sa careerom i postalo mi je puno zabavnije, pratit rast igraca, stalno trgovanje i kupovanje novih itd., a sada kad frend oformi klub cemo i Pro Clubs i pozdrav UTu do Fife 14. A kad dođe Fifa 14 onda slijedi prava čar UTa, nema mi boljeg nego krenut od 0 i uživat u kupovanju i napretku tima. ( I uz to bez scriptinga, cheatera i ostalih sranja)

13 godina
FIFA 13

FIFA 14 bude isto ovako shebana za komp ko i FIFA 13, jer nema kruha u PC.u. 

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Pomozite molim vas...zakljucan mi je FUT acc...zna neko kako da ga vratim?..ima neko taj peoblem?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

@kico, mislim da je svima jasno na koji način je on došao do para, njegov origin account nisam mjesecima vidio da je aktivan, a i tada je imao match earnings za desetero ljudi tako da sa pravom sumnja u njegov pošten način zarađivanja, i uskoro ce, ako prihvate jedan prijedlog, svim cheaterima odzvonit.

Naime, uzet ce se top match earner per week sa konzola i na to dodat još o 30k ili tako nešto i onda će automatski pc igraci koji imaju preko toga dobiti ban, ali poznavajući EA ni to nece prihvatit. Ali barem se kao pokušava.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 13
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
jos jedan "normalan" dan u fifi..

2 2 hvala 0
17 godina
antiljano27 kaže...

@kico, mislim da je svima jasno na koji način je on došao do para, njegov origin account nisam mjesecima vidio da je aktivan, a i tada je imao match earnings za desetero ljudi tako da sa pravom sumnja u njegov pošten način zarađivanja, i uskoro ce, ako prihvate jedan prijedlog, svim cheaterima odzvonit.

Naime, uzet ce se top match earner per week sa konzola i na to dodat još o 30k ili tako nešto i onda će automatski pc igraci koji imaju preko toga dobiti ban, ali poznavajući EA ni to nece prihvatit. Ali barem se kao pokušava.

Možeš pojasniti?  Kaj bu se gledalo?  Zarada ili broj odigranih tekmi?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 16:59 (movie).
13 godina
neaktivan
aswada kaže...

ne znas igrat, pomiri se sa tim

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Možeš pojasniti?  Kaj bu se gledalo?  Zarada ili broj odigranih tekmi?

Gledat ce se ona rubrika match earnings koja govori zaradu coinsa. PUno puno više igraca igra na obje konzole i naravno da su tamo match earningsi veci i još na to ce se dodat određena svota coinsa i tako ce se automatski banat igrači. Znači ne broj odigranih tekmi nego zarada od utakmica. 

To još nije krenulo zato jer se još mora vidjet da li slučajno koji pošten igrač zarađuje 30k više tjedno od najjačeg u konzolama. To je skoro pa nemoguće, ali ništa se nesmije prepustit slučaju. 

13 godina
neaktivan
httpsmaniac kaže...
aswada kaže...

ne znas igrat, pomiri se sa tim

hahahahahaha

17 godina
antiljano27 kaže...

Gledat ce se ona rubrika match earnings koja govori zaradu coinsa. PUno puno više igraca igra na obje konzole i naravno da su tamo match earningsi veci i još na to ce se dodat određena svota coinsa i tako ce se automatski banat igrači. Znači ne broj odigranih tekmi nego zarada od utakmica. 

To još nije krenulo zato jer se još mora vidjet da li slučajno koji pošten igrač zarađuje 30k više tjedno od najjačeg u konzolama. To je skoro pa nemoguće, ali ništa se nesmije prepustit slučaju. 

Znači, novci od tradea se neće gledati?  Tko je sposoban utržit će više i to štima?

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Znači, novci od tradea se neće gledati?  Tko je sposoban utržit će više i to štima?

Trade nema veze sa tim nikakve, samo se gleda novac od utakmica 

13 godina
antiljano27 kaže...
movie kaže...

Trade nema veze sa tim nikakve, samo se gleda novac od utakmica 

mah, imaju likova sa 50 milijuna match earningsa i još su tu...briga njih

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice